Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka WWE "SummerSlam" 2015

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

nnvf5i.jpg

W ankiecie powyżej:

:arrow: Wybieramy najlepszą walkę na WWE SummerSlam 2015!

:arrow: Każdy może oddać tylko jeden głos!

:arrow: Głosowanie potrwa 10 dni!

Oczywiście mile widziane komentarze dlaczego akurat na tę walkę zagłosowaliście.
tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Myers

3

• Carbon

1

• Bisz B.O.K

1

• Entharios

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

John Cena© vs. Seth Rollins© (Title vs. Title Match) - pod uwagę wziąłem tutaj jednak głównie poziom ringowy, najlepsza walka tego wieczoru. Dostali wystarczająco czasu, by to wyszło dobrze. Oczywiście to i tak dalej tylko próbka ich możliwości, kiedyś kręcili lepsze walki. No i cieszy mnie przede wszystkim jej wynik.

Kevin Owens vs. Cesaro - walka mi się podobała. Co prawda nie było z pewnością to ich najlepsze starcie jakie mogliby zrobić, ale według mnie ta właśnie walka najbardziej się wyróżniła.

Trochę mniej emocji niż w przypadku Cena/Rollins, aczkolwiek lepiej ringowo i kilka fajnych spotów.

Cena vs Rollins- według mnie w zasadzie nie ma innego kandydata, jakby Owens i Cesaro dostali 10 minut więcej mogliby konkurować. Nie było konkurencji, ale to wcale nie oznacza, że walka była słaba. Panowie skradli show, chociaż liczę, że rewanż będzie jeszcze lepszy, jak już Cena do końca się wykuruje.

The Phenom vs The Beast Już pisalem o tym. Świetnie sprzedana historia ringowa, dawno czegoś takiego nie widziałem, kipiało psychologią, walka lepsza niż na Wrestlemani 30, wyniku ani końcówki nie uzwględniam, udaje że tego nie bylo :) Walka gali!

'Wszyscy muszą być kimś, mi wystarcza być sobą."

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Cesaro/Owens minimalnie przed Rollins/Cena. Gdyby nie idiotyczne zakończenie to pewnie walka o pasy mistrzowskie dostałaby mój głos. Kevin i Czarek zrobili swoje, szkoda że sam program nie dostał więcej czasu, bo z dobrą podbudową ta walka mogła wznieść się na wyższy poziom :)

• Reputacja:   0

Cesaro vs. Kevin Owens - bez dwóch zdań bezkonkurencyjny pojedynek, ringowo dwa stopnie wyżej niż wszystkie pozostałe walki. Co prawda sam feud nie porywa, ale za to jakie emocje w ringu 8)

85470364654a3ea1bb931f.jpg

• 2 tygodnie później...

nnvf5i.jpg

PODSUMOWANIE:

:arrow: Ex aequo: John Cena© vs. Seth Rollins© (Title vs. Title Match), Brock Lesnar vs. The Undertaker, Cesaro vs. Kevin Owens - 3 głosy

:arrow: -- -- --

:arrow: -- --

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
    • KyRenLo
      Czyli znane już są oba Main Eventy. Cody vs. Randy i Punk vs. Roman: Szkoda Drew, bo jako mistrz mi się podobał i bardzo chciałem, żeby na WM wyszedł z pasem, ale WWE to WWE i zrobiło to, co uznało za bardziej stosowne.  Wreszcie Panowie zawalczą o ten tytuł:
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • -Raven-
      „Miejsce pod słońcem”
  • Dodaj nową pozycję...