Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Hulk Hogan zwolniony z WWE!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

hulk-hogan-640x427.jpg

W dniu wczorajszym Hulk Hogan został zwolniony z WWE. Powodem zwolnienia jest fragment rozmowy Hulka ze swoim długoletnim przyjacielem Bubba The Love Sponge w której Bollea opowiadał o związku swojej córki z czarnoskórym producentem muzycznym. WWE oburzył komentarz Hogana brzmiący

Nie mam podwójnych standardów, jestem rasistą od czasu do czasu, pieprzone czarnuchy(...) Jeśli Brooke chciała się pieprzyć z jakimś czarnym to wolałbym żeby związała się z jakimś wielkim czarnuchem wartym miliony dolarów. Na przykład jakimś koszykarzem. (...) Wydaje mi się że wszyscy jesteśmy w pewnym sensie rasistami. Pieprzone czarnuchy.

WWE wydało własne oświadczenie

WWE zerwało kontrakt z Terrym Bolleą (Hulk Hogan). WWE akceptuje i honoruje każdą osobę z różnych środowisk, o czym świadczy różnorodność rasowa naszych pracowników, gwiazd oraz fanów na całym świecie

Hogan przeprosił za swoje słowa

8 lat temu użyłem takiego języka w jednej rozmowie. Jest to niewybaczalne, nie powienien nigdy używać takich słów, przepraszam za wszystko. To nie jest moja prawdziwa twarz, szczerze wierzę że każdy człowiek jest równy i nie powinien być traktowany gorzej ze względu na swoją rasę, płeć, orientację, religię czy tym podobne. Jestem zawiedziony własnym zachowaniem które było niezgodne z moimi przekonaniami.

WWE odcina się obecnie od wszystkiego związanego z Hoganem. Curtis Axel oraz Damien Sandow którzy odgyrwali rolę Hulka Hogana i Macho Mana wrócili do swoich oryginalnych gimmicków. Cały merchendise Terry'ego został wycofany z oficjalnego sklepu WWE. Warto zauważyć że kilka gwiazd m.in. Mick Foley czy Virgil wyraziło swoje wsparcie dla Hulka mówiąc o słowach wyciągniętych z kontekstu, oraz robieniu afery z powodu wywiadu sprzed lat.

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mateusz8721

2

• DonCarlos

1

• Hacjend

1

• Syty

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

A to fakt z tym odgrzebywaniem z przed lat .. poszukam bo gdzieś pisało ze to Hulk sam poprosił o zwolnienie by oszczędzić skandalu

• Styl:  Jasny

wrócili do swoich oryginalnych gimmicków

11750674_848910875193126_6637714576242201616_n.jpg?oh=3794593bbbd870b892b212e4dd2ce3bd&oe=564CFA0E

8 lat temu użyłem takiego języka w jednej rozmowie

A o to co zrobił Vince 2 lata wcześniej :vince6

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Porownanie Vinca do Hogana nie ma najmniejszego sensu. Vince to powiedzial jako skrypt gdzie probowal byc jak "mlodzi fajni ludzie" a Hogan to cisnal jak ostry rasista i to jest ta roznica, aczkolwiek troche glupi pomysl zeby wyciagac jakies wywiady sprzed 8 lat.

fan1905.png

Niedługo wyciągną Ci to ze za małolata wolałeś grać Niemcem niż Amerykaninem skrywałeś nazizm ;D

wrócili do swoich oryginalnych gimmicków

A o to co zrobił Vince 2 lata wcześniej :vince6

1. to było zagrane

2. Booker T się pewnie na to zgodził

3. Vince nie mówi tam, że jest rasistą.

Według mnie Hulk Hogan nie jest rasistą, tylko po prostu idiotą który gada głupoty.

Gdyby był, to czy byłby w drużynie z Mr.T?

WWE dobrze zrobiło, że go zwolniło czy rozwiązali kontrakt za porozumiem stron, bo takie wypowiedzi są niedopuszczalne, zwłaszcza w kraju w którym legalne było niewolnictwo, segregacja rasowa i ku klux klan.

Na korzyć Hogana przemawia, że powiedział to podenerwowany w prywatnej rozmowie i że wydał oświadczenie z przeprosinami - czyli jest szansa na to, że sprawa z czasem rozejdzie się po kościach.

Co do tej pory będzie robił? Niech jedzie do Japonii, tam rasizm ma się dobrze.

Jeżeli nie palnie, że "Japończycy wywodzą się z Chińczyków", to wszystko mu wybaczą.

Tam nawet można kupić zabawki z adolfem hitlerem.

Taka ciekawostka!:

Raper i psychofan Hulka Hogana skomentował sprawę na twitterze:

@smokedza[/url]"]So hogan ain't fuckin wit the brothers huh? Smh this might hurt more than watching him wrestle in TNA...

Smoke DZA i jego kolekcja figurek WWF HASBRO

ZNAJOMY ZBIERA PIENIĄDZE NA OPERACJE NIENARODZONEJ CÓRECZKI. WESPRZYJCIE GO JAK MOŻECIE.

http://siepomaga.pl/sercezosi

http://facebook.com/niestandardowesercezosi

P.S.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Przeczytałem wlasnie że dużo zależy od stanu Brona Breakkera względem WrestleManii. Gdyż jeśli dojdzie do zdrowia to dostaniemy Rollinsa z młodym Steinerem. Jesli nie, to Lesnar tak naprawdę może zmierzyć się z Obą, z Rollem i nawet z LA Knightem. Najmniej pewny miejsca w tej karcie niestety ale musze to napisać chyba jest LA Knight. Femi pewnie poleci w szranki z Lesnarem, innej opcji nie widzę. Rollinsa wcisną gdzie chcą i z kim chcą i będzie to dobre. A Knight za wiele opcji nie ma, może z Vi
    • Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
  • Dodaj nową pozycję...