Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Summerslam 2015 - Oficjalna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Lesnar ma jeszcze rewanż o pas czy już go stracił? Jeżeli stracił, to już wiem kto wygra Royal Rumble Match 2016.

WWE już nie robi wielkiej afery z rewanżami o pas. Jeśli zawodnik gładko przejdzie do kolejnego programu to zapominają i ruszają dalej. Wciąż niewykorzystany rewanż o pas ma The Rock po swojej przegranej na Manii 29 :lol Poza tym mam nadzieję że się mylisz, kolejny zwycięzca który nic nie zyskuje/nie potrzebuje/nie powinien wygrać.

Swoją drogą Cena jest swoistym pewniakiem, ale z drugiej strony więcej sensu miałaby wygrana Rollinsa. Seth zgarnia dwa pasy, a główny dosyć szybko traci na rzecz Bladego który kasuje swoją walizkę. Pas Stanów wciąż jest w dobrych rękach, a i mogliby ruszyć powoli z Romanem który miałby wreszcie szansę odegrania się na Rollinsie i do tego zgarnąłby pierwszy solowy pas. Ma to sens, tylko że często logika przegrywa z "Cena wins, lol" ;)

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bisz B.O.K

20

• LoboTaker

14

• Myers

11

• Carbon

9

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Według mnie Cena wygra pas na Summer Slam, bo musi kiedyś obronić pas WWE WHC w walce z Lesnarem. Jak Lesnar nie będzie miał rewanżu o pas WWE WHC, to jego szanse jako zwycięscy Royal Rumble Match 2016 rosną.

Osobiście wolałbym by to Kevin Owens wygrał RRM.

ZNAJOMY ZBIERA PIENIĄDZE NA OPERACJE NIENARODZONEJ CÓRECZKI. WESPRZYJCIE GO JAK MOŻECIE.

http://siepomaga.pl/sercezosi

http://facebook.com/niestandardowesercezosi

P.S.

No to mamy potwierdzone Cena vs Rollins na SS i wygrany zgarnia oba pasy. A jak mowilem ze tak bedzie to kazdy nie, bedzie zwykly champion vs champion :8

fan1905.png

I tak nie chce mi się wierzyć że ktoś wyjdzie z dwoma pasami z tej gali. Licze na jakieś podwójne DQ,albo inny wałek. Albo po prostu na Sheamusa.

'Wszyscy muszą być kimś, mi wystarcza być sobą."

A może niech dorzucą do tego Owensa i Cesaro i zrobią coś takiego jak na Manii 2000 z Jericho, Anglem i Benoitem. Cena mógłby wtedy stracić pas US na rzecz Szwajcara albo Kevina, nie będąc przy tym przypiętym i nie tracąc za dużo na reputacji - żeby Vince nie płakał.

Vince nie będzie pushował gwiazdy indysów, bo to nie są 100% produkty WWE. Wrestlerzy sceny niezależnej są w WWE, tylko jako opcja C - jakby następny Romek nie wypalił.

Cena pewnie zawalczy na SummerSlam, a jak zawalczy to na 99% wygra pas WWE WHC - 1% zostawiłem sobie w nadziei.

Lesnar pewnie też jobnie Undertakerowi, bo Grabarz musi się zemścić za przerwanie jego streaku na Wrestlemanii.

Karta SS w ogóle mnie nie zachwyca. Oprócz wymienionych walk, jestem ciekaw jeszcze tylko walki o pasy Tag Team i tego jak w ringu wypadnie Green Arrow.

ZNAJOMY ZBIERA PIENIĄDZE NA OPERACJE NIENARODZONEJ CÓRECZKI. WESPRZYJCIE GO JAK MOŻECIE.

http://siepomaga.pl/sercezosi

http://facebook.com/niestandardowesercezosi

P.S.

Karta SS w ogóle mnie nie zachwyca. Oprócz wymienionych walk, jestem ciekaw jeszcze tylko walki o pasy Tag Team i tego jak w ringu wypadnie Green Arrow

Naprawdę interesuje cię potyczka o pasy tag? Wow.

Zajebali sprawę ostro odbierając tytuły New Day i obecnie w rosterze nie ma drużyny - z wielu względów - którą można znieść z pasami.

Poza tym karta nie zapowiada się wcale jakoś źle. Spodziewałem się raczej, że Vince oleje po całości całą resztę bukując sobie Lesnara z dziadem, ale się pomyliłem.

Śmiem nawet stwierdzić, że walki takie jak Seth/Jasio, tag z Amellem czy nawet Cesaro z Owensem przyćmiły to gówno Lesnar/dziad.

Co prawda można było zrobić to lepiej - na przykład w przypadku div, gdzie mogliby ustalić jakiś tag czy solówke, fajnie zabukować i klasa. Ale WWE zawsze zostawia taki margines błędu.

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

• Reputacja:   2

Kopiuję moje przemyślenia prosto z SB:

Jakby, kurde, nie mówił, że nie o streak chodzi(mowa tu o zemście Taker'a na Lesnarze, która podobno jest za streak)...chociaż ten feud jest tak prowadzony, jakby o to właśnie chodziło... #WWElogic Luxier - ktoś w wątku o SS napisał, że gdyby go puknął kto inny, to by musieli tego kogoś pushować przez 10 lat. A tak poza tym, to pewnie ciągną ten feud do tego, by Taker miał tą jedną wygraną z Lesnarem (w całej swoijej karierze jeszcze z nim W OGÓLE nie wygrał)

75137960457081728a67d7.jpg

Panowie i Lobo co wy na te plotki o których pisałem w newsach? Mówie o tym że Kane ma zainterweniować w walke umarlaka z bestią i pomóc Takerowi wygrać mszcząc się tym samym za złamanie jego nogi bla bla bla...? Jak dla mnie idiotyzm jakich mało. Po co Taker ma pokonywać Lesnara z pomocą kogoś innego? To będzie to jego REZUREKSZYN? Nie będzie to miało żadnego sensu, mam nadzieje że to tylko plotki? Jakie jest wasze zdanie?

Panowie i Lobo co wy na te plotki o których pisałem w newsach? Mówie o tym że Kane ma zainterweniować w walke umarlaka z bestią i pomóc Takerowi wygrać mszcząc się tym samym za złamanie jego nogi bla bla bla...? Jak dla mnie idiotyzm jakich mało. Po co Taker ma pokonywać Lesnara z pomocą kogoś innego? To będzie to jego REZUREKSZYN? Nie będzie to miało żadnego sensu, mam nadzieje że to tylko plotki? Jakie jest wasze zdanie?

Z jednej strony strasznie idiotyczny pomysl bo zemsta Undertakera duzo na tym straci a z drugiej nie najgroszy bo Lesnar na tym nie straci. Jeszcze Brothers of Destruction wroca zeby dywizje Tag team ozywic :8 Ogolnie to mnie zastanawia co sie teraz stanie bo mamy 2 main eventy gdzie interwencja Kane tak samo jak Sheamusa z walizka powinny zakonczyc gale tak jak zwykle sie to konczy na PPV wiec jesli Taker/Lesnar jest ME to raczej nie ma szans na cash in rudego. ja stawiam ze Cena wygra i bedzie mial te swoje wyrownanie z Flairem o ktorym zreszta juz pisalem przed Fast Lane w moim pierwszym poscie na tym forum chyba :D Chyba we WWE wpadnie na kolejny genialny pomysl i upieka 2 pieczenie na jednym ogniu i Cena wygra pas z Rollinsem i wtedy Sheamus wykorzysta walizke, Cena bedzie mial swoje wyrownanie z Flairem a Sheamus pas ktory zreszta musi miec jak najszybciej zeby go stracic przed WM32 bo kto chce ogladac takie drewno w ME WM? Nie ma szans.

fan1905.png

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  BGZ

...Brothers of Destruction wroca zeby dywizje Tag team ozywic

...tag w którym partnerzy mają w sumie 100 lat, ma ożywić dywizję - nawet ja tego nie widzę :waving:

915802072594e34bce782c.jpg

...a z drugiej nie najgroszy bo Lesnar na tym nie straci.

Zaraz, zaraz - jak to nie straci?

Przecież to by było jeszcze gorsze gdyby największy jobber federacji przyszedł, skopał Lesnara i jego braciszek by go odliczył. Paranoja. I - co najgorsze w tym wszystkim - wszystko po to żeby reaktywować drużynę, która - jak wspomniał Dziko: ma 100 lat na karku - i ma tych dziesięciu fanów na arenach, a reszta ma to kompletnie w dupie. Nie spodziewałbym się aż takiego poświęcenia, mając na uwadze pozycję Lesnara w obecnej chwili.

No chyba, że mamy do czynienia z ostatnim marzeniem dziadka-Vince'a przed śmiercią.

Chyba we WWE wpadnie na kolejny genialny pomysl i upieka 2 pieczenie na jednym ogniu i Cena wygra pas z Rollinsem i wtedy Sheamus wykorzysta walizke, Cena bedzie mial swoje wyrownanie z Flairem a Sheamus pas...

Taa, ta opcja jest wysoce prawdopodobna, ale nie sądzę żeby mieli to wykorzystać już na SummerSlam - więc pytanie brzmi kiedy?

Tak jak pisałeś - skoro main-eventem jest pojedynek emeryta, to nie ma szans na to żeby przed nim ktoś wykorzystał kontrakt na główne złoto. Chyba, że dostosowali się do tego, że Sheamus to nudny mistrz, to i wygrana z walizki nie powinna być bardzo zaskakująca.

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

Przecież to by było jeszcze gorsze gdyby największy jobber federacji przyszedł, skopał Lesnara i jego braciszek by go odliczył. Paranoja.

No tak, ale żeby wgl się tak stało to wówczas musiałaby to być walka bez dyskwalifikacji, a takowa ona nie jest. Oczywiście jest to możliwe, bo np sędzia jest nieprzytomny czy coś, ale to zwykle wygląda bardzo sztucznie.. Moim zdaniem tu nikt nie powinien interweniować, ale małe szanse są na to. Żeby Lesnar tu wygrał czysto to myśle jakieś 10% szans, a to jest opcja która mi oraz większości najbardziej by odpowiadała.

• Reputacja:   2

Chyba we WWE wpadnie na kolejny genialny pomysl i upieka 2 pieczenie na jednym ogniu i Cena wygra pas z Rollinsem i wtedy Sheamus wykorzysta walizke, Cena bedzie mial swoje wyrownanie z Flairem a Sheamus pas...

To mi przypomina wasze 'proroctwa', co do MiTB dla Romka. Skończyły się na panewce i Rudy dostał walizkę. Wasze pomysły są, faktycznie, logiczne i 'w miarę' realne, ale jak widać - tutaj rządzi logika McMahon'ów, a nie widzów, więc wątpię, by wzięli taki tok wydarzeń.

Panowie i Lobo

Nie wiem czemu, ale mnie to wyrażenie bawi (nie, żeby było niepoprawne, bo jest poprawne, oczywiście) :lol

75137960457081728a67d7.jpg

• Reputacja:   8
  • Urządzenie:  Windows

Jakie Kejny, ludzie?! :D

Undertaker został ściągnięty pewnie tylko po to, by z pompą otworzyć program z Stingiem. Umówmy się, musi dojść do konfrontacji obu zawodników. Fani nigdy nie wybaczyliby Vince'owi, gdyby ten, mając te dwa nazwiska na pokładzie, nie skrzyżował ich dróg w ringu.

Z marketingowego punktu widzenia SummerSlam jest idealnym momentem na taki ruch. Będzie oznaczało poważną chorobę umysłową włodarzy federacji, jeśli uczynią to na jakimś batlegrałdzie czy, nie daj Bóg, tygodniówce. I o ile logika Vince'owych pomagierów czasem zawodzi, tak na pewno zdają sobie sprawę, że wejściówki na Texas same się nie sprzedadzą. ;)

Strzelam w ciemno interwencję Bordena i jego konfrontację face to face z Markiem. To będzie najbardziej epickie wydarzenie w historii tej federacji. Będą orgazmy, histeria i szczochy spływające po krzesełkach. Ja już kupiłem pampersy :lol