Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Hard Justice - Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Klasyczny

Hej a moze mi ktos wyjasnic na czym dokladnie bedzie polegal Barroom Brawl mecz? beda wogole jakies odstepstwa od normy czy po prostu tylko nadali walce nazwe???

11210267854ec833ae4df82.jpg

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Stylu

7

• Spinebuster

6

• Zousz

6

• Romo

4

Top użytkownicy w tym temacie

HC, No DQ match... z typowymi sprzetami barowymi, a wiec jakies krzesla i stoly, stol do bilarda (plus oczywiscie kije), jakies butelki... tak mniej wiecej moze to wygladac...

No czyli moze nie bedzie az tak zle.

osobiście jestem dobrej myśli... feudy są ciekawe (oprócz feudu z brodą, czyli Eric vs Roode)... do tego kilka walk zapowiada się ciekawie... szkoda mi Harrisa, ocierał się o main eventy a będzie walczył z Rhodesem... z drugiej strony to dobry solowy sprawdzian, jeśli wyciśnie coś z ex.Goldusta, to wierzę, że nic go nie powstrzyma w drodze po pas TNA HW... może za rok, może za 2 ;-)

Mam pytanie sorki ze to moze nie ten temat ale nie chce zakladac nowego tematu zeby zapytac sie o taka blachostke. Na ostatnim Impact zauwazylem ze Homicide wychodzil przy innej muzyce niz zwykle. Czyzby LAX zmienilo Entrance Theme???

jako themowiec moze sie wypowiem :D tak, zmieniło - z TNA odszedł Konnan, który tam użyczał głosu. to pewnie było głównym powodem. szkoda bo "Dawgz" jest przezajebistą wejsciowką, według mnie w top10 all time

akurat Morgan nie jest najgorszym wyborem, lepiej on niz Test. Natomiast sciaganie Kishiego, A-Traina, Testa to kasa ktora moglaby byc wylozona na jedna z paru osob: RVD, Jericho czy tez w gorszej opcji Lesnar lub... Goldberg, wiem wiem po co ostatnia dwojka? Tylko dla rozglosu.

Jericho jak na razie chce odpocząć od wrestlingu i zajął się muzykowaniem, co do RVD to nie wiem. Lesnar zaczął walki w MMA, a Goldberg komentuje MMA :P A-Train może wraz z Tomko (i pewnie tak będzie) stworzyć tag team jak w Japonii. Ściąganie Rikishiego kompletnie nie rozumie :/ Test też nie mam pojęcia po co im. Oby niedługo wyżulili te 2 godziny na Impakt :)

...

Dobrze że TNA inwestuje w nowe gwiazdy - świadczyć to może o tym, że już wkrótce zobaczymy dłuższy impact :D

Szkoda tylko że nie skupiają się na młodych talentach i inwestują w starych, sprawdzonych wrestlerów.

A co do Hard Justice - kilka walk zapewne wypadnie bardzo biednie (3D vs Steiners), ale oprócz mocarnego main eventu, spokojny jestem o tag triple threat i walke w klatce (Doomsday Blood Chamber...geez).Podobno wrestler który odliczy przeciwnika, dostanie title shota...oby tylko nie Sting czy Christian, to by już była lekka przesada :roll:

DGUSA Freedom Fight Highlights http://www.youtube.com/watch?v=qekttdFCC20

1120776568498aade65c5a3.jpg

Cos mi sie wydaje ze jesli team Christiana wygra to wlasnie jemu dadza odliczyc kogos zeby dostal title shot. A moze Abyss??? To by bylo nawet ciekawe.

PPV zapowiada sie srednio. Widac ze zdecywoana wiekszosc walk, to tylkop zapychacze. W koncu calą gale promuje Main Event. Ten oczywiscie napewno bedzie ciekawa walka, oby byla swietnie zabookowana. Team Abyss vs Team Cage tez powinna bys dobra walka. Reszta z wyjatkami(Rhino vs Storm i 3 Way Tag Team Match) to zapychacze i nie ma co sie rozpisywac :D I oby feud Roodea z Youngiem sie skonczyl bo to trwa chyba od Destination X.

http://www.lastfm.pl/user/OaklandRaider

n W o 4 4 4 4 life

........new world order

.

512981594483bee67eb9e5.jpg

Hard Justice promuje właśćiwie dwie sprawy związane z tym PPV pierwsza to Samoa Joe vs Kurt Angle druga to przybycie Pacmana Jones'a obecnie zawieszonego zawodnika Tenesse Titans . Jednak ta druga sprawa może w ogole nie dojść do skutku

jeżeli Pacman przestraszy się konsekwencji uprawania wrestlingu .

Ciekawie też zapowiada się Doomsday Blood Match pewno po tej walce zakończy się feud Abyss'a z Christianem .I Abyss zaczenie program zacznie program z nowym nabytkiem TNA Banderas'em (nie wiem czy sie tutaj z tym nazwiskiem nie myle)

Poza tym interesująca zapowiada się walka 3D vs Steiner's .Ciekawe jak Scott'y zaprezentuje się w ringu po operacji.

Mam także nadzieje chyba tak jak większość że zakończy się feud Young , Roode bo to już zbyt długo trwa .

Gala zapowiada się przeciętnie. Ale pokolei :

The Motor City Machineguns Vs Triple X Vs Sonjay Dutt & Jay Lethal

Ta walka na pewno będzie stała na wysokim poziomie. Prawdopodobnie wygra miesiąc temu zreaktywowane Triple X i tym zwycięstwem rozpocznie drogę po pasy Tag team. Liczę na wiele akcji wysokiego ryzyka prosto z X-Division.

Chris Harris Vs Dustin Rhodes

Zapychacz gali. Jedyne co mnie ciekawi to z jakiej strony pokaże się Dustin (Black Reign). Nie oczekuje od niego niczego wielkiego :P lecz liczę na dobrą postawę Harrisa.

The Latin American Xchange Vs The Voodoo Kin Mafia

Szkoda LAX. Jeszcze pół roku temu byli posiadaczami pasa Tag Team, a teraz walczą w przeciętnie zapowiadającej się walce. Z drugiej strony dobrze, że Voodoo Kin Mafia wreszcie zakończyło swój feud z Christy, bo zaczynało mnie to już nudzić. A co do samej walki to zapychacz.

HUMILIATION MATCH:

Eric Young Vs Robert Roode (w/ Ms Brooks)

Kolejna walka z tego długiego, nudnego feudu pewnie będzie przeciętna. Miejmy nadzieje, że to już koniec i po wygranej Erica obaj pójdą w swoje strony :)

BARROOM BRAWL:

Rhino Vs James Storm

To mimo wszystko może by całkiem ciekawa walka. Rhino i Storm powinni stworzyć ciekawy „show”, ponieważ dobrze nadają się do tego typu walk. Porcja harcoru w ich wykonaniu musi się spodobać

TAG TEAM DREAM MATCH:

The Steiner Brothers Vs Team 3D

Przy tej walce można martwi się o dyspozycje braci Steiner. Niedawna kontuzja Scotta i forma Ricka może ograniczyć ich możliwości walki. Jednak przy ich dobrej dyspozycji walka może być ciekawa.

DOOMSDAY CHAMBER OF BLOOD:

Sting, Abyss & "The Punisher" Andrew Martin Vs "The Instant Classic" Christian Cage, AJ Styles & Tomko

To może być ciekawa walka. Liczę na debiut Banderasa. O ile do niego dojdzie już na Hard Justice to pewnie wygra Team Cage po jakimś niespodziewanym pojawieniu się i interwencji byłego mistrza WSX (np. wyjście spod ringu :P )

WINNER TAKES ALL – EVERY TITLE ON THE LINE:

Kurt Angle (IWGP / IGF; TNA World Heavyweight Champ) Vs Samoa Joe (TNA Tag Team; TNA X-Division Champ)

No i maint event. Szykuję się niezła walka. Szkoda tylko, że już teraz na 80% znany jest zwycięzca. No chyba, że TNA nas zaskoczy. Chcieli podsycić atmosferę poprzez poniżanie Kurta na Impactach i teraz zrobią z niego wielkiego zwycięscę. Mam nadzieje, że walka będzie dobrze zabookowana.

Kolejno ciekawą sprawą związaną z najbliższym PPV jest pojawienie się Adama "Pacmana" Jonesa. Ciekawy jestem jaką role będzie pełnił w TNA. Teraz pozostaje czekać do jutra na Hard Justice :).

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Hmm, a nie odbędzie się walka Raven vs Kaz? Bo jak oglądałem Raven's Clockwork orange house of Fun 6 man tag team match to Mike Tenay kilka razy podkreślał, że Raven i Kaz będą z soba walczyć (no chyba że miał na mysli pre - show).

No i gala rzeczywiście nie wypadła pomyślnie, jednak przede wszystkim ze względu na słaby booking. Ale po kolei.

Dutt & Lethal vs XXX vs MCMG

Świetny opener, prawdziwa perełka. Chłopaki pokazali na co ich stać. Sporo high-flyingu, teamowych akcji, near-falli... solidne widowisko w wykonaniu dywizji X.

Raven vs Kaz

Można było zrobić z tego nawet ciekawą walkę, chociaż nie da się ukryć że Raven nie jest w swej szczytowej formie. Jednak mecz za szybko się skończył, no i po...dropkicku?

Rhino vs James Storm

Miała być hardcore'owa młócka i w sumie była - szkoda tylko że Rhino zebrał niemiłosierne bęcki - nie wpływa to raczej dobrze na jego wizerunek, chociaż kreuje Storma na coraz większego madafakę, co w sumie nie jest złe.

LAX vs VKM

Dlaczego ta walka skończyła się tak szybko? Nie to żeby widowisko było przednie (chociaż LAX jak zwykle spisało się bez zarzutu), ale mając w pamięci mecz VKM z poprzednieo PPV, ten nawet dobrze się oglądało. Można było go poprowadzić nieco dłużej.

Roode vs Young

Po raz kolejny oglądamy to samo, a zwycięstwem Roode'a z pewnością ten feud się nie zakończy... zapewne rozstrzygnięcie odbędzie się dopiero na Bound For glory...

Black Reign vs Wildcat

Właściwie nie był to mecz, a bardziej promo Black Reigna. I mówcie co chcecie, ale nowy gimmick Dustina mi się podoba :) Zobaczymy jak rozwienie się ten feud, w każdym razie jestem dobrej myśli.

Team 3D vs Steiners

Mecz jak moża było się spodziewać słaby, chociaż zaskoczył pozytywnie paroma akcjami (Frankensteiner).

Doomsday Chamber of Blood Match

Wiązałem spore nadzieję z ta walką, a ogólnie wyszła średnio. Abyss dostał title shota i elegancko jobbnie Kurtowi na NS.

Samoa Joe vs Kurt Angle

Gdybym był to pierwszy pojedynek tych dwóch wrestlerów, z pewnością podszedłbym do niego inaczej. A tak, po raz czwarty widzimy Joe i Angla w regularnym meczu (gdyby był to np. ladder match, wszystko mogłoby wyglądac inaczej i dziwię się bookerom, że nie zdecydowali się na żaden gimmick match). Wiadomo - walka była bardzo dobra, ale to wszystko już widzieliśmy. Szkoda że nie wysilono się na coś oryginalnego (w przypadku samej walki, bo zakończenie było niezłe :-) )

Gala dużo słabsza niż jej poprzedniczka(i), ale mam nadzieję że był to jedynie drobny wypadek przy pracy, bo chyba nie zdzierżyłbym po raz drugi tego czym raczyło nas TNA w pierwszym kwartale br. ;)

DGUSA Freedom Fight Highlights http://www.youtube.com/watch?v=qekttdFCC20

1120776568498aade65c5a3.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Raven vs Kaz

Można było zrobić z tego nawet ciekawą walkę, chociaż nie da się ukryć że Raven nie jest w swej szczytowej formie. Jednak mecz za szybko się skończył, no i po...dropkicku?

Fakt, walka była krótka, ale nie pozbawiona ciekawych spotów. Zakończenie przemilcze. Co do formy Ravena, to muszę stwierdzić że jest on na średnim poziomie swych możliwości. Ale nie zapominajmy, że odczuwa on konsekwencje swego trybu życia. Niemniej jednak Scott jest na dobrej formie ku szczytowi swej formy i zapewne za pare miesięcy powinien powrócić do regularnego udziału w galach i dłuższych matchach z większą ilością spotów z jego strony (O ile bookerzy TNA będą mieli jakiś pomysł wykorzystania jego postaci).