Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Smackdown 27 07 2007

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Smackdown 27 07 2007

Batista vs Deuce / Domino & Cherry

Końcówka: Przez większość walki Batista zajmował się podrywaniem Cherry niż walką z Deuce. Batista robi Clothesline i atakuje Deuca w narożniku, Deuce biegnie na niego Spinebuster, spycha Domino i Batista Bomb pin 1...2..3

Zwycięzca: Batista

Backstage: Wywiad z Jamie Noble. Noble mówi, że wszyscy mogą się śmiać z tego, że Hornswonge spinował go na GAB ale dzisiaj się zemści.

Crusiweight Championship

Jamie Noble vs Hornswonge ©

Końcówka: Noble szuka Hornswonge pod ringiem ponieważ się nie pojawił ale za chwile zjawia się na ringu. Przypominało to bardziej zabawę w ganianego niż walkę. W końcu gonią się wkoło ringu i Noble nie zdążył wejść na ring kiedy sędzia doliczył do 10.

Zwycięzca: Hornswonge

Chavo Guerrero vs Eugene

Końcówka: Chavo pracował nad nogą Eugene. Eugene dostaje furii kręci Chavo w kółko ten zdezorientowany łapie Bulldoga, ale Chavo pcha Eugene na liny Brainbuster wchodzi na narożnik Frogsplash pin 1..2..3

Zwycięzca: Chavo Guerrero

Tag Team Match

MVP & Chris Masters vs Matt Hardy & Ric Flair

Końcówka: Masters robi Powerslam na Flair i wykręca mu rękę. Ric jednak wchodzi i Chopuje Chris zmienia się z Mattem. Ten robi Bulldog i czyści narożnik Elbow z drogiej liny Sideeffect pin 1...2.Przerywa MVP. Masters łapie Matta ale ten ucieka Tist of Fate pin 1...2..3

Zwycięzcy: Matt Hardy & Ric Flair

Po meczu MVP mówi

MVP - Co wy świętujecie nic nie wygraliście nie pokonaliście mnie na Vengeance pokonałem Rica, a na GAB Matta jestem najlepszy.

Matt - Może nic nie wygraliśmy ale chce jeszcze jeden mecz o US Championship i zobaczymy kto jest lepszy od kogo.

MVP - W niczym byś mnie nie pokonał w niczym

Matt - W niczym jesteś lepszy ode mnie ja wybiorę grę i pobiję cię następnie ja wybiorę grę i też cie pokonam, itd itd itd Ponieważ jestem lepszy od ciebie.

Mark Henry vs Local

Końcówka: Szybka walka znaczy się krótko trwała. Mark robi Powerslam i World Strongest Man Drop pin 1...2.Mark podnosi przeciwnika łapie i zakłada Bear Bug sędzia kończy walkę z powodu braku kontaktu.

Zwycięztwa: Mark Henry

Mark Henry - Jestem Mark Hendry, Silverback i to jest moja Jungla.

Podnosi przeciwnika Body Press Drop za ring i zadowolony wychodzi.

Backstage: Long i Kristal oglądają suknie ślubne przychodzi Faraqqq. Long pyta się go czy będzie jego światkiem Faraqq odpowiada DAMN. Zadowoleni panowie idą zapalić cygaro. Po ich odejściu Kristal przeżywa to z Vickie.

Kane vs Dave Taylor

Końcówka: Kane wbija Taylora w narożnik i atakuje go ciałem robi Sidewalk Slam po czym wchodzi na narożnik Diving Clothesline i Chokeslame pin 1...2....3

Zwycięzca: Kane

Backstage: Torrie przebiega się w stylu Jimmiego i życzy im szczęścia i każe klepnąć się w tyłek ten oczywiście sprzedaje jej klapsa i razem wchodzą na ring :D

Jimmy Wang Yang & Torrie Wilson vs Kenny Dykstra & Victoria

Końcówka: Dykstra dominuje Jimmiego ten jednak sprzedaje mu Dropkika i wchodzą panie. Torrie robi Slothesline i Suplex pin do 2. Victoria łapie Torrie i TKO do dwóch. Victoria zakłada double arm lock ale Torrie wychodzi i z rozbiegu robi Neckbreaker, chce się zmienić z Jimmym ale Kenny ściąga go z ringu co wykorzystuje Victoria i wchodzi Kenny chce uderzyć Torrie ta jednak kopie go w twarz i zmiana z Jimmym ten już na narożniku Crossbody, Dropkick, Enziguri pin 1...2.przerywa Victoria nią zajmuje się Torrie. Jimmy wchodzi na narożnik Moonsault pin 1..2...3

Zwycięzca: Jimmy Wang Yang & Torrie Wilson

New World Heavyweight Champion Celebration

Celebracja Kaliego biegają ludzie z Indi (chyba) i tańczą, wchodzi Kali z tłumaczem.

Tłumacz - Dzisiaj świętujemy zdobycie przez Kaliego tytułu.

Kali - Coś tam po swojemu.

Tłumacz - Kali jest pierwszym mistrzem z Indi pokonał 19 gwiazd w Battle Royal i na GAB pokonał dwie sławy WWE byłych mistrzów. Jest jednym z najsłynniejszych ludzi w Indi. Sławniejszy od Matki Teresy i jeszcze paru innych. Jest jeszcze najlepszym mistrzem w historii, a teraz świętujmy.

Kali tańczy jaka zwala jeśli ktoś chce się pośmiać niech ściągnie polecam :P

Wchodzi Batista

Tłumacz - Jak śmiesz przerywać świętowanie tytułu Kaliego.

Batista - Chcę cię one on one skoro jesteś taki świetny.

Kali - Się nie zgadza.

Batista atakuje Kaliego sprzedaje mu Spear i Kali ucieka

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Viruss

1

• Bonkol

1

• Undertaker_4don

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

dzieki za raport :)

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Mark Henry vs Local

Jeżeli wzrok mnie nie mylił to był to Joey Ryan ;)

15974308365193fac7b7921.jpg