Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pierwsze eliminacje TE, Dolph Ziggler, live eventy i inne.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow: W pierwszym epizodzie Tough Enough odpadł Hank i to właśnie wywiad The Miza z Hankiem znajdziecie na poniższym video. Zachęcamy Was do pisania w komentarzach swoich opinii na temat Tough Enough i uczestników programu. Może macie już swojego faworyta?

https://www.youtube.com/watch?t=37&v=uCj68oHd2JQ

:arrow: Wczoraj pisaliśmy o "wakacjach" Randy Ortona, według obecnego kalendarza eventów WWE Vipera spodziewać można się dopiero na RAW w Chicago, IL 6 lipca.

:arrow: Jim Ross oraz Shawn Michaels poprowadzili wczoraj event "An Evening with Shawn Michaels", który miał miejsce w Manchesterze. Podczas spotkania HBK powiedział, że nie był fanem zakończenia streaku a JR dodał, że rozmawiał z Brockiem Lesnarem i on sam nie chciał kończyć streaku, jednak postanowiono inaczej. HBK ujawnił również, że on i kilku innych byłych mistrzów miało wejść do ringu i pogratulować Danielowi Bryanowi zwycięstwa na WrestleManii 30, jednak po tym, jak fani zareagowali na porażkę Undertaker postanowił opuścić Superdome wcześniej. Shawn przyznał również, że obecnie nie ogląda WWE.

:arrow: NXT prawdopodobnie będzie miało "inwazję" na Nowy Jork podczas weekendu SummerSlam w tym roku. Triple H na swoim Twitterze zasugerował już serie eventów właśnie w okresie sierpnia, jednak dodał, że więcej informacji pojawi się wkrótce. 12 sierpnia odbyć ma się natomiast kolejna większa gala NXT.

:arrow: Po tapingach Smackdown pojawiła się informacja o kontuzji Rybacka, jednak chwilę później okazało się, że było to zwykłe "sprzedawanie" ataków Big Showa i mistrz interkontynentalny pojawił się w segmencie po zakończeniu nagrań niebieskiej tygodniówki.

:arrow: Tyson Kidd dziś odbędzie operację kontuzjowanego karku. Operacja będzie podobna do tych, jaką odbywali Edge, Chris Benoit, Lita, Rhyno czy Steve Austin.

:arrow: Wczoraj wspominaliśmy o odejściu z WWE Dolpha Zigglera, pojawiają się teraz też plotki o tym, że jeśli Ziggy naprawdę pożegnałby się z federacją McMahonów to TNA zrobi wszystko by podpisać z nim kontrakt. Na chwilę obecną można spodziewać się programu Dolph Ziggler & Lana vs. Rusev & Summer Rae a wielki push to raczej nie jest.

:arrow: Karta na live event, który będzie miał miejsce 17 lipca, czyli kilka dni przed Battleground uległa zmianie i tak zamiast pojedynków Dolph Ziggler vs. Sheamus, Dean Ambrose vs. King Barrett i Roman Reigns vs. Seth Rollins fani w Newark, NJ zobaczą między innymi walki Sheamus vs. Cesaro, Rollins vs. Dean Ambrose i Kevin Owens vs. John Cena w Street Fight matchu.

:arrow: Poniedziałkowe RAW oglądało średnio 3.670 mln widzów, co było wynikiem gorszym o 11% w porównaniu do poprzedniego tygodnia (4.114 mln widzów). W podziale na godziny oglądalność prezentowała się następująco:

1 godzina - 3.594 mln widzów

2 godzina - 3.606 mln widzów

3 godzina - 3.812 mln widzów

Czerwona tygodniówka od WWE pod tym względem znalazła się na drugim miejscu zaraz za meczem piłki nożnej. Rating tego RAW to 2.63 co oznacza spadek z zeszłotygodniowego 2.83.

:arrow: WWE wydało wczoraj do informacji ogólnej statystyki sprzedaży PPV oraz DVD:

Tegoroczne Payback w usłudze PPV wykupiło 54 tysięcy osób i z liczby tej 35,000 to wykupienia spoza Stanów Zjednoczonych. Zeszłoroczne Payback poprzez PPV kupiło 67 tysięcy osób, a wcześniejsze Extreme Rules 56 tysięcy.

:arrow: Lista najlepiej sprzedających się DVD w okresie od sierpnia 2014 do maja 2015 prezentuje się następująco:

* Slam City – 119,000

* WrestleMania 31 – 92,000

* The Best of Sting – 88,000

* Attitude Era Vol. 2 – 83,000

* John Cena's Greatest Rivalries – 62,000

:arrow: Oficjalnym theme songiem programu Tough Enough jest piosenka "Blaze of Glory" wykonania Kevina Rudolfa.

:arrow: Eden Stiles obchodzi dziś 32. urodziny. Dziś mija także 8 lat od śmierci (samobójstwa) Chrisa Benoita.

:arrow: Na DVD "Sting: Into The Light" znajdzie się cześć dokumentalna, która będzie składać się z "Road to WrestleMania 31" z nigdzie wcześniej emitowanymi wywiadami z Erickiem Bischoffem, Triple H'em, Rickiem Steinerem i innymi.

:arrow: Zapowiedź nowego "Unfiltered with Renee Young" w którym obecna była obsada Magic Mike XXL więc i sam Kevin Nash:

:arrow: Top 10 momentów z ostatniego RAW:

:arrow: W tym tygodniu gościem Michaela Cole'a był Big Show, który mówił o swojej walce na Battleground oraz fanach "proszących go o przejście na emeryturę":

Newsy dzięki uprzejmości serwisu wwepolsce

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• LoboTaker

1

• Myers

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   2
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Jeszcze większy mam szacunek do HBK'a :t_up:

Na TE jakoś nie mam faworytów.

No i o "tej" rocznicy raczej fedka nie wspomni.

75137960457081728a67d7.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Chodzi o to co trzeba zrobić by zdobyć poderwać Cece.
    • -Raven-
      Jakaś podpowiedź?
    • Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
  • Dodaj nową pozycję...