Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Smackdown! 27.07.2007

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Welcome to Smackdown!

Backstage:Vickie siedzi rozparta na fotelu w swoim nowym gabinecie.Kristal przynosi jej kawe,rozlega się pukanie do drzwi.

Wchodzi Edge.

Edge:Hej szefowo.Największa gwiazda Smackdown,przyszła spytać co słychać?

Vickie:Nic.

Edge:Mogłabyś być troche bardziej uprzejma,pani Guerrero.W końcu mi zawdzięczasz stołek.

Vickie:Dziś walczysz z Johnnym Nitro w walce hair vs hair.

Edge:To będzie main event?

Vickie:Nie.Wyjdź Edge.

Edge:Co??Zapomniałaś że byłem waszym asem?Sama mi obiecałaś sławe i status gwiazdy SD!

Vickie:Tak a dziś dasz rozrywke mi i publice.Wyjdź.

Edge:Taak...myślisz że jesteś taka cwana co?Zobaczymy jeszcze.

Edge wychodzi,Vickie zaczyna krzyczeć na Kristal że kawa jest za słodka.

Wszystkie mecze ogląda Vickie i Chavo Guerrero

Match#1 3 Brands Match Jimmy Wang Yang vs Nunzio vs Super Crazy

Końcówka:Szybki i efektowny mecz.Nunzio i Jimmy walczą na ringu nagle przyjmują springboard moonsaulta od Crazy'ego.

Zaraz potem Meksykanin wstaje i dostaje dropkick od Nunzio,ten zaś superkick od Jimmy'ego.Crazy robi na nim szybki roll

up,który przerywa Włoch.Zaraz potem Crazy wykonuje suplexa na Jimmym potem drugiego na Nunzio.Kładzie ich na sobie

wchodzi na top rope i robi planche!Jednak obaj szybko się przesuwają!Super Crazy uderza w mate.Nunzio rozpędza się unika

chlothesline od Wang Yanga skacze na second rope i uderza Azjate dropkickiem.Pin 1..2...kick out!Nunzio go podnsoi

w tym momencie Jimmy łapie drugi oddech i zaczyna okładać Włocha.Wtem na ring wbiega człowiek w chuście na całej twarzy,

uderza Yanga kijem baseballowym w plecy potem to samo robi Nunzio,wyrzuca broń i wskakuje na top rope.Zdejmuje chuste:

to Daivari mistrz cruiserweight!Publika gwiżdże ten wznosi ręce do Allacha i schodzi z ringu.Sędzia powoli liczy do 10,

ale Crazy kładzie ręke na Nunzio 1...2....3 koniec!Szalony Meksykanin wygrywa walke!

Winner:Super Crazy

Backstage:Kevin Thorn i Torrie przechadzają się korytarzem.Słyszą jak ktoś intensywnie ćwiczy.Otwierają drzwi od sali

gdzie znajduje się ring treningowy.Na nim Chris Masters trenuje wciąż ten sam cios.Chwyta manekina do firemans carry

odbija się od lin i upada na kolana.Słowem robi pewnego rodzaju backbreaker.Nagle zauważa gości.

Chris:Czego chcesz wampirze?

Thorn:Zupełnie niczego.Myślałem że to Kane znów równa Cię z ziemią.

Chris:Nie,to sie więcej nie powtórzy.Od dziś mam nową śmiercioniosną broń.Zabójczą jak Masterlock.

Thorn(kiwa głową)

Torrie:Jak nazywa cię ten cios??

Chris:Master Answer.

Thorn:I pokażesz go dziś światu??

Chris:Edge go dostanie.

Thorn:Edge jest mój.

Chris:Ten jeden raz to ja chce go dorwać.A po za tym masz dziś już mecz.

Thorn:Jaki mecz?

Chris:Nie słyszałeś?Masz stoczyć Handicap Match dla rozrywki Vickie.

Thorn:Handicap Match?Z kim?

Chris:Z Markiem Henrym i Snitskym.

Torrie:Oh nie!!

Thorn chwyta ją i wychodzą,Chris dalej ćwiczy.

Match#2 8 man battle royal match for new General Menager of Smackdown!

Matt Hardy,Mvp,William Regal,Ric Flair,Robbie McAllister,Rory McAllister,Shannon Moore,Kane.

Końcówka:Hardy dostaje Scot Drop a potem wylatuje za ring.Rory jednak od razu potem dostaje big boot od Kane i również

wypada.Zaraz potem Moore kopie go w plecy.Kane odwraca się i robi cruiserowi chokeslama po za arene walki.

Robbie i Ric kopią Mvp w rogu.Za chwile włącza się Regal kopie Montela a potem chwyta Szkota chop,robi suplexa

na liny,Szkot wypada.Kane go powala,ale sam przyjmuje low blow.Potem Anglik długo go kopie.Flair podnosi Mvp,irish whip,

Montel unika chlothesline'a i sam używa tego ciosu.Potem szybko pozbywa się Rica z ringu.

Regal przestaje kopać Kane i stają twarzą w twarz z Mvp.US Champ i pretendent zaczynają walczyć!Długa wymiana punchy,

aż nagle Mvp wykonuje playmaker'a!.Potem sadza Anglika na top rope i wyrzuca go belly to belly suplexem po za ring!

Mvp dostaje duży cheer od widowni,zeskakuje spowrotem na ziemie i nadziewa się na chokeslame from hell!!Potem Kane

podnosi bezwładnego przeciwnika i wyrzuca.

Vickie która obserwowała walke,jest niezadowolona.Kane wychodząc wskazuje ją reką zaciśniętą jak do duszenia...

Winner:Kane

Backstage:Mark Henry spotyka Snitsky'ego.

Henry:Ja jestem Któlem Dżungli,ja jestem Najsilniejszym Człowiekiem Świata!!Dziś Ty będziesz asystował mi gdy ja

będe niszczył Kevina Thorna.Rozumiesz?Nie mieszaj się do porachunków na SD!Wiem że masz być gwiazdą tej walki

ale to ja nią będe rozumiesz??JA KRÓL DŻUNGLI!JA MARK HENRY!!(bije się w klate)

Snitsky(sapie głośno i szczerzy swoje żółte zęby)

Pojawia się Johnny Nitro.

Nitro:Jasna cholera umyj zęby człowieku.(Snitsky sapie i zupełnie na nich nie patrząc odchodzi)

Henry:Na co się patrzysz,huh?Jesteś facetem czy babką,co?Pieprzona ciota!Ja jestem najsilnieszym...

Nitro(przerywa mu):Chyba najgrubszym.(ze śmiechem odchodzi)

Henry z wściekłością zaczyna demolować szatnie.

Match#3 Dave Taylor vs Shannon Moore

Końcówka:Taylor pewnie kontrolował walke.Moore mimo że się starał ewidentnie był gorszy.

Taylor robi ddt i zakłada sleeper hold.Moore próbuje się wyrwać,ale Anglik mocno trzyma.Shannon opada z sił wtedy

Taylor szybko przechodzi do armlocka.Przeciwnik szarpie się,ale to nie przynosi efektów w końcu chwyta line.

Dave puszcza go i spokojnie wstaje.Gdy Moore się podnosi od razu short arm chlothesline,potem suplex powerslam.

Pin 1..2.kick out.Anglik znów czeka aż przeciwnik się podniesie wtedy irish whip i chlothesline...nie Moore unika

wskakuje na top rope i skacze na Taylora-to próba hurricanrany!Taylor jednak nie pozwala na to i robi powerbomb!

Moore pada,jednak Dave Taylor nie pinuje tylko czeka podnosi go i zakłada abdominal stretch!Moore po chwili poddaje się!

Winner:Dave Taylor

Promo Batisty.Animal stoi na plaży,jest łysy w uszach ma kolczyki!Kamera filmuje go tylko od tyłu.Batista

mówi że wyspa już mu się nudzi i czas wracać.Napina mięśnie i zapewnia że zmartwienia odeszły i jest gotów by znów walczyć.

Match#4 Hair vs Hair

Edge vs Johnny Nitro

Końcówka:Szybki i dobry mecz.Obaj zawodnicy zażarcie walczyli o swoje włosy.

Edge odbija się od lin robi dropkick,jednak to samo uderzenie wykonune Nitro!Obydwoje upadają więc na mate,reprezentant

ECW wstaje szybciej i robi Edgowi german suplex'a.Pin 1..kick out.Znów wymiana punchy na środku ringu,Edge zakręca

Johnny'm i teraz on robi suplexa a zaraz potem flapjack.Pin 1...Nitro kick's out.Wstają Edge rzuca Nitro na liny,

ten się odbija ale zamiasta chlothesline dostaje double eye pock!Oślepiony stoi na środku ringu i...SPEAR!

Edge wstaje z uśmiechem i poprawia włosy.Nie wie jednak że na ringu jest Chris Masters!Rated R Supertar wpada wprost

na jego firemans carry,Chris odbija się od liny i robi Master Answer swój nowy finisher!Edge pada!

Masterpiece szybko ocuca Nitro,ten jak najszybciej podbiega do Edga...pin...1...2...3!!Niesamowite!

Sędzia podaje Johnny'emu Nitro maszynke,pianke i nożyczki,słowem przyrządy do golenia.Master stoi obok,Nitro ma zaczynać

ciąć,ale Edge spada z ringu i ucieka.Nagle rozbrzmiewa muzyka Kevina Thorna.Edge z przerażeniem zastyga w miejscu,

dogania go Masters który zakłada Masterlock po czym wnosi Superstar na ring!Nitro z uśmiechem obcina Edga na łyso,

ten zaś przeklina i wyrywa się ale nie ma szans!Po skończonej robocie,Masters i Nitro przybijają piątki i schodzą z ringu

natomiast łysy Edga powoli dochodzi do siebie.Publika naśmiewa się z niego,Edge nic nie mówiąc podchodzi do stolika

przy którym siedzi Vickie i Chavo.Rozwala stół i pluje Chavo w twarz,Vickie szybko robi low blow.Potem wyjmuje komórke.

Po jej telefonie rozbrzmiewa dobrze znana muzyka Khaliego.Edge z wściekłością rozwala krzesła stojące obok GM zaraz jednak

chwytają go potężne ręce Hindusa,który wynosi Edga.Rated R Superstar krzyczy"I catch you Vickie,you hear me!!!I catch you!"

Winner:Johnny Nitro

Khali rzuca Edga gdzieś na korytarzu,rzuca w niego śmietnikiem i odchodzi.Edge wstaje otrzepuje się i jakby nigdy nic

rusza przed siebie.Słychać kobiecy płacz.Edge wchodzi do łazienki,to Kristal.Edge chce jej pomoć,ale dziewczyna każe mu się

wynosić mówi że wszystko to jego wina,że gdyby nie on to Long nadal by był obok niej i nadal to on by był GM Smackdown!.

Edge chce się usprawiedliwiać ale dostaje policzek od Kristal która nazywa go świnią.Wtedy Edge wzrusza ramionami i

wychodzi z łazieńki.Mija go Ashley i pod nosem mówi"asshole",Matt Hardy mierzy go wzrokiem i podśmiechuje się z łysej

głowy.Edge klnie pod nosem i zmierza do wyjścia z budynku.Otwiera drzwi...i mija Rica Flaira.Przez chwile patrzą na siebie.

Rick spluwa mu pod nogi i ochodzi.

Edge:Jesteście nienormalni.Wszyscy.

Flair:A ty jesteś nikim.Zupełnie nikim.

Przed ME widzimy jak Vickie i Chavo idą oglądać go do gabinetu.W gabinecie stoi też nowy ochroniarz,Khali.

Promo Reya Mysterio.W tym filmie Rey opowiada że uczyni Smackdown! znacznie ciekawszym i że znów będzie ważną postacią.

Match#5 Handicap Match

Kevin Thorn(with Torrie) vs Mark Henry & Snitsky

Końcówka:Mecz trwa dopiero 3 minuty,a i tak widać dominacje dwóch besti.Mark Henry na środku ringu "sprzedaje" wampirowi

punche,ten odpycha go i od razu dostaje potężne chlothesline od Snitsky'ego.Upada pin 1...2....kick out.Torrie prawie płacze.

Łysy brutal z RAW podnosi go i robi sidewalk slam,potem zaczyna dusić Thorna o liny.Henry wstaje i od razu Thorn dostaje

world strongest splash.Przez chwile obaj "partnerzy"patrzą na siebie z wrogością,potem jednak ich uwage przykuwa wstający

Lord Wampirów.Król dżungli chwyta go w bear hug i trzyma.Wtedy Snitsky odbija się od lin i potworny running big boot

trafia Thorna,nadal trzymanego w uchwycie Silverbacka.Ten jednak puszcza go i bije się w piersi,Snitsky z kolei opiera

się o liny i szczerzy swoje kły.Torrie krzyczy.Czyżby to koniec?I wtedy uderza muzyka Kane!A więc mimo dzisiejszej walki Big Red Machine

nadciąga by pomóc wampirowi.Henry i Snitsky wymieniają spojrzenia i obaj wybiegają za ring.Kane omija ich uderzenie,i sam

dostarcza obu chlothesline!Potem wchodzi na ring.Torrie klęczy przy Thornie ten właśnie wstaje.Na ring wchodzą przeciwnicy.

Kane i Kevin stają ramie w ramie i kiedy tamci nacierają wykonują double chokeslam!Niesamowite!Sędzia przerywa walke

i uznaje że zwycięża Snitsky i Henry przez DQ!Kane i Thorn zaczynają się śmiać po czym,ten pierwszy robi leg drop na

Snitskym a drugi na Henrym.Potem obaj zawodnicy ściskają sobie dłonie i wraz z Torrie schodzą z ringu.

Winner:Mark Henry i Snitsky by DQ

Backstage:Vickie miota się po biurze.Chavo uspokaja ją i mówi że jeszcze zniszczą swoich wrogów.

Zanim następuje koniec SD! widzimy jak do szatni Edga zmierzają Ric Flair,Kevin Thorn i Chris Masters.

Smackdown!schodzi z anteny.

Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• estevez

1

• Biggmac

1

Popularne dni