Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

AJ Styles/WWE, Zarobki Del Rio, nowe gwiazy NXT, wywiady

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1 073
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

:arrow: WWE wycofało Kevina Owensa z live eventów odbywających się w ten weekend. Przed tym posunięciem Kevin był awizowany na walki z John'e Ceną dzisiaj w Jackson, MS, w Baton Rouge, LA jutro i Lake Charles, LA w niedzielę. Nie podano oficjalnie żadnego wyjaśnienia odnośnie takiej, a nie innej, decyzji.

King Barrett został dodany do rosteru, pracującego na tych wydarzeń, także to może oznaczać, że zastąpi Owensa w walkach z Ceną.

:arrow: Heath Slater może się pochwalić pierwszym pinfallem na swoim koncie w roku, który zdobył przypinając Adama Rose'a na house show WWE z 25 maja w Nassau Coliseum. Przed tą galą jego rekord w 2015 roku wynosił 1 wygrana i aż 44 porażki, który jest najgorszym rezultatem w federacji. Najsłabsze wyniki należą też do: Bo Dallas (3-39), Cameron (2-35) i Adam Rose (5-56).

:arrow: Wciąż nie podano szczegółów odnośnie kontuzji rdzenia kręgowego Tysona Kidda, której nabawił się w dark matchu poniedziałkowego Raw, występując z Samoa Joe. Wciąż przechodzi testy medyczne. Wiele osób związanych w federacji wierzy w fakt, że był to po prostu nieszczęśliwy wypadek. Nie ma raczej mowy o braku profesjonalizmu ze strony stawiającego pierwsze kroki w WWE Samoa Joe.

:arrow: W miniony weekend WWE World Heavyweight Champion, Seth Rollins, udzielił wywiadu dla Wizard Word i co ciekawe, dziękował w nim Joey Mercury'mu za uratowanie jego kariery. Wyjaśnił, że miewał problemy w czasie, gdy przebywał w rozwojówce, tłumacząc się tym, że bywał bardzo sfrustrowany nie wzywaniem go do głównego rosteru mimo iż wierzył w to, że był jednym z najlepszych talentów w ówczesnym NXT. Przyznał się, że za swoje zachowanie został niemalże zwolniony z WWE, ale to właśnie Mercury wpłynął na niego w taki sposób, że wybrał właściwą drogę.

Inna ciekawa kwestia poruszona w wywiadzie odnosi się do powrotu The Shield. Według Rollinsa reunion tej stajni jest nieunikniony i prędzej czy poźniej zobaczymy Tarczę krzyżującą w charakterystyczny sposób pięści.

:arrow: Tyler Breeze wyjawił w AfterBuzz TV, że jego obecny gimmick jest inspirowany rolą White Goodmana, granego przez Bena Stillera w filmie Dodgeball. Uważał, że jego kariera zmierza donikąd jako Mike Dalton, po czym scenarzyści wyszli z trzema nowymi propozycjami - jedną była heelowa wersja Mike Daltona, druga to gimmick snowboardera i trzecia Tylera Breeze jakiego możemy oglądać teraz.

:arrow: Podczas występu w audycji radiowe Inside The Ropes AJ Styles został zapytany czy byłby zainteresowany przejściem do NXT i ogólną karierą w WWE:

Będę się starał dokonywać takich wyborów, by wynik był możliwie najbardziej korzystny dla mnie i mojej rodziny. To właśnie to, co zrobię. Ludzie wiedzą o tym, że byłem w TNA, ale wątpię w to, że wciąż jestem postrzegany jako wizytówka TNA. Teraz postrzega się mnie jako wizytówkę New Japan bądź Ring of Honor. Musiałem się postarać o to, by nie byłem znany jedynie jako TNA guy, tylko na własną rękę, być AJ Styles'em ponownie ale tak jak mówiłem wcześniej - koniec, końców zrobię to, co będzie najlepsze dla mnie i mojej rodziny. To jest biznes.

Pomimo tego, co wszyscy sądzą o moim odejściu z TNA, to była zwykła biznesowa decyzja. To jest praca. Uważałem, że zasługiwałem na większe wynagrodzenie za mój wysiłek włożony w tę pracę i nie być opłacanym w sposób na jaki myślę, że zasługuje byłoby głupie. Nie pracujesz ciężko po to, by cofać się do tyłu. Pracujesz ciężko właśnie po to, by iść do przodu. Odszedłem i popełniłem w ten sposób krok naprzód w wrestlingowym biznesie i jeżeli pojawi się możliwość na kolejny krok w przód, to go wykonam.

Dosyć polityczna gadka, ale może zwiastować jego ewentualne zainteresowanie gigantem z Stamford. Dodam, że jego obecny kontrakt z NJPW kończy się w grudniu tego roku. Cały wywiad można odsłuchać tutaj.

:arrow: Johnny Gargano, Jimmy Preston, byłe TNA Knockouts Taeler Hendrix oraz Havok wezmą udział w występach próbnych WWE (tryouts), które rozpoczną się w siedzibie NXT w Orlando na Florydzie. Powodem sięgnięcia po bardziej znane nazwiska sceny niezależnej jest fakt, że zdali sobie sprawę z sytuacji NXT, które to nie posiada już tak wielu kolorowych postaci - szczególnie z powodów wezwania Owensa do głównego rosteru, czy kontuzji Hideo Itami i Sami Zayina.

To zła wiadomość dla talentów, które chciałybu zaczynać w NXT od samego początku, którym trudniej sprawiać takie wrażenie jak osobom z doświadczeniem i nie robią tak szybko postępów.

:arrow: Była TNA Knockout, żona Frankie Kazariana, Traci Brooks przejdzie na emeryturę występując po raz ostatni na debiucie promocji Tommy Dreamera, House of Hardcore w Toronto, 18 lipca. Brooks występowała w TNA od 2003 do 2011 roku. Na gali wystąpią również: The Young Bucks, Team 3D, Rhino, Tommy Dreamer, The Addiction, Tony Nese, Eddie Kingston, Thea Trinidad, Matt Taven, Mike Bennett, Maria Kanellis i więcej.

:arrow: Podczas gdy większość gwiazd Lucha Underground zakontraktowana jest na długi okres czasu, co przekłada na niskie zarobki na pojedynczą walkę, Alberto Del Rio/El Patron może pochwalić się innym układem, który gwarantuje mu aż 500,000$ na rok. W marcu, Del Rio naderwał mięsień czterogłowy i zwolnił z treningiem MMA. Kontuzja może odsunąć jego plany występów w formule MMA i kickboxingu. Alberto utrzymuje, że otrzymał kilka dobrze płatnych ofert od promocji MMA, m.in. poważną ofertę od UFC, chociaż źródła związane z UFC uważają to za zwykłe plotki.

:arrow: Po debiucie Ring of Honor na stacji Destination America możemy spodziewać się zmian w sposobie przedstawiania show - jakaś odświeżona rampa, nowa grafika, itp. Poza większą ekspozycją produktu nie planuje się jakichś większych zmian w polityce czy sposobie przedstawiania programów ROH.

W związku z specjalnymi edycjami live na nowej stacji, nie ustalono jeszcze konkretnie żadnych szczegółów, ale wiadomo że prowadzone są na ten temat rozmowy i śladem TNA możemy zobaczyć jedną/dwie edycje live w roku.

:arrow: Pilotażowy epizod Ring of Honor w środową noc na Destination America przyciągnęło 163,000 widzów, a replay po gali Impact 110,000 widzów. Pisząc o tygodniówce TNA, to ściągnęła 297,000 widzów i 85,000 na replay. Ostatecznie, tygodniówka TNA była oglądana przez 109 tyś. widzów.

:arrow: WWE przyznaje się do swoich błędów w ostatnim wideo "What's Wrong?'. Nagranie można zobaczyć wyżej, a załączona walka to starcie Triple H. Seth Green & John Cena vs. The Legacy.

:arrow: NJPW wraca do ramówki stacji Stanów Zjednoczonych i ich kolejny program będzie zawierał:

Z Dominion 2014 – Karl Anderson & Doc Gallows bronią mistrzów IWGP Tag przeciwko Hiroshi Tanahashi & Togi Makabe. Lance Archer & Davey Boy Smith Jr. pretendują do Hiroshi Tenzan & Satoshi Kojima o mistrzostwa NWA World.

Preview wyżej.

:arrow: Finałowa noc turnieju NJPW "Best of the Super Juniors", odbywająca się 7 czerwca, składać się będzie z finału Kyle O'Reilly (Block A) vs. KUSHIDA (Block B). Zwycięzca zmierzy się z mistrzem IWGP Jr., Kenny Omegą na Dominion. Mówiąc o tym iPPV/WPW, niżej karta:

NJPW "DOMINION 7.5 IN OSAKA CASTLE HALL", 05.07.2015

Osaka Castle Hall

njpw05072015.jpg

- Special Singles Match: Katsuyori Shibata vs. Kazushi Sakuraba

- Special Singles Match: Hiroshi Tanahashi vs. Toru Yano

- IWGP Jr. Heavyweight Title: Kenny Omega vs. Sieger BOSJ XII

- IWGP Tag Team Title: Michael Bennett & Matt Taven © vs. Karl Anderson & Doc Gallows

- NEVER Openweight Title: Togi Makabe © vs. Tomohiro Ishii

- IWGP Intercontinental Title: Hirooki Goto © vs. Shinsuke Nakamura

- IWGP Heavyweight Title: AJ Styles © vs. Kazuchika Okada

:arrow: Bardziej kompletna karta na transmitowane na WWE Network wydarzenie z Tokyo z 4 lipca:

- Lucha Dragons vs. Los Matadores

- Divas Title: Nikki Bella © vs. Paige vs. Naomi

- The New Day © vs. Tyson Kidd & Cesaro

- Chris Jericho vs. Neville

- Brock Lesnar vs. Kofi Kingston

- John Cena & Dolph Ziggler vs. Kane & King Barrett

- NXT Title:Kevin Owens © vs. Finn Bálor

Gala z 5 lipca, również w Tokyo Ryogoku Kokugikan, zawierać będzie ciekawą walkę Chrisa Jericho i Finna Bálor, jednak niestety nie będzie można tego obejrzeć za pośrednictwem WWE Network.

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IIL

1

• LoboTaker

1

• Kosaki

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   2
  • Styl:  Jasny

Jak pierwszy raz robili "What's Wrong?", to było na Prima Aprilis. Gdyby tak zrobili 10 faili związanymi z fajerwerkami, to by było coś.

Albo już robili. Lub był to zwykłe fanvideo. Ech.

75137960457081728a67d7.jpg

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Widzę, że wyręczyłeś mnie wczoraj z newsami :P

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
    • Bastian
      Oba Femi mówiąc, że wygra King of the Ring, nawiązując przy tym do tekstu Paula Heymana o spoilerze, spoileruje wręcz interwencję Brocka Lesnara w swojej walce, prawdopodobnie na Night of Champions. "Bestia" pozbawi "Rulera" korony i rewanż na SummerSlam gotowy. WWE, tak bardzo cierpiące na brak ikon pokroju Rocka, Austina czy Ceny, ciągle stawiające na Reignsa, Punka czy Rhodesa, mając gotowy materiał na mistrza, zaserwuje mu na drugiej najważniejszej gali roku trzecią walkę z part timerem. 
    • Grins
      AEW to nawet w plakatach niszczy WWE, chociaż w ostatnim czasie WWE przykłada się do swoich opraw graficznych to i tak AEW nad nimi góruję pod tym względem. 
  • Dodaj nową pozycję...