Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

AJ Styles/WWE, Zarobki Del Rio, nowe gwiazy NXT, wywiady

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   997
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

:arrow: WWE wycofało Kevina Owensa z live eventów odbywających się w ten weekend. Przed tym posunięciem Kevin był awizowany na walki z John'e Ceną dzisiaj w Jackson, MS, w Baton Rouge, LA jutro i Lake Charles, LA w niedzielę. Nie podano oficjalnie żadnego wyjaśnienia odnośnie takiej, a nie innej, decyzji.

King Barrett został dodany do rosteru, pracującego na tych wydarzeń, także to może oznaczać, że zastąpi Owensa w walkach z Ceną.

:arrow: Heath Slater może się pochwalić pierwszym pinfallem na swoim koncie w roku, który zdobył przypinając Adama Rose'a na house show WWE z 25 maja w Nassau Coliseum. Przed tą galą jego rekord w 2015 roku wynosił 1 wygrana i aż 44 porażki, który jest najgorszym rezultatem w federacji. Najsłabsze wyniki należą też do: Bo Dallas (3-39), Cameron (2-35) i Adam Rose (5-56).

:arrow: Wciąż nie podano szczegółów odnośnie kontuzji rdzenia kręgowego Tysona Kidda, której nabawił się w dark matchu poniedziałkowego Raw, występując z Samoa Joe. Wciąż przechodzi testy medyczne. Wiele osób związanych w federacji wierzy w fakt, że był to po prostu nieszczęśliwy wypadek. Nie ma raczej mowy o braku profesjonalizmu ze strony stawiającego pierwsze kroki w WWE Samoa Joe.

:arrow: W miniony weekend WWE World Heavyweight Champion, Seth Rollins, udzielił wywiadu dla Wizard Word i co ciekawe, dziękował w nim Joey Mercury'mu za uratowanie jego kariery. Wyjaśnił, że miewał problemy w czasie, gdy przebywał w rozwojówce, tłumacząc się tym, że bywał bardzo sfrustrowany nie wzywaniem go do głównego rosteru mimo iż wierzył w to, że był jednym z najlepszych talentów w ówczesnym NXT. Przyznał się, że za swoje zachowanie został niemalże zwolniony z WWE, ale to właśnie Mercury wpłynął na niego w taki sposób, że wybrał właściwą drogę.

Inna ciekawa kwestia poruszona w wywiadzie odnosi się do powrotu The Shield. Według Rollinsa reunion tej stajni jest nieunikniony i prędzej czy poźniej zobaczymy Tarczę krzyżującą w charakterystyczny sposób pięści.

:arrow: Tyler Breeze wyjawił w AfterBuzz TV, że jego obecny gimmick jest inspirowany rolą White Goodmana, granego przez Bena Stillera w filmie Dodgeball. Uważał, że jego kariera zmierza donikąd jako Mike Dalton, po czym scenarzyści wyszli z trzema nowymi propozycjami - jedną była heelowa wersja Mike Daltona, druga to gimmick snowboardera i trzecia Tylera Breeze jakiego możemy oglądać teraz.

:arrow: Podczas występu w audycji radiowe Inside The Ropes AJ Styles został zapytany czy byłby zainteresowany przejściem do NXT i ogólną karierą w WWE:

Będę się starał dokonywać takich wyborów, by wynik był możliwie najbardziej korzystny dla mnie i mojej rodziny. To właśnie to, co zrobię. Ludzie wiedzą o tym, że byłem w TNA, ale wątpię w to, że wciąż jestem postrzegany jako wizytówka TNA. Teraz postrzega się mnie jako wizytówkę New Japan bądź Ring of Honor. Musiałem się postarać o to, by nie byłem znany jedynie jako TNA guy, tylko na własną rękę, być AJ Styles'em ponownie ale tak jak mówiłem wcześniej - koniec, końców zrobię to, co będzie najlepsze dla mnie i mojej rodziny. To jest biznes.

Pomimo tego, co wszyscy sądzą o moim odejściu z TNA, to była zwykła biznesowa decyzja. To jest praca. Uważałem, że zasługiwałem na większe wynagrodzenie za mój wysiłek włożony w tę pracę i nie być opłacanym w sposób na jaki myślę, że zasługuje byłoby głupie. Nie pracujesz ciężko po to, by cofać się do tyłu. Pracujesz ciężko właśnie po to, by iść do przodu. Odszedłem i popełniłem w ten sposób krok naprzód w wrestlingowym biznesie i jeżeli pojawi się możliwość na kolejny krok w przód, to go wykonam.

Dosyć polityczna gadka, ale może zwiastować jego ewentualne zainteresowanie gigantem z Stamford. Dodam, że jego obecny kontrakt z NJPW kończy się w grudniu tego roku. Cały wywiad można odsłuchać tutaj.

:arrow: Johnny Gargano, Jimmy Preston, byłe TNA Knockouts Taeler Hendrix oraz Havok wezmą udział w występach próbnych WWE (tryouts), które rozpoczną się w siedzibie NXT w Orlando na Florydzie. Powodem sięgnięcia po bardziej znane nazwiska sceny niezależnej jest fakt, że zdali sobie sprawę z sytuacji NXT, które to nie posiada już tak wielu kolorowych postaci - szczególnie z powodów wezwania Owensa do głównego rosteru, czy kontuzji Hideo Itami i Sami Zayina.

To zła wiadomość dla talentów, które chciałybu zaczynać w NXT od samego początku, którym trudniej sprawiać takie wrażenie jak osobom z doświadczeniem i nie robią tak szybko postępów.

:arrow: Była TNA Knockout, żona Frankie Kazariana, Traci Brooks przejdzie na emeryturę występując po raz ostatni na debiucie promocji Tommy Dreamera, House of Hardcore w Toronto, 18 lipca. Brooks występowała w TNA od 2003 do 2011 roku. Na gali wystąpią również: The Young Bucks, Team 3D, Rhino, Tommy Dreamer, The Addiction, Tony Nese, Eddie Kingston, Thea Trinidad, Matt Taven, Mike Bennett, Maria Kanellis i więcej.

:arrow: Podczas gdy większość gwiazd Lucha Underground zakontraktowana jest na długi okres czasu, co przekłada na niskie zarobki na pojedynczą walkę, Alberto Del Rio/El Patron może pochwalić się innym układem, który gwarantuje mu aż 500,000$ na rok. W marcu, Del Rio naderwał mięsień czterogłowy i zwolnił z treningiem MMA. Kontuzja może odsunąć jego plany występów w formule MMA i kickboxingu. Alberto utrzymuje, że otrzymał kilka dobrze płatnych ofert od promocji MMA, m.in. poważną ofertę od UFC, chociaż źródła związane z UFC uważają to za zwykłe plotki.

:arrow: Po debiucie Ring of Honor na stacji Destination America możemy spodziewać się zmian w sposobie przedstawiania show - jakaś odświeżona rampa, nowa grafika, itp. Poza większą ekspozycją produktu nie planuje się jakichś większych zmian w polityce czy sposobie przedstawiania programów ROH.

W związku z specjalnymi edycjami live na nowej stacji, nie ustalono jeszcze konkretnie żadnych szczegółów, ale wiadomo że prowadzone są na ten temat rozmowy i śladem TNA możemy zobaczyć jedną/dwie edycje live w roku.

:arrow: Pilotażowy epizod Ring of Honor w środową noc na Destination America przyciągnęło 163,000 widzów, a replay po gali Impact 110,000 widzów. Pisząc o tygodniówce TNA, to ściągnęła 297,000 widzów i 85,000 na replay. Ostatecznie, tygodniówka TNA była oglądana przez 109 tyś. widzów.

:arrow: WWE przyznaje się do swoich błędów w ostatnim wideo "What's Wrong?'. Nagranie można zobaczyć wyżej, a załączona walka to starcie Triple H. Seth Green & John Cena vs. The Legacy.

:arrow: NJPW wraca do ramówki stacji Stanów Zjednoczonych i ich kolejny program będzie zawierał:

Z Dominion 2014 – Karl Anderson & Doc Gallows bronią mistrzów IWGP Tag przeciwko Hiroshi Tanahashi & Togi Makabe. Lance Archer & Davey Boy Smith Jr. pretendują do Hiroshi Tenzan & Satoshi Kojima o mistrzostwa NWA World.

Preview wyżej.

:arrow: Finałowa noc turnieju NJPW "Best of the Super Juniors", odbywająca się 7 czerwca, składać się będzie z finału Kyle O'Reilly (Block A) vs. KUSHIDA (Block B). Zwycięzca zmierzy się z mistrzem IWGP Jr., Kenny Omegą na Dominion. Mówiąc o tym iPPV/WPW, niżej karta:

NJPW "DOMINION 7.5 IN OSAKA CASTLE HALL", 05.07.2015

Osaka Castle Hall

njpw05072015.jpg

- Special Singles Match: Katsuyori Shibata vs. Kazushi Sakuraba

- Special Singles Match: Hiroshi Tanahashi vs. Toru Yano

- IWGP Jr. Heavyweight Title: Kenny Omega vs. Sieger BOSJ XII

- IWGP Tag Team Title: Michael Bennett & Matt Taven © vs. Karl Anderson & Doc Gallows

- NEVER Openweight Title: Togi Makabe © vs. Tomohiro Ishii

- IWGP Intercontinental Title: Hirooki Goto © vs. Shinsuke Nakamura

- IWGP Heavyweight Title: AJ Styles © vs. Kazuchika Okada

:arrow: Bardziej kompletna karta na transmitowane na WWE Network wydarzenie z Tokyo z 4 lipca:

- Lucha Dragons vs. Los Matadores

- Divas Title: Nikki Bella © vs. Paige vs. Naomi

- The New Day © vs. Tyson Kidd & Cesaro

- Chris Jericho vs. Neville

- Brock Lesnar vs. Kofi Kingston

- John Cena & Dolph Ziggler vs. Kane & King Barrett

- NXT Title:Kevin Owens © vs. Finn Bálor

Gala z 5 lipca, również w Tokyo Ryogoku Kokugikan, zawierać będzie ciekawą walkę Chrisa Jericho i Finna Bálor, jednak niestety nie będzie można tego obejrzeć za pośrednictwem WWE Network.

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IIL

1

• LoboTaker

1

• Kosaki

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   2

Jak pierwszy raz robili "What's Wrong?", to było na Prima Aprilis. Gdyby tak zrobili 10 faili związanymi z fajerwerkami, to by było coś.

Albo już robili. Lub był to zwykłe fanvideo. Ech.

75137960457081728a67d7.jpg

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Android

Widzę, że wyręczyłeś mnie wczoraj z newsami :P

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• IIL
      Femi mógłby rozwalić Lesnara w kilka sekund jak to było z Goldbergiem na Survivor Series 2016. Od razu zrobiliby z niego gwiazdę i jest potencjał na rewanże w przyszłości. Od kiedy Mania zajmuje cały weekend za szybko nabijają się te liczniki :p 
    • Grok
      Partnerstwo między WWE a TNA Wrestling może pozwolić Bayley spełnić marzenie z dzieciństwa. W trakcie niedawnego wywiadu w Busted Open Radio Bayley zdradziła, że marzeniem z czasów dorastania było dla niej osiągnięcie wszystkiego, co możliwe w WWE — od budowania gimmicku, przez świetne mecze, po zabawne segmenty w stylu toru przeszkód. Pragnęła też pewnego dnia zawalczyć w TNA, bo uwielbiała dywizję Knockouts w jej złotej erze. Partnerstwo WWE-TNA do tej pory skupiało się głównie na NXT, c
    • MattDevitto
      Oglądałem wczoraj ten mecz na żywo i w jego czasie miałem nadzieję, że Sochan złapie choć parę minut na koniec jak będzie pozamiatane - niestety dla niego Knicks na koniec trochę się zbliżyli i tyle go widzieliśmy na parkiecie. Na dziś nie wygląda to ciekawie, bo on nawet nie znajduje się w stałej rotacji. Jakieś minuty pewnie będzie łapał, ale jak ktoś liczył, że się odbuduje to chyba raczej nie w Nowym Jorku i nie w tym sezonie. Za mało argumentów by grać regularnie w czołowej drużynie wschodu
    • Kaczy316
      A to nie jedyna sytuacja, Ciampa, Gargano, Zayn się długo kisił w NXT nawet po stracie tytułu NXT, Undisputed Era była w NXT zbyt długo i przez to nawet nie powąchała głównego rosteru, teraz też mamy dobre przykłady, Jade, Je'von, Trick, w sensie do Evansa nic nie mam, ale jednak był stosunkowo krótko w NXT, a jest młody i mógłby jeszcze posiedzieć, chociaż nie twierdzę, że jego call up to zły pomysł, a wręcz przeciwnie, bardzo dobry ruch, ale też patrzę pod względem doświadczenia, Jade to powin
    • Grok
      W minioną sobotę na AEW Collision Tony Schiavone ogłosił, że pre-show Zero Hour przed galą Revolution, która odbędzie się w tę niedzielę, będzie dostępny „za darmo” na HBO Max. Potem konto AEW na X promowało tę informację. To sformułowanie nie było jednak w pełni precyzyjne. Zgodnie z grafiką pokazaną w transmisji, Zero Hour będzie też dostępne na YouTube, Amazon Prime Video, X i Facebooku. Zaktualizowana karta AEW Revolution 2025 | Ta sobota | Los Angeles Marina Shafir vs. Toni Storm
  • Dodaj nową pozycję...