Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Następny TNA Hall of Famer?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   993
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

Zbliżamy się do Slammiversary i to właśnie wtedy zwykle TNA ogłasza swój wybór odnośnie następnej osoby na ich halę sław - należy do niej już Sting, Kurt Angle oraz drużyna Team 3D. Ostatnio dirtsheets podają, że została wysłana oferta do AJ Stylesa na miejsce w hali HOF oraz jeden, ostatni występ, który prawdopodobnie odrzucił, rzekomo tłumacząc się obligacjami z New Japan Pro Wrestling i Ring of Honor. Szkoda, bo to ktoś, kto od zawsze był wizytówką i kojarzył się z TNA. W wakacyjnym sezonie ma do ogarnięcia 19 dat G1 Climax, także można go zrozumieć, ale chętnie zobaczyłbym go pojawiającego się na Slammiversary i walczącego po raz ostatni na Bound For Glory z dawnym rywalem - Kurt Angle bądź może nawet ściągnięty na ich 1234 występ, Chrisopher Daniels. Cóż, nie wypaliło. Teraz pytanie - kto powinien, a kto będzie wprowadzony do hali sław w tym roku?

Moje typy :arrow:

Powinni ale wątpliwe:

AJ Styles - była twarz federacji, która od zawsze kojarzyła się z tą organizacją. Niestety, nie zostanie wprowadzony z wyżej opisanych powodów.

Jeff Jarrett - założyciel. Nie trzeba nic dodawać. Można mu zarzucać samolubne bookowanie i 6x runów z pasem wagi ciężkiej, ale gościu swego czasu włoży wł to serce. Nie da rady - odpala GFW, czyli konkurencję.

Samoa Joe - jego streak, wyśmienite występy, rywalizacje i długi staż. Trzeba coś dodawać? Nie uda się oczywiście, ponieważ zmierza do WWE.

Christopher Daniels - Gwiazda (w pełnym tego słowa znaczeniu) x division, która od zawsze gdzieś tam była tłem TNA. To możliwa kandydatura i powinni uderzyć do niego.

Poza tym: Jerry Lynn (budował dywizję x), Low Ki (podobnie jak Lynn), Skipper (za TEN spot z klatki)

Bardzo prawdopodobne:

Gail Kim - postawiła knockouts division na mapie i jest pod kontraktem. Na 99% padnie na nią.

Abyss - wychowanek TNA, który jest z nimi od lat. Krew, blizny, maski i miejscami wspaniała gra aktorska. Zasłużył.

Ktoś z tej dwójki moim zdaniem, a Waszym?

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IIL

2

• LoboTaker

2

• Myers

2

• DonCarlos

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

Dodaje z TNA wyniki, przeglądam co ciekawsze segmenty i jakąś tam mimo wszystko "wiedzę" z tej federacji mam. Swoją drogą - całkiem niedawno oglądałem to dość intensywnie gdy puszczali to na Orange Sport.

Z tymi co powinni znaleźć się w HoF to z pewnością Samoa Joe i AJ Styles. To są jednak - tak jak IIL napisał - postaci, które z tą federacją mają naprawdę dużo wspólnego. Są wyznacznikami tej federacji. Nawet dla mnie - kto zaczął wrestling oglądać znacznie później niż pozostali - te dwie gwiazdy zawsze reprezentowały tę federację. Chcąc mieć jakiekolwiek pojęcie śledziłem sobie TNA sprzed lat i zawsze AJ i Joe byli na wyciągnięcie ręki. Dlatego uważam, że te dwie gwiazdy - z racji tego, że co roku wprowadzają tylko jedną osobę - powinno zasilić tę grupę i na te dwa lata na przód nie powinno myśleć się o nikim innym.

Moje typy :arrow:

Powinni ale wątpliwe: ... Skipper (za TEN spot z klatki) ...

Oczekuję jednak odpowiedzi: rozumiem, że tylko za ten jeden spot miałby znaleźć się w HoF? Wiesz (jeżeli tylko o tym mowa) myślę, że nawet TNA nie przyznałoby tak "ważnej" nagrody komuś kto popisał się jednym - w miarę efektownym - spotem.

Bardzo prawdopodobne:

Gail Kim - postawiła knockouts division na mapie i jest pod kontraktem. Na 99% padnie na nią.

Abyss - wychowanek TNA, który jest z nimi od lat. Krew, blizny, maski i miejscami wspaniała gra aktorska. Zasłużył.

Pomijając AJ'a i Joe, to Kim i Abyss jak najbardziej mogliby zasilić te szeregi.

Bardziej oczywiście chciałbym wyróżnić tu Gail Kim. Dlaczego? A dlatego, że po prostu ta dziewczyna jest w tej federacji kupe czasu i jeszcze nie zawiodła. Jest absolutnie kapitalną divą, która na bieżąco kręci się wokół pasa div.

Abyss natomiast od dłuższego czasu jest wykorzystywany bardzo niekorzystnie. Generalnie to nigdy nie uważałem go za jakąś mega wybitną personę (gimmnick tak bardzo podobny do Mankind'a, a tak bardzo wyróżniający się w ten negatywny sposób w porównaniu z Foley'em), ale abstrah***jąc od tego - ostatnimi czasy wcale nie jest traktowany jak osoba pasująca do gimmnicku.

Reasumując - Joe i AJ raczej nie ma szans aby dołączyli, bo związani są już z czymś innym, więc wysoce prawdopodobne jednak, że Gail Kim mogłaby dołączyć do HoF. Ale szczerze? Dla mnie to Hall of Fame od zawsze oznaczało to, że gwiazdy przechodziły na emeryturę. I jeżeli wciskane były w jakiś program to tylko na "o***l się" lub dlatego, że żadna innaj gwiazda nie pasowała.

Dla mnie Gail bez absolutnie żadnego problemu może jeszcze podbijać po pas nokautek. Zdolna, ładna, charyzmatyczna - czego chcieć więcej?

Osobiście zastanawiałem się jeszcze nad Storm'em, co myślicie?

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

• Reputacja:   2
  • Styl:  Jasny

Nie znam się, ale czy Sting należy już do TNA HoF, czy jeszcze nie?

75137960457081728a67d7.jpg

Zbliżamy się do Slammiversary i to właśnie wtedy zwykle TNA ogłasza swój wybór odnośnie następnej osoby na ich halę sław - należy do niej już Sting, Kurt Angle oraz drużyna Team 3D.

Należy. IIL napisał to w pierwszym zdaniu tego tematu.

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

• Reputacja:   2

Dobra, nie przeczytałam pierwszego zdania. Dzięki.

Dodano:

Chwila - jak to możliwe, że Angle już jest w HoF TNA, a jeszcze nie w WWE?

75137960457081728a67d7.jpg

Chwila - jak to możliwe, że Angle już jest w HoF TNA, a jeszcze nie w WWE?

Bo Kurt chwilę po odejściu z WWE związał się z TNA i od tamtego czasu jest wierny fedce Dixie. Poza tym HoF to bardzo luźna grupa gdzie wprowadza się praktycznie każdego byle by mieć pretekst do zorganizowania imprezy, a Vince nie raz, nie dwa udowodnił że z wieloletniego jobbera potrafi zrobić bohatera swoich czasów trzema promami ; ) Po co więc im Kurt?

Swoją drogą TNA wciąż bawi się w tą swoją galerię sław w lokalnej restauracji rozdając jakieś zegarki z przemytu? :lol

• Reputacja:   993

Czytam sobie temat i nie wiem jak mogłem pominąć ewentualne kandydatury Erica Younga, Jamesa Storma i Roberta Roode'a. Cała trójka w TNA od dawien dawna. Dodałbym też Chrisa Harrisa, który mimo iż rozstał się z TNA już dawno, to w czasach Americas Most Wanted zapisał się na kartach historii TNA grubym tuszem utrzymując ze Stormem wówczas wybitny poziom dywizji drużynowej. Pasowałby mi też Monty Brown, który również długo nie zagościł, ale był oryginalną i taką prawdziwą gwiazdką TNA.

Oczekuję jednak odpowiedzi: rozumiem, że tylko za ten jeden spot miałby znaleźć się w HoF? Wiesz (jeżeli tylko o tym mowa) myślę, że nawet TNA nie przyznałoby tak "ważnej" nagrody komuś kto popisał się jednym - w miarę efektownym - spotem.

Swego czasu Jimmy Snuka zsunął się tylko z klatki, która była "15 foot high!" i mimo dalszych kontrowersji i fakt, że niczego wielkiego poza tym w WWE nie osiągnął dostał się do ich wersji Hall of Fame, także...? Nie będę tego jednak jakoś zawzięcie bronił, bo to rzeczywiście lekka przesada. Tak czy siak - spot ten był zajebisty, niepowtarzalny i pamięta się go na całe życie.

140106_daniels3.jpg