Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Elimination Chamber 2015 - Oficjalna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

A mi tak się podobało. Nie było jakiegoś dymu z dupy, ale też nie można powiedzieć, że było słabo

Opener kapitalny, aczkolwiek nie wiem dlaczego, ale uważam, że można było z niego wycisnąć jeszcze więcej. Z Cesaro i Kidda mogli zrobić jeden z najlepszych tagów ever, a tymczasem Antek został przypięty przez...Darrena Younga ugh, współczuję zresztą. Każdy team pokazał kilka akcji i wyszło naprawdę ok

Owens vs Cena to naprawdę dobra walka. Spodziewałem się raczej jakiejś sporej dominacji Ceny, a tymczasem pojedynek ze wskazaniem na Owensa i jeszcze świetne zakończenie. Batista Bomb był finisherem to Powerbomb też może być. Nawet nie przypuszczałem, że Owens jest tak dobry w ringu, ale tak to jest gdy nie śledzi się NXT. Zapewne na MITB przegra a potem na kolejnym PPV to może się wydarzyć już naprawdę wszystko.

Dallas vs Neville - Tutaj akurat można powiedzieć tylko tyle, że wygrany na plus. Weźcie wywalcie już tego Dallasa do NXT, albo zdegradujcie go do pozycji managera dla Fandango czy innego Rose'a (Fandango >>Rose, by nie było wątpliwości)

Walka o IC niezła, aczkolwiek spodziewałem się więcej. Bardzo ucieszył mnie wynik, Ryback już dłuższy czas zasługiwał na pas, dostał go w dobrym momencie

I walka o pas bardzo dobra. Żadna nuda, nie wiem co wyście panowie oglądali, ale na pewno nie ten match. Nudno nie było, świetna chemia pomiędzy tymi panami, i przez chwile uwierzyłem w to, że Ambrose jest nowym mistrzem, byłem w szoku zapominając o drugim rozjemcy. Koniec końców było ok, ale mocno osłabiają tymi zagrywkami Seth'a

Podsumowując - Oglądało mi się tą galę PPV z przyjemnością, cieszę się, że EC nie zostało całkowicie wykopane z kalendarza bo to jedna z moich ulubionych gal. Ode mnie 7/10

• Odpowiedzi 17
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Myers

6

• The Kamson

3

• DonCarlos

2

• Brem

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Jasny

Dawno, dawno, dawno juz sie nie wypowiadalem na tym forum, oj dawno dobre pare lat, ale nie moge sie powstrzymac po obejrzeniu Czambra, przejdzmy do sedna:

Pierwsze czambry - nuda - a czemu, bo nie oszukujmy sie ale dywizja tag w Wwe juz dawno powinna isc sobie polezec gdzies z boku, pasy ma Koscielny Gang Mlodych Spiewakow, ktorych gibanie jest tak slabe, ze gorsze moze byc tylko to jak gobaja sie Prime Time Players, ja sie tak 15 lat temu na trzepaku bujalem, prosilem wszystkie bostwa zeby zabrali im pasy, ale pozniej zorientowalem sie ze chyba nie ma komu ich dac, El Hiszpanskie Meksykanskie Matadore i ich byk...powaznie? Dali by to Dragonom czy cos i tak te pasy sa nic nie warte tak samo jak obecny produkt TNA.

Walka laseczek, jest kompletnie nie potrzebna do egzystencji WWE, wiec oprocz popatrzenia na obcisle spodenki, nie ma nic ciekawego. Btw. Paige i tak dostanie pas, kwestia czasu.

Janusz vs Absurdalnie Kudlata Broda - ciesze sie bardzo ze Kevin wygral, co bylo absolutnie wiadome i logiczne, i nie wierze w posty typu, "ale jestem zszokowany" - prosze ruszcie glowa, to nawet najstarsi gorale wiedzieli, Janek nigdy nie mial problemow z promowaniem mlodych albo nowych, poza tym pasa nie bylo na szali, wiec juz dwa tygodnie temu bylo wiadomo ze on go pyknie. Nawiazujac do rewanzu to ja obstawiam na 99% druga porazke Janka z Teleranka, watpiacym polecam dokladnie posluchac segmentu Janka i Broda z Raw.

Co tam dalej, jakis zapychacz chyba..aaa drugi czamber, czyli banda klockow i Zigi, nie chce za abrdzo sie wypowiadac na ten temat, osobiscie myslalem ze pas dostanie Bialy (a moze Rudy, sam nie wiem) po koncowce z Zigim, no ale pas dostal Rybak, co generalnie jest mi obojetne, bo wiem ze dlugo go nie ponosi.

A zapomnialem, przeciez byla jeszcze mage starcie stulecia Buuuu Dallas i Neville w swojej pelerynie batmana - badzmy szczerzy - ja sie pytam po co?

Czas na me - olaboga i jeszcze wiecej, typowi ktory wymyslil zakonczenie walki nalezy sie soczysty wpierdol! Powaznie?! Taka federacja nie powinna pozwalac sobie na taka kpine, od kiedy jak walke odliczy inny sedzia, bo wlasciwy lezy, to mozna zmienic werdykt, widzialem milion walk gdzie wbiegl inny sedzia. Po co Seth ma pas skoro jest cipolem, koles traci sie z dnia na dzien, co on bedzie robic jak straci pas, a straci juz niedlugo..? Pewnie bedzie mial mega feud z zapychaczem Ortonem (wow!). Strasznie boli mnie to ze on jeszcze ma ten pas, od wielu tygodni walki z nim w roli glownej sa logiczne i przewidywalne, flaki nawet bez oleju.

Prosze napiszmy petycje, ze nie wytrzymamy takiej kolejnej akci. Kropka.

Gala slaba, a za to ze kocham Paige to jej dam 10 a gali 3 :)

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Nie będę robił podsumowania większego. Obejrzałem dopiero dziś i jestem bardzo zadowolony z tego jak wypadła gala.

Skupię się na dwóch aspektach.

Pierwszy jest taki, że walka tag teamów w komorze wypadła lepiej niż przyzwoicie, ja tam jestem bardzo zadowolony. Za to pojedynek o IC był mizerny... Inna sprawa, że oglądałem go całego z myślą, że i tak wygra Sheamus. No wynik zaskoczył mnie całkowicie, miałem otwartą gębę przez dobrą minutę.

Honory bite dla Ceny i Owensa - wykręcili walkę na ***** i nie ma tego co podważać, wszystko było świetne. Dawno nie widziałem tak dobrej walki Ceny. Kevin znowu pokazał, że należy mu się monster push i to teraz! Nie ma na co czekać, wjechał do głównego rosteru na pełnej pi*dzie, więc niech teraz postarają się o dobrą reklamę dla niego.

ME taki sobie aczkolwiek zakończenie meeeeegadziwne, oryginalne, ale z jakiejś strony nie mogę się do niego przyczepić. Niby Ambrose