Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Payback 2015 - Oficjalna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Payback

WWE_Payback_(2015)_Poster.jpg

17 Maj 2015

Baltimore, Maryland ; Royal Farms Arena

Promo:

https://www.youtube.com/watch?v=7fjUPHNVG2g

Theme song:

https://www.youtube.com/watch?v=K7zhq1e_xnA

Oficjalna karta

Kickoff Tag Team Match

20150511_payback_EP_LIGHT_kickoff-hp1.jpg

"Macho Mandow" & Curtis Axel vs. The Ascension (Konnor & Viktor)

WWE World Heavyweight Championship

Fatal 4-Way Match

20150426_payback_EP_LIGHT_match-HP_4Way.jpg

Dean Ambrose vs. Randy Orton vs. Seth Rollins© vs. Roman Reings

:arrow: Jeżeli Seth Rollins nie wygra na Payback, Kane zostanie zwolniony z pełnionej funkcji "Dyrektora Operacyjnego".

WWE United States Championship

"I Quit" Match

20150426_payback_EP_LIGHT_match-HP_cenarusev.jpg

John Cena© vs. Rusev

WWE Tag Team Championships

2-out-of-3 Falls Match

20150426_payback_EP_LIGHT_match-HP_2-3falls.jpg

Tyson Kidd & Cesaro vs. The New Day

Single Match

20150426_payback_EP_LIGHT_match-HP_wadeneville.jpg

King Barrett vs. Neville

Single Match

20150426_payback_EP_LIGHT_match-HP_zigglersheamus.jpg

Dolph Ziggler vs. Sheamus

Single Match

Results.jpg

Ryback vs. Bray Wyatt
tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

• Odpowiedzi 25
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Myers

6

• Syty

4

• WesołyJoe

4

• GMS

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

No żeby payback było dużo dużo lepszą galą szczerze mówiąc ER było średnie.

PAYBACK żeby to ostania gala z walką Rusev vs Cena bo już mi sie znudziły mogli mu dać Kane,Sandowa lub Sheamusa.Mój typ walk na Payback

1.pewnie jak zwykle divami na gali będą Belle wieć stawiam na tą walke. Nikki Bella vs Naomi

2.Walka o pas tag team. The new day vs Cesaro i Kidd

3.Ciekawie może być pomiędzy Rosem a Fandango więc stawiam na walke tych dwóch panów z małym dodatkiem w postaci table match. Rose vs Fandango

4 To taka walka mało prawdopodobna którą sam sobie wymyśliłem. Sandow vs Dean Ambrose

5.Walka Whyatta z Rybackiem zapowiada się ciekawie. Whyatt vs Ryback

6.to już pewna walka znów konfrontacja pana Ruseva z panem Ceną. Rusev vs Cena

7 i ostatni bardzo ciekawy triple threat Orton vs Reins vs Rollins.

3.Ciekawie może być pomiędzy Rosem a Fandango więc stawiam na walke tych dwóch panów z małym dodatkiem w postaci table match. Rose vs Fandango

Walka dwoch jobberow na gali i na dodatek z taka stypulacja? Watpie w to.

Walka Ceny z Rusevem juz na szczescie ostatnia, tylko ciekawi mnie czy wygra Cena i zakonczy kariere ruska czy moze Rusev zabierze mu pas i feud sie skonczy a ten sobie zmieni troche gimmick zeby nie byl juz taki anty usa i zacznie z kims innym feudowac.

fan1905.png

Feud pomiędzy Ceną i Rusevem musi się już skończyć nie sądzę żeby dalej to trwało poprostu robi się to nudne mam najedzie że Cena wygra i na następnej gali dostanie Kane lub Big showa.

Nie wiem po co mu feud z Kanem albo Showem bo obaj to jobberzy na finiszu swojej kariery. Kane raczej wpadnie na feud z Rollinsem bo jest bardzo bardzo zlym pomyslem i pewnie dadza im walke o pas na MITB co jest jeszcze gorszym pomyslem a Show dalej sie zajmie jobbowaniem komus ale watpie ze Cenie.

Cena albo straci pas z ruskiem i wcisna go w jakis program o pas WWE bo nadal uwazam ze WWE chce zeby Cena pobil rekord Flair'a chociaz watpie ze przegra na Payback, moze komus pozniej odda pas US albo wymysla mu jakiego przeciwnika do feudu chociaz ja nie widze zadnych dobrych kandydatow do jobbowania Johnowi :D

Rollins pewnie utrzyma pas do Summer Slamu gdzie oby bron boze nie jobbnal wku*****emu Lesnarowi po powrocie i znowu zobaczymy walke o pas raz na 3 miesiace gdzie Seth powinien miec chociaz kilku miesieczny ran z pasem bo jest genialny ale to juz iscie w przyszlosc. Obstawiam ze Payback skonczy sie jak Fast Lane i Extreme Rules czyli ppv na pozomie tygodniowki. Serio az sam sie dziwie ze place za to WWE Network i ogladam te gale na zywo bez przewijania, chyba czas zrezygnowac z subskrypcji :thinking:

fan1905.png

Masz racje z Kane i Big showem ale niewidzę tu jakiś mega zawodników po za Ortonem,Reinsem.Whayttem i Rybackiem którzy mogli mierzyć się z Ceną. Lesnar jak to Lesnar przyjdzie raz lub dwa na rok i tyle go widać. Kiedyś wwe oglądało się z większą ciekawością zawodnicy też byli lepsi np.Batista,Triple H,Undertaker,Mark Henry u szczytu formy,teraz już to nie ten sam wrestling.

Jest przecież nowy król ringu, jest Swagger, Wyatt który toczył już z ceną dobry program, a dalej to już na szybko z główki... R-Truth, Neville, Regins, Fandango (może i Jobber ale z potencjałem) Samoa Joe który wątpie by długo był w NXT. To tak na szybko, więc ludzi jest wielu. nawet Xawery Las

sig.png

Tak zawodników jest dużo ale żeby te walki były ciekawsze lepszy dobór zawodników itp.

Krol ringu i Wyatt juz mieli feud z Cena. Neville prawdopodobnie pofeaduje teraz z Barretem, Truth i Fandango to jobberzy bez przyszlosci zreszta Swagger tez a Reigns ma feudy o pas WWE chyba ze Cena by sie do tego feudu przylaczyl. Joe troche posiedzi w NXT bo Neviile dopiero doszedl do glownego rosteru.

fan1905.png

Tak zawodników jest dużo ale żeby te walki były ciekawsze lepszy dobór zawodników itp.

A co WWE obchodzi dobór zawodników, będą chcieli to i Rosa dodają do walki o pas, Tak jak dali Reginsa do ME Wrestlemanii, krytyka była spora reakcje wśród publiki chyba ciężko bylo nie zauważyć, jeśli będą chcieli kogoś dodać to może to być nawet Hornswoogle.

Krol ringu i Wyatt juz mieli feud z Cena. Neville prawdopodobnie pofeaduje teraz z Barretem, Truth i Fandango to jobberzy bez przyszlosci zreszta Swagger tez a Reigns ma feudy o pas WWE chyba ze Cena by sie do tego feudu przylaczyl. Joe troche posiedzi w NXT bo Neviile dopiero doszedl do glownego rosteru.

Tak dokładnie mieli, ale ja z chęcią zobaczył powtórkę, zwłaszcza z Wyattem, A czy Joe posiedzi tak długo w NXT to bym się kłucić troszkę mógł, pamiętacie jak Sin Cara przybył do WWE, nie pamiętam czy w ogóle zachaczył o NXT. Człowiek który nawet nie potrafił powiedzieć ani słowa po angielsku, no i trema go zjadła. A u Joe to już troszkę inaczej, facet ma już swoje latka powoli na karku i wątpię by go długo trzymano w NXT... Chociaż jego feud z Owensem zobaczyłbym z ogromną przyjemnością, ale ok wracając do tematu, Tak jak napisałem wyżej WWE może zrobić z każdego przeciwnika, Problem jest wg mnie jeden za mało Heeli w rosterze, trzeba by kogoś przeturnować, no chyba że chcemy oglądać walki Cena vs Miz....

Co do walki o pas WWE, to nie rozumiem po co tak szybko pchają tam Romana, wg mnie powinien jeszcze troszkę powalczyć o pietruszkę, przyterminatorzyć parę razy w walkach z Cesaro lub Big E i może gdzieś w okolicach kolejnego RR pnać się powoli w górę, Dostać jakiś ciekawy program w RTWM która by się skończyła walką gdzieś w środku karty, a nie znów jedna gala Przerwy i Regins wraca do ME. Wiadomo walkę wygra Rollins chociaż mam głupie uczucie że Vince będzie chciał nam wcisnąć nopwego mistrza bez wazeliny, obym się mylił :/

sig.png

A zastanawiacie się może dlaczego Big E jest na plakacie? Mnie to strasznie intryguje. Przez Extreme Rules już widziałem ten poster i byłem zdania, że dopiero tutaj New Day przejmą pasy. No i od tej pory obserwuję ciągle Langstona w trakcie walk - na ten czas wydaje mi się, że dojdzie do zwykłego rewanżu. Z jednej strony umieszczenie na plakacie zawsze coś komuś zwiastowało - szczególnie mid carderom! - ale z drugiej to przecież nie dadzą mu solowej walki.

Carbon sorry ale WWE nie raz ukazywało randomowych zawodników na plakatach którzy nic nie zdziałali na danej gali wg mnie to po prostu dalsza cześć Big E... Tak tak możecie się śmiać ale wg mnie w końcu zaczynają go dobrze prowadzić, długo długo nic aż w końcu zdobł pasy Tag Team, teraz czas na IC i kto wie może za rok lub dwa z dobrym managerem zapuka do bram ME, nie jestem jego wielkim fanem lecz kto wie kto wie...

sig.png

Taka rola plakatu. Ma intrygować i zachęcać między innymi do obejrzenia gali. Ale czy należy się z nim liczyć? W większej mierze nie.

Oczywiście, było kilka przykładów gdzie plakat miał znaczenie - chociażby ostatni plakat SummerSlam, gdzie poster zaspoilerował nam walkę wieczoru - ale dla tak randomowych gal i randomowych zawodników nie ma się co główkować.

Rok, albo dwa lata temu w promie Hell in a Cell był R-Truth i też kilka osób zastanawiało się co się takiego stanie ("może zainterweniuje w walce wieczoru?", "może nagle ustalą mu walkę w klatce o coś ważnego?"). A facet nawet o ile dobrze pamiętam nie wystąpił na tej gali. :lol

To tak jakby na plakacie Rumble szukać Daniel'a Bryan'a, którego nie ma i twierdzić, że skoro go nie ma to pewnie wygra. :D

Plakaty/proma mają intrygować, ale nie należy traktować ich tak bardzo poważnie.

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Nie wiem po co mu feud z Kanem albo Showem bo obaj to jobberzy na finiszu swojej kariery.

A pomimo tego Janek średnio raz na rok prowadzi z którymś z nich program. Takie życie, Cenie jako wypromowanemu zawodnikowi nie wypada obijać jakiś przypadkowych jobberów z 3 letni stażem w federacji. On potrzebuje ekskluzywnych jobberów którzy specjalizują się w zapychaniu miejsc w górze karty, a do tego niewielkiego grona należą właśnie obaj giganci z Authority. W sumie o tym nie myślałem, ale rzeczywiście Big Show wydaje się wręcz idealnym kandydatem na kolejny program Johna, byle by mu zapełnić kolejne 3 miechy. :lol

Z jednej strony umieszczenie na plakacie zawsze coś komuś zwiastowało - szczególnie mid carderom! - ale z drugiej to przecież nie dadzą mu solowej walki.

Pamiętam jak rok temu na plakacie EC była Stefka i ludziska przepowiadały jej jakąś interwencję w komorze i inne pierdoły zwiastujące jej walkę na gali, albo chociaż ogłoszenie walki na WM. Obecność na plakacie jakieś Big E to po prostu znak że ktoś cyknął mu fajną fotkę i chociaż w ten sposób WWE wykorzysta jego wizerunek. A że przy okazji zdobył na dniach pasy tag to jeszcze lepiej się składa :D

A pomimo tego Janek średnio raz na rok prowadzi z którymś z nich program. Takie życie, Cenie jako wypromowanemu zawodnikowi nie wypada obijać jakiś przypadkowych jobberów z 3 letni stażem w federacji. On potrzebuje ekskluzywnych jobberów którzy specjalizują się w zapychaniu miejsc w górze karty, a do tego niewielkiego grona należą właśnie obaj giganci z Authority. W sumie o tym nie myślałem, ale rzeczywiście Big Show wydaje się wręcz idealnym kandydatem na kolejny program Johna, byle by mu zapełnić kolejne 3 miechy. :lol

Show to jest najgorszy z tych jak to powiedziales ekskluzywnych jobberow, on nie potrafi nawet dobrej walki wykrecic bo jest powolny a kazda jego walka nie ma wyzszej oceny niz 3,5 na 5. Moze tam kilka wyjatkow sie znajdzie ale to wszystko. Cena napewno zakopie Ruseva na Payback bo watpie ze przegra ten ostatni pojedynek, przeciez wtedy zawiedzie cala Ameryke. Nastepnie odda komus ten pas po kilku miesiecznym runie z ktorego zrobil television championship i wroci do ME'ow. Ja tam mysle ze nastepny feud Ceny bedzie z Rudym i moze Cena odda mu ten pas po kilku galach jobbowania Johnowi.

A ta propo czy tylko ja wyczuwam tag team Ziggler-Neville? :D

fan1905.png