Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

RAW 23 07 2007

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

RAW 23 07 2007

Coachman mówi, że trzeba znaleźć przeciwnika dla Johna Ceny na SummerSlam i będzie przyglądał się dzisiejszym walką.

Na ring wchodzi King Booker i Queen Sharmell gdzie znajduje się zastawiony stół.

King - Podbija do Jerrego. Nie miałeś prawa znieważyć króla więc przyjdź do mnie i ustalimy kto jest prawdziwym królem.

Jerry wchodzi na ring i zasiada po przeciwnej stronie stołu. Chce coś powiedzieć ale nawalił mu mikrofon.

King - Mówi, że on stworzył królestwo i ma prawo nazywać siebie królem ale jest wielu którzy nazywają siebie królem ale nie mają do tego prawa. Czy powinieneś być królem? Nie, a czy king of Kings Triple H powinien być królem(Duży cheer) Nie królem powinien być King Booker(You Sucks)

Jerry - Odpowiedź jest prosta król jest wtedy kiedy ma królestwo i ludzie go lubią ale ty tego nie posiadasz jesteś zadomany w sobie masz królestwo ale na palcu.

King - Cisza. Jeśli naprawdę chcesz podążać tą drogą spójrz mi w oczy i powiedz mii to w twarz.

Jerry - Mam lepszy pomysł.

King Jerry atakuje Kinga Bookera i wyrzuca go z ringu po czym ciśnie w niego z talerza na którym były owoce.

Tag Team Match

Melina & Beth Phoenix vs Mickie James & Maria / Santino Marella

Końcówka: Melina zakłada Head Lock na Marii kopie ją w brzuch Maria jednak zdołała się zmienić. Mickie robi Hurracanrana na Melinie i uderza Phoneix. Melina pcha Mickie Beth łapie ją ale ta zostaje przez nią wurzucona. Melina jest w narożniku dostaje Monkey Flip i Cross body od Marii jednak Beth pomaga Melinie i we dwie biją Marie, Santino nie wytrzymuje i podcina obie Maria łapie Melinę Bulldog pin 1...2..3

Zwycięzcy: Maria & Mickie James

Backsage: Randy spotyka Codyego kłaucą się o brak ojca Codyego dzisiaj. Pada zdanie, że Randy boji się. Randy odpowiada, że niech lepiej Cody zacznie się bać.

Promo Snitsky

Wywiad z Johnem Ceną.

Todd - Gratuluje obrony pasa i pyta się o Only Champios Match

John - Mówi, że z taką piękną kobietą zrobi wszystko i nic mu w tym nie przeszkodzi ale kiedy widzisz takiego spaślaka z Samoa...

Todd - Ma pretensje ponieważ narobił sobie smaczku. Ale spytajmy o twojego przeciwnika na SummerSlam.

John - Pokonałem Shawna Michaelsa, 7ft Monster The Great Kali i Lashleya więc nikt mi nie straszny If you want some, come get some

Sandman & Jim Dugan vs William Regal & Carlito

Końcówka: Wchodzi Jim czyści ring pcha Carlito na liny Flapjack i pracuje nad nim w narożniku sprzedaje punche. Carlito w dugim narożniku Jim nie trafia z Shoulder Block, a Carlito robi BackCraker pin 1..2...3

Zwycięzcy: Carlito & William Regal

Backstage: Carlito i Regal rozmawiają o tym, że jest potrzebny przeciwnik dla Ceny, a dziś Carlito pokazał klasę konsumuje jabułko ale coś mu nie podchodzi pluje widzimy, że trafia w Lashleya i ucieka na ring.

Carlito - Wiecie, że takie wypadki się zdarzają i chciał przeprosić za to. Lashley przepraszam, proszę abyś przyją przeprosiny.

Wchodzi Lashley z pocztku dostaje od Carlito ale szybko wrzuca go na ring Running Powerslam i unosi ręce w geście zwycięstwa.

Cody Rhodes vs Randy Orton

Końcówka: Randy Orton dominuje Codego sprzedaje mu liście ale ten kontruje paroma punchami jednak kiedy odbija się od lin dostaje Dropkick po czym zostaje wbity w naożnik kolejne punche. Randy pcha Codyego na liny ale ten robi Roll up do 2 al edostaje Clothesline od Ortona znowu punche i Cody na linach Randy schyla się ale dostaje puncha w twarz Cody wchodzi na narożnik nie trafia Dropkikiem, Randy robi RKO pin 1..2..3

Zwycięzca: Randy Orton

Po meczu wbiego Dusty Rhodes i powala Ortona pochyla się przy synu Randy wykorzystuje sytuację i Ortonkick w głowę i Dusty pada nieprzytomny.

Mr.Kennedy vs Jeff Hardy

Mr.Keenedy - Panie i Panowie i najważniejsze Coachman musisz tutaj patrzeć tutaj na przeciwnika Johna Ceny na Sumerslam Mr.Keeeeeeeeeeenneeeeeeddddddddyyyyyy -Pauza- Kennedy

Końcówka: Kennedy robi Neckbeker pin dwuch i zakłada Headlock,Jeff wychodzi i atakuje Kena wbiega w narożnik chce zrobić Spiral Tap ale spada sam z narożnika pin do dwuch jeszcze jedna taka sama akcja tym razem udana seria punchy i Dropkick w narożniku pin ale rope break. Kenndey łapie Jeffa ale ten ucieka i Ken dostaje Facebuster. Jeff na narożniku ale ken ucieka za ring Jeff biegnie po bandzie i dropkick okopuje go za ringiem i wbija w barierkę szybko wraca na ring i sędzia kończy liczene.

Zwycięzca: Jeff Hardy przez Countout

Promo Triple H

Paul London & Brian Kenderick vs Charile Hass & Shelton Benjamin

Końcówka: London spycha Sheltona i zajmuje się Hassem Atomic Drop i Hurracanrana. Razem z Brianem zajmują się Sheltonem i Dropkickiem sywalają go za ring to samo z Hassem Brian robi Splash na Benjamina ale nie trafia. Charile trzyma Londona, a Shelton robi Diving Krocze poczym odrazu German Suplex pin 1...2..3

Zwycięzcy: Charile Hass & Shelton Benjamin

Na hale wchodzi ponownie King Booker jego królowa :P Wykłada mu to co dziś zrobił i będzie musiał za to zapłacić. Teraz King za tydzień ty i ja na tym ringu i pozbędziesz się tytułu króla.

Coachman oznajmia, że podjoł decyzję o oponencie Ceny. Candice Michelle chce aby ten zmienił mecz bo ona obawia się Umagi i Trevora Murdocha. Choach mówi jesteś mistrzynią i musisz podjąć się każdego wyzwania.

Only Champion No DQ Match

Umaga & Trevor Murdoch & Lance Cade vs Candice Michelle & John Cena

Przebieg: Cena daje Candice pas i wbiega na ing powala Lanca i Murdocha ale nie Umage ci pracują nad nim w narożniku. Wchodzi Umaga wbija Cene w narożnik tak, że ten wypada z niego zmiana z Murdochem, Cena już sobie z nim radzi Back drop na Cade ale Umaga robi Sidewalk Slam. Candice wchodzi na ring Trevor i Cade ciągną ją za ręce, a Umaga szykuje się do Samoan Buldoger ale w tym momencie wchodzi Jeff Hardy z krzesłem i powala wszystkich Candice wykorzystuje sytułację i ucieka, a Jeff zabiera Umage. Cena wyrzuca Lanca z ringu i wbija Trevora w narożnik poczym FU pin 1..2..3

Zwycięzcy: John Cena & Candice Michelle

Kiedy sędzia podnosi ręke Ceny za nim czaji się Randy Orton, Cena się odwraca RKO.

Coach - Nowy 1# Contender do WWE Championship na SummerSlam Randy Orton

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Viruss

1

• sportsmen

1

• Bonkol

1

• Undertaker_4don

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Bardzo dobry raport.

Nie obyło się bez błędów ale dla mnie liczy się szybkość :-)

Dobrze się bawisz?

1273742245481eaef5d2019.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

RAW było lepsze niż Great American Bash ;) Co do main eventu to czy tylko mi się wydaje, że cover nie był do 3 tylko do 5 ? :twisted:

15974308365193fac7b7921.jpg

Czy do pięciu, to nie jestem pewien, ale do czterech na pewno :P. Dobre RAW, tylko nie podoba mi się, że Mickie James traktowana jest obecnie jako przystawka w dywizji kobiet.

117380471846b21e8779201.gif

• Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Dobry raporcik :) ME nawet nawet jak dla mnie

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg