Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Carbon's newspack #1

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

UcPVIZl.jpg

Źródła: eWrestlingNews, BleacherReport, DailyWrestlingNews

WWE:

:arrow: Po wczorajszym RAW w Albany poznaliśmy już prawdopodobnie ostateczną kartę na Extreme Rules 2015, które już w tę niedzielę!

Kick-Off Pre Show:

WWE Tag Team Title Match:

Tyson Kidd & Cesaro © vs. The New Day

Główna gala:

1. Steel Cage Match o WWE World Heavyweight Championship:

Randy Orton vs. Seth Rollins ©

Zakaz używania RKO, dodatkowo Kane ma pilnować przebiegu walki.

2. Russian Chain Match o U.S Championship:

Rusev vs. John Cena ©

3. WWE Intercontinental Title Match:

Daniel Bryan © vs. Bad News Barrett

4. Chicago Street Fight:

Dean Ambrose vs. Luke Harper

5. Last Man Standing Match:

The Big Show vs. Roman Reigns

6. Kiss Me Arse Match:

Dolph Ziggler vs. Sheamus

7. Divas Championship Title Match:

Nikki Bella © vs. Naomi

:arrow: WWE.com podało wiadomość, że po ataku na Smackdown Paige doznała kontuzji i title shota o pas Div na Extreme Rules dostanie ostatecznie Naomi. Paige przebywa obecnie na planie nowego filmu, "Santa's Little Helper", ale na Twitterze zapowiedziała już, że wróci już niedługo.

:arrow: Na RAW Miz pokonał Damiena po interwencji Summer Rae, która podrapała po twarzy Sandowa, gdy sędzia uspokajał jego rywala. W ten sposób Damien prawdopodobnie wróci do swojego poprzedniego ring name'u, tj. Damien Sandow, a Miz uda się na plan "Santa's Little Helper", w którym zagra wraz z Paige.

:arrow: Najnowsze "RAW Fallout", a w nim New Day oraz Roman Reigns...

:arrow: To już oficjalne! WWE.com potwierdziło, że jeszcze tej wiosny WWE 2K15 wyjdzie na pecety! A tutaj kilka screenshotów z gry, która wyjdzie prawdopodobnie w maju.

:arrow: Dzisiejsze tapingi Smackdown oraz Main Eventu odbędą się w Providence, Rhode Island w Dunkin’ Donuts Center. Zapowiedziani są m.in. Roman Reigns, Seth Rollins oraz Bray Wyatt. Wiadomo także, że Rusev podejmie Rybacka, a w dark matchu przed galą zmierzą się Daniel Bryan&Roman Reigns przeciwko Big Showowi i Sethowi Rollinsowi.

:arrow: Potwierdziły się też najgorsze plotki, jakoby Rollins miał zmienić finisher... Oto on:

:arrow: Oficjalny kanał WWE na YouTube udostępniło promo Payback 2015. Od razu pojawiły się plotki jakoby w main evencie tego Special Eventu mieli się zmierzyć Rollins, Orton i Reigns w Triple Thread Matchu. Payback już 17. maja w Baltimore, a oto video zapowiadające galę:

TNA:

:arrow: Piątkowy iMPACT przyciągnął przed ekrany 401000 widzów z ratingiem na poziomie 0.12, co jest spadkiem o 0.01 w porównaniu z poprzednim tygodniem, gdzie galę oglądało o 8000 widzów więcej.

:arrow: Najnowszy iMPACT w 60 sekund:

:arrow: Drew Galloway(znany szerzej z WWE jako Drew McIntyre) dał ostatnio szerszy wywiad, gdzie wypowiedział się m.in. na temat jego debiutu w TNA. Oto co mówił.

O jego debiucie w TNA

"Poleciałem do Szkocji, by wystąpić na ICW w niedzielę. W poniedziałek dostałem kilka połączeń z numerem z Tennessee, ale pomyślałem, że nie znam stamtąd nikogo, więc je zignorowałem. Potem ponownie sprawdziłem telefon i Tommy Dreamer wysłał do mnie wiadomość, bym odebrał telefon i że TNA chciałoby ze mną rozmawiać. Nie miałem żadnych wymogów związanych z powrotem do telewizji, wszystko co chciałem to być po prostu Drew Galloway'em, i tak szybko jak dostałem się do TNA, pomyślałem, że jest naprawdę świetnie."

O The Rising

"Znałem się z Mici'em już wcześniej, walczyliśmy razem w rozwojówce, on jest niesamowitym gościem z niewiarygodną spuścizną w wrestlingu po przodkach. Z Elim nigdy wcześniej się nie spotkałem, on jest pewnym siebie pasjonatem, jest wśród kilku gości, z których jestem dumny, że są po mojej stronie."

O byciu TNA Wrodl Heavyweight Championem

"Mam kilka celów na najbliższy czas, ale na 100% - jeśli nie szukasz tytułu mistrzowskiego, to nie powinno Cię być w wrestlingu. Nie jestem tutaj, aby tylko uzupełniać cyfry, ja chcę je pożreć."

:arrow: Według pewnych źródeł, TNA powiedziało kilku młodym talentom, by zablokowało sobie kilka terminów jeszcze w tym roku na potencjalny tour po Chinach. Wszystko nie jest jeszcze pewne na 100%, ale TNA wciąż pracuje nad ofertą. Jak na razie, tour miałoby się odbyć jeszcze w maju.

Indys:

:arrow: Global Force Wrestling zapowiedziało już oficjalnie, że pierwsze w historii show federacji odbędzie się 12. lipca na The Ballpark at Jackson w Tennessee. Będzie to część MiLB Grand Slam Tour, w którym znajdą się jeszcze daty dla Florydy i Kalifornii. Roster zostanie ogłoszony w ciągu kilku najbliższych tygodni.

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• LoboTaker

2

• DonCarlos

1

• Carbon

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   2
  • Styl:  Jasny

Oho, odezwa niczym z Attitude - Sheamus i "suck my ass" xD Jedynie, co nie pasuje, to coraz większe cenzury, bany na chwyty i zciszanie publiki - niedługo wrestling będzie bajką dla dzieci (i pomyśleć, że w wieku 8 lat oglądałam Jerry'ego Springer'a - to nawet się pokrywało z Attitude Era :/)

75137960457081728a67d7.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Piątkowy iMPACT przyciągnął przed ekrany 401000 widzów z ratingiem na poziomie 0.12

Pamiętam jak Impekt zaliczał zmiany w wysokości 0,12 z tygodnia na tydzień. Kto by przypuszczał że w przeciągu paru lat z drugiej federacji w Stanach mogą stać się jakimś marginalnym produktem na nieznanej nikomu stacji tv. Wciąż czekam na "Rise & Fall of TNA" produkcji McMahona :lol

niedługo wrestling będzie bajką dla dzieci

Main-streamowy wrestling od dawien dawna jest kierowany do najmłodszych. Po prostu w chwili obecnej historia zatacza koło i wracamy do kolorowych gimmicków, dowcipów o pierdzeniu i prawdziwych herosów w rosterze. O ile będziemy to wciąż oglądać to za 20 lat znowu pojawi się trend na trochę bardziej ostrzejszy produkt ;)

• Reputacja:   2

Oby, jednak dzisiejsze postacie nie są aż tak wyraziste, jak za czasów Golden Era. I tak, chcę powrotu Attitude Era ;n;

75137960457081728a67d7.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
    • Bastian
      Oba Femi mówiąc, że wygra King of the Ring, nawiązując przy tym do tekstu Paula Heymana o spoilerze, spoileruje wręcz interwencję Brocka Lesnara w swojej walce, prawdopodobnie na Night of Champions. "Bestia" pozbawi "Rulera" korony i rewanż na SummerSlam gotowy. WWE, tak bardzo cierpiące na brak ikon pokroju Rocka, Austina czy Ceny, ciągle stawiające na Reignsa, Punka czy Rhodesa, mając gotowy materiał na mistrza, zaserwuje mu na drugiej najważniejszej gali roku trzecią walkę z part timerem. 
    • Grins
      AEW to nawet w plakatach niszczy WWE, chociaż w ostatnim czasie WWE przykłada się do swoich opraw graficznych to i tak AEW nad nimi góruję pod tym względem. 
    • CzaQ
      Jak Ty mnie znasz  Musiałem wygoglować, ale było warto
    • Jeffrey Nero
      Super plakaty promujące najbliższe Dynamite.  
  • Dodaj nową pozycję...