Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Obecni posiadacze pasów w WWE

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Great Khali - dno dna, nic więcej nawet mi się nie chce pisać...

MVP - bardzo dobry zapaśnik i bardzo dobry champ. US Title ostatnio bardzo zyskało na tym, że pas trzymali Chris Benoit i MVP, a następny może być Matt Hardy. Ogólnie bardzo dobre walki charakteryzują ten pas i to cieszy.

Deuce/Domino - otrzymali pas, bo London/Kendrick pas trzymali wystarczająco długo, ale wydaje mi się, że mogliby go trzymać jeszcze dłużej, bo obecni mistrzowie są nijacy, chociaż theme mają fajny ;)

Hornswoggle - totalne nieporozumienie. Mimo, że Cruiserweight Title prawie nic nie znaczy w WWE to ostatnio pas zyskał na znaczeniu po tym jak trzymali go Helms i Guerrero, ale widać Vince znów wpadł na genialny pomysł i wszyscy widzimy kto dostał pas, chociaż muszę przyznać, że z wszystkich cruiserów żaden nie jest tak over z publiką jak właśnie Hornswoggle :)

John Cena - wszystko już zostało powiedziane.

Umaga - dobry wrestler, dobry champ, nawet Estrada nie jest już potrzebny, może i dobrze. Kolejny pas który zyskał na znaczeniu ostatnio, ale pech w tym, że na RAW liczy się tylko WWE Title i wszystko inne jest w bardzo wielkim cieniu.

Murdoch/Cade - dywizja tagów na RAW wygląda całkiem przyzwoicie, ale co z tego skoro mimo tego, że zbliża się SummerSlam to mistrzowie nie mają programu z żadnym tagiem, a przypomnę, że są:

Cryme Tyme

London/Kendrick

World's Greatest Tag Team

i ewentualnie Highlanders

Candice Michelle - widzę, że bardzo wiele osób narzeka na nią, ja jestem innego zdania. Oczywiście nie ma co porównywać z takimi divami jak Victoria czy Mickie, ale naprawdę przyjemnie się ogląda Candice tym bardziej, że widać u niej ogromne postępy.

15974308365193fac7b7921.jpg

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• maly619

5

• Spinebuster

4

• mistico

4

• JEFF KAMIL

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Great Kali jest świetnym champ'em . Gość ma styl , chodzić w gaciach przypominających worek po kartoflach albo rozciągniętą pidżamę , to trzeba być Kalim . Dzisiaj obejrzałem sobie ostatniego Smacka i jak zobaczyłem Great Kali Championship Celebration to o mało ze śmiechu nie padłem na pysk . Najlepszy jest ten ''retro'' taniec Kali'ego :D I jak Batista zrobił mu speara to mu fajnie zez wyszedł na oku . Sam Smackdown był bardzo dobry tylko ta akcja była bardzo komiczna .

Ogólnie dać Kali'emu WHC to totalna głupota . Ale przynajmniej jest feud z Batistą... Reszta pasów jakoś ujdzie..

S-C-A-R-F-A-C-E

64787592946bd5e84039a4.gif

John Cena - nawet jeśli jest dobrym (dobrym, jak na obecne WWE) wrestlerem, publiczność go lubi i przynosi dużo kasy VKM to co za dużo to nie zdrowo... a to już dwa lata z krótkimi przerwami jest mistrzem :/ dzizas :( Według mnie powinien stracić pas na rzecz Ortona!

Umaga - zaczynam go lubieć. Podoba mi się jako mistrz IC, ale brakuje mi koło niego Estrady. Trudno zrobić jakiś pożądny feud, gdy jeden z jego uczestników nic nie mówi :/ Dlatego też Umaga nie ma feudów, a jak już to takie, że 5 razy kogoś pokona...

Candice Michelle - nie lubie tej dywizji, pas jest w ogóle zbędny...

Cade/Murdoch - bardzo mi się podobają jako mistrzowie, a w ringu również nie są źli. Kolejny raz brak feudów... nie wiem czego brakuje: czasu, pomysłu czy chęci ze strony WWE by wypromować tą dywizję. Bo wrestlerzy tam są naprawdę dobrzy. Kendrick i London zawyżają średnią ;)

John Morrison - podobieństwo do Jima zauważyłem już dawno, ale nie myślałem nawet o tym, by WWE miało z niego zrobić Morrisona :) Bardzo fajny pomysł. Johnny Nitro jest materiałem na mistrza, ale nie był to odpowiedni moment by otrzymał ten tytuł.

Great Kali - żenada, wstyd, kpina oraz głupota - chyba tylko to kierowało WWE dając mu ten tytuł. Na niego nawet publiczność nie reaguje!

MVP - to jest dobry mistrz. Robi postępy i będzie z niego jeszcze main eventer... no chyba, że WWE sobie znowu wymyśli, że nie :/ w każdym razie jest to materiał na mistrza i miejmy nadzieję, że zostanie to wykorzystane.

Hornswoggle - krążą plotki, że pas Cruiser ma przestać istniej i powrócić pod inną nazwą! modlę się, żeby tak było, bo noszenie tego pasa można porównać z noszeniem starej, zużytej szmaty... a zapowiadało się lepiej :(

Deuce/Domino - jak nie oni to kto? I chyba tyle...

THE CHAMP IS HERE!!!

1275531655466bdfa0e2345.jpg

John Cena-jest całkiem niezły ale jak straci pas na rzecz Ortona to chyba zrobie sobie w chacie Championship Celebration:Pi się będe bardzo cieszyć że przegrał no bo 10 miesiecy z pasem to przegiecie.

Umaga-Lubie jego walki i gimmick pasuje na champ'a tylko jeszcze mu potrzebny Estrada.Ale bez niego też sobie dobrze radzi .Jeśli miałbym wybierać między Khali'm a Umaga wybrał bym oczywiście... nie Khalego:P

Candice Michelle - Dziewczyna zrobiła bardzo duży postęp i walczy całkiem niezle oczywiście brakuje jej do najwiekszych mistrzyń ale mogłoby być dużo gorzej .

Cade/Murdoch -Hmmm...HALO HALO HALO WWE Cryme Tyme wygrało walke która dawała im szanse walki o pasy gdzie ta szansa jest .O już chyba wiem w...śmietniku .A teraz o obecnych mistrzach jak to się dzieje że nie mają z nikim programu tak to WWE nigdy nie wypromuje tego pasa .Wartość pasa znacznie poszła w góre gdy trzymali go Edge i Orton a teraz spada i spada i spda i spada .WWE dajcie program Cade /Murdoch vs Kendrick /London a nie Cade /.Murdoch vs NIKT.

John Morrison-Materiał na mistrz z niego jest tylko mały problem widze...ECW-Extreme Championship Wrestling wezcie zmiencie tą nazwe bo to nie wiadomo czy śmiać się czy płakać .No może przesadzam bo przecież ostatnio bylo tyle Extreme że nie wiem jak to Big Daddy V wrzucił Bogeyman'a na stół (z kubkiem to chyba bylo to extreme ) a pozniej w tablice ktora sie złamała . :shock: W życiu tyle tego Extreme nie widziałem .Ale może John wypromuje się tam razem z Cm Punk'iem i w przyszlosci na pewno beda walczyc o wazniejsze pasy a nie pas ktorego nazwy i tak nie ma sensu pisac.

Great Kali-HURA HURA HURA nawety nie wiecie jak się cieszyłem że wygrał prawie tak jak wtedy gdy Edge zdobył WHC .A cieszyłem się dlatego bo Khali wkrótce dołaczy do BAtist'y Taker'a Edge'a i także zostanie wstawiany na listę kontuzjowanych ale to bedzzie najgorszy przypadek bo wiadomsci o kontuzji pojawi się coś takiego :Great Khali został kontuzjowany podczas walki z ... lekarze przewiduja ze Khali nie wroci juz nigdy do wrestlingu.Żałosny mistrz.What?? :P

MVP -Dobry mistrz moze kiedyś powalczy o WHC ale...Czas na kolejny apel do WWE.ZMIEŃCIE MU TEN GŁUPI KOSTIUM.

Hornswoggle -Ciesze się że jest mistrzem przynajmniej mialem troche radosci gdy wygrał :P .Niech sobe trzyma ten pas tez przez 10 miesiecy bo ten tytul i tak nic nie znaczy.

Deuce/Domino-Całkiem całkiem całkiem niezły Tag Team .Mi tam pasują

• Reputacja:   1

Trudno zrobić jakiś pożądny feud, gdy jeden z jego uczestników nic nie mówi :/

A tam, przypadek Undertakera (już bez rzecznika prasowego w rodzaju pallbearera) świadczy że porządne feudy z niemowami (oprócz "R.I.P";) są możliwe. Zresztą już ostatni mini-feud o IC z Teczowym Wojownikiem Jeffem był całkiem niezły.

"This liver gave me an excellent additional 8 year run" - Superstar Billy Graham

156748212945e09151e9b78.jpg

Trudno zrobić jakiś pożądny feud, gdy jeden z jego uczestników nic nie mówi :/

A tam, przypadek Undertakera (już bez rzecznika prasowego w rodzaju pallbearera) świadczy że porządne feudy z niemowami (oprócz "R.I.P";) są możliwe. Zresztą już ostatni mini-feud o IC z Teczowym Wojownikiem Jeffem był całkiem niezły.

Nie wiem mnie jakoś feud Umaga vs Jeff nie wciągnął...

Undertaker nie musi nic mówić i wszystko jest jasne! Ale zazwyczaj pokazywał się na titantronie i przemówiał. Sting również miał wspaniały feud z nWo w WCW, a nie powiedział ani słowa. Ale wtedy wystarczyło, że się pojawił, a wszyscy dźwigali się z miejsc. To samo jest z Undertakerem i to było m.in. z Kane'm na początku. Jednak na Umagę mało kto tak reaguje, więc wypadało by coś powiedzieć :) Poza tym feudy Undertakera to są feudy z górnej półki, wszyscy je śledzą. O pas IC tak się chyba nie da.

THE CHAMP IS HERE!!!

1275531655466bdfa0e2345.jpg

Great Khali jest najszczesliwszym człowiekiem na świecie

Nic nie umie ,za bardzo sie nie zmęczy ,jest mistrzem WHC

Zarabia kupe kasy na głupocie mcmahona

Żyć nie umierać

Tak sobie myśle, że może gdybym przesłał mcmahonow fotki z jakies siłowni gdzie trenują same karki lub filmik z bijatyką polskich huliganów to po czasie może mielibyśmy pierwszego polskiego CHAMPA!!!!!!!!!!!!(a że dresiarz to co z tego ważne są rozmiary) :lol:

Musiał by troche jeszcze przykoksować ,podlizac sie mcmahonowi mogło coś by z niego być :lol:

Nadawał by sie na heela

Szkoda talent zmarnuje sie woli MMA

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android

Popek to polski raper :)

A co do obecnych champów:

John Cena: wiadomo, mimo że postać to barwna to pokonywanie każdego kto stoi na drodze to już śmieszność i nuda cholerna

Umaga: zdziwiło mnie, że to Umaga znów dostał pas, wolałbym, żeby Santino go jeszcze potrzymał ale było to niemożliwe gdy robili z niego zwykłego ciecia zamiast zdolnego wrestlera.

Dywizja kobiet? Nawet się już nie orientuje, która posiada pas, generalnie strata czasu antenowego...

Cade&Murdoch: byłem zaskoczony gdy dano im pierwszy titleshot przeciw Hardys ale teraz uważam, że zasłużyli i są dobrymi champami. Na Raw jest kilka teamów, które spokojnie mogły by zdobyć ten tytuł, więc walki np. czterech teamów o pas były by wskazane

Great Khali: tak jak pisało większość z Was, totalna kpina z fanów wrestlingu! Rozumiem, że kontuzja Edge'a itd ale dlaczego akurat Khali? Ten zawodnik ma mniejszy wachlarz ciosów Hornswoggle :P

Hornswoggle: ciekawe rozwiązanie ale na krótką mete. Powinien szybko stracić pas

MVP: jeden z moich ulubionych wrestlerów, dobry champ, charyzmatyczny. Powinni mu tylko zmienić finisher, bo większość jego wrestlerów nie potrafi go dobrze sprzedać i czasami wychodzi to słabiutko (tak jak w walce przeciw Mattowi Hardy'emu na GAB)

Deuce&Domino: moim zdaniem gimmick mają ciekawy, są zdolni, tyle że nie mają rywali.

John Morrison: walczy dobrze, generalnie nie mam nic przeciw niemu, choć bardziej by mi pasował CM Punk jako champ.

John Cena- nigdy nie trawiłem jego gimmicku i jego zachowania na ringu. Jako champ w ogóle mi nie odpowiada.

Great Kali - nieporozumienie. Słabo się robi na myśl,że przez kilka następnych miesięcy będziemy oglądać main eventy z gościem, który posiada asortyment 3-4 ciosów....

Umaga - patrząc na czołowych wrestlerów WWE, nie można powiedzieć, że Umaga jest słaby. Ktoś kiedyś tu napisał, że Samoańczyk cierpi z powodu ciągłego przyrównywania go do Samoa Joe, przy którym faktycznie wypada blado (z resztą jak lwia część wrestlerów WWE). Tak więc jak na standardy WWE Umaga prezentuje się wcale nieźle a jego ostatni mecz z Hardym pokazuje, że potrafi zaprezentować kawałek dobrego wrestlingu. Jak dla mnie może pobyć champem jeszcze przez jakiś czas.

MVP - w midcardzie smacka są lepsi wrestlerzy, jednak MVP spisuje się nienajgorzej, a dzięki gimmickowi jest sugestywnym, heelowym champem. Mimo to wcale nie miałbym nic przeciwko, aby pas przejął Hardy

John Morrison- gdyby WWE trzymało z tradycjami starego ECW, Morrison kompletnie nie pasowałby na champa. Ale że nowe ECW niewiele ma wspólnego z wrestlingiem extremalnym, to nie mam nic przeciwko Johnowi.

Cade/Murdoch - na RAW są inne teamy zasługujące na tytuł i mam nadzieję, że Murdoch i Cade wkrótce stracą tytuły. Jakoś nie przepadam za ich gimmickami, pomimo że w ringu nie są wcale najgorsi.

Deuce/Domino- niezły team nawet, chociaż wolałem Kendricka i Londona.

Hornswoggle - czyżby Vince stworzył sobie silny kontrargument na zarzut ,,W WWE tylko dopasione mięśniaki są champami" ? Całkiem możliwe. Który z laików uwierzy w zarzuty kierowane w stronę Vince, gdy dowie sie, że champem właśnie został karzeł? Fakt że trzyma trzeciorzędny tytuł, na który z resztą WWE żywcem nie ma pomysłu, dla ludzi nieobeznanych w temacie nie będzie znaczyć wiele. W końcu champ to champ, nie?

DGUSA Freedom Fight Highlights http://www.youtube.com/watch?v=qekttdFCC20

1120776568498aade65c5a3.jpg

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows

John Cena - Zdecydowanie Inaff ...gośćjest nierozsądnie , wręcz przesadnie przepushowany na idola nastolatków i , 12 letnich dziewic , które nie wiedzą co mają z palcami zrobić kiedy co noc śni im sie Jasiu Cena...pas powinien stracić już dawno .. pół roczny reign to jak dla mnie dużo ..ale roczny - toż to istna przesada ...no ale on przecież bije rekord Bruno Sammartino - championem będzie jeszcze najbliższe 8 lat ... :x

Umaga - boniu ...wrestler z niego bardzo dobry ..szybki heavyweght nie maco ..ale nic tak mnie nie denerwuje jak ten gimmick .. mogłby dostać coś a'ka Samoa joe i byłoby glancuś a nie jakiś bełkoczący dzikus ... ja osobiście - powtarzam osobiscie nie kupuje tego gimmicku chociaż nie kwestionuje umiejętnosci ... mimo wszystko pas powienien wkrótce oddać ..

MV-Power Ranger - ja zgodze sie z WWE jako jedna z nielicznych dobrych decyzji .. MVP sie uczy i to bardzo szybko ma potencjał i powinien być Championem jak najdłużej ..a kiedy straci pas powienien przejśc na raw gdzie powalczył o wazniejsze cele ...ale to za kilka lat kiedy już Main Eventy nie bedą dla niego pierwszyzną ...

John Morrison - nie trawie i nie oglądam wogóle tego gościa ... dlaczego ...subiektywny pogląd na pedalskie gimmicki ...

Cade/Murdoch - umiejętnosci mają nie najgorsze ale w sumie TT to nie takieważne pasy i nie wiem czemu odbierali je Hardy Boysom .. w sumie to by lepiej procentowało w $$$$ niż jakieś rendecki ..

Djuse/Domino - patrz. john Morrison

Hornswoogle - normalnie to nawet sie ucieszyłem bo w końcu coś sie działo w Cruiser division ..ale po głębszym namysle stwierdziłem że WWE opiera sie na 3-4 czoowych wrestler'ach i tylko na niż "żeruje" ...reszte olewa co można tym argumentować ...

Da Great "Trzymam Pas Do Góry Nogami' Khali - co sie tak wszyscy uwzięli ..może i nie wiele potrafi ..ale jest wielki i zdecydowanie wizualnie champion z niego idalny ..na bank lepszy niż Rey Mysterio i Cena razem wzięci .. cała szopka z tłumaczem jest ciekawa i nie raz zabawna.... kiedy publika drze sie WHAT ? też jest ciekawie ...albo kiedy Khali Celebruje pas i tańczy :lol: ja tam optuje żeby pozostał Champ'em ..ot co ..

915802072594e34bce782c.jpg

John Cena - Przez to wieczne trzymanie pasa WWE robi się troszke nudne ze strony pasa WWE Champion . Cena był lubiany przez kibiców , kiedy był nowym posiadaczem pasa , lub gdy walczy na jakiegoś znienawidzonego przez kibiców pupilka McMahona ... Dla mnie ''You Time is Down'' gdyby stracił pas , na rzecz HHH czy Ortona , może coś by się zmieniło ...

Umaga - Naprawde gdyby był lubiany przez kibiców był by hitem WWE , ale skoro już musi mieć pas ... lepiej było jak był Jeff

MVP - Tutaj ze swoim stylem bardzo fajnie to wygląda , ale nie można powiedzieć , że nie może trzymać pasa jeszcze troszke ...

John Morrison - Z tym nowym style całkiem mu do twarzy , lecz jak przypuszczam plany były takie , że to Benoit miał mieć pas ECW ... No i ja się dziwie , czemu taki Boogeyman nie zawalczy o ECW Championa , skoro wszyscy się go boją , i nikt mu nie podskakuje ... No z wyjątkiem BDV :P

Cade/Murdoch - Mają pas z tego względu , że Vince nie lubi The Hardys , i że już nie ma The Hardys ... Nie zasługują na niego ...

Deuce/Dominik - Team taka troszke porażka ... Coś w typie MVP czy Ceny ... Na pas mogą zasługiwać , bo w końcu są nawet silni i sprytni ... Ale z Londonem i Kendrickiem nie mają porównania ...

Hornswoogle - Tutaj WWE daje kolejne szczegóły tego , że Wrestling to jedno wielkie oszustwo ... Czy taki karzeł mógłby skopać normalnego człowieka ?!

Kali - No ... Tutaj nie mam nic do zarzucenia !! Serio ! Pomyślcie logicznie ... Czy koleś napakowany sterydami ( Batista ) może pokonać Wielkiego 2 metrowego Kaliego ?! Myślę , że nie ... I że to , że od czasu do czasu Bati zrobi Kaliemu jakiegoś Speara , to tylko umilenie Batiście tego , że nie ma WHC ... Mimo , że nie przepadam za Kalim , a bardzo lubię Animala czy Red Machine ... To myślę , że jeśli nie również chyba 2metrowy Kane , to Khali ... Ktoś z nich ...

Napadipl, naucz sie pisac bo twoich postow nie da sie czytac.

Co do posiadaczy pasow to nie bede powtarzal po raz 30 tego samego wiec tak pol zartem pol serio napisze tylko, ze proponuje zalozyc analogiczny temat dla TNA po ich najblizszym PPV.