Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Smart Fan Podcast #5- Yao,Patryk,IIL,Arako

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   66
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

1463722_225993330900815_794262505_n.jpg

Smart Fan Podcast #5

Powracamy po długiej przerwie z naszym podcastem.Długość nagrania może was przerazić na początku jednakże zapewniam was iż prawdopodobnie będzie to jeden z najciekawszych podcastów jakie możecie obecnie słuchać w Polsce.Jest to również jeden z najlepszych naszych podcastów,postawiliśmy mocno na treść więc niema ciszy i rozpierdolu a jest mnóstwo dyskusji,spekulacji itp. Śmiechu również było trochę lecz stanowił on tylko dodatek.Głównym tematem była Wrestlemania której poświęciliśmy aż godzinę, kolejna część to rozmowa o wypadkach w wrestlingu,o gwiazdach indy przechodzących do WWE,sytuacji pro-wrestlingu w Polsce oraz wiele innych rzeczy których nią zamierzam wam już spoilerować.

Przepraszam z góry za to że wrzucenie tego tyle trwało.Technologia odmawia nam posłuszeństwa niczym w "Buncie maszyn",specjalnie już wrzucam to na zippyshare byście mogli szybciej sobie odsłuchać.Później pomyślimy nad innym hostem.

Jeżeli przesłuchacie to to byłbym wdzięczny za jakiś komentarz oraz opinię na temat tego nagrania.Będzie to dla nas motywać do nagrywania dalej oraz być może cenna rada jak robić to lepiej :)

Bawcie się dobrze !

Skład:

Bartosz "Yao" Grzybowski

Patryk Przychodzki

Maciej "Arkao" Jeleń

Marcina "IIL" Martyniak

Smart Fan Podcast #5.mp3

http://www.ivoox.com/smart-fan-podcast- ... 98_1.html#
Edytowane przez Gość
#SmartFanZone
  • Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Yao

2

• IOOT_DZIKO

1

• Hacjend

1

• Myers

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  BGZ

Na razie jestem w okolicach 40 minuty - Hideo Idobi czy ch*j wi jak ;)

Ogólnie fajnie wam się rozmawia i przede wszystkim fajnie się tego słucha. Kilka śmiesznych akcentów jak np. przypominanie co chwilę, żebyście wrócili do karty WM, kiedy dyskusja schodzi na bok. Cały temat John Cena vs. Rusev w odniesieniu do Rocky 4 :applause:

Mam nadzieję dosłuchać do końca, bo jednak spory materiał. Nie ma tam z wami Myers'a, a i tak co chwilę leci hasło, że to ch*jowe, tamto też :lol

"Ktoś walnie mocniejszego spota, ktoś się połamie ..." ;)

Fajna też dyskusja dot. Orton vs. Rollins. Polityka "jednej twarzy" - fajne określenie.

"...walce Romana z Brockiem, gdzie kto by nie wygrał będzie źle" ;) - tutaj w kwestii ME trochę polecieliście z fantazją. Rock pomagający Romanowi nie sprawdziłby się wcale, Rock pomagający Brockowi - już lepiej ;)

"Najlepiej podwójny count out" ;)

...55 minuta. Postaram się dokończyć. :t_up:

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   1
  • Styl:  Klasyczny

Nie ma tam z wami Myers'a, a i tak co chwilę leci hasło, że to ch*jowe, tamto też :lol

W końcu to Smart Fan Zone. W tym projekcie większość się hejtuje bo większość w WWE to ch***jstwo. To co jest zajebiste jest pomijane albo kompletnie nie brane pod uwagę w federacji. :)

Ogólnie przyznam, że fajnie się słuchało. Jesteście lepsi niż WWE bo przynajmniej was nie przewijam nigdy i oglądam do końca.

Dwóch tych typów nie znam w ogóle, więc niespecjalnie przyciągali uwagę. Yao jest od zawsze i jedyne pytanie brzmi - czy to kwestia jakiejś lepszej technologii czy po prostu aż tak zmienił Ci się głos? Niesamowita różnica. :P

IIL'a słyszałem pierwszy raz i sprawia wrażenie mega profesjonalisty. Taki William Reagal przy stole komentatorskim wśród pozostałych komentatorów.

Podcast dobry, dużo gadki, ale brakowało trochę tego luzu. Zdecydowanie brakowało Carlosa, który w pozostałych podcastach potrafił dopierdolić do pieca jednym hasłem.

Tak czy siak, na chwilę obecną to jednak niezmiennie - #3 > cała reszta.

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

• Reputacja:   0
  • Styl:  Jasny

Pierwszy podcast, w którym nie wzmianki o mnie, więc muszę interweniować :D

Podcast wyszedł bardzo dobrze i profesjonalnie. Spora w tym zasługa IIL'a - gość to encyklopedia wrestlingu niemalże w każdej dziedzinie - nieważne czy WWE czy jakiś podwórkowy wrestling rozgrywany na dożynkach pod Rzeszowem. Co do hejtowania, to wiadomo, że lepiej się krytykuje niż chwali, więc prawie godzina o WWE, to i tak nie zbyt dużo, zważając na to jak RTWM wyglądała.

Mimo, że trwało to prawie 2 godziny to słuchało się bardzo przyjemnie i te 2h spokojnie zleciały.

Chciałem jeszcze tylko zgłosić fakt, że Rey Mysterio nie odszedł na emeryturę - sam zdementował te plotki, więc jest na dzieja na kilka dream match'y jak choćby z Mysteziz'em czy Styles'em.

Piszę się na następny podcast jakby co i mam nadzieję, że IIL też będzie ;)

Good Job, Gentlemen :t_up:

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

• Reputacja:   66
  • Styl:  Ciemny

Yao jest od zawsze i jedyne pytanie brzmi - czy to kwestia jakiejś lepszej technologii czy po prostu aż tak zmienił Ci się głos? Niesamowita różnica

Szczerze mówiąc to nie wiem ale być może jest to zasługa tego iż po wielu latach kupiłem nowy mikrofon ;)

Chciałem jeszcze tylko zgłosić fakt, że Rey Mysterio nie odszedł na emeryturę - sam zdementował te plotki, więc jest na dzieja na kilka dream match'y jak choćby z Mysteziz'em czy Styles'em.

Dowiedzieliśmy się o tym po zakończeniu nagrywania,wcześniej chyba opieraliśmy się na plotkach :D

#SmartFanZone

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Nie przesłuchałem do końca, bo w sumie interesowało mnie tylko Wasze zdanie o WWE. Rzeczowo, na temat, kilka fajnych spostrzeżeń z każdy strony, mało beki, a szkoda bo samego materiału z Manii by wystarczyło na 2 godzinny kabaret. Nie było jakiś specjalnych cytatów które zapadły mi w pamięć(a może były, ale po prostu spotkałem już się z nimi wcześniej), aczkolwiek pierwsza godzina to solida robota z waszej strony. ;)

Yao jest od zawsze i jedyne pytanie brzmi - czy to kwestia jakiejś lepszej technologii czy po prostu aż tak zmienił Ci się głos? Niesamowita różnica. :P

Żao po prostu wreszcie przeszedł mutację.

Zdecydowanie brakowało Carlosa, który w pozostałych podcastach potrafił dopierdolić do pieca jednym hasłem.

Widać po tej kiepskiej zapowiedzi że bez mojej osoby wszystko się wali. Postaram się być na następnym nagraniu, o ile do takowego dojdzie i o ile w moich planach nie pojawią się kobiety i alkohol. :roll: