Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

NXT Wrestling Federation

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Zapoznałem się z regulaminem i nie widzę punktu który zabrania mi kontynuowania diary z innego forum, tak więc z różnych powodów (ban na innym portalu wrestlingowym) postanowiłem kontynuować moje dzieło tutaj. Ludzie zagłębieni w booking pewnie kojarzą mnie z konkurencyjnego forum, gdzie przez własną głupotę nie mogłem kontynuować mojej twórczości. Tych których w przeszłośći uraziłem bardzo przepraszam, ale takie jest życie. Ludzie popełniają masę błędów, i Ja takie błędy popełniłem. Przykro mi z tego powodu, ale życie toczy się dalej. Dlatego postanowiłem kontynuować mój własny projekt.

NXT WRESTLING FEDERATION, tak nazywa się federacja którą prowadziłem i tę nazwę pozostawię, Jeśli chodzi o roster, to jeśli nie będzie sprzeciwu, zachowam postacie użytkowników konkurencyjnego forum. I tu, jeśli ktoś nie życzy sobie bym dalej prowadził jego postać, to niech po prostu napisze mi wiadomość na PW, bądź w komentarzu, a Ja wtedy usunę jego postać z rosteru NXT Co do nowych postaci, to rekrutacja zawsze jest otwarta, i jeśli tylko ktoś będzie chciał dołączyć do rosteru NXT, niech napisze mi wiadomość na PW stosując się do tego wzoru.

Ring Name:

Urodzony:

Pseudonimy:

Pochodzenie:

Wzrost:

Waga:

Wygląd:

Styl walki: Brawler/Submission

Postać (charakter):

Gimmick:

Catchphrase:

Finishery:

Signature moves (akcja wykonywana przed finisherem):

Charakterystyczne akcje:

Submissiony:

Theme song:

Nowe odcinki postaram się wydawać raz na miesiąc. Co do treści, to w celu lepszego zapoznania się z moją twórczością, wstawię tu wszystkie moje odcinki NXT, tak byście lepiej zrozumieli storyline'y i rywalizację.

Roster:

Szpicu - prezes federacji (kontuzjowany)

Mick Foley - GM NXT (kontuzjowany)

CD Blaze - tymczasowy naczelnik NXT

Victor Von Tarkin - NXT World Champion

Ring Name: Victor Von Tarkin

Pseudonim: Black Lord

Pochodzenie: Dark Side

Wzrost: 6'11'' ( 211 cm)

Waga: 310 lbs ( 142 kg)

Wygląd: Wysoki facet o czarnych krótkich włosach, ubrany w czarną maskę i płaszcz o tym samym kolorze o dostojnym i powolnym kroku - wchodzący do ringu trzymając na smyczy ujadające psy.

Styl walki: Power wrestler (brawler)

Postać: (Monster, a nie cipo)Heel wzbudzający strach w przeciwnikach...

Gimmick: Mroczny, upadły psychopata o arystokratycznych korzeniach, które lubi podkreślać - tak samo jak fakt posiadania niszczycielskiego Powerbomba.

Finishery: Jackknife Powerbomb

Submission: Full Nelson

Signature moves: Big Boot, Chokeslam, Elbow Drop, Spear, Powerslam, Running DDT

Theme song: Children of Bodom - Kissing The Shadows

Mattias Liam - IC Chamipon

Ring Name: Mattias Liam

Urodzony: 13.02.1991

Pseudonimy: "The Prince of Terror" / "The Terror" / "Dark Messiah"

Pochodzenie: Parts Unkown

Wzrost: 187 cm

Waga: 95 kg

Wygląd: Długie ciemne włosy, kilkudniowy zarost. Podczas wejścia do ringu długi czarny płaszcz. W czasie walki ciemne spodnie. Kilka tatuaży na rękach, do tego zwykłe rękawice, buty i jakieś elbow pady.

Styl walki: Bardzo efektowne połączenie Technic Wrestlingu z Submission Wrestlingiem oraz High Flyingiem.

Postać (charakter): Tweener

Gimmick: Prince of Terroru - Mroczna postać, której charakterystyczną cechą są video proma wygłaszane z ciemnego pokoju w mrocznym zamczysku. Bardzo często cały świat nazywa Terrorem, a miejsce w którym obecnie przebywa "Kopułą Terroru"

Catchphrase: "Witajcie w Kopule Terroru"

Finishery: Springboard Cutter

Terror Leg Lock

Terror's Playbook

Signature moves (akcja wykonywana przed finisherem): Liam Splash (Springboard Frog Splash)

The Move of Twenty Centuries (Spinning Backfist (Wykonywane tylko przed Terror's Playbook)

End of the World (Roundhouse Kick (Przygotowanie pod Springboard Cutter)

Charakterystyczne akcje: Sliding Elbow Smash

Jumping Clothesline

Diving Tornado DDT

Fireman's Carry Backbreaker

Single Knee Facebreaker

Piledriver

Half Step Piledriver

Superman Punch

Avalanche Reverse STO

Submissiony: Dream Eater (Muta Lock)

Lip Lock (Claw)

The Key of Life (Key Lock)

Theme song: Mattias Liam 1st Theme Song

Jack Corniso

Ring Name: Jack Corniso

Urodzony: 27.08.1987

Pseudonimy: Phenomenal Wrestler

Pochodzenie: Gainesville, Georgia

Wzrost: 185 cm

Waga: 87 kg

Wygląd: Włosy krótkie i brązowe, lekki zarost. Nosi spodenki do łydek, które są dresowe, jeansowe. Dłonie w bandażąch, dokładnie takie jak ma CM Punk. Jeden ochraniacz na prawym łokciu. Kiedy wchodzi do ringu, ma na sobie zwykłą koszulkę, no i strój do walki. Ma dwa tatuaże - jeden na plecah, przedstawiający wielkiego orła, a drugi na lewym ramieniu, przedstawiający krzyż.

Styl walki: Styl, podobny do AJ Stylesa, - trochę akcji lotniczych, oraz typowo zapaśniczych. W ringu zachowuje się jednak podobnie do CM Punka (Face).

Postać (charakter): Face - Nie jest jednak Baby Facem - Rozumie się z fanami, skanduję z nimi. Jednak, kiedy ktoś go wkurzy, nie jest dla niego już tak wesoło.

Gimmick: Dobry dla fanów, jednak honorowy i nigdy nie pozwala sobą pomiatać. Do ringu zmierza tyłem,tak jak Chris Jericho, a kiedy wybuchają fajerwerki, odwraca się i wykonuje swoje taunty. Kiedy ktoś wkurza, go lub jego przyjaciół, on nie zostawia tego bez rozwiązania...

Catchphrase: I'm The Great Man!

Finishery:

1) Superkick

2) Corniso Slam (Czyli Styles Clash)

1) Powerbomb

2) Elbow Drop z Narożnika (W stylu HBK'a)

Charakterystyczne akcje:

1) Neckbreaker

2) Backbreaker

3) Enzuiguri

4) Bady Back Slam ( Wyniesienie pod Bady Slam i wyrzucenie do tyłu)

5) Dropkick

6) Hurricanrana

7) Missile Dropkick

8) Roundhose Kick

9) Carthweel Kick

10) Whisper in the Wind (Takie jakie wykonuje Jeff Hardy)

11) Phenomenal Attack (Twist of Fate Jeffa, lecz w innej nazwie :) )

12) Arm Drag Takedown

13) Pele Kick

Submissiony:

1) Figure 4 Leg Lock

2) Crossface

Theme song:

Muzyka wejściowa Cody'ego Rhodesa Smoke and Mirrors :)

Jan Kowalsky

Ring Name: Jan Kowalsky

Urodzony: 7 sierpień 1990, Kielce

Pseudonimy: Incredible

Pochodzenie: Polska

Wzrost: 186

Waga: 89

Wygląd: Dobrze zbudowany, lekka opalenizna, zarost jak u Austina Ariesa

Styl walki: Submission

Postać (charakter): Wygadany, trochę tchórzliwy

Gimmick: Heel, polski imigrant

Catchphrase: Polish Power

Finishery: Polish Star Press,

Signature moves (akcja wykonywana przed finisherem): High kick, springboard crosbody

Charakterystyczne akcje: dropkick, hurricanrana, moonsault

Pozostałe akcje: Low Kick, back elbow, headbutt, russian legsweap,

Submissiony: LeBell Lock, Head Lock, Gogoplata

James Stewart

Ring Name: James Stewart

Urodzony: 22.02.1988r.

Pseudonimy: "Showtime"

Pochodzenie: Chicago, Illinois

Wzrost: 194 cm

Waga: 110 kg

Wygląd: Włosy średniej długości, broda (nie tak długa jak u Bryana, coś jak James Hetfield lub Kirk Hammet), długie spodnie, mogą być jeansy, albo zwykłe czarne gacie z jakimś wzorkiem, ochraniacze na łokcie i kolana. Wjeżdżając na arenę ma na sobie rozpiętą kamizelkę. Wygłaszając promo ma z reguły jeansy i koszulkę jakiegoś zespołu. Kilka tatuaży m.in. płonąca talia kart na prawym ramieniu.

Styl walki: Zdecydowanie mieszany tzn. głównie chodzi o jak najbardziej efektowne akcje, ale lubi kończyć submissionem. Trochę brawlu także nie zaszkodzi, od czasu do czasu atak z narożnika (walka mniej więcej jak Shawn Michaels)

Postać (charakter): tweener (może delikatnie podchodzić pod face'a, choć zrobienie walki TT z heelem w drużynie jak najbardziej dopuszczalne)

Gimmick: Połączenie Rocka i Takera z czasów American Bad Ass. Wjazd na arenę na motocyklu. Przy wjeździe fajerwerki w stylu Goldberga (tylko na rampie). Bardzo dobry showman (jak nickname wskazuje ) Częste taunty (podniesienie ręki do góry a'la Rock, kucnięcie podczas walki mające na celu wyluzowanie, uspokojenie sytuacji, zastanowienie nad następnym ruchem lub zdenerwowanie przeciwnika/lekceważenie go). Poza tym jeśli chodzi o zachowanie za mikrofonem, to przy wyluzowaniu Showtime opiera się o liny, lub siada na drugiej linie. Takim charakterystyczym powiedzeniem będzie "Czas na SHOW". Lubi dbać o swój tyłek, ratuje kolegów, atakuje wrogów (wszystko przy olbrzymiej owacji fanów ) Nie boi się przeciwników, za mikrofonem stara się zmiażdżyć rywala. Co innego w meczach typu Hardcore, gdzie pokazuje drugie oblicze. W każdym meczu stara się dać super widowisko. W walkach NO DG nie boi się spotów wysokiego ryzyka.

Catchphrase: "It's time to SHOW!!!" (jeśli wolisz polskie tłumaczenie to jak najbardziej się zgadzam ;) ), "Po walce wyniosą Cię z tego budynku na 2 różne opcje: albo w karetce, albo w karawanie", "Już myślę o tym, czy zakończyć walkę z Tobą kopiąc Ci tyłek i pinując, czy stopniowo sprawiać Ci ból i Cię poddać"

Finishery:

*Backflip DDT (Asai DDT, chyba wiesdz jak wygląda , czasami może być zakończony w stylu Kendricka czy Spike'a Dudleya)

*Duality (Chwyt jak do suplexu, jednak w powietrzu akcja przeistacza się w stunner; i mam jeszcze prośbę: czasem kończy się stunnerem, a czasem niech to będzie zwykłe TKO, ale pod tą samą nazwą)

*Rock N Roll Bottom (zwykły Rock Bottom, ale nazwa swoja xD)

*Spear (w stylu Rhino lub Goldberga)

*Crazy Kick (Super Kick a'la Shawn Michaels)

*Welcome To St. Troopez (Elbow Drop z narożnika)

Charakterystyczne akcje:

*Vertebreaker (obowiązkowo musi być!)

*Cutter (wykonywany jako normalna akcja, lub jako kontra w stylu Ortona na Bournie)

*Flying Leg Drop

*Running Neckbreaker (można go znaleźć w SvR, wykonywany z rozbiegu od tyłu)

*Lou Thesz Press (chyba dobrze napisałem)

*Enzuiguri (na pewno źle napisałem, ale wiadomo o co chodzi, wykonywane tylko, gdy przeciwnik znajduje się na narożniku)

*Face Palm (teraz będzie ciężko, gdy przeciwnik znajduje się w narożniku postać bierze rozbieg, staje jedną nogą na klatce piersiowej przeciwnika, a drugą nogą kopie w podbródek, po wylądowaniu moze nastąpić od razu Crazy Kick)

*Falling Hammer (inaczej Jackhammer)

*Kick-Ass Bomb (Full Nelson Bomb, zależy mi na tym, żeby ten ruch mógł być wykorzystywany czasami jako kończący, bądź w meczach hardcore np. z narożnika na stół)

*Lariat

*Mic Check z Kendo Stickiem (jeśli będą jakieś mecze No DQ)

*Emerald Fusion

Reszta ruchów no to wiadomo jakieś suplexy, scoop slamy itd. Ale tego już nie będę przecież wymieniał.

Submissiony:

*Snuff (Crossface)

*Show Clutch (Sharpshooter)

Theme song:

Metallica - For Whom The Bell Tools

"Canadian Bad Ass" Tom Sheppard - NXT Tag Team Champion

Ring Name: "Canadian Bad Ass" Tom Sheppard

Urodzony: 07.07.1993

Pseudonimy: "Canadian Bad Ass", "Canadian Warrior", "The Best in the Vancouver", "Amazing Wrestler"

Pochodzenie: Vancouver, Canada

Wzrost: 185 cm

Waga: 91 kg

Wygląd: Przeciętny facet ubrany buty nike, spodnie w barwach Kanady, krótkie i czarne włosy, niebieskie oczy, na plecach tatuaż [wąż + napis "Canadian Bad Ass"]

Styl walki: Submission

Postać (charakter): tweener/hell [według twojego uznania]

Gimmick: Kanadyjski Bad Ass. Patriota uważający, że jego kraj jest najlepszy, ale nie obrażający innych narodowości (gadka w stylu: Amerykanie/Niemcy?Polacy itd. są spoko, ale Kanadyjczycy i tak sa lepsi). Lubiący jednak zaczepić kogoś w celu udowodnienia tego, co głosi

Catchphrase: "Welcome to Canadian Hell", "Africa is god. [Nazwa kraju, z kórego pchodzi rywal] is better. Canada is... THE... BEST!"

Finishery: TSKO [Tom Sheppard KO] (akcja znana jako RKO)

Signature moves (akcja wykonywana przed finisherem): Killswitch

Charakterystyczne akcje: Twist of Fate, High Kick, Diving Elbow Drop, Frog Splash, Clotesline, Big Boot, Irish Wip, Powerslam, Powerbomb.

Submissiony: Canada Lock (Yes/No Lock)

Theme song:http://www.youtube.com/watch?v=UWuJ8XSL5WU

Ron Wild

Ring Name: Ron Wild (jednak jego imię jest rzadko wspominane, przede wszystkim znany jest jako "Effect")

Urodzony: 13.05.1986r.

Pseudonimy: Effect, The Superstar

Pochodzenie: Phoenix, Arizona

Wzrost: 190 cm

Waga: 110 kg

Wygląd:

Dobrze zbudowany, blond włosy krótkiej długości, walczy w masce (coś jak bandana, takie maski jak ma Kitana w Mortal Kombat xD), walczy w krótkich jeansach podobnie jak Cena, goła klata, bez tatuaży na ciele.

Styl walki:

Trochę jak Miz. Głównie walczy w klinczu, wykonuje podstawowe rzuty i suplexy, czasami wykonuje akcje z narożnika.Gdy ma sporą przewagę zaczyna wykonywać bardziej niebezpieczne akcje np.skacze na przeciwnika kiedy ten jest poza ringiem.

Postać (charakter): tweener, z reguły jest zły, lecz gdy widzi ,że jest komuś potrzebny to po prostu mu pomaga

Gimmick:

Małomówny wrestler, stawia na czyny a nie na słowa. Łatwo go zdenerwować, nie lubi gadać, choć jak musi, to potrafi. Wchodzi na ring w hawajskiej koszuli. Podczas drogi do ringu biegnie, a po bokach wystrzeliwują fajerwerki, następnie wykonuje wślizg do ringu. Kiedy walczy z przeciwnikami którzy go zdenerwowali ,często kontynuuje okładanie ich po walce, doprowadza do kontuzji.

Catchphrase:

Nie lubi brać mikrofonu do ręki, ale jeśli już ma okazję to często używa zdania: "To będzie Twoja ostatnia walka"

Finishery:

*Spear (w stylu Rhino)

*Dead End (czyli ten kick Sheamusa)

*Effective DDT (Edgecution)

*Chokeslam

Charakterystyczne akcje:

*Splash (z narożnika)

*Hell & Consequences (combo od tyłu, kolano w plecy + neckbreaker

*Wings Of Hell (finisher Christophera Danielsa)

*Big Boot

*Clothesline

*Powerbomb

*Backflip Bottom (Zaczyna się jak Rock Bottom, jednak zawodnicy robią salto w tył)

Submissiony:

*Effect Lock (Master Lock)

*Effect Clutch (Camel Clutch)

Theme song:

Tala Volkov

Ring Name: Tala Volkov

Urodzony: 1994

Pseudonimy: "Messenger of Tough Love", "Hot-Headed Hussar (aka Polish Triple H)"

Pochodzenie: Opuszczony Barak w "Love and Consequences", Płd.-Zach., Polska

Wzrost: 187 cm

Waga: 99 i 3/4 kg

Wygląd: krótko-włosy ciemny blondyn częścią włosów, klasyczny czarny ring gear, wychodzi z długowłosą peruką o ciemnym kolorze włosów w jednym ręku oraz grubą szubienicą w drugim ręku w ramach hołdu do swojej siostry; walczy z jej różową bandaną na głowie,

Styl walki: chaotyczny all-rounder z domieszką h-f (junior/light heavyweight),

Postać (charakter): heel/tweener

Gimmick: walczy w imię nieszczęśliwej miłości do swojej zmarłej siostrzyczki, która popełniła samóbójstwo po porzuceniu przez swojego chłopaka poprzez powieszenie; nigdy nie atakuje pierwszy, wierzy w to że jego przeciwnik odnajdzie w sobie wiarę w miłość, jednak zaatakowany nie waha się przed żadnym atakiem, co powoduje pojawienie się szalonego wyrazu twarzy, który wywołuje w nim opętanie, widzi w nim twarz byłego chłopaka swojej siostry. Jako opętany szaleniec, nie dba o to jak bardzo poobijany kończy przeciwnik. W przypadku zwycięstwa, wpycha przeciwnikowi do ust szubienicę/perukę (wedle uznania bookerów) i krzyczy "I Do It for You, My Twisted Sister!"

Catchphrase:

- Love Bites, Truth Hurts and You Fall ... for IT!

- I Do It for You, My Twisted Sister!

Finishery:

1."Twisted Sister" (Rolling Cutter - http://www.youtube.com/watch?v=cmxhpUc9r2E )

2."Date with Kate" (Superkick -

)

1."First Stage of Love - Attraction" (Springboard Tornado DDT -

)

2."Second Stage of Love - Impression" ("Reverse Neckbreaker - http://www.youtube.com/watch?v=siAGdcVmKN0 , info - z filmiku typu "top ten")

3."Last Stage of Love - Straight to the Heart" (Frog Splash Elbow Drop - http://www.youtube.com/watch?v=2WOmf4ebHz4 )

Charakterystyczne akcje:

- "Truth Hurts" (Leaping Reverse STO -

)

- Swinging Vertical Suplex - http://www.youtube.com/watch?v=ERqpkTCUPb0

- Sliced Bread -

- Diving Neckbreaker -

- Dropkick/Enzuigiri (sometimes Springboard)

Submissiony:

1."Love Bites" (Headscissors Octopus Hold -

)

2."Hangman" (Sleeper Hold -

)

Theme Song:

Kassiuko Arkao - NXT Tag Team Champion

images?q=tbn:ANd9GcRllxSUpG8ASe7BeTLj2B8g42OaoCuuHXS4N2yqDG7-kIL6SowfFw

Ring Name - Kassiuko Arkao

Urodzony - 02.08.1991

Pochodzenie - Japan

Wzrost - 184

Waga - 82 kg

Wygląd - Średnie czarne włosy, do ringu wchodzi w ringowych spodenkach i podkoszulce.

Styl Walki - High Fly

Gimmick - Japoniec którego celem jest walka, nie nawidzi on Ameryakanów , sądzi bowiem że to przez nich Japonia straciła swoją świetność.

Catchprase - Jeśli jesteś Amerykaninem jest zerem, jeśli jesteś Polakiem zasługujesz na 2 -, jeśi jednak jesteś z Japoni zasługujesz na 6.

Postać - Tweener

Finishery - 450 Splash, Avalanche German Suplex, Yakuza Kick

SM - Suicide Plancha, Springoard Neckbreaker, Frog Splash

Moves - Bicykle Kick, Tiger Suplex oraz Running Shooting Star Press

Submission - Sharpshooter

Theme Song - Wychodzi bez muzyki, na titantronie pisze tylko Real Japan.

Hades

4566393354b3a1cfea4bc4.jpg

Nick: Hades

Postać (face/heel/tweener): Heel

Gimmick (nazewnictwo + krótki opis): Ogólnie pojęty sexy boy, retro-HBK, którego głównym catchphrasem musi być "Potrafię pieprzyć przez godzinę!" . Pałający obrzydzeniem do grubych ludzi, wygadany i lubujący się w poprawianiu błędów językowych innych zawodników (wiesz, ktoś gada w ringu, a ja wchodzę, przerywam i robię wykład a'la prof. Miodek) . Po prostu - narcyz, niczym Dashing Cody Rhodes, tyle tylko, że ma jeszcze bzika na punkcie grubasów i poprawiania innych.

Styl walki (technical, brawler, high-fly etc.): Niech będzie techniczny, z małą domieszką akcji high-fly.

Rodzaj wrestlera (heavy/cruiser): Zdecydowanie cruiser

Finishery (dwa, liczę na nawiązujące do gimmicku, to też jest ważne): Z dwoma mam problem. Ale niech będzie:

- Pierwszy to kop w kroczę, jak sędzia nie widzi.

- Drugi: Kliknij tutaj aby zobaczyć wiadomość (Uwaga! może zawierać spoilery)

Vercyn mi nawet podsunął nazwę: DYKTANDO.

Signature moves (także dwie):

- Superkick

- Enzuigiri

Charakterystyczne akcje (można pobawić się w zabawne nazewnictwo zależne od gimmicku):

- Dictionary Kliknij tutaj aby zobaczyć wiadomość (Uwaga! może zawierać spoilery)

- For An Hour Kliknij tutaj aby zobaczyć wiadomość (Uwaga! może zawierać spoilery)

Submissiony (przynajmniej dwa):

- Figure Four Leg Lock

- Single Leg Boston Crab

Theme song (odnośnik, wklejał będę refren, jeśli chcecie inaczej, to to napiszcie):

http://www.youtube.com/watch?v=v5hGVgJCSNw[/b]

Nico Valmont

BGC

aRo "The Sabotage"

Polish Monster

Oliver Thompson

iRage

Kelley

Kuba The Black

Magnus

Ceber

Kassius Ohno

Big E Langston

Bray Wyatt

Luke Harper

Eric Rowan

Roman Reings

Dean Ambrose

Seth Rollins

Leo Kruger

Adrian Neville (kontuzjowany)

Bo Dallas (kontuzjowany)

Tyson Kidd (kontuzjowany)

Trent Barretta (kontuzjowany)

Kenneth Cameron

Conor O'Brian

Tag Teamy i stajnie:

The Ascension (Kenneth and Conor)

Foreigns Warriors (Kassiuko Arkao and Tom Sheppard)

Revolution (iRage and Kelley)

The Wyatt Family (Rowan and Harper)

Barretta and Kidd

The Shield

Jeśli ktoś ma jakieś pytania, albo uwagi proszę pisać na PW.

• 11 miesięcy temu...
  • Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ApperCot

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Proszę modematora o usunięcie tego tematu, albowiem zakładam nową federację.