Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Warrior Award, nowe walki w karcie WM, Talk is Jericho

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

2dhy80l.jpg

:arrow: Connor Michalek (wielki fan WWE zmagający się z rakiem mózgu, który za pomocą YT poprosił o spotkanie z Danielem Bryanem i taką też szanse otrzymał - był nawet obecny podczas WrestleManii XXX, ale przegrał z chorobą kilka tygodni później) otrzyma pierwszą w historii Warrior Award, która będzie od teraz prezentowana każdego roku podczas Hall of Fame. Będzie ona przyznawana osobom, które wykazały się niesamowitą siłą i wytrwałością, mimo wielu przeciwności losu. Nagrodę wręczą Daniel Bryan i Dana Warrior (żona Ultimate Warriora), a odbierze ją Steve Michalek, ojciec Connora.

:arrow: W dark matchu po zakończeniu RAW John Cena pokonał Braya Wyatta za pomocą Attitude Adjustment. Dodajmy, że jego walka z Rusevem o United States Championship na WrestleManii została potwierdzona.

:arrow: Podczas RAW swój powrót na WrestleManii potwierdził The Undertaker (poprzez wiadomość na titantronie), tak więc walka ta również została już oficjalnie dodana do karty 31. WM.

:arrow: Randy Orton powróci na Smackdown w czwartek i będzie to jego pierwszy występ na niebieskiej tygodniówce w tym roku.

:arrow: WWE udostępniło listę, trzydziestu najlepszych - ich zdaniem - walk w historii WrestleManii. Można ją zobaczyć tutaj

:arrow: Były WWE Superstar Justin Gabriel i gwiazda filmów dla dorosłych Stormy Daniels będą gośćmi Y2J'a w najnowszym "Talk is Jericho". Tutaj może posłuchać ostatniego podcastu, którego gościem był Samoa Joe.

:arrow: Maria Kanellis w NXT? Oficjelom póki co nic nie wiadomo, ale była WWE diva zapytana na twitterze o ewentualne rozważenie takiej oferty odpowiedziała jasno: hell yeah!

:arrow: Nie zostało to jeszcze ogłoszone, ale wielce prawdopodobne jest, że Samoa Joe zmierzy się z Jayem Briscoe o ROH Championship na „Supercard of Honor”, które odbędzie się Redwood City, California 27 marca.

:arrow: Jack Swagger udzielił ostatnio wywiadu dla HuffPostUK, w którym odpowiedział na kilka ciekawych kwestii:

Na temat ADG Battle Royal:

Swagger uważa, że zwycięstwo w Battle Royal wiele oznacza. Samo bycie w karcie na WrestleManii jest czymś wspaniałym, więc ewentualną wygraną umieściłby wysoko na swojej liście osiągnięć. Cokolwiek, co jest nazwane na cześć Andre The Gianta jest czymś specjalnym i powinno zostać umieszczone na piedestale.

O walce Rusev/Cena na WrestleManii:

Jack uważa Ruseva za postać, która pojawia się raz na pokolenie. Najpierw zażartował, że jeśli jest jeszcze ktoś, kto ma szanse w walce z Rusevem to jest to Jack Swagger. Po chwili dodał, że żartuje i ma na myśli oczywiście Johna Cene i zobaczenie ich pojedynku na WrestleManii będzie wspaniałym momentem.

Rada, jaką ma dla Romana Reignsa przed pojedynkiem z Brockiem Lesnarem:

Roman powinien robić dokładnie to, co robił dotychczas. Sam wie jak ma się przygotować, musi po prostu uwierzyć w siebie, bo przed nim najważniejsza walka w karierze. Powinien też przestać nakładać tyle odżywki do włosów. Ten „błysk” nie może być przecież naturalny, i doprowadza to go do szału.

O akcji #GiveDivasAChance i kogo uważa za przyszłą wielką divę:

Swagger uważa, że dywizja div jest w tej chwili bardzo mocna (lel) i bardziej konkurencyjna niż była po jego przyjściu. Dodał jednak, że nie wykorzystuje się ich jak powinno i nie dostają wystarczająco czasu. Osobą, która może odmienić dywizję będzie Naomi (lelx2).

:arrow: Alberto De.. El Patron wystąpił podczas The Troy Show i udzielił odpowiedzi na kilka pytań dotyczących WWE.

O pozwaniu CM Punka przez Chrisa Ammana

Nigdy nie miałem problemów z personelem medycznym, ale z innymi, podobnymi działami. Znam CM Punka, wiem że nie kłamie. Mam nadzieję, że Punk poradzi sobie z oskarżeniami i zobaczymy go już wkrótce

O CM Punku w Lucha Underground:

Nigdy nie wiesz co się może wydarzyć. W przeciągu najbliższych 3, 4 tygodni nadejdzie więcej niespodzianek.

Na temat Romana Reignsa:

Świetny facet, wielki talent. Spory potencjał.

Na temat Vince'a McMahona:

Znakomita osobistość, dżentelmen. Mogę się o nim wypowiadać w samych superlatywach.

O Triple H'u:

Powstrzymam się od komentarzy na ten temat (śmiech)

:arrow: A cóż to za zebranie? Komuś się ewidentnie przytyło.

B_oqbjdUcAAfO7I.jpg

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Odpowiedzi 22
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

8

• Myers

8

• DonCarlos

3

• SweetChinMusic

3

Top użytkownicy w tym temacie

Dywizja Div jest bardzo mocna? =))

RVD faktycznie troche przytyl, z tego co wiem to on ma jeszcze aktywny kontrakt z WWE. Chcialbym go jeszcze zobaczyc na jakims Raw.

fan1905.png

• Reputacja:   10
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

WWE udostępniło listę, trzydziestu najlepszych - ich zdaniem - walk w historii WrestleManii. Można ją zobaczyć tutaj

7 walk na 30 to walki z udziałem Undertakera w tym ta z #1. Ma chłopina fejm ;)

Roman powinien robić dokładnie to, co robił dotychczas.

Genialne. Tylko, że teraz to wygląda mniej więcej tak. Kiedyś gwiazdy pokroju Michales'a czy Austina, dostawały speech rozpisany na kartce, czytały po czym darły go na drobne kawałki, każąc się writer'om pocałować w dupę. Takie postaci mówiły jasno o tym co im się podoba, a co nie. Mimo to, Vince był w takich gwiazdach zakochany. Do tego stopnia, że pozwalał im się poniżać na galach live. Potem w okolicach 2009 roku sprzeciw bookerce był złem i gwiazdy dostawały za to po dupie. Wygłoszenie swojej opinii równało się z jobberką bądź życzeniami na przyszłość.

Więc dzisiaj, kiedy Reigns czy Ambrose posłusznie czytają największe gówno, które napisze im się na kartce - Vince w podcaście wspomina Rocki i Austiny - mówiąc, że dzisiejsze gwiazdy nie umieją sięgnąć po Brass-Ring i są bez charakteru :applause::applause::applause:

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   1

Więc dzisiaj, kiedy Reigns czy Ambrose posłusznie czytają największe gówno

Wierzysz w to, że Roman wypadłby lepiej podczas speechu, który sam sobie napisze? Ja osobiście mogę w ciemno powiedzieć, że wypadłby gorzej. Skoro facet się myli z przemowami, które trenuje pare dni to speech improwizacyjny byłby jakimś nieporozumieniem.

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

7 walk na 30 to walki z udziałem Undertakera w tym ta z #1. Ma chłopina fejm ;)

I to wszystko w XXI w, kiedy stawał się powoli "wiekowy". Brakuje mi tylko jego pojedynku z Batistą, też był znakomity i na pewno lepszy od wielu na tej liście.

Oczywiście brakuje też Main Eventu z WrestleManii 20 (który był na pewno lepszy niż walka Eddiego z Kurtem), no ale można się było tego spodziewać.

Wierzysz w to, że Roman wypadłby lepiej podczas speechu, który sam sobie napisze? Ja osobiście mogę w ciemno powiedzieć, że wypadłby gorzej. Skoro facet się myli z przemowami, które trenuje pare dni to speech improwizacyjny byłby jakimś nieporozumieniem.

Rzeczywiście żeś się go uczepił. Przeciez nikt mu nie mówi o improwizowaniu, a po prostu pisaniu dla siebie.

Rated-R Superstar !

• Styl:  Jasny

Rzeczywiście dywizja div jest niesamowicie mocna. Widać to szczególnie po tym jak dostają jakieś 5 minut podczas głównej tygodniówki, kiedy występ jakiegoś raperzyny zabiera z 8. Ta cała akcja #givedivasachance jest chyba zrobiona tylko i wyłącznie po to by sprawdzić ile osób połknie haczyk i naprawdę uwierzy że dziewczyny w głównym rosterze są chociażby w połowie traktowane tak dobrze jak w rozwojówce.

Swagger uważa, że zwycięstwo w Battle Royal wiele oznacza.

wBxzit7.png

Roman powinien robić dokładnie to, co robił dotychczas.

Czyli absolutnie nic i liczyć że publika nagle zdecyduje że typek jest fajny, bo z braku laku... Najlepsze jest to że Roman pomimo faktu bycia w me WM jest traktowany strasznie po macoszemu będąc tłem w programie Rollinsa ostatnimi czasy.

Jakie napisze ? Zawodnicy Main Eventowi, dostają wytyczne w punktach o czym mają mówić, bądź jeśli jesteś The Rock'iem, Triplem bądź Ceną nie dostajesz nic i mówisz co Ci ślina na jęzor przyniesie.

Jest różnica między nauczeniem się wierszyka Hansa Christiana McMahona, a wyznaczeniem tylko kierunku speecha.

Rollins też kilka razy machnął się w czytaniu z kartki tak btw.

• Styl:  Jasny

Rollins też kilka razy machnął się w czytaniu z kartki tak btw.

Nic dziwnego. Widząc dzisiejsze skrypty wszystko jest rozpisane co do każdego przecinka i kropki. Za pomyłkę lub użycie jakiegoś innego słowa pewnie dostają kary bo jest tylko jedna właściwa droga w segmentach i to ta zaakceptowana przez Vincenta. Stresu więcej niż przy recytacji w podstawówce, można się jorbnąć w którymś momencie.

I popieram teorię że Romano wypadłby lepiej z jakimś własnym speechem. Nie wiem czy samo promo byłoby lepsze, ale na 101% wypadłby lepiej aktorsko bo miałby okazję powiedzieć coś od siebie, a nie recytować czyjeś wypociny.

Nic dziwnego.

Owszem. Tylko czemu kiedy myli się Rollins to jest to "Nic Dziwnego". Nie wyeskalował tego nawet fakt, że jego pomyłkę live wykorzystał Cena w swojej odpowiedzi. Nic dziwnego, przecież dali mu kartkę to mógł się chłopak pomylić. Natomiast gdy myli się Reigns, powstaje pierdyliard meme'ów jak to chłopak nie zasyssa.

Natomiast gdy myli się Reigns, powstaje pierdyliard meme'ów jak to chłopak nie zasyssa.

To jest to właśnie "pierwsze wrażenie" i odpowiednio sprzedany segment. Gra aktorska jest kluczowa. Bez gry aktorskiej nie ma po prostu w tym biznesie odejścia i nie wyjdziesz dobrze w segmencie jeżeli nie dołożysz odpowiedniej ilości emocji i gry aktorskiej - to wszystko.

Romek od swoich początków w przemawianiu do dnia dzisiejszego praktycznie postępu nie zrobił, a Seth od swoich początków po dzień dzisiejszy robi progress. Jest i będzie po prostu dużo lepszym aktorem. Dawali Romkowi gadać o fasolach, sufferin succotash'ach i powstają teraz z tego memy. Ale Romek też jest "winny" bo nie potrafi odpowiednio sprzedać tego co mówi. :)

A jak ty mając 2 metry i 130 kilo - sprzedałbyś bajkę o fasoli ?

A jak ty mając 2 metry i 130 kilo - sprzedałbyś bajkę o fasoli ?

Przyznam szczerze, że nie spodziewałem się, że akurat TY użyjesz tak płytkiego i idiotycznego argumentu. :8

Identyczna sytuacja, w której ja przyjebałbym się do aktora grającego w jakimś filmie pisząc, że - "facet, ale ty ch***jowo zagrałeś, porażka..." - po czym dostałbym odpowiedź od kogokolwiek - "a Ty, zagrałbyś to lepiej?"

Otóż odpowiedź brzmi - nie. Nie zagrałbym tego lepiej bo nie jestem aktorem. Ale mam swój gust, oczy i słuch i potrafię stwierdzić, że gra aktorska kogoś mi się nie podoba i kompletnie mnie nie grzeje.

Nie interesuje mnie to w jaki sposób 130 kilowy facet miałby sprzedać fajnie historię o fasolce bo to nie moja brożka. Powinien zrobić to tak żeby mnie przekonać. W końcu na tym polega jego robota. Ciebie przekonał - w porządku. Mnie nie przekonał i nie przekonuje w najmniejszym stopniu.

Argument, który podałeś jest generalnie nokautujący i nijak nie da się na niego odpowiedzieć, bo jest tak głupi. :|

Nie interesuje mnie to w jaki sposób 130 kilowy facet miałby sprzedać fajnie historię o fasolce bo to nie moja brożka. Powinien zrobić to tak żeby mnie przekonać. W końcu na tym polega jego robota. Ciebie przekonał - w porządku. Mnie nie przekonał i nie przekonuje w najmniejszym stopniu.

Ale Ty przecież nawet nie zrozumiałeś co on napisał. To z ust Romana rzeczywiście brzmi dziwnie i nieprzekonująco, ALE NIE JEST TO JEGO WINA. Nie on sobie pisze te spicze, nie on robi ze swojej postaci takiego kretyna, on tylko tańczy jak mu zagrają. Oczywiście, że to do niego nie pasuje, ale on nie ma na to najmniejszego wpływu i nieważne czy wypowiadałby to Roman Reigns, Brock Lesnar czy Goldberg - za każdym razem będzie brzmiało głupio, bo nich***ja nie ma prawa mieć nic wspólnego z taką postacią.

Rated-R Superstar !

Przyznam szczerze, że nie spodziewałem się, że akurat TY użyjesz tak płytkiego i idiotycznego argumentu.

Widzisz, przynajmniej ja w przeciwieństwie do WWE potrafię Cię jeszcze zaskoczyć.

Wyjdźmy może od faktu, że mnie również NIE przekonał. Jest to jednak podyktowane w 90% tym, że kazali 130-kilowemu facetowi o wyglądzie "badassa" opowiadać dzieciom bajkę o Romanie zagubionym w fasoli. Po drugie w całym tym galimatiasie bajek i innych sufferin' saccotashy Romanowi kazano naśladować na zmianę - a to Cenę , a to Rock'a - zamiast dać chłopakowi wypracować coś własnego. On najzwyczajniej w świecie rzucony na głęboką wodę, nie umiał wstrzelić się w postać John'a Rock'a. Ja mu tego nie mam za złe. Chłopak mógł dostać świeży gimmick, ale kreatiwy dodali szczyptę miodu do szklanki kału i chcieli z tego zrobić deser roku.

Z innej beczki - Undertaker w swoich wywodach za czasów BadAss'a dawał speeche, które wygłoszone przez jakiegoś rookie - zassały by po całości. Ale to był Undertaker, grał ABa i wolno było mu possać na micu. Po przejściu znów do charakteru grabarza - nie wysilał się na więcej niż 5 zdań + w bonusie RiP. Także czasem jest tak, że spicz ssie, ale charakter jest istotny i tuszuje takie rzeczy. Tak jak to stwierdziłeś, że charakter Wyatt'a tuszuje jego pewne braki w ringu. Zgadza się (Co nie znaczy, że nie mógłby wzbogacić swojego setu).

Bronię Romana z jednego powodu. Chłopak ma potencjał, ale został z samego początku kariery zjebany tak, że mocniej byłoby już ciężko. (Zawsze może jeszcze przegrać na Superstars z Tytusem O'neilem). Najpierw nie skorzystał z rozpadu shield. Potem utkwił w tarczowym gimmicku, mimo że jego dawni partnerzy poszli w karierę solo. Następnie Vince skrzywdził go tymi speechami pisanymi na Acodinie. Teraz promocja na kolanie pisania w trakcie RtWM.

Co do twojego podejścia do aktora. Wydaje mi się, że mógłbym polemizować. To nie jest do końca tak, że dobry aktor wszystko zagra, bo są po prostu takie role, które danemu aktorowi zwyczajnie nie pasują and there is nothing you can do bout'it. Pierwsze z brzegu przykłady to Rocky jako zębata wróżka czy idąc naszym podwórkiem, Hogan jako baletnica. Gimmick cukierkowego Jasia, do Romka zwyczajnie nie pasuje i wcale nie dziwię się, że chłopak nie odgrywa tego przekonująco- ba, on może nawet nie chce.

Ale Ty przecież nawet nie zrozumiałeś co on napisał. To z ust Romana rzeczywiście brzmi dziwnie i nieprzekonująco, ALE NIE JEST TO JEGO WINA. Nie on sobie pisze te spicze, nie on robi ze swojej postaci takiego kretyna, on tylko gra jak mu zagrają.

Ale ja się przecież nie czepiam tego co on mówi tylko w jaki sposób to mówi.

Wina tych fatalnych speechy leży rzeczywiście po stronie kreatywnych, ale to jak on to sprzedaje to już jego brożka. Facet ma takie zadanie - musi coś takiego powiedzieć i koniec kropka. Jestem przekonany, że opowieść o fasoli ma potencjał i da się z tego wybrnąć jakkolwiek znośniej niż zrobił to Romek.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
    • Grok
      Women’s Intercontinental Title będzie broniony w przyszłym tygodniu. Bayley wygrała gauntlet match na Raw, co dało jej title shot przeciwko AJ Lee na najbliższym odcinku, gdy Raw zawita do San Antonio. W finale Asuka złapała Bayley w Asuka Lock, ale Bayley wyrwała się i skontrowała Rose Plant. W gauntlecie wzięły też udział Ivy Nile, Raquel Rodriguez, Lyra Valkyria oraz IYO SKY. Na poprzednim Raw Lee celebrowała swój tytułowy sukces z Elimination Chamber, ale znalazła też chwilę, by rzucić o
  • Dodaj nową pozycję...