Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka NXT Takeover: Rival 2015

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

11736752695267348557.png

W ankiecie powyżej:

:arrow: Wybieramy najlepszą walkę na NXT Takeover: Rival 2015!

:arrow: Każdy może oddać tylko jeden głos!

:arrow: Głosowanie potrwa 10 dni!

Oczywiście mile widziane komentarze dlaczego akurat na tę walkę zagłosowaliście.
tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Myers

3

• FIZ

1

• krystianXD

1

• Show-Off1674326070

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Balor/Neville oraz Zayn/Owens były bardzo dobre, ale mimo wszystko za to co zrobiły babki w 4 way'u dostaną mój głos. Najlepsza walka kobiet jaką widziałem ever. Lepsza od niejednego męskiego starcia czteroosobowego. Bardzo dobrze rozpisana mimo tego, że spodziewałem się niezłego chaosu. Może tylko niesmak po końcówce gdzie mogli już dać wygrać Sashy czystym submissionem. Bayley "looked really strong" w tej walce i już byłem przekonany że wygra, ale jednak stało się to na co czekałem i tak jak typowałem - Sasha mistrzynią NXT.

Zayn/Owens nieźle - świetnie sprzedane emocje w końcówce jak Owens go niszczył, Sami był bezradny i sami sędziowie jednak inaczej niż zwykle pytali go czy wszystko w porządku. Świetna reakcja na przyznanie jednak Kevinowi tytułu.

Balor/Neville bardzo dobre, a divy były genialne. GENIALNE. Jak mógłbym nie zagłosować na walkę, której markowałem najbardziej od samego początku?

Pojedynek był bardzo szybki, cały czas się co się działo. Wymyślne, odważne akcje. Każda z pań miała chwilę dla siebie żeby zabłyszczeć i to mi się podobało. Świetny frankensteiner od Bayley dla Charlotte. Rzeczywiście fajnie ją rozpisali bo cały czas dokładała tam każdej mocarne suplexy.

Dobrze, bez zastojów rozpisana walka. W dodatku piękna Banks ze złotem, czego chcieć więcej? :)

Zgodzę się co do końcówki - strasznie bezsensowna. Taki mały szczególik generalnie nic nie robi całości, ale spokojnie tak jak Pietrek pisał mogły to wykończyć tym subem.

Mi tylko szkoda, że te gwiazdy w NXT prędzej czy później przejdą do głównego rosteru i zaczną tworzyć programy z Romami Reings'ami i innymi stolcami tego typu. Szkoda, ale niestety tak musi być. :P

NXT > WWE i to o wiele tak naprawdę.

Finn Balor/Adrian Neville. Owens/Zayn było świetne pod względem psychologii ringowej i przypominało trochę to co robił Lesnar z Ceną na Summerslam, ale Balor z Nevillem IMO stworzyli najlepsze widowisko jeśli chodzi o same ringowe aspekty i to na nich najlepiej się bawiłem, dlatego w ich stronę idzie głos.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Fatal 4 way kobitek - świetnie rozpisana walka w której każda z Pań dostała swoje pięć minut, emocjonujący pojedynek w którym według mnie do samego końca nie było pewne kto wyjdzie z pasem. Zgadzam się że sam finish mógłby być lepszy, ale to szczegół, zdecydowanie najlepsza walka wieczoru. :)

Ten Takeover ponownie pokazal ze NXT > WWE. Nigdy nie widzialem takiej walki div w WWE jak sa w NXT i wlasnie na ten fatal 4 way div oddaje swoj glos i teraz mam tylko nadzieje ze Neville i Zein przejda do WWE na jakies title rany.

fan1905.png

Dziwna sytuacja. Zazwyczaj kiedy jest bardzo źle, to głosujemy na divy... tzn. na AJ. A teraz, pomimo cholernie dużej konkurencji, to i tak kobiety zrobiły najlepsze show. Każda pokazała się z najlepszej strony, sama walka - nie licząc może końcówki, bo faktycznie lepiej by było, gdyby Charlotte po prostu odklepała - rozpisana naprawdę dobrze. Niezłe spoty, sporo near-fall'i i kilka świetnych fałszywych końcówek (ten Belly-to-Belly z drugiej liny).

Jasne, było kilka innych wartych wyróżnienia walk, ale w przypadku finału turnieju zwycięzca był raczej pewny, więc najbardziej emocjonujące w całej walce było samo wejście Finna, a jeśli chodzi o ME, to ta końcówka była trochę... przesadzona. Owens mógłby po prostu dorzucić jeszcze 2 Powerbomby i po bożemu (nie, jednak nie brzmi to dobrze) zwyczajnie przypiąć Zayna.

Trochę poprzewijałem, ale rozglądnąłem się tu i tam. Głos na Finn Bálor vs. Adrian Neville. Dobrze mi się to oglądało, obaj Panowie z potencjałem.

Tak pozytywnego zaskoczenia, jeżeli chodzi o divy nie przeżyłem dawno (a może nigdy) co chwile coś się działo, panie przechodziły same siebie i naprawdę świetnie się to oglądało. Balor z Nevillem... wiadomym było, że walkę świetną wykręcą, a tego że divy będą z nimi konkurować jeżeli chodzi o najlepszą walkę gali, chyba niewielu się spodziewało. Głos więc na Fatal Four Way

11736752695267348557.png

PODSUMOWANIE:

Sasha Banks vs. Charlotte© vs. Bayley vs. Becky Lynch - 6 głosów

Finn Bálor vs. Adrian Neville - 2 głosy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • -Raven-
      „Miejsce pod słońcem”
    • Bastian
      Bohater filmu "Zeroville", grany przez Jamesa Franco, ma swój jeden ulubiony film. Podaj jego polski tytuł.
    • MattDevitto
  • Dodaj nową pozycję...