Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Great American Bash 2007

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

WITAMY NA GREAT AMERICAN BASH!!Fajerwerki i efekty świetlne,ogromny cheer od publiki!Zapraszamy na dzisiejsze PPV!

Tag Team Championship Match

Highlanders vs Major Brothers

Końcówka:Mecz który miał być najsłabszym na GAB okazał się całkiem niezły.Zawodnicy obu teamów bardzo się starali.

Na ringu Rorry walczy z Brianem.Wymiana punchy,kopnięć i irish whipów trwa już jakiś czas aż Rory trafia z chlotheslinem.

Szybko podbiega do Robbiego i przez uderzenie w twarz zmieniają się.Robbie jest pełen sił i szybko robi na Brianie suplex

i elbow drop.Potem podbiega do narożnika i robi dropkick Brettowi!Brian właśnie wstał Robbie od razu dopadł go z headbuttem.

Potem kolejny suplex,i niespodziewanie Brett robi diving crossbody!Brett wstaje próbuje pinu na Robbiem 1..2.kick out.

Pin na Rorym 1..2..pin.Brett wstaje nie wie że za nim jest już Robbie!Major obraca się i dostaje Scot Crusher!

Pin 1..2..nowi mistrzowie?Nie interwencja Briana przerywa pin!Chce uderzyć Robbiego,ale Rory robi battering ram.

Potem obaj kuzyni wykonują Scot Drop!Rory pinuje 1..2...3!Mamy nowych mistrzów tag team!!Szkoci cieszą się,skaczą po ringu dostają duży cheer od widowni.

Winners:Highlanders

Backstage:W szatni widzimy pretendenta do Intercontinental Title Sheltona Benjamina w rozmowie ze swoim partnerem z teamu Charlie Haasem. Shelton pyta się kolegi czy może na niego liczyć w dzisiejszej walce. Haas odpowiada, że tak ale pod jednym warunkiem: jeśli Benjamin zdobędzie pas to da Haasowi titleshota! Shelton jest zszokowany, mówi, że nie chce walczyć przeciwko koledze. Haas ponawia swoją ofertę ale Shelton ponownie ją odrzuca i wychodzi z szatni.

INTERCONTINENTAL CHAMPIONSHIP MATCH: Santino Marella © vs Shelton Benjamin

końcówka: wyrównana walka. Santino serwuje rywalowi kilka kopnięć w nogi czym osłabia rywala, a następnie robi jawbreaker! Mistrz podnosi Sheltona, irish whip, Shelton jest rozpędzony ale udaje mu sie uniknąć clothesline'a rywala, rozpędza się od przeciwległych lin i robi crossbody... Ale trafia sędziego gdyż Santino zdołał się odsunąć! Gdy Shelton wstaje ponownie nadziewa się na jawbreakera, Santino Marella chce pinować rywala ale nie ma kto liczyć bo sędzia leży! W tym momencie wbiega na ring Charlie Haas i robi na mistrzu Haastile Takeover! Nie widzi tego sędzia. Shelton się podnosi i robi pin a Haas cuci sędziego, ten liczy powoli... 1...2...3! Shelton cieszy sie ze zwycięstwa, chce podziękować Haasowi ale ten tylko pokazuje na pas i mówi, że oczekuje titleshota! Shelton zdziwiony opuszcza ring z nowym pasem mistrzowskim.

Zwycięzca i nowy mistrz:Shelton Benjamin

US Championship Match

Mvp© vs William Regal

Końcówka:Regal ma widoczną przewage.Mvp przyjął kilka suplexów,leży na ringu a William bez litości aplikuje mu kilka

leg i elbow dropów.Pin 1..2..kick out.Anglik podnosi go irish whip,chlothesline.Kolejny pin 1..2..kick out.

Regal próbuje założyć mexican surfboard stretch,Mvp się wyrywa i wstaje.William naciera na niego,ale Montel unika

ataku,chwyta przeciwnika w pasie i robi mu german suplex'a!Potem drugiego,przy następnym Regal chwyta lin.Sędzia przerywa

a Regal wymierza Mvp policzek!To nie podoba się mistrzowi!Publika zaczyna cheerować"Mvp,Mvp".Montel odpowiada na prowokacje

miażdżacym players bootem prosto w twarz Anglika.Regal opada z sił,wiesza się na linach Montel zaczyna go agresywnie

kopać,sędzia odciąga go od przeciwnika.Potem podchodzi do Regala.W tym czasie na scene wpada Finlay!!Niesamowite,

zawodnik z ECW nie zapomniał o przysłudze!Montel nadziewa się na celtic cross,a Irlandczyk szybko ucieka!

Regal wstaje z trudem i z nagłym napadem wściekłości zakłada Regal stretch!Mvp klepie dwa razy w mate,ale powstrzymuje

się przed 3 razem!!Mistrz chwyta line,ale William nie puszcza,a zaciska chwyt mocniej!Sędzia każe mu puścić,liczy do 5

po czym przerywa walke!! Regal zostaje zdyskwalifikowany,Mvp nadal jest mistrzem!Regal puszcza Mvp,kopie go w głowe

podchodzi do sędziego i robi mu abdominal stretch chwile trzyma,sędzia krzyczy głośno.Puszcza i schodzi,Montel

powoli dochodzi do siebie.

Winner:Mvp by DQ

Widzimy wywiad z pretendentem do WWE Title: Johnem Ceną! Cena opowiada o tym, że mimo to że Coachman robi wszystko by nie udało mu się odzyskać pasa, to on udowodni, że nic nie stanie mu na przeszkodzie w zwycięstwie! W tym momencie obok Ceny przechodzi Carlito wraz z Super Crazy i obaj o czymś rozmawiają!

I QUIT MATCH: Carlito vs Bobby Lashley

końcówka: zawodnicy są już mocno wycieńczeni, obaj przyjeli kilka chairshotów, Carlito krwawi. Walka przeniosła sie w okolice rampy. Lashley punchuje rywala a potem robi running powerslam na ziemie! To już chyba koniec... ale niespodziewanie na rampe wbiega Super Crazy i dropkickiem zrzuca Lashleya na stojący pod rampą stolik! Carlito schodzi na dół do Lashleya, podnosi go i robi Backstabber! Następnie zakłada Boston Crab a zdemolowany Lashley się poddaje!

Zwycięzca: Carlito

Promo Reya Misterio.Pokazane są jego najefektowniejsze akcje i chwila gdy wygrał WHC.

Backstage:W szatni Cryme Tyme rozmawiają z Bookerem T o dzisiejszej walce o tytuł. Nagle w szatni pojawia sie GM Raw Steve Austin i mówi do Bookera T, że Cade i Murdoch poprosili Austina by zadbał o uczciwy przebieg walki w związku z czym Booker nie może towarzyszyć dziś swoim podopiecznym! Booker T próbuje protestować mówiąc, że przecież jest ich managerem ale Stone Cold stanowczo mu zabrania i dodaje, że lepiej żeby Booker T nie próbował interweniować podczas walki!

WORLD TAG TEAM CHAMPIONSHIP MATCH: Lance Cade & Trevor Murdoch © vs Cryme Tyme

końcówka: Murdoch robi Redneck Destroyer na JTG, pin... ale szybko przerywa Shad big bootem na Murdochu! Shad podnosi Murdocha i szykuje go do G9 ale wbiega Cade i robi lariat clothesline powalając rywala! Nie spodziewa się jednak ataku JTG który robi second rope leg lariat! Pin... 1... ale przerywa Trevor Murdoch. Zaraz po tym Shad powala shoulderblockiem Trevora a potem Cade'a, który wypada poza ring. Shad ponownie szykuje Murdocha i tym razem udaje sie zrobić G9! JTG pinuje... 1...2...3! Koniec walki. Mamy nowych mistrzów tag team! Cryme Tyme świętują imitując c-walk i eksponując swoje pasy!

Zwycięzcy i nowi World Tag Team Champions: Cryme Tyme

Backstage: Elijah Burke, Matt Striker, Marcus Cor Von są w szatni i omawiają mecz o ECW World Title.

Elijah - Jak wiecie jest nas trzech w walce o ECW World Championship musimy współpracować, żeby przynajmniej jeden z nas miał pas.

Matt - No właśnie ale który.

Marcus - Proponuję abym to był ja Alpha Male nadaje się na Champa.

Elijah - Co? Ja jestem liderem NB i to ja powinienem być pierwszym Champem z nas wszystkich kiedy już będę mistrzem mogę zapewnić, że dostaniecie tytuł po prostu oddam go każdemu z was w meczach ale potem i tak wróci do mnie. Pasuje wam ten układ.

Matt - Mi tak.

Marcus - A Mi nie jak to chcę być ECW World Champem.

Elijah - Wiem, że jesteś godzien być mistrzem i wygrać pas w piękny sposób, a więc kiedy ja go będę miał postaram się abyś też miał pas drużynowy razem z Mattem, a potem kiedy o ile do tego dojdzie stracę pas będziesz miał okazję zamiast mnie walczyć o niego.

Marcus - Dobrze przynajmniej jako pierwszy będę posiadaczem dwóch pasów.

Matt - Zaraz, zaraz ale ja się....

Elijah - Nie masz wyjścia.

ECW World Championship

5 Man Dancing Match

CM Punk© vs Viscera vs Marcus Cor Von vs Elijah Burke vs Matt Striker

Przebieg: Ekipa New Breed szybko wyklucza Viscere, Punk pomaga im w tym i razem zaprowadzają go na Backstage i zamykają w szatni. Po powrocie na ring wszyscy pozostali biją Punka.

Końcówka: Punk zdobył przewagę wyrzucił Marcusa i Matta za ring sam przyniósł stół położył na nim Elijaha wchodzi na narożnik Moonsault pin 1...2...Sędziego ściąga Marcus pcha Punka na liny Pounce kładzie się na niego ale gdzie jest sędzia leży za ringiem kto to zrobił to Viscera wrócił. Viscera kładzie wszystkich w narożniku i przygniata ich ciałem Elijah z kolegami próbują go unieszkodliwić ale tym razem Punk nie staje po ich stronie. Po paru minutach Punk zostaje na ringu sam na sam z Viscerą jednak unika konfrontacji rzuca na ring kolejny stół i wchodzi proponuje aby Viscera poszedł po jeszcze jeden, ten robi co Punk kazał i przy okazji wrzuca na ring Elijaha i Marcusa oraz Matta kładą ich obu na dwóch stołach Viscera wchodzi na narożnik Frog Splash trafia cała ekipa NB krząta się z bólu. Viscer idzie po jeszcze jeden stół, a w tym czasie Punk podnosi Elijaha robi GTS pin 1..2...3

Zwycięzca: CM Punk obronił ECW World Champioship. Viscera wściekły goni Punka ten szybko bierze pas i ucieka.

Backstage:Chris Masters podnosi sztange.Wchodzi Edge

Edge:Oooo uważaj bo pękniesz.

Chris:Daj sobie spokój Edge.Zazdrościsz mi walki o WHC,były mistrzu??

Edge:Nie.Ja jestem Rated R Superstar.Po dzisiejszej nocy,będe gwiazdą numer jeden uwierz "statuo"

Chris(śmieje się):Z pewnością supergwiazdo.Uważaj tylko żebyś nie wyleciał jako pierwszy,Rated Bitch.

Edge:Haha niezły żart,Chris naprawdę.(obraca się i odchodzi.)

Chris dalej wyciska,nagle Edge wraca i uderza Masterpieca hantelkiem w głowe.

Edge:Nigdy nie śmiej się z Edga,palancie.

World Heavyweight Championship Match

Kane© vs Chris Masters

Chris wszedł na ring z wielkim bandażem na głowie.

Końcówka:Po Mastersie cały czas widać skutki uderzenia hantlem w głowe.Kane całkowicie przejął inicjatywe,Masters ledwo

się bronił.Kane bije Mastersa w narożniku,bandaż jest już cały czerwony.Kane robi irish whip potem chlothesline.

Chris pada,Kane spokojnie czeka aż wstanie.Gdy po dłuższym czasie Mastersowi się to udaje,Kane odbija się od lin i...big

boot wprost w głowe Żywego Posągu.Ten upada,bandaż spada mu z głowy,całą twarz ma zalaną krwią.Kane podbiega do niego,i

palcami rozszerza rane.Masters krzyczy.Big Red Machine śmieje się,wstaje i szykuje ręke do swojego morderczego finishera.

Masters powoli pnie się po linach,upada.Próbuje jeszcze raz,obraca się...i unika chokeslam'a!!Niesamowite stoi za Kane

i chce zrobić suplexa,jednak upada na ziemie.Kane podnosi go i rzuca na liny,jednak Masters nie odbija się od nich a zawiesza

się.Kane naciera na niego z kolejnym big bootem,Masterpiece wypada za ring.BRM schodzi po niego,najpierw rzuca o stalowe

schody potem zaś na ring.Wchodzi i czeka aż Masters wstanie.Ten jednak leży i krawi,cał tors ma już czerwony.Sędzia liczy

jest przy 8 a Masters się nie rusza.Machine kolejny raz go podnosi i robi sidewalk slam.Potem zaczyna go dusić.

Sędzia każe mu przerwać,Kane wstaje.Sędzia patrzy na Mastersa i pyta czy chce dalej walczyć,ten mówi że tak.BRM cierpliwie

czeka w końcu Masters stoi o własnych siłach.Kane podchodzi do niego i robi chokeslam!Pin 1..2..3..!Kane broni tytuł,

a Masters jest znoszony przez lekarzy.

Winner:Kane

Krystal przeprowadza wywiad z nowymi mistrzami tag team: Cryme Tyme. Chłopaki opowiadają o tym jak sie cieszą z wygranej i zdobycia złota. Podkreślają ważną role jaką odgrywa ich manager Booker T. Następnie odchodzą podśpiewując: "money, money... yeah, yeah". Krystal chce już odejść ale pojawia sie WWE Champion Randy Orton. Mówi, że teraz Cena będzie miał ostatnią okazję odebrać mu pas, ale i tak nie uda mu sie pokonać Legendkillera! Mistrz odchodzi szykować się do wejścia na ring.

WWE CHAMPIONSHIP MATCH: Randy Orton © vs John Cena (with special referee: Jonathan Coachman)

końcówka: Cena zakłada STFU ale mistrz był w stanie dosięgnąć line i pretendent był zmuszony go puścić. Cena podnosi rywala, wymiana punchy, ale Cena ją wygrywa i robi spin-out powerbomb! Czeka aż rywal wstanie i FU! John Cena rozpędza się od lin i robi Five Knuckle Shuffle! Pin... Coachman liczy bardzo powoli... 1......2....... i w ostatniej chwili Orton unosi bark! Cena jest wściekły na sędziującego walke Jonathana Coachmana. Dochodzi do ostrej wymiany zdań, a w tym momencie podnosi się Randy Orton i czai się już na rywala. Po chwili Cena się odwraca i dostaje RKO! Pin, tym razem Coachman liczy bardzo szybko i ignoruje to, że Cena kładzie nogę na linie... 1..2..3! Koniec! Cena jest wściekły na Coachmana i znów zaczyna się z nim kłócić! Podczas wymiany zdań Coachman odpycha Cene a ten zdenerwowany w odpowiedzi robi na nim FU!

Orton z pasem opuszcza ring uśmiechając się szyderczo.

Zwycięzca i wciąż WWE Champion: Randy Orton

Backstage:Wywiad z Teamem Guerrero.

Kristal:Jak czujecie się przed dzisiejszym meczem?

Chavo:Jako kapitan odpowiem.Wiemy że nasi przeciwnicy są silni,ale my jesteśmy silniejsi.Guerrero znaczy wojownik,

i dziś pokażemy wszystkim jak się naprawde walczy.

Deuce:Tak jest dziś zobaczycie najbardziej odlotowy tag team na świecie,zobaczycie Deuca i Domino w akcji.

Domino:Taa jest woooooow!!

Kristal:Jesteście bardzo pewni zwycięstwa,czy to zasługa obecności Khaliego??

Chavo:To zasługa całej drużyny.

Taylor:Jak możemy przegrać?Kiedy ja jestem w drużynie nie przegrywam.

Khali(krzyczy)

Odchodzą,cicho słychać jak Chavo mówi"A po za tym to ja mam asa w rękawie."

Szatnia Teamu Long.Matt Hardy bije w worek treningowy,Jimmy rozciąga się,Thorn klęczy na jednym kolanie,obok

Torrie poprawia spódniczke.Edge siedzi rozparty w fotelu.Wchodzi Ric Flair.

Ric:Los tak chciał że jestem kapitanem tej drużyny.Long na nas liczy.

Edge(wstaje podchodzi do Rica):Nie mów że pękasz przed śmieszną drużyną pani Vickie.Obiecuje Ci zwycięstwo,Nate.

Ric:Okay.

Hardy:Damy z siebie wszystko to wygramy.

Torrie:Chłopcy,a Khali??

Ric:To jest problem.

Thorn(wstaje z kolan):Khaliego zostawcie mi.

Cisza,cała drużyna wychodzi na mecz.

Match Team Long vs Team Guerrero

Miejsce obok stolika komentatorów zajmują Teddy Long i Vickie Guerrero.

Powoli wchodzą oba teamy wprowadzane przez swoich kapitanów.

Końcówka:Domino walczy z Jimmym.Azjata próbuje superkick ale Domino chwyta jego noge,Wang Yang bez wahania wykonuje

enzuguri kick!Potem szybko zmienia się z Hardym.Matt wskakuje na ring i robi headlock.Domino szybko się z niego uwalnia

i chce zrobić Domino driver,Matt jednak wyrywa się a przeciwnik dostaje niespodziewanego moonsaulta od Jimmyego.

Hardy dla pewności robi jeszcze twist of fate pin 1..2..3!!Zostaje wyeliminowany pierwszy zawodnik,widzimy wściekłą

Vickie.Na ring wchodzi Chavo od razu robi dropkick,ale Matt się uchyla i zmienia z Flair'em.Kapitani dwóch teamów

mierzą się wzrokiem,Latynos przyjmuje kilka backhand chops i upada Ric prezentuje swój charakterystyczny chód i

zakłada Chavito figure four leglock.Chavo krzyczy z bólu ale udaje mu się zmienić z Deucem!

Deuce kopie Rica w twarz podnosi go i robi deuce wild!!Tauntuje i wrzesczy,publika gwiżdże.Próbuje pinu ale

Nature Boy uderza go low blow!Potem klepie Thorna w ręke i Lord Wampirów wkracza na ring!Deuce od razu nadziewa się

na big boot a potem dostaje chokebomb.Pin 1..2.. kick out!Thorn rzuca przeciwnika w róg i czeka z kim się zmieni.Wybór pada

na Chavo więc Thorn klepie w ręke Jimmyego Wang Yanga.Dwaj cruiserzy mierzą się wzrokiem,ale Chavo z uśmiechem

mówi "lie cheat steal"i zmienia się z Davem Taylorem.Anglik szybko wkracza na ring robi suplex powerslam a potem podnosi

Azjate i zakłada swój morderczy abdominal stretch! Jimmy długo wytrzymuje ból ale w końcu się poddaje!Siły wyrównane!

Na ring wpada Edge,rozdaje spera Taylorowi,a także Deucowi i Chavo.Na ring powoli wchodzi Khali,Edge również na nim chce

wykonać swego finishera,ale olbrzym chwyta go i wyrzuca za ring.Jednak sam dostaje chlothesline od Thorna i sam wypada

za ring.Sytuacja na ringu uspokaja się,brawluje Deuce z Mattem Hardym.Hardy ma przewage robi corner chlothesline a potem

bulldoga.Pin 1...2...kick out! Matt i Deuce wstają i niespodziewanie Deuce robi vertical suplex a nim Matt wstaje

przyjmuje crack'em in da mouth! Teraz to Deuce pinuje 1..2...3!Hardy odpada! Deuce cieszy się ale nagle kolejny spear

Edga powala go na ziemie! 1..2...3!! Niesamowite idą łeb w łeb!Edge śmieje się i wskazuje Chavo palcem.Guerrero wskakuje

na ring i zaczyna walczyć z Edgem.Edge robi facebuster potem wchodzi z przeciwnikiem na top rope i robi superplexa.

Co za mecz!! Obaj chcą zmienić się z partnerem...pierwszy dochodzi Edge i zmienia się z Flairem,Chavo zaś z Great Khalim!!

The dirtiest player in the game i indian giant mierzą się wzrokiem a potem Ric dostaje giant chokeslame.

Khali kładzie noge na jego torsie pin 1..2...3!!Odpada kapitan teamu Long!!Na ring wpada Thorn a Khali zmienia się z

Taylorem.Wymiana punchy,Thorn robi big boot,podnosi go do chokebomb,ale Dave wyrywa się i drugi raz tej nocy zakłada

abdominal stretch!Jednak Thorn to Lord Wampirów,kontruje chwyt w crucifixion!!Taylor pada na ring pin 1..2...3!!Niewiarygodna

walka!!Teraz dochodzi do starcia Kevin Thorn vs Great Khali!!Na to czekali kibice!Torrie zachęca kibiców do klaskania

i zaczyna się!Thorn unika ciosów Khaliego i sam okłada go punchami.Robi big boot ale trafia gdzieś w okolice klatki

piersiowej olbrzyma który sam robi big boot!Thorn pada,Khali pinuje 1..2...Thorn wstaje!Niestety,Khali chwyta go w

giant chokeslame,Torrie krzyczy do Edga "Do something!"ten chwyta krzesło i kilkakrotnie uderza Hindusa w plecy.

Olbrzym puszcza wampira i wyrzuca Edga za ring,sam też wychodzi.Stoi obok lin,a Edge ucieka!Khali chce wracać na arene,

obraca się i dostaje original sin!!Thorn szybko podnosi Khaliego i dla pewności robi mu drugi original sin!

Pinuje 1...2...3!!!!Niesamowite Kevin Thorn eliminuje Great Khaliego!!Wampir unosi ręce w geście triumfu,Chavo robi się

blady z przerażenia ale Torrie krzyczy "Look out!!"Thorn obraca się i przyjmuje potężnego speara od Rated R-Superstar!

Edge chwyta krzesło i siedmiokrotnie uderza Thorna!Torrie wbiega na pomoc i też dostaje speara!Edge jest zdrajcą!

Vickie zaczyna triumfować,Chavo pinuje Thorna,nad nim stoi i śmieje się Edge.1..2...3!Wampir wyeliminowany,ale Edge

wciąż stoi na ringu!Nie!Schodzi z niego puszcza oczko do Vickie i maszeruje ku szatni.Teddy Long próbuje go zatrzymać

ale trzeci spear powala i jego.Edge krzyczy "Go to ECW,jerk"i odchodzi.Sędzia na polecenie Vickie uderza w gong!

SD ma nowego General Menagera!Chavo skacze na ringu z radości.Nagle pojawia się zapłakana Kristal podbiego do Longa,

ale dostaje dwa uderzenia w policzek od Vickie!Dziewczyna i były GM uciekają,a Vickie i Chavo przy donośnych gwizdach

publiki świętują zwycięstwo!

Winner:Team Guerrero.Vickie Guerrero is new General Menager of Smackdown!

Autorzy:RAW-Estewu,Smackdown!-Biggmac_DBC,ECW-Undertaker.[/b]

Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Juppozo

1

• Biggmac

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Bardzo dobra gala. Widzę że włożyliście w to mnóstwo poświęcenia, bo końcówka walki Team Long vs Team Guerrero do nakrószych nie należy. Cieszy mnie przegrana Ceny, niesamowicie cieszy mnie porażka Khaliego, no i cieszy dominacja Kane'a. Chłopaki oby tak dalej!

Naprawdę świetna robota.

53541565549537ccb6a05f.jpg