Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Twórcy RR Matchu, Kalisto w roli geja, Reigns vs Lesnar?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

:arrow: Opóźnia się powrót Randy'ego Orton'a do WWE. Pierwotnie Orton już kilka tygodni temu miał powrócić do WWE, ale jak wiemy tak się nie stało. Na tą chwile prawdopodobna data to RAW tuż przed Fast Lane, jednak i to nie jest pewna data, jako, że Randall już kilka razy był zapowiadany i wycofywany z gal.

:arrow: Nasz Intercontinental Champion - Bad New's Barret doznał sporego rozcięcia na czole podczas starcia na Main Evencie z Sin Carą. Na razie nie ma informacji, czy ta kontuzja sprawi, że Barreta nie będziemy oglądać przez jakiś czas na tygodniówkach.

:arrow: Zastanawialiście się, kto był twórcą i pomysłodawcą tak wspaniałego RR Matchu jak ten w tym roku? Otóż nie Vince i nie Hunter, a Jamie Noble i Joey Mercury, którzy również na zapleczu mają sporo do powiedzenia. Swoje pięć groszy do tej walki dorzucili również Pat Patterson, Michael Hayes oraz Road Dogg. Gratulujemy sukcesu : )

:arrow: Teraz informacja, która wyszła już wczoraj, i osobiście jestem bardzo zmieszany (chyba również wstrząśnięty) tym co przeczytałem. Otóż Kalisto, luchador z NXT, ma w głównym rosterze dostać rolę...geja. Dokładniej stylisty, fryzjera geja. Ba, w tym gimmicku jest dla niego przewidziany mid cardowy push. One Story Man?

:arrow: Jim Ross wypowiedział się ostatnio o możliwości dołączenia Chrisa Benoita do WWE HOF. Ten temat pojawia się co roku. Sam JR powiedział, że nie chciałby żeby Chris dołączył do HOF, a wydaje mu się nawet, że sam Benoit po tym co zrobił nie chciałby dołączać do Holu Sław. Fani w kontekście tych wszystkich wydarzeń pamiętają bardziej Chrisa jako mordercę a nie świetnego zawodnika.

:arrow: Dwóch zawodników UFC - Chael Sonnen i Wanderlei Silva zostało zaproszonych na 'rozmowy z WWE'. Nie wiadomo czego dotyczą, ale raczej nie ma co się spodziewać tych zawodników MMA w rosterze WWE.

:arrow: Zastanawiacie się, która to była porażka Romana Reignsa przez przypięcie lub Submission w TV od czasu debiutu w głównym rosterze? Jeśli tak to ja wam odpowiem - aż pierwsza. Tak, to jest pierwszy przypadek, kiedy Roman przegrywa pojedynek przez przypięcie lub Submission.Wcześniej, owszem przegrał z Danielem Bryanem jednak tylko przez DQ, a w porażkach z Wyattami nie był pinowany.

:arrow: Bracia Rhodes dostaną swój moment na Wrestlemanii. Do tej pory wydawało się, że ich walkę zobaczymy na Fast Lane, jednak na dzień dzisiejszy najbardziej prawdopodobne jest, że Rhodes'i zawalczą przeciwko sobie dopiero na Największej Ze Scen. Dla Goldusta będzie to ostatnia walka w karierze.

:arrow: Na Smackdown zostało zapowiedziane MIZ TV, w którym gośćmi będą Daniel Bryan i Roman Reigns. Będzie to kolejna 'próba mikrofonu' dla Romana oraz dowiemy, się, czy któryś z tych zawodników przejdzie turn.

:arrow: I na koniec bardzo ciekawa informacja. Otóż WWE jest bardzo zaniepokojone tym, że Brock Lesnar nie przedłużył jeszcze kontraktu z WWE. Bardzo prawdopodobne jest to, że Brock do WM nie dotrwa z pasem. Otóż WWE nie chcę powtórki z walki Lesnar vs Goldberg, co wtedy wypadło bardzo słabo i blado. Planem B na brak podpisania przez Lesnara kontraktu jest to, że Rollins przed WM wykorzysta walizkę, odbierze Brockowi pas, a na samej WM obejrzymy Triple Threat Match - Seth Rollins © vs Roman Reigns vs Dean Ambrose.

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Carbon

2

• SweetChinMusic

1

• Hacjend

1

• Syty

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Teraz informacja, która wyszła już wczoraj, i osobiście jestem bardzo zmieszany (chyba również wstrząśnięty) tym co przeczytałem. Otóż Kalisto, luchador z NXT, ma w głównym rosterze dostać rolę...geja. Dokładniej stylisty, fryzjera geja. Ba, w tym gimmicku jest dla niego przewidziany mid cardowy push. One Story Man?

Dzisiaj już poszło info, że to fejk i Kalisto zadebiutuje w głównym rosterze, ale w normalnym gimmicku luchadora i rzecz jasna - w masce.

I na koniec bardzo ciekawa informacja. Otóż WWE jest bardzo zaniepokojone tym, że Brock Lesnar nie przedłużył jeszcze kontraktu z WWE. Bardzo prawdopodobne jest to, że Brock do WM nie dotrwa z pasem. Otóż WWE nie chcę powtórki z walki Lesnar vs Goldberg, co wtedy wypadło bardzo słabo i blado. Planem B na brak podpisania przez Lesnara kontraktu jest to, że Rollins przed WM wykorzysta walizkę, odbierze Brockowi pas, a na samej WM obejrzymy Triple Threat Match - Seth Rollins © vs Roman Reigns vs Dean Ambrose.

Chyba zbyt piękne żeby mogło być prawdziwe.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Dzisiaj już poszło info, że to fejk i Kalisto zadebiutuje w głównym rosterze, ale w normalnym gimmicku luchadora i rzecz jasna - w masce.

I bardzo dobrze, odetchnąłem z ulgą, bo jeśli mieli by zmarnować taki talent na tak kretyński gimmick, to chyba bym się popłakał. Już w Lucha Underground jest ta cała Pimpinela, która o dziwo dostaje cheer od widowni. Dla mnie to jest niewiarygodne, jak widzę kogoś, kto udaje trans/homo, to mnie krew zalewa...

Chyba zbyt piękne żeby mogło być prawdziwe.

I zbyt szybko by to musiało nastąpić, przecież zalążki pod ten feud musiałyby się zacząć co najmniej na dwa miesiące przez samą Wrestlemanią. Druga taka okazja się nie wydarzy i feud między byłymi członkami Shield musi być kozacki, zbić widzów z nóg. Także warto jednak poczekać z tym na ten Summerslam.

:arrow: Zastanawiacie się, która to była porażka Romana Reignsa przez przypięcie lub Submission w TV od czasu debiutu w głównym rosterze? Jeśli tak to ja wam odpowiem - aż pierwsza. Tak, to jest pierwszy przypadek, kiedy Roman przegrywa pojedynek przez przypięcie lub Submission.Wcześniej, owszem przegrał z Danielem Bryanem jednak tylko przez DQ, a w porażkach z Wyattami nie był pinowany.

What? :shock: Aż w to nie wierzę za bardzo. W sumie nie zauważyłem, a tu okazuje się, że od dawna był mocno promowany. Ale ten czas zleciał, pamiętam ich debiut i Powerbomb na Cenie. :D

a w porażkach z Wyattami nie był pinowany.

tumblr_m7yfe6carB1rcokvno2_500.jpg

Przecież nasz Romuś został spinowany w ich pierwszym starciu na Elimination Chamber w zeszłym roku :thumb:

Jak czytałem te newsy o gimmicku Kalisto, to chciałem dostać kołatania komór - na szczęście porzucono ten pomysł (thank God) :clap:

Nie rozumiem poza tym niepokojów z Borkiem - od SummerSlam niemalże mówi się, że odejdzie po WMce, a teraz w WWE się obudzili, że Laser może odejść - Łola Boga :lol

Zastanawialiście się, kto był twórcą i pomysłodawcą tak wspaniałego RR Matchu jak ten w tym roku? Otóż nie Vince i nie Hunter, a Jamie Noble i Joey Mercury, którzy również na zapleczu mają sporo do powiedzenia. Swoje pięć groszy do tej walki dorzucili również Pat Patterson, Michael Hayes oraz Road Dogg. Gratulujemy sukcesu : )

Ja czytałem, że Noble i Mercury maczali palce w walce o główne złoto - jak ta walka wyszła każdy wie ;)

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Witam jestem nowy na forum :)

I na koniec bardzo ciekawa informacja. Otóż WWE jest bardzo zaniepokojone tym, że Brock Lesnar nie przedłużył jeszcze kontraktu z WWE. Bardzo prawdopodobne jest to, że Brock do WM nie dotrwa z pasem. Otóż WWE nie chcę powtórki z walki Lesnar vs Goldberg, co wtedy wypadło bardzo słabo i blado. Planem B na brak podpisania przez Lesnara kontraktu jest to, że Rollins przed WM wykorzysta walizkę, odbierze Brockowi pas, a na samej WM obejrzymy Triple Threat Match - Seth Rollins © vs Roman Reigns vs Dean Ambrose.

Taki mecz bylby piekny ale watpie zeby sie naprawde wydarzyl, przynajmniej na WM31. Jesli Lesnar mialby stracic pas po czym mialby sie zaczac feud pomiedzy Rollinsem, Reignsem i Ambrosem to na WM31 powinnien byc mecz triple threat Lesnar vs Reigns vs Cena. Ten mecz powinien wygrac Cena a odrazu po meczu wejsc Rollins i wykorzystac swoja walizke w walce o pas ktora by wygral a po WM31 zaczalby sie ten feud. Dlaczego Cena? Poniewaz Cenie brakuje 1 tytulu WWE World Heavyweight aby sie zrownac z Flairem w ilosci tych tytulow a Cena jest najwazniejsza gwiazda w WWE a czasu na to moze miec juz malo bo jego kariera sie powoli konczy. Oczywiscie jesli doszloby do tego feudu to jak najbardziej jestem za Ambrosem :D

Mam jeszcze tylko pytanie wiecie moze o ktorej godzinie i czy wogle leci Main Event na WWE Network? Bo od paru tygodni nie leci o tej porze co zazwyczaj.

Pozdrawiam.

fan1905.png

• Urządzenie:  Windows

Seth Rollins © vs Roman Reigns vs Dean Ambrose.

O ile wiadomo dlaczego znajduje się tam Roman, tak nie potrafię wytłumaczyć z jakiej racji miałby tam się dostać Ambrose? Rozumie, Shield, te sprawy, ale Dean jest obecnie w głębokim mid-cardzie podczas gdy jego koledzy grają w najwyższej lidze. Poza tym nie podoba mi się to zestawienie bo prawdopodobieństwo że Romano wyjdzie z pasem wynosi jakieś 141 2/3%(pozdro Scott Steiner). Osobiście już wolę żeby Reigns pokonał Lesnara i może jeszcze na samej WM, albo na jakimś raw po stracił pas na rzecz Setha.

Dla Goldusta będzie to ostatnia walka w karierze.

Mam nadzieję że również dla Stardusta(w tym gimmicku). Chociaż z drugiej strony większość kariery Cody'ego opiera się na durnych gimmickach, więc czy to tak naprawdę zrobi większą różnicę?

Ale ten czas zleciał, pamiętam ich debiut i Powerbomb na Cenie.

A to nie Wędkarz był pierwszym który nadział się na Tarczowników, którzy wtedy byli tajną bronią Cm Punka?

A to nie Wędkarz był pierwszym który nadział się na Tarczowników, którzy wtedy byli tajną bronią Cm Punka?

Był.

Nawet wydaje mi się, że Cena gdzieś tam czwarty albo piąty z kolei został przez nich zaatakowany.

Przez pierwsze trzy tygodnie biedny Ryback, później Sheamus i nawet chyba Orton się tam przed Ceną przewinął.

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

Chociaż z drugiej strony większość kariery Cody'ego opiera się na durnych gimmickach, więc czy to tak naprawdę zrobi większą różnicę?

Grzeszysz, Dashing Cody był świetny.

Ale ten czas zleciał, pamiętam ich debiut i Powerbomb na Cenie.

Fakt, myślałem, że Punk wtedy z Ceną feudował. :thinking:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
    • Grok
      Women’s Intercontinental Title będzie broniony w przyszłym tygodniu. Bayley wygrała gauntlet match na Raw, co dało jej title shot przeciwko AJ Lee na najbliższym odcinku, gdy Raw zawita do San Antonio. W finale Asuka złapała Bayley w Asuka Lock, ale Bayley wyrwała się i skontrowała Rose Plant. W gauntlecie wzięły też udział Ivy Nile, Raquel Rodriguez, Lyra Valkyria oraz IYO SKY. Na poprzednim Raw Lee celebrowała swój tytułowy sukces z Elimination Chamber, ale znalazła też chwilę, by rzucić o
  • Dodaj nową pozycję...