Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Najlepsze wyście

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Mielismy już tematy, w których wybieraliśmy najlepszy i najgorszy theme, oraz inne tego typu. Nie wiem czy coś podobnego do tego co własnie zakladam już było, czy nie, ale jeśli nie to zapraszam do wpisywania się. W każdym razie o co chodzi... pewnie większość wie, że chodzi o wyjście danego wrestlera, które nam sie jakoś szczególnie spodobało czy było inne niż wszystkie. Poniżej przedstawiam swoje typy... tym razem ogranicze się do kilku:

1) Undertakera podczas SummerSlam 92, kiedy to wyjechał na karawanie

2) ponownie Undertakera bodajze podczas Royal Rumble 98

3) Rowdy Roddy Piper na jednym z Nitro 1996/1997 r., kiedy to na ringu pojawił się wraz z calą orkiestrą szkocką.

4) Sting zlatujący na ring z helikoptera, również z gali Nito

5) heh... Undertaker podczas WrestleManii XIV

6) Shawn Michaels i jego zlot na ring podczas WrestleManii XII

7) znowu Shawn Michaels... teraz tylko podczas okrytego złą sławą Survivor Series 97, kiedy to wyczyniał cuda z Kanadyjską flagą...

8) Undertaker na WrestleManii IX... może nie jakieś wspaniałe czy szczególne, ale mimo wszystko inne niż wszystkie

9) Triple H na WrestleManii XVII... sam Triple H zachowywał się tak jak to ma w zwyczaju, ale obecnośc Motorhead sprawiła, że samo wyjście prezentowało się na mój gust doskonale

10) Big Show (raz jeden!) jako Showster podczas Backlash 2000... bawilo mnie po prostu

11) Spanky'ego, który na jednej z gal SmackDown! wychodząc parodiował Johna Cenę

No... to tyle na chwile obecną mi wpadło do głowy, pewne inne przypomnę sobie gdy będziecie wymieniać swoje typy (no chyba, że nie widziałem danych entrance'ów), zapraszam.

https://forum.wrestling.pl/topic/723-najlepsze-wy%C5%9Bcie/

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

5

• Rabol

4

• Marcin

3

• kane 20

3

Top użytkownicy w tym temacie

1.Ogolnie Sting zjezdzajacy na linie ( :( )

2.Undertaker (generalnie wszystko to co wymienil Bobby + kazde jego wyjscie jako Deadmana/Ministry Takera jest.. poprostu fajne)

3.The Rock na NWO 2003 oraz Backlash 2003 , zajebiste mial te heel'owe entrancy, trash talk do publiki itd ;)

4.Wejscie Triple H z theme'em Motorhead.. tzn do czasu, poniewaz po tych wszystkich latach jest to juz nudne :/ Moglby sie poswiecic i nieco to urozmaicic.

5.Jericho w WWE, odliczanko rzadzi :D

6.ICP :D Nie wiem czemu, zajebiscie mi sie ten Theme podobal, gimmick mieli tez fajny... ogolnie luzacki entrance ;)

7.Wejscia Flair'a w North Caroline'a - poprostu odlot, moge sie spokojnie wymarkowywac razem z calutka publicznoscia :D

8.Sandman w ECW.. fajny kawalek Mettalici, Sandman wchodzil na ring przez 20 minut :P pil z ludzmi piwo idt, cala hala spiewa, klimat zajebisty.. no i oczywiscie Sandman zawsze zanim wogole wszedl na ring, mial juz rozjebana glowe od walenia sie w nia puszkami po piwie :P

9.Wejscia HBK ogolnie sa hmm.. electryfing ;) Akurat to ktore bobby wymienil z WM XII jakos mi sie nie podobalo :/

10.Wejscia Booker'a T w WWE, z tymi plomieniami itd :P

11.No i oczywiscie Kane :P W tym nowym gimmicku... BOOOOOOOOOOOOOOOM

King: aaaaaaaaah (w tym momencie wymarkowuje sie przez udawanie ze takze przestraszylem sie wybuchu :P)

J.R.: there he is folks, 300 pounds 7 feet tall monster

King: Kane is sick, his mind is twisted, he shows no mercy to anyone, [tu imie wrestlera z ktorym walczy Kane :P ] is in deep trouble J.R.

https://forum.wrestling.pl/topic/723-najlepsze-wy%C5%9Bcie/#findComment-8751

1.Jericho-odliczanko roolz

2.HBK-Sexy Boy i to wystarczy :D

3.Rock-idzie trząsię łbem,pokazuje jaki ważniacha i w ogóle rządzi

4.Eugene i jego wszystkie wyjebane numery,zdałnione ruchy i w ogóle :D :D :D

5.Undertaker obecnie

6.Mordecai wygląda zajebiście i jego entrance too

7.Kane-po prostu zabójcze

No to by było na tyle.

https://forum.wrestling.pl/topic/723-najlepsze-wy%C5%9Bcie/#findComment-8752

SCSA- czterokolowiec

Kurt Angle- kiedys udawal SCSA i wjechal samochodem w ktorym sie mleko przewozi i tak jak scsa piwo tak on pil mleko

https://forum.wrestling.pl/topic/723-najlepsze-wy%C5%9Bcie/#findComment-8759

Numerem jeden zawsze będzie dla mnie wyjście Flaira na Nitro w Greenville 14 września 1998 - that's what pop smells like ;)

2)Undertaker na Wrestlemanii XIV - to był pierwszy raz jak go zobaczyłem, miałem 12 lat i zrobił na mnie naprawdę piorunujące wrażenie - przyznam, że się bałem :D I ci druidzi :)

3)No i znów Flair :) Nie byłbym Marcinem gdybym nie napisał o Slamboree 1997. Flaira hometown i pierwszy występ w ringu (mecz) od 8 miesięcy, zajebisty robe, ładna zapowiedź Mike'a Buffera, no i ten pop :) Ale jako że to nie jest topic o najlepszych wejsciach Flaira, tylko ogólnie o entrance'ach, to pominę tu wyjście Flaira na Starrcade 93 i na Starrcade 83 :P :mrgreen:

4)N2R 99 - wyjście Sandmana - przez ludzi - a później picie browara, fajny motyw był jak wlewał kolesiowi z publiczności piwo do buzi :D Później tamten chciał podać rękę Sandmanowi, ale ten już tego nie zauważył i poszedł sobie. Schade :D A w tym meczu jeszcze był jeden zajebisty entrance - mianowicie Dawn Marie - centralnie można się zakochać :)

5)Sting na Starrcade 97 - świetny entrance Stinga - wszyscy czekali na to wyjście baaardzo długo, a jaka była radocha jak podpisali kontrakt :D

6)Wrestlemania III - wszyscy jeździli śmiesznymi wóżkami, a Rowdy Scott Roddy Piper oczywiście poszedł pieszo :) On był świetny :)

7)Kurt Angle w 2002 świeżo po ścięciu włosów w peruce i takim czymś na głowie - wyglądał jak Rick Steiner :D Oczywiście do tego chanty "You Suck"

8)Wyjścia Deana Malenko - Ice Man zawsze skupiony, nie robił żadnych min, zero kontaktu z publicznością, 100% skupienia na walce, do tego poprawianie hand wristów i wycieranie nosa :) Ktoś pamięta jeszcze o czym mówię?

9)To o czym napisał eSKa - Wyjście Pipera w 99 noc po GAB na Nitro z kobzami

10)Sting zjeżdża na linie z helikoptera na Spring Break Out '98. Piękna sprawa. (Mało brakowało, a Bischoff wpadłby do basenu - no, przynajmniej tak mieliśmy myśleć. Heh, szkoda, że nie wpadł :D)

11)Wejście Takera na tej WM stylizowanej na Rzym bodajże. Która to była WM? WWF to nie moja działka :)

12)Wejście New Age Outlaws - to było pierwsze PPV WWF jakie oglądałem, nie pamiętam co to było, w każdym razie "dialog" z publicznością bardzo mi się podobał.

13)Wyjścia Jericho z Ralphusem - głównie te z września 98 - parodjujące Goldberga :D

14)Ogólnie wejścia Y2J w WWE

15)Tak jak napisali Rabol i WeeMan - obecne wejścia Kane'a po prostu rządzą.

16)Wejście Mortisa i Wratha with James Vandenberg - ich też się bałem - był rok 1997 :)

Na razie tyle, jak sobie coś przypomnę, to dopiszę.

https://forum.wrestling.pl/topic/723-najlepsze-wy%C5%9Bcie/#findComment-8771

Nie bede wdawal sie w szczegoly:

Sting (Crow gimmick) - darlem sie ilekroc sie pojawial.

Wolfpac - uwielbialem ta stajnie i reagowalem podobnie jak u Stinga.

No i Sandman w ECW. To kurwa rzadzilo na maxa !!!

https://forum.wrestling.pl/topic/723-najlepsze-wy%C5%9Bcie/#findComment-8799

1.Undertaker na WM14 - do dzis szukam tytulu utworu ktory byl wykonywany przed jego themem , ostatnio nawet w reklamnie reeboka to bylo - moze ktos zna?

2.Kazde kolejne wejscie Kane'a

3.No mordecai na razie wyglada imponujaca

4.Bret Hart - wcw

5.Rocky

https://forum.wrestling.pl/topic/723-najlepsze-wy%C5%9Bcie/#findComment-8803

Nie bede oryginalny bo wszystkie wyjścia własciwie już wymieniliście:

1.) Wyjścia Undertakera zawsze dla mnie rządziły ale jednym z najlepszych było właśnie te wyjście co jechał na tym karawanie (fajnie to wyglądało jak kamera pokazywała to z daleka - tłum ludzi a Taker jadący w spokoju).

2.) Wyjścia Stinga też zawsze wymiatały - zjazdy na linach rulez.Zjazd z helikoptera też wymiatał na wszystkich zrobił wrażenie pomijając Lugera który tylko patrzał żeby Sting mu na łeb nie zjechał :wink:

3.) Sandman w ECW i czasami w NWA TNA - piwko,szlugi i te sprawy rulez (fajnie wyglada jak komuś do gęby wlewa browarka w TNA był kiedyś tez taki motyw).

To właściwie wszystkie moje typu które zawsze mi sie bardzo podobału.Wiadomo ze wiele wejść mi sie podoba (HBK i jego zjazd na linie kiedyś kojarzyło mi sie ze Stingiem jakby nie było,Sting wychądzący z ringu chociaż nie wiem czy to nazwać takim wyjściem jak te powyżej) ale te trzy co wymieniłem wymiatają forever.

https://forum.wrestling.pl/topic/723-najlepsze-wy%C5%9Bcie/#findComment-8820

Marcin WrestleMania stylizowana na rzym to właśnie WrestleMania IX :), pisałem o tym... a na śmiesznych wózkach nie wyjeżdżano czasem podczas WrestleManii VI? :)

navroth: ja mam ten theme :)

https://forum.wrestling.pl/topic/723-najlepsze-wy%C5%9Bcie/#findComment-8824

Mi podobaŁy się wyjścia Scotta Halla z WCW. Szeroko rozŁożone ręce jak samolot, powolny krok, wykaŁaczka w ustach... :roll:
https://forum.wrestling.pl/topic/723-najlepsze-wy%C5%9Bcie/#findComment-8828

O wyjscia Stinga tez byly fajne, pamietam jak np. uciekal na linie z Macho Man'em, bo ich chcialo nWo pobic :P No i obaj na linie do gory uciekli. Wtedy bylem markiem, pamietam jak krzyczalem 'szybciej Sting, szybciej, zaraz przyjda, szybcej' :P Na szczescie udalo im sie uciec :P
https://forum.wrestling.pl/topic/723-najlepsze-wy%C5%9Bcie/#findComment-8830

Też to pamiętam, mam to Nitro nawet nagrane i też markowałem :P. Fajne akcje były z nWo i Stingiem jeszcze jak raz na ring spadła lalka Stinga i nWo zaczęło się nad nią pastwić ;P. Ale i tak chyba nic nie przebije tego jak kiedyś na ringu stało nWo, a z publiczności i spod Turner Tronu zaczęły wychodzić kolejne fake Stingi... nWo oczywiście wszystkie rozpierdalało, każdy po jednym punchu praktycznie wylatywał z ringu... no i w końcu Buff Bagwell dał takiego wlaśnie puncha jednemu ze Stingów, po czym odwrócił się zrobił te swoje charakterystyczne podskoki i prezentację mięśni... i wszystko byłoby fajnie gdyby nie to, że tamten Sting nie wypadł z ringu, dodatkowo wykonał Scorpion Deayh Drop na Bagwellu, a potem ściągnął tą maske (pewnie większośc wie co to były maski Stinga) i rozpierdolił całe nWo ;D. Tzn część, bo częśc spierdoliła szybko ;P.

BTW. Diesel jesteś chyba rekordzistą jeśli chodzi o używanie " :roll: " ;P

https://forum.wrestling.pl/topic/723-najlepsze-wy%C5%9Bcie/#findComment-8835

eSKa, Rabol - pamiętam, to były super motywy. Fajne też bylo na Nitro chyba tydzien przed GAB 97 ta ogólna rozpierducha, gdzie pod koniec na linie zjechal Sting, a DDP leżał pobity "nieprzytomny" przy ringu. Sting nie zdejmował liny, pobił tylko kijem część nWo, którego członkowie sami schodzili z ringu żeby dostać kijem od niego :), a później objął Page'a nogami :D i polecieli do góry - pamiętacie to ?? To był naprawdę fajny motyw. Dobre też było jak Sting wyszedł spod ringu tzn przebił ring (zresztą wiecie o co chodzi ;) ) i dead dropa Bischoffowi zrobił :)

eSKa - mi chodziło o III WM :) Nie mogłem mówić o VI, bo VI nie oglądałem :P A wózki musiały być na III, bo pamiętam jak Andre i Bobby Heenan odjeżdżali po main evencie (Bobby załamany, sporo śmieci też na nich wtedy poleciało :) ), właściwie wszyscy prawie wózkami wtedy jeździli, a Piper to był pierwszy tej nocy co piechotą przyszedł :)

noo, IX - thx. Tak myślałem, ale nie byłem pewien :)

https://forum.wrestling.pl/topic/723-najlepsze-wy%C5%9Bcie/#findComment-8840

Ja pamietam jak Sting spod ringu wyszedl, jak mógłbym to zapomnieć :).
https://forum.wrestling.pl/topic/723-najlepsze-wy%C5%9Bcie/#findComment-8842