Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka PPV WWE Royal Rumble 2015

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

11736752695267348557.png

W ankiencie powyżej wybieramy najlepszą walkę PPV WWE Royal Rumble 2015!

Kickoff

Six-Man Tag Team Match

The New Day (Kofi Kingston, Xavier Woods & Big E) vs. Tyson Kidd, Adam Rose & Cesaro

WWE World Heavyweight Championship

Triple Threat Match

Brock Lesnar© vs. John Cena vs. Seth Rollins

WWE Tag Team Championship

Tag Team Match

The Uso's (Jey & Jimmy Uso)(c's) vs. Damien Mizdow & The Miz

Divas Tag Team Match

Natalya & Paige vs. The Bella Twins (Nikki & Brie Bella)

Tag Team Match

The New Age Outlaws (Road Dogg & Billy Gunn) vs. The Ascension (Victor & Konnor)

Royal Rumble Match

ANKIETA POTRWA 10 DNI! PROSZĘ O ZOSTAWIENIE UZASADNIENIA DLACZEGO AKURAT TĘ WALKĘ WYBRAŁEŚ.

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Myers

3

• DonCarlos

1

• FIZ

1

• Hacjend

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Jasny

Chyba nikt nie ma wątpliwości, że najlepsza była walka o główne złoto WWE. Dodanie Seth'a do tej walki byłą na razie najlepszą decyzją WWE w tym roku. Podbudowa pod tą walkę również stała na wysokim poziomie, więc teoretycznie walka zapowiadała się dobrze. Oglądając na żywo nie odniosłem wrażenia, że patrzę na coś wyjątkowego. Jednak po pobraniu gali obejrzeniu walki na spokojnie, mogę śmiało powiedzieć, że ta walka totalnie kopie po jajach. Lesnar z bestii jaką jest, stał się po prostu maszyną zagłady, którą nie sposób ubić - i w sumie to mnie trochę denerwowało, ale reszta jak najbardziej na miejscu. Świetny elbow drop na Brock'a na stół komentatorski, by następnie delektować się walką Ceny z Seth'em - mają to coś między sobą, co pokazuje że Cena nie jest wcale takim cieniasem ringowo. Świetna końcówka, gdzie Brock wpada, by zamieść Rollins'a (który wcześniej wykonał lekko zbotchowany Phoenix Splash :shock: ) i Cene, tylko utwierdzając swoją osobę jako skurwiela nie do ubicia. Były momenty niepewności, że Cena może zdobyć tytuł, na szczęście do tego nie doszło. Śmiało mogę polecić tą walkę - sądzę, że nikt nie będzie zawiedziony.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Bez żadnych wątpliwości Jasiek/Rollins/Lesnar.

Świetna i szybka walka. Mimo wszystko nie do końca pewny zwycięzca.

Świetny skok z narożnika, świetne sprzedanie F5.

Spisali się, brawo. :)

Na takiej gali jak Royal Rumble, nie powinno być innego wyboru niż Royal Rumble Match, ale WWE daje nam ten wybór i głosujemy na walke o WWE Championship, która była świetna. RR match słaby.

• Urządzenie:  Windows

3 way o pas - najwięcej o tej walce powinien powiedzieć fakt że miałem zamiar obejrzeć tylko końcówkę i szybko przejść do RR, a obejrzałem od deski do deski, od samych wejściówek, aż po reklamy. O ile sztampowe Cena/Lesnar było nudne jeszcze za nim się rozpoczęło tak dorzucenie tam Rollinsa zrobiło wielką równicę, trochę za dużo czasu spędzili jeden na jednego z Jankiem, ale jeśli chcieliśmy mieć jakieś emocje to nie mogło być za dużo Lesnara. ;)

Brock Lesnar © vs John Cena vs Seth Rollins - Naprawdę kapitalny pojedynek. Zdecydowanie wyróżniający się z wszystkich na tej gali. Ten Phoenix Splash od Rollinas był świetny, nawet jeśli lekko zbotchowany, ale zaskoczyła mnie ta akcja najbardziej chyba od czasów gdy Lesnar pizgnął Shoting Star Press z narożnika. Tak więc coś świetnego, i mogę polecić każdemu, zresztą oni we trójkę stworzyli fantastyczne widowisko. Już się bałem, że Cena zgarnie pasy, bo gdy Lesnar leżał za ringiem, to sędzia poszedł sprawdzić co się dzieję, a następnie przekazał coś zawodnikom. Miałem nadzieje, że nie było to coś w stylu 'Cena win, lol', i na szczęście się nie pomyliłem. Bestia wróciła, a ja nawet przez chwile myślałem, że jednak Rollins wykona CurbStomp na walizkę i będzie po wszystkim. No tego już by Lesnar nie odkopał, starczy, że przyjął chyba 4 AA, i CurbStomp. Zabrakło mi trochę Lesnar vs Rollins sam na sam, ale w sumie niewiele jest w tej walce szczegółów do których można się doczepić ; )

Chyba wszyscy jesteśmy zgodni, że Brock Lesnar© vs. John Cena vs. Seth Rollins, innego wyboru chyba nie ma. Dla mnie to tak naprawdę pierwsza walka, która podchodzi pod five-star match tego roku. Emocje były, spektakularne akcje też. Ta z Rollinsem, gdzie skoczył na Lesnara z narożnika będzie pokazywana przez lata, mówię Wam to.

Inna sprawa, że konkurencji tutaj dużej nie było, Royal Rumble Match, na który czeka się cały rok, zawiódł po całości pod względem ringowym.

Triple Threat o pas oczywiście. Świetna walka, niesamowita dramaturgia, kosmiczna publika.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Bardzo chciałbym zagłosować na RR Match bo jednak to on jest najważniejszy podczas tej gali ale po raz kolejny walka ta była bardzo słaba. A więc głos na walkę o głowny pas WWE która przyćmiła walkę wieczoru wszyscy w jakiś własny sposób pokazali się na plus. John który zawalczył na swym normalnym poziomie , Brock czyli skurwiel niezniszczalny no i oczywiście najmniej doświadczony czyli Setha który zrobił podczas tej walki najwięcej i najlepiej. Walka szybka , dobra , emocje były , czasami nie byłem pewny czy Brock zatrzyma tytuł czyli najważniejsze było. Głos Brock Lesnar© vs. John Cena vs. Seth Rollins

Pomimo nawet niezłego tagu.. Div oczywiście :8 i całkiem emocjonującej.. pierwszej połowy RR matchu, głos na Triple Threat o pas WWE WHC. Walka była naprawdę dobrze rozpisana, no może Cena trochę za szybko wszedł w tryb terminatora, genialnie za to wykorzystany Rollins. Wynik jak wynik - wszystko dobrze, dopóki nie wygrywa Jasiu, a przy perspektywie Romka z mistrzostwem to nawet chu*owość Lesnara blednie.

Kick-off - Z tej całej gali, tylko ta walka mnie porwała. I to tylko dlatego że Cesaro&Kidd dostali pop :8

85470364654a3ea1bb931f.jpg

• 2 tygodnie później...

11736752695267348557.png

PODSUMOWANIE:

Brock Lesnar© vs. John Cena vs. Seth Rollins - 14 głosów

The New Day (Kofi Kingston, Xavier Woods & Big E) vs. Tyson Kidd, Adam Rose & Cesaro - 1 głos

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Czyli znane już są oba Main Eventy. Cody vs. Randy i Punk vs. Roman: Szkoda Drew, bo jako mistrz mi się podobał i bardzo chciałem, żeby na WM wyszedł z pasem, ale WWE to WWE i zrobiło to, co uznało za bardziej stosowne.  Wreszcie Panowie zawalczą o ten tytuł:
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • -Raven-
      „Miejsce pod słońcem”
    • Bastian
      Bohater filmu "Zeroville", grany przez Jamesa Franco, ma swój jeden ulubiony film. Podaj jego polski tytuł.
  • Dodaj nową pozycję...