Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kontuzja Ortona, Reigns pewniakiem? Edge i Christian na RAW?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

:arrow: Randy Orton powróci do akcji w przeciągu kilku tygodni. Pierwotnie Orton miał wrócić do akcji już na ostatnim RAW, jednak okazało się, że ma problemy w przegrodą nosową i konieczna będzie drobna operacja.

:arrow: WWE zmienia kontrakty zawodnikom. Po aferach związanych z CM Punkiem i Alberto Del Rio federacja nie chce popełnić raz jeszcze tego samego błędu, i z tego tytułu też, zawodnicy którzy zostaną zwolnieni dyscyplinarnie nie będą mogli przez rok walczyć w żadnej profesjonalnej federacji wrestlingu, jak i w żadnej federacji MMA.

:arrow: Wiele osób zastanawiało się, czy ewentualny powrót Daniela Bryana na RR nie sprawi, że Roman Reigns przestanie być pewniakiem do wygrania RR oraz przejęcia pasa od Brocka Lesnara na WM. Otóż okazuje się, że nawet powrót Danielsona nie sprawił, by oficjele zmienili swoje plany, i za kulisami mówi się, że Roman jest stuprocentowym kandydatem numer jeden do wygrania Rumble i powrót Bryana tego nie zmienił i nie zmieni.

:arrow: Wydawało się, że Edge oraz Christian tylko raz pojawią się gościnnie na RAW i znikną. Jednak okazuje się, że to wcale nie takie oczywiste. Otóż podczas Main Event Kanadyjczycy pojawili się raz jeszcze a Edge powiedział, że po ostatniej sytuacji z RAW otoczyli się prawnikami, i jeśli jeszcze raz takie coś się powtórzy, wtedy federacja automatycznie będzie miała problemy, gdyż Kanadyjczycy wytoczą jej proces. Ta sprawa ma na celu pozostawienie Christiana i Edge'a w TV na trochę dłużej.

:arrow: Roman Reigns udzielił shootowego wywiadu dla stacji The Fox, oto najważniejsze stwierdzenia Romana:

'*Przepuklina, której nabawił się Reigns okazała się bardzo poważna, gdyby nie dotarł w tak szybkim czasie do szpitala, zapewne dziś już by nie żył. Tylko ekspresowa pomoc go uratowała.

*Swój Superman Punch Roman wziął z MMA. Od siebie dodał tylko charakterystyczne ruchy tuż przed tym ciosem

*Był szczerze zszokowany gdy dowiedział się o tym, że federacja zdecydowała o rozpadzie The Shield, zwłaszcza, że tej trójce poświęcono mnóstwo czasu wcześniej

*Wie, że gdyby nie znajomości rodzinne i ogólna pomoc rodziny, nie byłby tu gdzie jest teraz'

:arrow: Kurt Angle oficjalnie przedłużył kontrakt z TNA. To kończy spekulacje na temat jego powrotu do federacji WWE. Trochę mimo wszystko szkoda.

:arrow: Mark Henry podał za pomocą Twittera, że jest obecnie kontuzjowany, i nie wie kiedy powróci do akcji. Jeśli tylko coś się zmieni, to poinformuje o tym fanów. Henrego mogliśmy ostatni raz podziwiać 24 listopada na RAW, gdzie przegrał walkę z Rybackiem.

:arrow: Spore zamieszanie przez Undertakera panuje za to co do doboru nazwisk do Hall Of Fame na WM 31. Otóż federacja upatruje w tym miejscu Undertakera w tym roku, jednak ten wciąż nie może się zdecydować, czy raz jeszcze wejść do kwadratowego pierścienia czy zakończyć karierę. Jeśli Deadman zdecydowałby się walczyć, wtedy do HOF zostanie wprowadzony Sting lub Macho Man Randy Savage. Raczej wykluczone jest, że WWE będzie chciało na jednej gali wprowadzić do HOF dwie a nawet trzy tak wielkie gwiazdy.

:arrow: Co do ewentualnego pojedynku Takera na WM to w grę wchodzi już tylko walka z Bray'em Wyattem, oficjele nie zastanawiają się już nad opcją walki Takera w Main Evencie WM gdzie miałby stanąć do walki przeciw Reignsowi i Lesnarowi o pas WWE WHC.

:arrow: The New Day, a więc wspaniały projekt WWE składający się z Kofiego Kingstona, Big E oraz Xaviera Woodsa, zmienia koloryt ; ). Otóż na ostatnim Live Evencie panowie nie występowali już ubrani na niebiesko, a na czerwono...ogień.

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• DonCarlos

1

• Bryx

1

• Karolina1674326070

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Wiele osób zastanawiało się, czy ewentualny powrót Daniela Bryana na RR nie sprawi, że Roman Reigns przestanie być pewniakiem do wygrania RR oraz przejęcia pasa od Brocka Lesnara na WM. Otóż okazuje się, że nawet powrót Danielsona nie sprawił, by oficjele zmienili swoje plany, i za kulisami mówi się, że Roman jest stuprocentowym kandydatem numer jeden do wygrania Rumble i powrót Bryana tego nie zmienił i nie zmieni.

Szczerze mówiąc, sama nie wiem, która opcja byłaby gorsza, ale w sumie wolę Bryan'a niż Romka.

Feud Daniela z dyrekcją dość ciekawy, mimo iż to całe ,,Yes, yes'' działało na nerwy i wolałabym go widzieć w roli heel'a.

Jako mistrz był nudny, ale w ringu oglądało się go dość dobrze. Fajny kontakt z publicznością, charyzma, zwinność oraz w miarę rozbudowany move set, oceniam pozytywnie.

Nie wyobrażam sobie, by Roman Reigns przejął pas od Lesnara, to przekreślenie całej kariery Undertakera, streak'u i w ogóle chyba koniec WWE.

Można o nim pisać bardzo długo, ale określę tylko jednym słowem-DREWNO.

Miejmy nadzieję, że WWE zmieni plany co do niego i zacznie push'ować innego zawodnika.

Co do ewentualnego pojedynku Takera na WM to w grę wchodzi już tylko walka z Bray'em Wyattem, oficjele nie zastanawiają się już nad opcją walki Takera w Main Evencie WM gdzie miałby stanąć do walki przeciw Reignsowi i Lesnarowi o pas WWE WHC.

Nie wiem, czy jestem w mniejszości, ale powrót Deadman jest świetnym pomysłem. W ringu oglądało mi się go genialnie. Idealnie dopasowany gimmick i cała aura jaką wokół siebie roztaczał, WOW. Trochę się zestarzał, ale ostatnią walkę dałby radę. ;) Tym bardziej z samym Wyatt'em.

Dość podobne, chore postaci, jestem ciekawa tego starcia bardzo. :D

The New Day, a więc wspaniały projekt WWE składający się z Kofiego Kingstona, Big E oraz Xaviera Woodsa, zmienia koloryt ; ). Otóż na ostatnim Live Evencie panowie nie występowali już ubrani na niebiesko, a na czerwono...ogień.

Mam co do nich bardzo mieszane uczucia. Z jednej strony wydają się idealnym połączeniem siły i szybkości, ale z drugiej...

Gdyby WWE dało im push, może kieeedyś tam mieliby szanse na pasy, ale obecnie nie widzi mi się to.

Ten Tag-Team nie wnosi nic nowego oraz mam wrażenie, że powstał z przypadku.

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

WWE zmienia kontrakty zawodnikom. Po aferach związanych z CM Punkiem i Alberto Del Rio federacja nie chce popełnić raz jeszcze tego samego błędu, i z tego tytułu też, zawodnicy którzy zostaną zwolnieni dyscyplinarnie nie będą mogli przez rok walczyć w żadnej profesjonalnej federacji wrestlingu, jak i w żadnej federacji MMA.

Czyli w razie czego , jeśli powiedzmy zawodnik nie będzie chciał przedłużyć kontraktu mogą mu wJ***ć dyscyplinarkę i zamrozić go na rok. Niezła dyktatura tam się formuje, jestem ciekawy czy nie wynikną przez to jakieś kwasy, bo jakby nie patrzeć już sama zasada 3 miesięcy to wrzód na tyłku, a teraz pojechali całkiem po bandzie.

*Był szczerze zszokowany gdy dowiedział się o tym, że federacja zdecydowała o rozpadzie The Shield, zwłaszcza, że tej trójce poświęcono mnóstwo czasu wcześniej

Chyba był jedyny na całym świecie. Ludzie mówili o rozpadzie Tarczy już od miesięcy, wiadomo WWE doiło ten program do oporu, ale nie wiem czemu był taki zdziwiony. Latali w trójkę przez prawie dwa lata, swoje maksimum jako stajnia osiągnęli chyba w połowie tego okresu, i tak sporo to przeciągnęli bez większych konsekwencji imo.

Ten Tag-Team nie wnosi nic nowego oraz mam wrażenie, że powstał z przypadku.

Nie powstał z przypadku. Wszyscy członkowie tej stajni są czarni, to wystarczająco dobra logika dla WWE : P Swoją drogą tydzień temu byli już na wylocie, a teraz przepakowują ich zmieniając im kolor gatek? Świetna robota Vincent. Dziw się potem że Twoi pracownicy są pozbawieni ambicji.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Przeczytałem wlasnie że dużo zależy od stanu Brona Breakkera względem WrestleManii. Gdyż jeśli dojdzie do zdrowia to dostaniemy Rollinsa z młodym Steinerem. Jesli nie, to Lesnar tak naprawdę może zmierzyć się z Obą, z Rollem i nawet z LA Knightem. Najmniej pewny miejsca w tej karcie niestety ale musze to napisać chyba jest LA Knight. Femi pewnie poleci w szranki z Lesnarem, innej opcji nie widzę. Rollinsa wcisną gdzie chcą i z kim chcą i będzie to dobre. A Knight za wiele opcji nie ma, może z Vi
    • Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
  • Dodaj nową pozycję...