Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

BGZ Anty Slammy Awards 2014

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

RQvp.jpg

Już czas na trzecie z rzędu głosowanie na "The Worst Shit Ever" czyli BGZ Anty Slammy Awards!

Kto się nie popisał?

Najgorsze pomysły kreatywnych?

W każdej kategorii przyznamy jedną statuetkę!

Głosowanie potrwa do 31 Grudnia!

Głosują WSZYSCY!

1.Najgorszy Wrestler Roku

2.Najgorsza Diva Roku

3.Najgorszy Main Event Roku

4.Największy Botch Roku

5.Najgorszy Powrót Roku

6.Najgorszy Debiut Roku

7.Najgorsze PPV Roku

8.Najgorszy Tag-Team Roku

9.Najgorszy Segment Roku

10. Najgorszy Turn Roku

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kosaki

2

• Bryx

1

• Hacjend

1

• Myers

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Klasyczny

Roman Reings. Naprawdę.

Traktuję tę kategorię bardzo poważnie i generalnie patrzę na tę górną półkę.

Można wymieniać jakichś Swagger'ów, Torito, Fandango i inne tego typu pierdoły, ale oni nic specjalnego nie wnieśli, nie nakładali na nich tak wielkiego nacisku i nie promowali ich z nadzieją, że wyrosną z nich gwiazdy.

Romek, który namieszał od początku roku tymi wszystkimi rekordowymi eliminacjami, rozwalaniu kolejnych to gwiazd z wyższej półki. Kreowany na kogoś mega, a w mojej opinii nikim "mega" nie jest i nie będzie. Ringowo kiepski, charyzma i sprawy mikrofonowe leżą i patrząc przez pryzmat tego, że chcą z niego zrobić mega gwiazdę to serio nie widzę tutaj innego kandydata.

2.Najgorsza Diva Roku

Nie będę wymieniał jednej pani bo generalnie wszystkie są do kitu prócz Paige i AJ, także...

Walka wieczoru Night of Champions powiedzmy.

4.Największy Botch Roku

Niespecjalnie zwracałem na to uwagę i nie dopatrzyłem się chyba niczego takiego strasznego.

5.Najgorszy Powrót Roku

Dave Batista

6.Najgorszy Debiut Roku

Adam Rose (on debiutował w tym roku? :8)

7.Najgorsze PPV Roku

Wszystkie PPV wyprowadzane przez "główny roster" były do kitu i tak naprawdę można wyróżnić jedynie gale NXT, ale niech będzie, że Night of Champions było najgorszym PPV w tym roku.

Ryback & Curtis Axel

9.Najgorszy Segment Roku

O matko! Pełno tego było, gdzieżbym spamiętał ten najgorszy.

10. Najgorszy Turn Roku

Big Show - wielokrotne, nikomu niepotrzebne turny otyłego bezkonkurencyjne.

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

• Reputacja:   1

1. Najgorszy wrestler roku

Kane- No niestety, nie popisał się strasznie. W tym roku nie mieli na niego w ogóle pomysłu, strasznie spadł względem nawet poprzedniego roku. Obczaiłem ostatnie 50 walk Kane'a, efektem jest: 6 wygranych i 44 porażki. Nie przystoi, i wciąż wydaje mi się, że mógłby już zakończyć karierę.

2. Najgorsza diva roku

Aksana- Zwolnili ją w połowie roku, ale co zepsuła to zepsuła, więc głos na nią.

3. Najgorszy Main Event Roku

John Cena vs Kane vs Randy Orton vs Roman Reings z Battleground 14- Strasznie to była słaba walka, w sumie niewiele można było się spodziewać, no ale aż takiej tragedii to nawet ja nie ogarnąłem, no i Cena obronił pas, a był dla mnie najtańszą opcją.

4. Największy botch roku

Batista botch***jący Spear na Romanie Reignsie podczas Royal Rumble - Naprawdę niezła końcówka to tej walki była, ale wtedy Batista musiał wykonać 'piękny' Spear, i aż mi szczęka opadła jak widziałem tą abominacje wrestlingu.

5. Najgorszy Powrót Roku

Batista- Wrócił, owszem wygrał całkiem sporo walk, ale naprawdę tragicznie się prezentował zarówno w ringu jak i na mikrofonie, a jego walki nudziły okrutnie.

6. Najgorszy Debiut Roku

Bo Dallas - Ile razy on wchodził do ringu tyle razy ja szedłem po miskę w razie gdybym zwymiotował to co on pokaże w ringu. Wolałbym zjechać po linie z żyletek, niż jeszcze raz oglądać jego walkę. Mam nadzieję, że go zwolnią.

7. Najgorsze PPV roku

Night Of Champions- Niech WWE zacznie dopracowywać tą galę, bo to już nie jest po raz pierwszy kiedy Noc Mistrzów jest cienka jak barszcz z uszkami podczas ostatniej wieczerzy rano -.-.

8. Najgorszy Tag Team Roku

Heath Slater & Titus O'Neill - The Slater Gator- Gratuluję, byli bezkonkurencyjni, nie chciałem już dobijać Mahala i Drew'a, bo Heath w tym roku jest na tyle wąski, że gdzie się nie pojawi, tam jest dno.

9. Najgorszy Segment Roku

Roman Reigns udzielający wywiadu via sattelite - Wielki wywiad zapowiadany chyba dwa tygodnie wcześniej trwał 20 sekund, a Roman nie bardzo wiedział co ma w nim powiedzieć.

10. Najgorszy turn roku

Mark Henry- Turn Big Showa miał konkretny plan na tą jedną galę. Turn Marka Henrego (ile, dwa tyg wcześniej?) nie miał żadnego planu, dali mu go 'bo tak', nie pociągnęli tego (na szczęście) ani o krok dalej, a Marka już nie widzimy. Logika :).

• Reputacja:   0

Kane - bardzo przykro było patrzeć na to co Kane robił w ringu, a robił za worek treningowy. Najgorsze jest to, że wpychany jest na siłę do kart tygodniówek z czego nic nie wynika, bo co mu daje pokonanie Adam'a Rose'a w minutę.

2.Najgorsza Diva Roku

Panie ogólnie wszyscy mają w dupie, ale dla mnie 2 teamy były godne tego tytułu - Bellaski i Daktyle (dwie czarnule co kiedyś tańczyły obok Clay'a). Aż coś chce trafić człowieka, że te sierockie ofermy dostają więcej czasu niż np Alicia Fox, Natalya czy Emma.

Cena vs Lesnar z SummerSlam - długi squash, w którym Lesnar ciskał Jankiem po ringu jak ludzie promocyjnymi artykułami w Kauflandzie.

4.Największy Botch Roku

AJ Styles botch***jący Styles Clash na Satoshim Kojimie - na szczęście temu drugiemu nic się nie stało

wvy0lh.jpg

5.Najgorszy Powrót Roku

Batista - Zwierzak wrócił, tylko totalnie bez formy i kondycji

6.Najgorszy Debiut Roku

Havok - jarałem się wiadomością, że Jessicka zadebiutuje w TNA. Jednak gdy zobaczyłem jej debiut to zwątpiłem. Weszła, pozamiatała, pokrzyczała, wyszła. Próba pociągnięcia jej gimmicku z Indy okazała się totalną klapą.

7.Najgorsze PPV Roku

BattleGround - wahałem się jeszcze między tym a Royal Rumble, jednak BG przebiło RR. Poza zajebistym openerem, resztę można śmiało spuścić w kiblu.

Adam Rose i Króliczek - uzasadnienia chyba nie trzeba.

9.Najgorszy Segment Roku

Zwolnienie Vickie Guerrero przez Stefkę, zakończony błotną kąpielą obu pań.

10. Najgorszy Turn Roku

Mark Henry - bo tak ;)

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Kane - bookowany fatalnie i niepotrzebne niszczenie postaci.

2.Najgorsza Diva Roku

Tu powinno być napisane najgorsze divy roku... Bellaski, Cameron, Rudzielec i Aksana... (o boże zaraz zwymiotuje)

John Cena vs Kane vs Randy Orton vs Roman Reings z Battleground 14 - Do teraz mam koszmary...

4.Największy Botch Roku

Dużo tego było :8

5.Najgorszy Powrót Roku

Batista - gość miał sporo na popracowanie nad swoimi mic-skillami i kardio. A tak wrócił bez żadnego treningu.

6.Najgorszy Debiut Roku

Adam Rose - Może i lubię go w ringu, ale niestety debiut był bezbarwny i wręcz żałosny...

7.Najgorsze PPV Roku

NoC - co to k***a było!?

Adam Rose i Króliczek - Cesaro jobbuje, a Węsętowi podoba się postać Króliczka

9.Najgorszy Segment Roku

Roman Reigns udzielający wywiadu via sattelite - Reignsa rzucili na głęboką wode i stało to co się stało

10. Najgorszy Turn Roku

Mark Henry - bo tak

Big Show - bo tak

85470364654a3ea1bb931f.jpg

1.Najgorszy Wrestler roku.

Zdecydowanie Roman Reigns!

Ograniczony move-set do 5 akcji, przy micu nie porywa, całkowite drewno. Niestety pewnie zostanie drugim Cen'ą, ale w końcu na kimś zarabiać trzeba.

2.Najgorsza Diva Roku

Hmm...stawiałabym na Eva Marie, ale nie interesuję się Divami.

Moim zdaniem Walka John'a Ceny i Lesnara na Summer Slam.

Była strasznie nudna, mimo iż to wszystko miało na celu zrobić z Brock'a terminatora. W sumie słusznie, nie po to przerwano streak Undertakera, żeby teraz

Brock Lesnar przegrywał z takim byle Jasiem.

4.Największy Botch Roku

Hah, nie wiem. ;p

5.Najgorszy Powrót Roku

Wydaje mi się, że powrót Y2J. Jak dla mnie całkowicie zbędny i nie wniósł nic ciekawego poza ,,feud'em'' z Wyatt'em. A szkoda.

6.Najgorszy Debiut Roku

Hahaha, Boo Dallas :D

Beznadziejny gimmick, ring-skill też marny, a to ,,Uwierz w Boo'' wręcz żałosne.

7.Najgorsze PPV Roku

NoC.

Goldust i Stardust.

Zrobili z Rhodes'a pajaca, według mnie w solowej karierze radziłby sobie lepiej.

WWE chciało błysnąć, a wyszło matowo.

9.Najgorszy Segment Roku

Nie da się chyba wybrać najgorszego, wybaczcie.

10.Najgorszy Turn Roku

Big Show i Wyatt'owie.

Pana nr 1 lepiej ogląda mi się jako face'a, lepiej pasuje do tej roli, ale i tak ciąglę go turnują, więc wszystko jedno.

Rodzinka również była ciekawsza walcząc razem, mimo że teraz mają szansę na większą karierę.

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Android

1.Najgorszy Wrestler Roku - Kane - Tak jak poprzednicy, nie ma sensu dawać tu lowcarderów czy innych popierdółek, tylko kogoś, kto ma jakąkolwiek pozycję w federacji. I jest tu beznadziejny w tym roku Kane. Naprawdę, daje wszystkie argumenty ku temu, by w końcu skończył karierę.

2.Najgorsza Diva Roku - Aksana - Kogoś jednak trzeba wymienić, a ta pani do federacji chyba serio przez łóżko się dostała. I chyba nie jest już tak dobra jak kiedyś, bo wujciu Vince ją zwolnił. I dobrze.

3.Najgorszy Main Event Roku - Cena vs Kane vs ORton vs Reigns na BTG - Kulminacja wszystkiego co najgorsze. Kto dał taki pomysł powinien być zwolniony, natychmiastowo po chociażby pomyśleniu o takiej konfiguracji.

4.Największy Botch Roku - Finałowy spear Batisty na RR - Serio? Tego nie dało się spieprzyć jeszcze bardziej. A jednak. Co to do jasnej cholery było?

5.Najgorszy Powrót Roku - Batista, bez komentarza.

6.Najgorszy Debiut Roku - Adam Rose. Przez tego kolesia mamy feudy z króliczkami i inne pierdoły. WON!

7.Najgorsze PPV Roku - NoC - Dziwicie się? Któryś raz z rzędu...

8.Najgorszy Tag-Team Roku - Adam Rose i Króliczek

9.Najgorszy Segment Roku - Roman Reigns udzielający wywiadu via sattelite - Cytując pewną stronkę na facebooku:" Co tu sie, to ja nawet nie..."

10. Najgorszy Turn Roku - Yeeeeaaaah, It's a Big Show! Króluje w tej kategorii chyba od zawsze razem z Markiem Henrym.

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014