Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Royal Rumble 2015 - Oficjalna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

WWE Royal Rumble

Royalrumble2015updated.JPG

25 Styczeń 2015

Philadelphia, Pennsylvania ; Wells Fargo Center

Promo:

https://www.youtube.com/watch?v=MBBNp3BBLXM

Theme song:

https://www.youtube.com/watch?v=p-Xqn8xRex8

Oficjalna karta

Kickoff

Six-Man Tag Team Match

20141215_LIGHT_Rumble_Match_HOME_Kickoff.jpg

The New Day (Kofi Kingston, Xavier Woods & Big E) vs. Tyson Kidd, Adam Rose & Cesaro

WWE World Heavyweight Championship

Triple Threat Match

20141215_LIGHT_Rumble_Match_HOME_triplethreat-logos.jpg

Brock Lesnar© vs. John Cena vs. Seth Rollins

Royal Rumble Match

20141214-royal-rumble-match-642.jpg

:arrow: Pewni uczestnicy: Roman Reings, Daniel Bryan, Rusev, Bad News Barrett, Bray Wyatt, Dean Ambrose, Goldust, Stardust, Big Show, Kane, The Miz, Damien Mizdow, R-Truth, Ryback, Dolph Ziggler, Fandango, Luke Harper.

WWE Tag Team Championship

Tag Team Match

20150106_LIGHT_Rumble_Match_HOME_UsosMizDow.jpg

The Uso's (Jey & Jimmy Uso)(c's) vs. Damien Mizdow & The Miz

Divas Tag Team Match

20141215_LIGHT_Rumble_Match_NattyPaige_Bellas_HP.jpg

Natalya & Paige vs. The Bella Twins (Nikki & Brie Bella)

Tag Team Match

20141215_LIGHT_Rumble_Match_HOME_NAO_Ascension.jpg

The New Age Outlaws (Road Dogg & Billy Gunn) vs. The Ascension (Victor & Konnor)
tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

• Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Myers

9

• DonCarlos

8

• The_Icon

4

• Brem

4

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   993
  • Urządzenie:  Windows

Cena vs. Lesnar - pomijając fakt, że walka ta trąci odgrzewanym kotletem, to zapowiada się bardzo ciekawie. Nie widzi mi się kolejna pusta porażka Ceny nad Lesnarem, raczej trzeci raz nie pozwolą swojemu królowi merchu podłożyć się od tak sezonowej atrakcji, która najprawdopodobniej pożegna się z WWE po WrestleManii, ale zarazem 16 reign Johna Ceny w formie, jakiej widzieliśmy to już piętnaście razy również niezbyt tu pasuje... Także wydaje mi się, że ruszą tutaj ten motyw "powrotu" authority. Tryplak i tak musi wrócić w Road to WrestleMania i promować swój match na największej gali roku, także nie powróci raczej z podkulonym ogonem jak go pożegnaliśmy na Survivor Series. Rysuje mi się coś takiego:

1) Cena przegrywa przez kolejną interwencje, co daje nam Lesnara z pasem vs. zwycięzca Rumble na WM. Po kolejnej porażce przez nieczyste zagrania sam postanawia przejść na "ciemna stronę mocy", przywraca Authority do łask i mamy wyczekiwany heel turn.

2) Cena wygrywa przez oszustwo, stając u boku Triple H i jako heelowy champ mierzyć się będzie z zwycięzcą Rumble na WM. Triple H znów ma władzę w Authority i wyzywa Stinga na WM, aby zemścić się za to, że przyczynił się do odsunięcia go od stołka na Survivor Series. A Lesnar... staje do walki z możliwie wyklarowanym Undertakerem na WM, który odbija sobie przegraną.

Zdaję sobie sprawę, że to co napisałem brzmi jak science fiction i writerzy WWE na to nie wpadną, ale na pewno będą się starać uderzyć z jak największym pierdolnięciem, aby Road to WrestleMania nabrało tempa i subskrypcje Network się zaczęły zgadzać.

Widać jak na dłoni, że to Roman Reigns promowany jest między wierszami jako zwycięzca Rumble. Bo jeżeli nie on, to kto? Jest jeszcze Seth Rollins, czy Bray Wyatt. Ale zakładam, że na 99% mistrz broniący tytuł na WM będzie heelem, także potrzeba tutaj mocnego facea. W tej kategorii Reigns nie ma obecnie konkurencji. Chyba, że zrobią nam niespodziankę i wróci Daniel Bryan.

Co do innych walk - walka Rusev vs. Ryback o US Title to już raczej pewniak. Poza tym przydałyby się jeszcze z dwie. Ciekawe też, czy ruszą z HHH/Sting już na Rumble, czy wstrzymają się do WM.

• Reputacja:   0

Ja mimo wszystko uważam, że Reigns nie zdoła wygrać Royal Rumble. Z jednej strony to ryzykowne stwierdzenie, ale z drugiej warto zaryzykować. Pamiętam, jak wracał Chris Jericho i wszyscy byli pewni, że zdoła zwyciężyć, a okazało się inaczej. Roman jest zbyt bardzo promowany i wydaje mi się, że wygra ktoś inny, ale Romek i tak znajdzie swoje miejsce w main evencie WrestleManii. Nie wiem na kogo stawiać, ale chcę wierzyć w to, że WWE wysili się bardziej i nie 'da' nam zwycięzcy tak oczywistego. Być może Daniel Bryan wróci i wygra RR. Wtedy dostalibyśmy triple threath match, który nota bene byłby na pewno ciekawszy aniżeli zwykły single match. Kończąc wątek zwycięzcy Royala, oby nas zaskoczyli.

Ja widze inaczej. Walke o pas wygrywa Jasiu po heroicznej walce i tu pokazuje sie plan B Heymana i Rollins robi cash Money in the Bank. Zostaje mistrzem i jest pieknie a tymczasem RR wygrywa Romek. Seth wraz z Cena maja swoj rewanz na EC i jakos tam wygrywa Rollins. I tym sposobem na WM mamy gotowa walke Seth vs Roman. Co do HHH to jego feud z Stingiem napewno spier...ą a Brock moze pofeudowac sam nie wiem z New Days =))

• Styl:  Jasny

IIL pomimo tego że chciałbym w końcu zobaczyć heel turn Ceny to jednak nie wierzę w ten ruch podczas gali Royal Rumble. Walka Terminatora z Bestią zapowiada się....no zapowiada się na podobną do ich ostatniego starcia i nawet wierzę w wykorzystanie pana Money in the Bank. To jest ta gala w której albo ledwie wygra Cena i wtedy Rollins wykorzysta walizkę stając się nowym mistrzem, albo jeśli Brock obroni swój tytuł, to będziemy mieli turn...ale to turn Heymana. Rollins inkasujący walizkę na Lesnarze zyska w oczach i będzie wiarygodnym champem w mojej opinii a i Lesnar się w końcu na coś przyda.

Zwycięzca Royal Rumble matchu...niestety uważam że Reigns wygr. Chciałbym aby to nie była prawda, ale skoro został zawodnikiem roku to pewnie dadzą mu wygrać RR gdzie w Main Evencie dostaniemy Rollins vs Reigns o WWE Title.

Czekam jeszcze pewnie na kolejne starcie tagów zapewne New Day vs Miz & Mizdow, Divy, Rusev vs Ryback....jakoś tak to będzie wyglądać.

No właśnie jedyne co stwarza wątpliwości co do zwycięstwa Lesnara to opcja szybkiego cash in'u Rollins'a jeszcze na RR albo najbliższych tygodniówkach po RR. I jak napisał Kozihno rewanż na tym czymś tam co jest zamiast EC i WM Rollins vs Roman. Hmm nie Ill, John nie przejdzie heelturnu, zakładam że to prowokacja miała być ;P Mało tego dodałbym jeszcze opcje do tego rewanzu że jak Jasiu przegrywa Authority wraca bo walka z taka stypulacją jest kwestią czasu no i innego kandydata do niej nie widzę jak Rollins. I taki scenariusz jak najbardziej ma sens zwłaszcza że Roman o Rollinsie nawija od jakiegoś czasu. Tylko właśnie kwestia co z Lesnarem. Czy będą chcieli zrezygnować z jego fascynującego runu przed WM czy dociągnął to do końca. No kwestia do przemyślenia i bardzo nie pewna.

Roman raczej jest pewniakiem do RR, ewentualnie powrót Bryana może to zmienić ale chyba się na niego nie zanosi a inni kandydaci? Abrose? Za słaba pozycja mimo pozornego pushu. Wyatt nie bo heel, Rollins nie bo heel i walizka. Z monster pushu dla Ryback'a juz raczej zrezygnowali więc pozosyaje hmm nikt? No dobra jest jeszcze jedna i w sumie jedyna opcja która TEORETYCZNIE wchodziłaby w grę i pasowała obecnie jeżeli by jednak chcieli nas zaskoczyć to nasz heroiczny underdog Ziggler. Ale oczywiście to tylko teoria, nie dadzą mu takiego zwycięstwa a tymbardziej ME WM.

• 3 tygodnie później...

Wraz z informacjami, które docierają do fanów wrestlingu zewsząd, że kreatiwy mają wątpliwości czy pewniak do wygrania walki rumble - Roman Reings - jest odpowiednim kandydatem, postanowiłem coś ruszyć.

Plany zapewne w jakimś tam stopniu rujnuje fakt, że do walki rumble dołączył również Daniel Bryan. Osobiście jakoś nie bardzo wierzę w to żeby Daniel tę walkę wygrał i ponownie sięgnął po tytuł pokonując Lesnar'a na WrestleManii, ale kreatiwy nieraz zdołały nas zaskoczyć.

Ja osobiście na stanowisko pretendenta do pasa mistrzowskiego widzę Orton'a.

Facet nie potrzebuje jakiejś specjalnej promocji na Brock'a bo gwiazdą samą w sobie już jest. Zaraz obok Ceny jest to chyba największa gwiazda w tej federacji.

Czy byłoby problemem gdyby Randy sięgnął po tytuł? Oczywiście, że nie. Przyznam szczerze, że według mnie jest to na razie najlepsza opcja. Randy wychodzi do rumble (koniecznie powrót na rumble!) i eliminuje tych ostatnich przeciwników po czym gwarantuje sobie występ w main evencie WM'ki.

Przydomek jaki nosił - Legend Killer - jest imo bardzo odpowiedni na tę sytuację. Jego postać do walki z Lesnar'em buduje również to, że Randy wykonuje coś takiego jak Punt Kick. Bardzo kontrowersyjna akcja. Zagranie, które w zamierzeniu ma eliminować gwiazdy, kończyć ich kariery. Mając na uwadze fakt, że Brock jest napompowany tymi zwycięstwami po całości i na ewentualnej walce z Viper'em będzie wybijał każde RKO - to ten finalny but (ew. ze dwa/trzy dla pewności) załatwi sprawę i wyeliminuje Bestię.

Osobiście kupiłbym sytuację, w której Seth wykorzystuje walizkę na Ortonie po walce i mamy nowego champa. Seth z Randallem sobie feudują (notabene ten feud i tak pewno by się odbył), a sam Romek, który na chwilę obecną nie ma absolutnie żadnych argumentów na Lesnara - buduje się.

Po ostatnim SmackDown naszła mnie pewna myśl i kto wie, może się spełni.

Otóż na ostatnim SmackDown Romek podejmował Rusev'a, z którym wygrał przez DQ, nieważne. Co byłoby gdyby Romek rok 2015 rozpoczął od feudu z Ruskiem i przejęciu tytułu, co wiązałoby się z przerwaniem jego streak'u? Czy nie byłby to odpowiedni start do bogacenia swojego zaplecza na mistrzostwo? Broniłby ten pas z każdym, broniłby go przez cały czas i trzymałby go cały rok, aż do walki np. na kolejnej WM'ce z jednym z byłych "braci" - Seth'em o pas WWE WHC. Dodatkowo można byłoby zunifikować pas Stanów Zjednoczonych z głównym mistrzostwem federacji.

Co sądzicie? :D

Zunifikowanie WWE title z U.S. nie będzie miało miejsca, prędzej U.S. z IC. Co do streaku Bułgara, to jestem pewien ze przerwanie jego passy w końcu nastąpi i jakby nie patrzeć Roman jest idealnym kandydatem. Dostanie pas, chwilę sie z nim pobuja, przegra go później jakimś kantem i będzie gotowy na walki o główny pas federacji.

Pojawienie się Bryana na RR matchu rzuca cień na wygraną Romka. Pamiętamy jak Batista który miał być facem został potraktowany po wygraniu RR Matchu, teraz z Romanem może stać się to samo jeśli Daniel nie wygra. Oczywiście jeśli Authority jakoś odwleką od zwycięstwa Daniela, może to zostać jakoś uzasadnione.

Cóż pożyjemy zobaczymy...

IMO to zwycięstwo Reignsa jest już zbyt oczywiste, żeby mogło stać się faktem. Pamiętam powrót Jericho bodaj w 2012 i pompowanie balonika. Skończyło się na tym, że wyleciał jako ostatni, a wyeliminował go Sheamus, który... wygrał później pas WWE w openerze, pokonując Danielsona w jakieś piętnaście sekund. A Y2J i tak wylądował w dużo ważniejszym pojedynku. Więc nawet jeśli Reigns tego nie wygra, to skończy wysoko w karcie. No chyba, że w niego rzeczywiście zwątpią.

Nie wierze w zwycięstwo Brayana. Nie klei mi się to kompletnie, nie pasuje do niczego. Nie zdziwiłbym się gdyby skończył z nochalem na WrestleManii i skończył tę szopkę.

Pomysł z Ortonem natomiast całkiem spoko. Facet zresztą zdążył już wrócić na HS, a na tygodniówkach nadal się nie pojawił. Kolejna kontuzja, czy zdarzenie z serii: "przypadek? Nie sondze"?

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Zunifikowanie WWE title z U.S. nie będzie miało miejsca, prędzej U.S. z IC. Co do streaku Bułgara, to jestem pewien ze przerwanie jego passy w końcu nastąpi i jakby nie patrzeć Roman jest idealnym kandydatem. Dostanie pas, chwilę sie z nim pobuja, przegra go później jakimś kantem i będzie gotowy na walki o główny pas federacji.

Dlaczego nie może mieć miejsca? Według mnie byłaby to dla niego dużo większa szansa na zgarnięcie tytułu niż gdyby wszedł bez niczego.

Romek, który rozpoczyna feud z Rusev'em już na początku roku, feuduje z nim, zgarnia tytuł i mamy nowego champa, który przerwał jak na razie niezwyciężony streak.

Rusev jest mocno nabity tymi zwycięstwami. Pokonał wielu zawodników i jeszcze ani razu nie przegrał. To ważne.

Myślę, że jest to na pewno lepszy start Romka do złota niż wyeliminowanie kilku osób w rumble i wystawienie go do walki z Lesnar'em. Reakcje fanów na trybunach w takim momencie byłyby - "Whaaat?, Whaaat?" - więc lepiej potrzymać go trochę dłużej, pozwolić mu namieszać w roku 2015 z pasem, pozwolić porozpierdalać inne osoby i bronić tego tytułu - żeby na powiedzmy kolejnej WM'ce wyjść wiarygodniej do przeciwnika (kimkolwiek by był). Unifikacja tytułów w tym przypadku byłaby niezłym smaczkiem i przy ewentualnej wygranej Reings'a - pasy ustawią go i uwiarygodnią.

Jak dla mnie jedyna opcja jeżeli chcą już na tego Romka poświęcać czas.

Chodzi o to że U.S. Title jest bardzo nisko w hierarchii WWE. Nawet pomimo tego żę dzierży go teraz Rusev niezwyciężony, nadal U.S. to taki dodatek, nie wiem czy nie jest niżej nawet od Tagów. Przejęcie go przez Romana nie wyniesie go nagle ponad piedestał i nie uczyni najważniejszym pasem w federacji, albo takim, który mógłby konkurować o main eventy z WWE Title. Pamiętajmy że U.S. Title to scheda po WCW, więc nie wytwór Vince'a. Dlatego uważam że Roman zdobywający U.S. mógłby pomóc prestiżowi tego pasa, ale nie w takim stopniu, że nagle zaczniemy rozmawiać o tym jak o WWE Title.

Też uważam że Roman jest na tą chwilę za słabo wypromowany aby wygrać RR (pomimo slammy itp.). Ale jest za słabo wypromowany dla nas smartów, dzieciaki go kupują, więc obok Bryana jest murowanym kandydatem.

Dlatego uważam że Roman zdobywający U.S. mógłby pomóc prestiżowi tego pasa, ale nie w takim stopniu, że nagle zaczniemy rozmawiać o tym jak o WWE Title.

Prestiżowi tego pasa pomógł już Rusev.

Ciężko rozmawiać o jego prestiżu gdyby nagle przejął go Reings, ponieważ nie wiadomo jak by się prowadził z tym pasem. Tutaj chodzi o samą promocję zawodnika. Rusek jest na chwilę obecną niepokonany. Jest kimś "ważnym", mimo że jego run nie jest jakoś specjalnie zauważany przez fanów.

Gdyby poświęcili trochę czasu na program i zrobili z tego coś fajnego to przejęcie przez Romana tytułu byłoby myślę dobrym początkiem. Dobrym początkiem do startowania do głównego złota. Romek miałby jakiś argument - też przerwałby streak i zdobyłby swoje pierwsze solowe złoto.

Gdyby sobie zapracował na tytuł WWE wagi ciężkiej przez cały rok. Pierw odbierając niepokonanemu tytuł U.S, następnie broniąc go w każdej walce nie tracąc go finalnie do powiedzmy tej 32 WM'ki - to bardziej sensownie wyglądałby przy mistrzu broniącym ten pas na tej gali.

Dodano:

Trochę się zmieniło, więc jak na razie przedstawię scenariusz na najbliższą galę. Jak ja to widzę.

Walka o pas mistrzowski WWE przerodziła się na 3way.

Jestem pewny, że Seth walizki na Royal Rumble nie wykorzysta bo imo byłoby to zbyt oczywiste.

Załóżmy, że walkę broni Lesnar, który pokonuje swoich rywali, bierze tytuł i na back'u czeka na walkę Rumble, która wyłoni kto będzie jego rywalem na WrestleManii.

W samej walce Rumble wyłoniłbym trzech kandydatów - Bryan, Roman, Orton - z których imo najlepszym kandydatem byłby Randall.

Randy powraca na walkę Rumble, którą wygrywa i idzie z Lesnarem na WrestleManię, na której pokonuje go, lecz Seth cash***je walizkę rozpoczynając zapowiadany już program z Viperem.

Reings jako że na chwilę obecną jest zerowo podbudowany na mistrza, może sobie darować występ na najważniejszej scenie roku w walce wieczoru. Przypuśćmy, że Romek wyeliminuje w którymś tam etapie walki Rusev'a. Kilka lub kilkanaście lub nawet kilkadziesiąt minut później, gdzie walka ma się ku końcowi i Reings jest gdzieś tam w tej wśród paru zawodników niewyeliminowanych - przychodzi Rusek, który wyciąga Reings'a z ringu (lub robi cokolwiek innego w celu eliminacji) i rozpoczynamy program Rusek/Reings.

Imo dobry plan na rozpoczęcie promocji Reings'a i ewentualne podbudowanie go na mistrzostwo WWE wagi ciężkiej kiedyś tam. Reings przejmuje pas Stanów Zjednoczonych, pokonuje wszystkich, którzy będą chcieli o niego walczyć i dzierży tytuł do powiedzmy następnej WM'ki gdzie dojdzie (lub też nie) do unifikacji pasa US z głównym mistrzostwem.

Daniel Bryan - ciężko powiedzieć jaką miałby zagrać rolę w tym wszystkim. Niespecjalnie widzę go przeciwko Lesnarowi. Nie ze względów jakichś gabarytowych czy coś, ale po prostu nie widzę przyszłościowego programu Danielsona z kimkolwiek o ten tytuł.

Co wy macie z tym ładowaniem Randy Ortona w wygranie Rumble i main event WrestleManii? Ten gościu zamykał już tę galę, jest można powiedzieć weteranem w obecnym rosterze i taki zabieg nie uczyniłby go jakąś większą gwiazdą, nie sprzedałby więcej merchu czy cokolwiek. Na nim kasa kręci się i tak. Wrzucenie go w main event to to samo, co wrzucić Cenę. Obaj na przestrzeni lat się tylko tam wymieniają!

Royal Rumble i całe te Road to WrestleMania to dobra maszynka do kreowania przyszłych gwiazd i z tego powinni skorzystać.

Poza tym śmieszy mnie te całe scenario z upychaniem Reignsa w program o US title i snucie nawet planów na WM 32. W każdym temacie i co post to samo, Myers. Wystarczy napisać raz. :lol

btw. Orton vs. Lesnar na papierze brzmi całkiem nieźle i powinni z tego wcześniej skorzystać, np. oszczędzając nam tyle walk na linii Cena/Lesnar. Teraz na to już za późno.

Co wy macie z tym ładowaniem Randy Ortona w wygranie Rumble i main event WrestleManii? Ten gościu zamykał już tę galę, jest można powiedzieć weteranem w obecnym rosterze i taki zabieg nie uczyniłby go jakąś większą gwiazdą, nie sprzedałby więcej merchu czy cokolwiek. Na nim kasa kręci się i tak. Wrzucenie go w main event to to samo, co wrzucić Cenę. Obaj na przestrzeni lat się tylko tam wymieniają!

Royal Rumble i całe te Road to WrestleMania to dobra maszynka do kreowania przyszłych gwiazd i z tego powinni skorzystać.

Według mnie to świetny kandydat i odpowiednia osoba, która mogłaby go pokonać na WrestleManii.

Legend Killer, Punt Kick - to są odpowiednie argumenty żeby stanąć w jednym ringu z Bestią i pokonać go, żeby chwilę później stracić to mistrzostwo.

Jeżeli chodzi o Reings'a to sama wygrana Rumble i walka z Lesnar'em nie zrobi z niego wielkiej gwiazdy. Nie będzie wielką gwiazdą dlatego, że niczego ważnego nie osiągnął w swojej karierze. Pisałem to już wcześniej i nadal mógłbym się pod tym podpisać, że jeżeli Romek wyjdzie na Lesnar'a na WrestleManii to ludzie po prostu zaczną skandować "bullshit" czy inne tego typu chanty.

Jeżeli chcą z niego zrobić gwiazdę to MUSZĄ go podbudować i uwiarygodnić. On sam musi udowodnić, że jest w stanie dźwignąć federację i zmierzyć się o złoto z mistrzem, który to złoto będzie dzierżył.

Dlatego tak jak pisałem wyżej - run z pasem Stanów Zjednoczonych nie jest głupim pomysłem. Nie ma się co spieszyć - Romek ma jeszcze dużo czasu. Lepiej to wszystko ładnie zaplanować, rozwinąć jego postać żeby później był wiarygodnym mistrzem i osobą, która przyczyni się do rozkładu faceta, który zbił streak legendy (względnie osoba, która pokona Lesnar'a - przejmuje to wszystko w jakiejś mierze na swoje konto).

LegendKiller i punkt kick to mogłyby być argumenty - i były, 10 lat temu - kiedyś, nie w 2015 roku, gdy nowych gwiazd z prawdziwego zdarzenia jak na lekarstwo. Widzę, że każdy topic powoli już o to zahacza, ale dlatego właśnie potrzeba wysuwania świeżych w main eventy jest tak dramatyczna. Nie jakieś dream scenario na linii Orton/Lesnar, tylko inwestycja w przyszłość.

Nie chce mi się od nowa wałkować tematu o Romku, ale...

Nie będzie wielką gwiazdą dlatego, że niczego ważnego nie osiągnął w swojej karierze.

Każdy musi od czegoś zacząć i motyw z RR i Road to WrestleMania to do tego najlepszy moment. Czemu nie? Nawet jeżeli pomysł z Reignsem nie wypali, to przecież nikt harakiri na trybunach czy przed monitorami/tv popełniał nie będzie.

Można, oczywiście, jak piszesz rozciągnąć ewentualny sukces Reignsa w czasie, ładować go w story z środka karty, itd. tylko szkoda roku i nadchodzącego WrestleMania moment na starego wyjadacza typu Orton, po prostu.