Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka PPV WWE TLC & Stairs 2014

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W ankiencie powyżej wybieramy najlepszą walkę PPV WWE TLC & Stairs 2014!

Kickoff

Tag Team Match

The New Day (Kofi Kingston & Big E) vs. Team of Gold & Stardust

WWE Divas Championship

Single Match

Nikki Bella© vs. AJ Lee

WWE United States Championship

Single Match

Rusev© vs. Jack Swagger

WWE Intercontinental Championship

Ladder Match

Luke Harper© vs. Dolph Ziggler

WWE Tag Team Championship

Tag Team Match

The Miz & Damien Mizdow© vs. The Uso's (Jey & Jimmy Uso)

Tables, Ladders & Chairs Match

Dean Ambrose vs. Bray Wyatt

Chairs Match

Ryback vs. Kane

Tables Match

John Cena vs. Seth Rollins

Steel Stairs Match

Eric Rowan vs. Big Show

ANKIETA POTRWA 10 DNI! PROSZĘ O ZOSTAWIENIE UZASADNIENIA DLACZEGO AKURAT TĘ WALKĘ WYBRAŁEŚ.

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Myers

3

• IIL

1

• DonCarlos

1

• FIZ

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Minimalnie lepsza od Main Eventu. Lepiej mi się tą walkę oglądało po prostu. Więcej nawet chyba niebezpiecznych akcji(myślałem, że Harper sobie rękę złamał czy skręcił). Dawno takiej dobrej walki nie widziałem.

Również jak kolega wyżej - Ladder Match.

Świetne wykorzystanie drabin, pomysłowe akcje, skoki. Dali z siebie sporo i zasługują na mój głos.

Mógłbym kwestionować zmianę mistrza, ale szczerze mówiąc jakoś nie przeszkadza mi specjalnie, że Ziggy wrócił na właściwe tory. :)

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Harper/Ziggler - przyjemny opener, który całkiem pozytywnie nastawił mnie do reszty gali. Szkoda że potem było już tylko gorzej i gorzej. Mógłbym się jeszcze zastanowić nad mai-eventem, ale to głupkowate zakończenie nie zasługuje na wyróżnienie.

• Reputacja:   995
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Harper/Ziggler - Wybór może być generalnie tylko jeden. Bleeding z czasów, gdy o nadawaniu w formacie PG nikt jeszcze nie słyszał, do tego mocarne spoty, emocje, brak botchów. Coś wyjątkowego. :)

Harper/Ziggler - Świetna walka, pełna kontr, spotów, dobry poziom ringowy, walka 'o coś', naprawdę zasługuje to na pochwałę i taką też dostaje ; ).

Harper/Ziggler - (Koniec ery PG potwierdzony :lol) Ta walka po prostu mnie zszokowała... Swoją perfekcją, brakiem botchy i niebezpiecznymi spotami. A do tego ten chory Suicide Dive na drabine i tak przeurocza końcówka. FIVE-STAR FIVE-STAR FIVE-STAR :shock:

85470364654a3ea1bb931f.jpg

Bardzo fajny pojedynek. Pozytywnie mnie zaskoczyli. Z samego początku chciałem bez wahania przewinąć walkę, lecz te kilka początkowych akcji w pewien sposób nakręciło mnie do obejrzenia całego pojedynku. Świetnie się spisali, naprawdę fajnie się to oglądało . :)

Ambrose v Wyatt - Uważam że panowie postarali się wypaść dobrze, dostając main event i nie zawiedli. Harper v Ziggler był rzecz jasna pojedynkiem bardzo dobrym, jednak uważam że panowie w ME świetnie dali radę, prócz głupiej końcówki.

PODSUMOWANIE:

Luke Harper© vs. Dolph Ziggler - 10 głosów

Dean Ambrose vs. Bray Wyatt - 2 głosy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Powrót Penelope Ford na ring może jeszcze trochę potrwać, według szefa AEW Tony'ego Khana. W nagraniu przed AEW Collision opublikowanym na platformie X, Khan wyjaśniał szczegóły nowego meczu na show (Toni Storm & Mina Shirakawa vs. Megan Bayne & Lena Kross), kiedy podał aktualizację na temat Ford, która również jest częścią tej grupy. Khan stwierdził: „Wygląda na to, że niestety Ford będzie poza grą z powodu kontuzji – może przez tygodnie, ale możliwe, że nawet miesiące.” Według na
    • Grok
      Dwa mecze o tytuł zostały ogłoszone na galę NXT w Houston pod koniec tego miesiąca. Na Vengeance Day Jacy Jayne wyszła i cutowała promo o swojej drodze do Women's Championship. Robert Stone przerwał jej, oznajmiając, że chodzi o wyłonienie jej następnych pretendentek. Gdy Zaria i Sol Ruca wyszły, by заявить swoje претенzje, Stone wkroczył ponownie i ogłosił triple threat match o pas na 17 marca. Później za kulisami Jayne wkurzała się na triple threat match, a reszta Fatal Influence knuła, ja
    • Grok
      Na odcinku AEW Collision z 7 marca pojawił się weteran WWE i WCW Adam Bomb, znany również jako WRATH. Znany z występów w WCW jako były dwukrotny WCW World Tag Team Champion, Adam Bomb, czyli Bryan Clark, był obecny na najnowszym odcinku Collision. RJ City z AEW opublikował zdjęcie w mediach społecznościowych z Clarkiem i napisał: Sean Ross Sapp z Fightful również potwierdził obecność Adama Bomba / WRATH-a na Collision poprzez aktualizację w mediach społecznościowych. Jego obecność na ty
    • Grok
      Do wtorkowego odcinka NXT dodano nowy match. Na NXT Vengeance Day Charlie Dempsey odrzucił propozycję dołączenia do nowej stajni Lexisa Kinga. King próbował go przekonać do zmiany zdania, przypominając, że ich ojcowie – William Regal i Brian Pillman – byli dawnymi mistrzami światowymi i utorowali im drogę do sukcesu. Wtem Tavion Heights przerwał Kingowi, po krótkiej wymianie zdań stajnia Kinga opuściła ring. Heights zasugerował Dempsey'owi reaktywację No Quarter Catch Crew na jedną noc, by roz
    • Grok
      AAA on Fox dzisiejszego wieczoru to go-home show przed przyszłotygodniowym Rey de Reyes w Puebla w Meksyku. Zaplanowano trzy pojedynki, które zostały wyemitowane w dzisiejszym odcinku. Nagrano go w zeszłym tygodniu w Showcenter Complex w Monterrey w Meksyku. Dzisiejszy odcinek zawierał finałowy qualifying four-way match do Rey de Reyes z udziałem Santos Escobar vs. Mr. Iguana vs. Psycho Clown vs. Abismo Negro. Ponadto odbył się singles match pomiędzy dwoma zawodnikami, którzy już zakwalifi
  • Dodaj nową pozycję...