Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Goldbergi 2014 - Dziesiąte Rozdanie Forumowych Oskarów

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ogłaszam dziesiąte rozdanie forumowych oskarów - Goldbergów 2014.

Goldbergicopy_zps4484a2fb.png

Zasady konkursu:

- w każdej kategorii trzeba podać jednego usera BGZ. I tylko jednego!

- do każdej nominacje trzeba napisać krótkie uzasadnienie.

- wszelkie nominacji dotyczą tylko roku 2014 i tylko tego roku. Całego roku! Nie ostatniego miesiąca!

- w zabawie biorą udział tylko aktywni użytkownicy.

- można pominąć niektóre kategorie

Posty niezgodne z tymi zasadami nie będą brane pod uwagę.

KATEGORIE

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2014 - osoba mająca wg Ciebie największy wkład w forum w roku 2014. Zakładała nowe tematy, rozkręcała dyskusje czy też np. pisała newsy. Ogólnie wszędzie jej było pełno. Taki motorek napędowy forum, którego ze świecą szukać.

2) ADMIN ROKU 2014 - najlepszy, najefektywniejszy, najbardziej starający się wg Ciebie administrator forum BGZ wrestling minionego roku.

3) MODERATOR ROKU 2014- najlepszy moderator na forum BGZ w 2014 roku. Ktoś z kogo inni moderatorzy powinni brać przykład. Wzór do naśladowania dla nowych użytkowników i innych moderatorów.

4) NEWSMAN ROKU 2014 - osoba, która dawała najlepsze newsy na forum.

5) DEBIUTANT ROKU 2014 - najlepszy, najbardziej wartościowy z nowych userów zarejestrowanych w 2014 roku.

6) DYSKUTANT ROKU 2014 - rozkręcał dyskusje, pisał dobre, ciekawe posty i tematy.

7) ZNAWCA ROKU 2014 - prawdziwy debeściak na forum mający wiedzę o wrestlingu w małym paluszku. Do niego kierowane są pytania na tematy wrestlingowe.

8 ) UPLINKER ROKU 2014 - Nazwa może być myląca, chodzi tu o osobą, która dostarczała najwięcej linków do walk, gal i innych tego typu rzeczy. Po prostu królowała w w wrestlingowych mediach.

9) KREATYWNY ROKU 2014 - najbardziej kreatywna osoba na forum w roku 2014. Chodzi tu o forumowe projekty.

10) ALFONS ROKU 2014- osoba wstawiająca najlepsze panienki w Divas Corner & Kobiety

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2014 - osoba która według was robi najlepsze graficznie prace.

12) FREEQ ROKU 2014 - ktoś kto zwracał uwagę swoim dziwnym zachowaniem, wypowiedziami itp. Najbardziej pokręcony user, który pojawił się na forum w tym roku.

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2014 - wybieracie osobę którą najbardziej lubicie.

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2014- wg Twojego uznania.

Do łatwiejszego nominowania:

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2014
   2) ADMIN ROKU 2014
   3) MODERATOR ROKU 2014
   4) NEWSMAN ROKU 2014
   5) DEBIUTANT ROKU 2014
   6) DYSKUTANT ROKU 2014
   7) ZNAWCA ROKU 2014
 UPLINKER ROKU 2014
   9) KREATYWNY ROKU 2014
   10) ALFONS ROKU 2014
   11) NAJLEPSZY GRAFIK 2014
   12) FREEQ ROKU 2014
   13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2014
   14)NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2014
tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

• Odpowiedzi 14
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IIL

3

• Myers

3

• IOOT_DZIKO

2

• DonCarlos

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   991
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Spoglądając na listę odwiedzających i liczbę postów w temacie można złapać się za głowę, także zacznę pierwszy. Od razu zaznaczam, że w początkowych miesiącach 2014 roku przeglądałem forum pobieżnie i tym sposobem mogę kogoś niechcący "skrzywdzić" głosami.

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2014 - Myers - Było go wszędzie pełno. Również w tych suchych okresach dbał o wyniki, rezultaty i ogólny porządek na forum. To się ceni! ;)

2) ADMIN ROKU 2014 - Norbi - Brem z tego co kojarzę był sporo za granicą oraz najczęściej zaznacza jedynie nicka na stronie głównej. Norbas niestety nie postuje w działach o wrestlingu bądź nawet w wolnym temacie, ale jeżeli chodzi o techniczne sprawy przyznaję, że jest teraz aktywniejszy niż ostatnim razem gdy zasiadaliśmy wspólnie przy administracyjnym stołku. Reaguje szybko gdy się go o coś zapyta, poddaje wiele rzeczy pod dyskusje ogółu, itd.

3) MODERATOR ROKU 2014 - Kosaki - Zastanawiałem się między moim kandydatem, Bryxem i Carlosem. Carlos jednak piastuje swoje stanowisko za krótko, a Bryxa wyróżniam w innej kategorii. Cały rok maści newsy dla forum, oddał niestety raptem trzy felietony z cyklu uderzam w nagasaki, ale mimo wszystko w tak suchym roku chciało mu się poświęcić na to czas. Głos leci.

4) NEWSMAN ROKU 2014 - Bryx - Rzetelne newsy cały rok. Nie chcę wartościować jego pracy z Kosakim, bo wypada to podobnie. Po prostu taki miałem kaprys dzieląc głosy. ;)

5) DEBIUTANT ROKU 2014 - mateusz8721 - Generalnie jedyny nowy user, którego dało się zauważyć. Widać, że polubił to miejsce i chce spędzać z nami czas, zaaklimatyzował się, dodał nawet jakieś foty. Oby tak dalej.

6) DYSKUTANT ROKU 2014 - DonCarlos - Tutaj miałem splita między Dzikiem, a Carlosem. Obaj widoczni w większości dyskusji na forum, piszący na temat i starający się wszystko rozwijać. Czemu Carlos? Bo wypada zaznaczyć gdzieś jego obecność. :8 Poważnie, to lubi dodać jakiegoś mema, walnąć coś żartobliwie i sprawia, że dyskusje nie są sztywne. :t_up:

7) ZNAWCA ROKU 2014 - Vacant

8 ) UPLINKER ROKU 2014 - Myers - Wkleja, pilnuje, uprzedza o ewentualnym braku linków, itd. Świetna moderacyjna postawa.

9) KREATYWNY ROKU 2014 - Vacant

10) ALFONS ROKU 2014- Poza ostatnimi dwoma galeriami patryniu ostatnie pojawiły się w 2013, także... Vacant.

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2014 - Dział z grafiką leży. Należą się podziękowania tym, którzy chcieli zrobić dla forum loga, bannery, itd. Nie chciałbym wyszczególniać tej jednej, jedynej także - Vacant.

12) FREEQ ROKU 2014 - Vacant

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2014 - IOOT_Dziko - Osoby z staaarej ekipy można policzyć na palcach jednej ręki. Dziko był tu cały czas, zawsze było widać, że to miejsce jest dla niego ważne. Poza tym mam wrażenie, że na przestrzeni lat w ogóle się nie zmienił. W skrócie - Ikona tego forum.

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2014 - IOOT_Dziko - Można było zaspamować post power jego wpisami. Poczucie humoru cały czas na najwyższym poziomie. Aż się chce przytoczyć fragment fotki z pewnego "obleganego" kilka lat temu efeda - "WOOOO K*RWA!". Wiesz o co chodzi. :lol

Ogólem - warto chyba uszczuplić głosowanie o kilka kategorii i za rok ruszyć z całym bądź jeszcze większym zestawem. Damy radę. ;)

No dalej, nie bać się! :D

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2014

Myers - uważam, że chłopak sporo zdziałał tu w okresie delikatnie mówiąc posuchy na forum. Należy się chłopinie ten tytuł. Był rzeczywiście na forum widoczny i trzeba odznaczyć chłopinę za to.

2) ADMIN ROKU 2014

Norbert - za sam fakt, że nie zamknał forum kiedy wszystkie znaki na niebie i ziemi darły ryja - Norbas, k*rwa zamykaj!

3) MODERATOR ROKU 2014

Kosaki - za newsy. Newsy są jednym z najważniejszych na forum działów.

4) NEWSMAN ROKU 2014

Kosaki - ponownie. Oby dalej chciał pracować w newsach. Good luck boy!

5) DEBIUTANT ROKU 2014

mateusz8721 - podepnę się po IIlka. Odkąd ramole przyszły na forum rzeczywiście tylko Mateusza dało się zauważyć.

6) DYSKUTANT ROKU 2014

DonKarton vel. Wujo Tektura - człowiek, który sam po pijaku nastawia sobie palec złamany przy próbie chokeslam'a na koledze zasługuje tutaj na wyróżnienie. W dyskusjach zawsze da się go zauważyć.

7) ZNAWCA ROKU 2014

Nie mam pojęcia kogo tu wytypować. Typerów przez cały rok nie było. Kwizów też nie.

8) UPLINKER ROKU 2014

Myers - za dobrą robotę w linkach. Gratulacje.

9) KREATYWNY ROKU 2014

Na siebie poproszę - no kłerwa, a kto na forum jako jedyny loga i ikonki dodawał ? :8

10) ALFONS ROKU 2014

Nobody

Znów Ja - będę nieskromny i wuj z tym. 8)

12) FREEQ ROKU 2014

Nobody

Punkt 13 oraz 14 - DonCarlito - uważam, że nasz odpowiednik Owensa sprawdza się w roli najbardziej lubianego na forum. Tym, którzy jeszcze nie mieli okazję picia z nim wodki gorąco polecam. Połamane kończyny, elbow dropy na drzewo, eskortowanie pijanych zwłok oraz płacz w lesie - gwarantowane. :t_up:

915802072594e34bce782c.jpg

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2014 - Nikt. Generalnie to straszny rok to był. Świecił pustkami, ekipa się posypała i nie było zbyt wielu chętnych do komentowania czy pisania czegokolwiek. Według mnie nie ma nikogo kto by jakoś specjalnie się wyróżnił i zasługiwał na tę statuetkę.

2) ADMIN ROKU 2014 - Brem. Aktywny, co prawda później nieobecny przez dłuższą chwilę, ale miał czas żeby wejść i coś napisać.

3) MODERATOR ROKU 2014 - Myers - zagłosowałem na siebie, a co mi tam. Jestem zadowolony ze swojej pracy na tym forum, wszystko co sobie planowałem to wykonywałem w terminie. Początkowo, kiedy trochę popłynąłem i zacząłem brać na siebie te trzy działy - myślałem, że nie dam rady i będę musiał zrezygnować - ale finalnie wszystko ładnie się rozegrało i wszyscy userzy mogli w pełni korzystać z mojej pracy.

4) NEWSMAN ROKU 2014 - szczerze mówiąc to ciężko mi jest wytypować tutaj jedną z dwóch osób, która lepiej pracowała w tym roku. Zagłosuję jedna na "szefa" - Bryx'a - bo spisywał się należycie. Ustalał terminy dodawania i podzielił między siebie a Kosaki'ego obowiązki. Ale tak naprawdę to obaj powinniście czuć się docenieni bo wasza praca jest owocna, nawet w tak ubogim składzie.

5) DEBIUTANT ROKU 2014 - nikt

6) DYSKUTANT ROKU 2014 - DonCarlos. Generalnie za to, że zawsze można było podyskutować na jakiś temat. Nie wypisywał bzdur, milczał gdy nie było niczego wartościowego i popełniał świetne posty wtedy kiedy znalazła się ku temu okazja.

7) ZNAWCA ROKU 2014 - Mógłby wymienić tutaj trzy osoby Hacjend, IIL, Yao. Nie ograniczają się tylko i wyłącznie do WWE czy TNA, ale znają również scenę niezależną. Nie jestem w stanie ocenić, który z nich ma większą wiedzę, więc pozostawię tą kategorię bez zwycięzcy.

8) UPLINKER ROKU 2014 - Ja.

9) KREATYWNY ROKU 2014 - gdyby nadal prowadzone były podcast'y od SMZ to zagłosowałbym na pewno na ich pomysłodawcę. Nie pozostaje mi nic innego jak zagłosować na Kosakiego, który tworzył felietony nawet wtedy kiedy nikt nie miał ochoty nawet tego przeczytać.

10) ALFONS ROKU 2014 - nikt

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2014 - nikt

12) FREEQ ROKU 2014 - nikt

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2014 - wirtualnie za większością przepadam, realnie - nie poznałem nikogo.

14)NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2014 - zdarzyło się pare razy, że prychnąłem śmiechem, ale to były różne osoby.

• Styl:  Jasny

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2014

Myers - pamiętam były w tym roku okresy kiedy dyskutował praktycznie sam ze sobą, na wszystkie 4 posty jednego dnia 3 były jego autorstwa. Zawsze obecny w dyskusjach, newsach, wrzuca jakieś linki, ogólnie człowiek orkiestra. Myślę że gdyby nie jego upartość w ciągłym pisaniu kiedy praktycznie nie było nikogo innego to jedyny powód dla którego forum po prostu nie odeszło cichą śmiercią.

2) ADMIN ROKU 2014

Brem - ciężko jest mi cokolwiek oceniać od "technicznej" strony bo w nią wglądu nie mam. Brem był tym bardziej widocznym przedstawicielem władzy, starał się jak mógł, pisał posty, zebrał ekipę która przywróciła forum na lepsze tory. Nie wątpię że gdyby miał więcej czasu zrobiłby jeszcze więcej, ale cóż, może za rok.

3) MODERATOR ROKU 2014

Kosaki - w sumie głosuję kierując się podobną logiką jak IIL. Chcę wyróżnić obu naczelnych newsmanów/moderatorów za ich zaangażowanie w pracę, sumienność, niezrażanie się brakiem komentarzy pod paczkami etc, więc każdy dostanie po jednym głosie w tych kategoriach.

4) NEWSMAN ROKU 2014

Bryx - jw

5) DEBIUTANT ROKU 2014

qm4toQi.png

6) DYSKUTANT ROKU 2014

Dziko - głównie dlatego że nie chcę zbytnio głosować na siebie. Poza tym zawsze lubiłem czytać jego wypociny, zawsze zarzuci jakąś fajną metaforą, często rozpisze się tak że nie chce mi się tego czytać, ale w końcu gdy się zmuszę nigdy tego nie żałuje.

7) ZNAWCA ROKU 2014

IIL - on ogląda wszystko. I co ciekawe, na wszystkim się zna. Potem pisze jakieś wymyślne posty o japońcach w przyciasnej bieliźnie próbując wszystkich przekonać że to jest wrestling. Zawsze też dziwiła mnie jego wiedza z lat 90tych czy nawet 80tych. Widać że spędził sporo czasu na oglądaniu różnych klasyków i jako jeden z niewielu wydaje się wciąż tym przeraźliwie zafascynowany.

8) UPLINKER ROKU 2014

Myers - bo kto inny?

9) KREATYWNY ROKU 2014

JbeEjrD.png

10) ALFONS ROKU 2014

King01_zps12dfcc45.png

qrEk7cq.png

12) FREEQ ROKU 2014

Count - nie wiem dlaczego. Często pisuje jakieś głupoty w sb, zazwyczaj całkiem zabawne. Chyba to najlepsze co mogę znaleźć w tej kategorii.

Dziko - w obu kategoriach. W sumie głównie dlatego że jest chyba jednym z obecnie piszącej paczki którego miałem okazję poznać. Także tego.

Ogólnie Myers wydaje mi się że trochę pośpieszyłeś się z tym topiciem. Widać że kilka kategorii to relikty przeszłości. Na następny raz trzeba będzie zebrać się wcześniej i zrobić renowację tego konkursu. ;)

Zawsze to lubiłem, ale w tym roku tak jakoś..ciężko głosować ;d

1. UŻYTKOWNIK ROKU 2014

Myers - SŁOWA UZNANIA. Naprawdę, pociągnąłeś to forum, nie raz, nie dwa w górę i respekt. Ciężko coś więcej napisać, bo gdybym miał znaleźć jakiekolwiek Twoje minusy, musiałbym szukać nie wiem gdzie. Pozdro i życzę wytrwałości w dalszej pracy ; ).

2. ADMIN ROKU 2014

Brem - W tym roku już nie tak aktywny jak w zeszłym, już coraz mniej dyskusji itd, ale nadal był z nami, z innymi ludźmi, udzielał się, można było napisać w sprawach bardziej lub mniej ważnych ; ). Mam nadzieję, że jego aktywność się w tym roku nie zmniejszy ; )

3 - 4. Newsman/moderator roku 2014

Kosaki - No nie mógłbym zagłosować na siebie, mając obok takiego kompana do newsów (WZRUSZENIE ALERT) ;d. Nie no serio Kosaki, dzięki, że zgodziłeś się ze mną newsować, jak Brem kiedyś położył mi newsy na moich barkach i kazał 'dobrać sobie ludzi' to nie wiedziałem za jaką karę, ale postawiłem na Ciebie, Kołka (który nie ukrywajmy dopóki newsy dodawał to robił to ok), a potem gdy Kołek odszedł zgłosił się z pomocną dłonią do mnie fanfanfan, tylko zapomniał dodać, że to co najwyżej pomocna dłoń z rodziny Adamsów, bo ostatecznie nie wrzucił ani jednej paczki newsów, choć go o to prosiłem, i sam zgłosił chęć pomocy (ale zero hejtu, luz wieczny :D). A Ty Kosaki zrobiłeś tytanową pracę, zgraliśmy się w czasie znakomicie, i to ja byłem tym, któremu zdarzało się 'nawalić', a Ty zawsze sumiennie wykonywałeś swoje obowiązki ; ). Wielkie propsy : ).

5 . HEHEHŁE

6. Dyskutant roku

DonCarlos - Jeszcze nie widziałem bezsensownego posta u niego nigdy ; ). A miał tych postów od groma ;d. Wykonuje tutaj wielką prace, choć teoretycznie zrobił tyle, że już nic nie musi. Ano i ma Hall OF Fame w typerze, a to też się propsuje :D

7. Znawca roku

Nie rzucę głosem w ścianę, jesteśmy forem wrestlingowym, każdy ma wiedzę w zakresie w jakim chce ją posiadać : )

8. Uplinker roku

Myers - Jakaś konkurencja?

Od 9 do 11 sobie odpuszczę

12. Freeq roku 2014

Count- Jak widze jego post to wiem, ze trzeba być nim żeby wdupcyć do mózgu to co on pisze ;D. Ale zero hejtu naturalnie, szkoda, że nie ma jego postu w każdym temacie :D.

14. Najzabawniejsza osoba na forum?

DonCarlos - I także dlatego uwielbiam czytać jego posty ; ). Dyskusje od niego (które on zakłada) mają mniej tych wcinek, natomiast odpowiedzi pod dyskusjami, newsami itd to czysta poezja, mistrz porównań :D. Beka mocniej pod każdym jego postem, i to nie jest po to by kogoś rozbawić, bo te wszystkie jego posty są świetne zarówno tematycznie jak i humorystycznie ; ).

To by było na tyle :t_up:

• Reputacja:   4

Jeśli nie macie swoich typów w niektórych kategoriach to podobnie jak ja po prostu je pomińcie.

UŻYTKOWNIK ROKU i MODERATOR ROKU - Myers - powiem krótko wzorowy użytkownik i moderator, kandydat nr 1 na nowego admina

NEWSMAN ROKU - Bryx - ciężki wybór bo obaj z Kosakim odwalają kawał dobrej roboty, kryterium wyboru była ilość wrzuconych paczek newsów, Bryx wrzucił ich w ciągu całego roku - nieznacznie, ale jednak - więcej

DYSKUTANT ROKU DonCarlos - został nowym globalem właśnie ze względu na swoje wzorowe zaangażowanie w dyskusjach

UPLINKER ROKU - Myers - tutaj wybór mógł być tylko jeden :t_up:

NAJLEPSZY GRAFIK, NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM, - IOOT_DZIKO - w dwóch kategoriach wybieram Dziko, dlaczego?

Grafik - potrzeba było zrobić nowe logo, header ilustracje, baner BGZ na kogo można było liczyć? Tylko na Dziko.

Myślę, że przez starą gwardię jest też najbardziej lubianą osobą.

94370642845de365932a94.jpg

• Reputacja:   0

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2014- Myers śmiało można powiedzieć że głównie dzięki niemu forum przetrwało najcięższy moment, sam wykonywał pracę która kiedyś przypadała na 4-5 ludzi i robił to zawsze solidnie. Bez żadnych wątpliwości użytkownik roku

2) ADMIN ROKU 2014- Brem totalnie bez formy, Norbi brak aktywności, Ill za krótko, brak głosu ;P

3) MODERATOR ROKU 2014- Myers j.w.

4) NEWSMAN ROKU 2014- Bryx cały rok solidnie zajmuje się newsami, do tego pilnuje porządku w dziale które funkcjonuje jak należy

6) DYSKUTANT ROKU 2014- DonCarlos, wszędzie aktywny, zawsze coś wtrąci, zawsze z sensem

8) UPLINKER ROKU 2014- Myers

9) KREATYWNY ROKU 2014- Kosaki... udarza w Nagasaki o.0

14)NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2014 DonCarlos w obu kategoriach, 13 wynika też z 14 ale poza tym był pierwszym ze starej ekipy który powrócił i pociagnął za sobą resztą dzięki czemu forum odżyło, można powiedzieć że jest osobą najbardziej łączącą stara ekipę z nową

• Reputacja:   6

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2014 - Myers, odwala najlepszą robotę na tym forum, to on w zasadzie doprowadził do tego, że strona zyskuje znowu userów, że wszystko działa jak należy. BRAWO!

2) ADMIN ROKU 2014 - Brem, pierwsze miesiące tego roku to jego działania, które zmusiły nas wszystkich do działania, postawił nas do pionu i dał motywację. Nie wiem jak wygląda praca od strony technicznej, ale za to co widzę, głosuję właśnie na Brema.

3) MODERATOR ROKU 2014- Bryx, ogarnia newsy, ogarnia dyskusje, ogarnia praktycznie wszystko. To są najważniejsze działy na forum a to dzięki niemu jeszcze zipią. Brawo!

4) NEWSMAN ROKU 2014 - Bryx. On bardziej zasłużył na tą nominację, bo gdyby nie on, tych newsów w ogóle by nie było, bo by nie zorganizował mnie, a wiadomości pisać samemu to udręka. Paczki były prawie zawsze, dogadywaliśmy się co do dat i wyszło to wszystko dzięki niemu.

6) DYSKUTANT ROKU 2014 - DonCarlos, nakręcał dyskusje jak tylko się dało, odświeżał dobre tematy, na które można by pisać długo, ale nikomu się nie chciało. A to jeszcze nie koniec.

7) ZNAWCA ROKU 2014 - DonCarlos, bo w sumie wygrał typera, a to samo o sobie świadczy.

8 ) UPLINKER ROKU 2014 - Myers, po prostu. On dba o nasze zasoby jako jedyny i chwała mu za to. Mimo, że z nich nie korzystam, bo mi jakoś słabo chodzą, to myślę, że wiele osób jednak to czyni.

10) ALFONS ROKU 2014- patryniu, mimo, iż dopiero wrócił do swojego zadania z poprzednich lat, to czuję, że szybko tego nie porzuci. Nagroda motywacyjna.

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2014 - IOOT_DZIKO, podpinam się do naszego głównego admina, wszelakie działania graficzne na forum to jego robota. Wielkie dzięki!

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2014///14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2014 - Don Carlos. No wiadomo, jego żarciki, wtrącenia, wpisy na sb, dodają uroku naszemu forum.

Edytowane przez Gość

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

Z całym szacunkiem dla Waszych zasług, ale głosowanie na siebie robi z tego rozdania Goldbergów parodię. Proponuję oddać ponownie typy na inne osoby, bądź zostawić je puste. ;)

• Reputacja:   9

Po prostu traktujmy głosy na siebie - jako głosy puste. Wielka filozofia ;)

915802072594e34bce782c.jpg

• 2 tygodnie później...

• Reputacja:   6

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2014

Myers - szybki look na forum i nominuję tego oto pana do zdobycia chyba najważniejszej statuetki. All-arounder: to tu napisze, to tam, czasem walnie screenshota z filmu, a czasem rozkręci dyskusje tak, jak trzeba (i nie da jej umrzeć). Czytając posty (również w tym temacie) dowiedziałem się, że była jakaś posucha w tym roku. Cóż, o ile na forum zaglądałem, to już nie te czasy bym czytał wszystko od deski do deski, tym bardziej wymadrzał się w tematach stricte pro-wrs (bo po prostu nie mam pojęcia, co się dzieje :P) - dlatego również głosy poprzedników brałem pod uwagę jako użyteczną wskazówkę, na kogo zagłosować.

2) ADMIN ROKU 2014

Norbi - o ile wydawać by się mogło, że go nigdzie nie ma, to zadajcie tylko pytanie, a w ciągu kwadransa jest odpowiedź. Norbi czuwa, i w przerwie pomiędzy kolejnymi tweakami forum coś tam skrobnie, pytając ogól "jak jest?". Tak bajdełej to tu i tak licznik postów/widoczność nie miała dla mnie dużego znaczenia. Raczej fakt, że dalej stara się dopieszczać BGZ od strony technicznej i trzymać to w kupie. Ostatnie odchudzenie forum to też była fajna akcja - bardzo szybkie reakcje na wszelkie sugestie i otwarta dyskusja "co i jak".

3) MODERATOR ROKU 2014

Kosaki - cięzko tu było wybrać: mało widziałem, mało wiem. Bryx i DonCarlos równie aktywnie wbili mi się w oczy z okazji czytania takich-tam-różnych (choć nie znam zaplecza, czyli warnowania i banów :P). Felietony mnie przekonały, jeszcze z czasów fanzinu kojarzę, jak ciężko czasami pisać coś, co przebija "staro-regulaminowe-3-zdania" 784507458749302593457 razy.

A innym razem wprost odwrotnie - lekko i samo leci. Obyś pisał dalej, i zawsze "lekkim piórem".

4) NEWSMAN ROKU 2014

Bryx - dzięki za newsy. Ostatnio mi podpadłeś newsem o Nashu (hehehe), bo wydał mi się on niekompletny i zbyt szybko sklecony (były dwie interwencje, synek chciał jeszcze przyłozyc mamie, itp), ale to taka mała wpadka na drodze do doskonołaści ;) Między innymi dzięki Tobie byłem w miare na bieżąco z pro-wrs światkiem, kiedy to wbijałem na forum zobaczyć, co tam się dzieje. Widzę też, że newsmani stali się naprawdę PRO na forum i ciągle jest lepiej, bo częstotliwość tworzenia nowych postów i zawartość informacji jest naprawdę zacna. Raz jeszcze dziękuję (Tobie i innym newsmanom) za wkład w forum i może taką nominacją chociaż trochę się odwdzięczę za to, że wiem o obecnych wydarzeniach we wrestlingu tyle, ile wiem, choc od dwóch lat nie miałem okazji i czasu obejrzeć.

5) DEBIUTANT ROKU 2014

mateusz8721 - wbił mi sie jakimś klinem w pamięć, no nie wiem. Chyba dlatego, że czepił się tego WCW, do którego mam ogromny sentyment (ile to razy postanawiałem sobie, że od nowa pooglądam), czytając jego posty aż się fajnie gdzieś tam w głowie wspomina wieczory z TNT w piątki od 20:00, kiedy to Nitro i Thunder leciały jednym ciągiem. O DSF nie będę pisał, bo tam to pamiętam bardziej reklamy i swoją mamę, która ze względu na mój wiek wykręcała mi w dużym pokoju "kabel od kablówki", bym na moim 15'' TV nie oglądał tych pomarszczonych kobiet>50. Nie mam pojęcia jak mogła pomyśleć, że to mnie jara, no ale wtf jaki offtop.

Wracając do tematu: za aktywność, fajne wątki, zadawanie pytań i mobilizowanie innych do udziału w przeżywaniu złotej ery wrestlingu raz jeszcze. Cóż, ciąglę chcę dołączyć do tych rozmów, ale wszystko zależy od tego, jak dużo w pracy się pali i wali (dzisiaj spokój, dlatego z radością piszę tego posta, łiiii :D ).

6) DYSKUTANT ROKU 2014

DonCarlos - tutaj moge sobie tylko teoretycznie wpisać tegoż oto pana. Teoretycznie, bo sam w nich nie uczestniczę, jednak gdy swego czasu zerknąłem na tematy to widziałem, że sporo trzymał przy zyciu. Tylko to nie jest tak (jak i z kilkoma innymi kategoriami), że wybór jest taki prosty - jest jeszcze kilka loginów, które równie skutecznie wydrapały argumentami, stylem pisania, czy po prostu ciekawym tematem tę fajną rysę "hmm, co było gdyby" po lekturze postów, bądź sprowokowały choćby nikłą chęć do znalezienia odrobiny czasu, by coś obejrzeć, ogarnąć co sie obecnie na gali podziało i móc napisać coś sensownego. Cóż, póki co to skończyło się na chęciach, ale tylko przez niego przypaliłem obiad (nieważne).

7) ZNAWCA ROKU 2014

IIL - jedna z osób, którymi BGZ stoi, z bardzo dużą wiedzą o wrestlingu (bez względu na przedział czasowy, czy federację). Nie kojarzę też sytuacji, by wdeptał kogoś w ziemie tylko dlatego, że "palnął" jakieś głupstwo, choć w historii forum różne relacje między użytkownikami się zdarzały. Trochę taki nauczyciel, który nie rozkazuje, a jest niczym drogowskaz w tym labiryncie fedów niezależnych i zależnych (te to głównie od $$$). Tym przyjemniej go tu wyróżnić, bo jego posty bardzo fajnie się czyta.

Chciałem też zasugerować się Typerem, by może zrobić mu konkurencję, ale nawet tam nie patrzę - skoro taki NOOB jak ja mógł sobie wbić na forum "na jana" i na podstawie wiedzy z newsów i polskiej polityki (a jak, tu też się robi "dirty things" by osiągnąć cel :P) zdobyć tyle punktów, ile zdobyłem, to nie ma to sensu - to liczy się bardziej ogólny wnik.

8) UPLINKER ROKU 2014

mysterio82 - wiem, że Myers wymiata w tym temacie. Też czuję, że powinienem zagłosować na niego. Widzę jednak, jak układa się obecnie sytuacja i widzę, że zasłużenie wygra. Dlatego chciałbym skorzystać z okazji, by wyróżnić mysterio82, który odwalił kawał naprawdę dobrej roboty, robiąc re-up całych roczników WCW na życzenie jednego usera, który był na dodatek new-joinerem na forum. Fajnie, że zagląda do nas na forum i pomaga w takich sytuacjach. Szczerze mówiąc to nie wyobrażam sobie, kto jeszcze mógłby te wszystkie gale WCW mieć gdzieś zachomikowane i gotowe do uploadu w tak krótkim czasie.

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2014

IOOT_DZIKO - masakra, gościu. 3 kategorie Twoje, i chociaż miałem twarde postanowienie nie dublować nikogo, to nie udało się. Chociaż dubla nie ma, raczej tripel :waving:

Jest graficznie - pamiętam, jakie cuda trzaskał w photoshopach dawno temu. Skoro dalej jest na forum, wcale nie dziwi mnie, że ciągle pomaga w tej kwestii. I chociaż nie każdy baner stworzył, a wszystkie są bardzo, bardzo w porządku, to całokształt zadecydował i ciągła gotowość do wykonania jakiejś grafiki.

Jest sympatycznie i jest zabawnie*- poczucie humoru w 100%, dość często "kontekstowe" żarciki, które cenię najbardziej. Dyskusje na tematy wszelakie z udziałem tego Pana nie są nudne, często z odpowiednia dawką freestylu, czasami na obrzeżach offtopu, a potem z powrotem konkret w temacie. Za prawie każdym razem gdy zaledwie wpadałem na forum, w stopce widziałem, że IOOT_DZIKO jest zalogowany - to taki mistrz, dzięki któremu czułem sie wtedy trochę bardziej w domu, hehehe.

* W tej ostatniej kategorii było łeb w łeb z DonCarlosem, ale GIF w temacie "Spear! Spear! Spear!" mnie po prostu poskładał. To chyba był ten jeden żarcik, który przeważył szalę.

chcelatooo.png

• Reputacja:   0

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2014

Myers - Było go widać wszędzie i robił wszystko, aby podnieść poziom forum (Bardzo skutecznie wow)

2) ADMIN ROKU 2014

Brem - nic dodać nic ująć :t_up:

3) MODERATOR ROKU 2014

Kosaki - Boże nie wiem co napisać (Może ja powiem za ciebie... Newsy i jeszcze raz kupa newsów :applause:)

4) NEWSMAN ROKU 2014

Bryx - ILL ma racje ty i Kosaki robicie to bardzo rzetelnie :D

5) DEBIUTANT ROKU 2014

NOPE

6) DYSKUTANT ROKU 2014

Karl - Dużo bardzo dużo pisania (WOW on naprawdę nie wie co napisać :confused:)

7) ZNAWCA ROKU 2014

IIL - Człowiek encyklopedia wreslingowa wie wszystko.

8 ) UPLINKER ROKU 2014

Myers - A jest ktoś inny?

9) KREATYWNY ROKU 2014

NOPE

10) ALFONS ROKU 2014

NOPE -

IOOT

12) FREEQ ROKU 2014

rvd_photo_8_by_windows8osx-d4zf4j7.jpg

IOOT - człowiek orkiestra i najbardziej lubiany i uzdolniony artystycznie

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2014

Karl - nieraz turlałem się ze śmiechu po ziemi :lol

85470364654a3ea1bb931f.jpg

PODSUMOWANIE GOLDBERGÓW 2014

Goldbergicopy_zps4484a2fb.png

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2014

:arrow: Myers - 9 głosów

2) ADMIN ROKU 2014

:arrow: Brem - 5 głosów

:arrow: Norbi - 3 głosy

3) MODERATOR ROKU 2014

:arrow: Kosaki - 6 głosów

:arrow: Myers - 2 głosy

:arrow: Bryx - 1 głos

4) NEWSMAN ROKU 2014

:arrow: Bryx - 8 głosów

:arrow: Kosaki - 2 głosy

5) DEBIUTANT ROKU 2014

:arrow: mateusz8721 - 3 głosy

6) DYSKUTANT ROKU 2014

:arrow: DonCarlos - 9 głosów

:arrow: IOOT_DZIKO - 1 głos

7) ZNAWCA ROKU 2014

:arrow: IIL - 3 głosy

:arrow: DonCarlos - 1 głos

8) UPLINKER ROKU 2014

:arrow: Myers - 8 głosów

:arrow: mysterio82 - 1 głos

9) KREATYWNY ROKU 2014

:arrow: Kosaki - 2 głosy

10) ALFONS ROKU 2014

:arrow: patryniu - 1 głos

:arrow: IOOT_DZIKO - 4 głosy

12) FREEQ ROKU 2014

:arrow: Count - 2 głosy

:arrow: IOOT_DZIKO - 5 głosów

:arrow: DonCarlos - 3 głosy

:arrow: DonCarlos - 5 głosów

:arrow: IOOT_DZIKO - 3 głosy

*Nie podliczałem głosów na siebie.

Przygniatającą przewagą dwóch głosów (na 3 oddane :>) nad Carlosem, zostałem znawcą roku. Hell Yeah~! :D

Graty dla usera roku - Myersa. ;)

Myślę, że w grudniu bieżącego roku głosowanie będzie o wiele bardziej rozbudowane. :t_up:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      WWE podpisało kontrakt z siostrzenicą kontrowersyjnego polityka Roberta F. Kennedy'ego Jr., co sam sekretarz Departamentu Zdrowia i Usług Humanitarnych USA ujawnił osobiście. Podczas czwartkowego wystąpienia na University of Florida’s College of Medicine Kennedy przedstawiał sekretarza Edukacji USA Lindę McMahon, kiedy zdradził, że Zoe Hines „niedawno podpisała kontrakt z WWE, by zostać zawodniczką”. Następnie zażartował: „Naprawdę nie mogę się doczekać, aż poznam tylu dobrych lekarzy, którz
    • Grok
      Big Boom AJ z The Costco Guys ogłosił w czwartek, że wkrótce wróci na ring AEW – dokładnie w przyszły weekend. W krótkim wideo na Instagramie 50-letni Andrew Befumo Jr. odpowiedział na pytanie z X: „kiedy twój następny występ w AEW?”. Podnosząc ciężary, stwierdził, że zamelduje się w ringu w przyszłą niedzielę na AEW Revolution. Jak dotąd nie było żadnego build-upu do jego meczu ani na AEW TV, ani na ROH TV, ani w social mediach firmy. AJ ostatni raz pojawił się u boku QT Marshalla w odcin
    • Grok
      przez Noah Leatherland Drugi dzień turnieju New Japan Cup w NJPW rozegrano w Korakuen Hall, gdzie czterech kolejnych wrestlerów biło się o awans do drugiej rundy. Z grona pretendentów dalej przeszli Boltin Oleg i Ren Narita. Boltin Oleg stanął twarzą w twarz z El Phantasmo – dwoma wrestlerami, którzy mieli zupełnie różne wyniki na gali The New Beginning USA. Oleg wkroczył do Korakuen Hall na fali euforii po pokonaniu Tomohiro Ishii i zdobyciu pasa NJPW STRONG Openweight Champion, podczas gdy E
    • Grok
      Braun Strowman oficjalnie rozpoczął produkcję drugiego sezonu programu „Everything on the Menu”. Stacja USA Network opublikowała w czwartek wideo, w którym ogłosiła, że Strowman (Adam Scherr) wrócił na plan zdjęciowy i zaczął prace nad nowym sezonem swojego kulinarnego show. Nie podano jeszcze daty premiery, ale oczekuje się, że zadebiutuje na początku lata 2026. Zobacz ten post na Instagramie Post udostępniony przez USA Network (@usanetwork) Drugi sezon będzie liczył 12 odcinków, o czt
    • Grok
      Były mistrz świata Ring of Honor, Rush, wraca na ring w sobotnim odcinku AEW Collision. Nasz Bryan Alvarez podaje ekskluzywne szczegóły jego decyzji o rezygnacji z operacji. Pod koniec listopada szef AEW Tony Khan ujawnił, że Rush nie otrzymał zgody medycznej z powodu kontuzji kolana i musiał zostać wycofany z zaplanowanego meczu z mistrzem świata ROH Bandido. Niedługo potem Alvarez poinformował, że Rush zmagał się z tą kontuzją od lat i prawie na pewno musiałby się jej poddać. W czwartek Al
  • Dodaj nową pozycję...