Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kto zostanie na stałe GM w WWE?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Po odejściu The Authority pozostała pustka na miejscu władzy. Aktualnie jest nim Anonimowy Manager, jednak jest to opcja na krótką metę. Kto powinien na stałe zostać General Managerem w federacji? Wybieramy jedną opcję a następnie mile widziany jest komentarz. Macie 14 dni. Jedziemy!

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• DonCarlos

1

• Coun

1

• Kosaki

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

ekhm.... wróciłem i o co my tu mamy :|

Temat iście motywujący do seppuku, bo mamy bardzo dużo możliwość i większość z nich jest nierealna. Sting raczej odpada bo niby z jakiej beczki miałby zostać GM. Jego postać powinna pojawiać się w najmniej spodziewanych momentach, a bycie GM to pojawianie się na każdym RAW i cala mityczna osłonkę szlag trafi :8

My *tfu* ja uważam że największe szanse mają SCSA, Booker T, Big Johnny i tu najzabawniejsza część.... HH

Ostinek ostatnio wrócił do Dabluj w swoim podcascie i to może coś sugerować (anyways)

Booker T jego szanse drastycznie spadły, ale nadal jest bardzo często w pre-showach i dablju może go użyć jako GM

Johnny Ace może być faktycznym wyborem na to stanowisko

Hulk Hogan i tu nie wiem co powiedzieć

Uuuaaa i ciężko tu wybrać, ale wybiorę pana Peeps Power :8

85470364654a3ea1bb931f.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

To uczucie kiedy najciekawszym wyborem jest Johny Ace vsSbHGB.png

Nawet nie wiem co napisać - w chwili obecnej w federacji nie ma nikogo kogo z chęcią zobaczyłbym na tym stanowisku. Bo i po co skoro wiemy że prędzej czy później skończy się to na programie z Bezcennym? :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Czyli znane już są oba Main Eventy. Cody vs. Randy i Punk vs. Roman: Szkoda Drew, bo jako mistrz mi się podobał i bardzo chciałem, żeby na WM wyszedł z pasem, ale WWE to WWE i zrobiło to, co uznało za bardziej stosowne.  Wreszcie Panowie zawalczą o ten tytuł:
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • -Raven-
      „Miejsce pod słońcem”
    • Bastian
      Bohater filmu "Zeroville", grany przez Jamesa Franco, ma swój jeden ulubiony film. Podaj jego polski tytuł.
  • Dodaj nową pozycję...