Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepszy wrestler PPV WWE Survivor Series 2014

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1. Bez żadnych ankiet.

2. Wybierzcie wrestler'a, który według was przyciągnął największą uwagę i spisał się najlepiej na Survivor Series 2014.

3. Prosiłbym o argumenty dlaczego akurat ten wrestler zrobił na was największe wrażenie.

ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO GŁOSOWANIA, KTÓRE POTRWA 10 DNI!

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Myers

3

• DonCarlos

1

• SweetChinMusic

1

• Coun

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Seth Rollins - chciałem, naprawdę chciałem zagłosować na Zigglera. Tylko że naprawdę jestem zafascynowany sposobem w jaki prowadzą Setha. Od miesięcy jest prowadzony wzorowo, wiedzą kiedy docisnąć mu śrubę pushu, a kiedy trochę zwolnić z tym wszystkim. Na tej gali odegrał swoją rolę perfekcyjnie, jako kapitan miał wkład w każdą eliminację, sam przerywał krytyczne momenty dla swojego zespołu. Gwiazda gali. ;)

• Reputacja:   0

Dolphi Ziggler - morda mi się cieszyła jak oglądałem go w ringu. Tak mocno rozpisany nie był chyba nigdy, a facet ma potencjał na gwiazdę tej federacji (wiadomo, że to prędzej czy później spieprzą, ale przynajmniej teraz można się cieszyc). Ostatnie minuty walki z Rollinsem - istny majstersztyk, a sam fakt, że przez pół walki potrafiłem mu kibicować (a ostatnie emocje związane z jakimś pojedynkiem w tej federacji przeżywałem ponad trzy lata temu, jak Cena lał się z CM Punkiem) decyduje, że nie mogę oddać głosu na kogoś innego.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Seth Rollins - Kapitan drużyny przez cały ME robił swoje, było tam gdzie był potrzebny i przerwał liczenie w ważnym momencie. Ta porażka nic nie zmienia i tak będzie topowym heel'em w przyszłości :waving:

85470364654a3ea1bb931f.jpg

Dolph Ziggler - fajnie rozpisany na ten pojedynek. Nie było trzeba się absolutnie martwić bo jeżeli mowa o jakiejś ważnej walce, w której Dolph ma się wykazać - zawsze to robi. Jego umiejętności w ringu są naprawdę imponujące.

Na dodatkowy i chyba najważniejszy plus na pewno to, że wykończył ten pojedynek - a to w jaki sposób to zrobił, że końcówka mogła wyglądać inaczej - kwestia dyskusyjna.

Dolph Ziggler - 3 eliminacje i wyliczenie Ruseva też dzięki niemu, chyba nie trzeba nic dopowiadać. Zrobił najwięcej w całej walce, propsy dla niego. Wyróżnić trzeba jeszcze Stinga i Mizdowa, którzy byli bardzo pozytywnym zaskoczeniem tej gali, oczywiście ten drugi tylko w kwestii komediowej, ale pop zebrał ogromny.

iBzvb2JSpQNRM.gif

Mimo dobrej postawy Rollinsa oddam głos na Zigglera. Nie wiadomo, czy będzie nam jeszcze kiedyś dane oglądać go w takiej roli - a to co widzieliśmy dzisiaj zdecydowanie zasługuje na bycie najlepszym wrestlerem tego PPV.

Seth Rollins. Nie po raz pierwszy Seth pokazuje się ze świetnej strony w walce, tym razem oprócz świetności swojej w ringu dołożył także piękne taktyczne manewry. Majstersztyk w jego wykonaniu .

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Android

Dolph Ziggler - Genialnie zabookowany, starał się jak mógł i pokazał co naprawdę potrafi, chyba to jest ten push, którego chcą fani. Jeszcze tylko Cesaro i styka.

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

PODSUMOWANIE:

Dolph Ziggler - 5 głosów

Seth Rollins - 3 głosy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Chodzi o to co trzeba zrobić by zdobyć poderwać Cece.
    • -Raven-
      Jakaś podpowiedź?
    • Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
  • Dodaj nową pozycję...