Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Konkurs na najładniejszą divę - faza grupowa 1/8

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Faza grupowa 1/8

Głosujemy przez 5 dni, każdy z was dostaje po dwa głosy, do dalszej fazy konkursu przechodzą dwie kandydatki z największą liczbą głosów. W przypadku braku rozstrzygnięcia zostanie zarządzona dogrywka. Wspomniana dogrywka będzie trwała 48 godzin, w przypadku gdy w dogrywce również padnie remis, mój głos będzie liczył się podwójnie, a co tam, wolno mi.

Oto pierwsza ósemka walcząca o awans

AJ Lee

slide-aj-lee-2_0.jpg

Mickie James

mickie-james-img5947-1372681469.jpg

Cameron

Cameron.jpg

Kaitlyn

kaitlyn.jpeg?w=600

Lita

tumblr_m7xow98VJu1r99vt3.bmp

Mandy Leon

L5BcAAdd_400x400.jpeg

Madison Rayne

madisonrayne1.png?508862

Emma

Emma.jpg

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• DonCarlos

4

• IOOT_DZIKO

2

• hellner

2

• SZEW

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Skoro komentarze mile widziane to przyznam szczerze, że jak na mój gust to te zestawienie nie jest jakoś specjalnie równe jeżeli chodzi o urodę zawodniczek.

Z tego zestawienia wybrałbym tylko dwie panie - Mickie James i Litę. Jak najbardziej wpisują się obie w moje gusta i kolejność nie jest przypadkowa. Zagłosowałem na Mickie James. :)

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

• Reputacja:   0

Głos leci na Litę najbardziej hardcore'ową panienką :8

85470364654a3ea1bb931f.jpg

• Reputacja:   9
  • Status:  Online
  • Styl:  BGZ

Zastanawiałem się długi czas, ale w końcu wybrałem Micki i AJ. Zacięta walka między Lee i Litą. Lita to moja ulubiona diva z czasów jak wracałem do wrestlingu. Jednak AJ ma bardzo fajną twarz. Micki natomiast nie trąca plastikiem.

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   6

AJ, chociaż Cameron też wygląda słodziutko na zdjęciu :) W zasadzie to większości Pań nie znam nawet - oceniałem tylko patrząc na załączone zdjęcia. Lita jest poza konkursem - najlepsza overall (przynajmniej jeszcze wrs oglądałem, chociaż inne federacje), ale nie najładniejsza :P

chcelatooo.png

Zacięta walka między Lee i Litą.

Widzę że dylematy jak u CM Punka :lol

Ja osobiście zagłosowałem na Mickie, która moim zdaniem zawsze znajduje miejsce w czołówce najładniejszych, oraz na Mandy Leon która minimalnie wyprzedziła w moim rankingu AJ :)

• Reputacja:   6

Wziąłem się do klikania od razu i nawet nie doczytałem, że aż dwa głosy były.. Eeech, co za niefart :8

chcelatooo.png

Jak dla mnie Kaitlyn (mój nr 1 od początku, kiedy tylko się pojawiła) i Emma.

iBzvb2JSpQNRM.gif

• Reputacja:   9
  • Status:  Online
  • Styl:  BGZ

Carlos, odnoszę wrażenie, że wyselekcjonowałeś odpowiednie fotki, żeby trudniej było zagłosować.

Swoją drogą z tego wynika, że nawet łatwo by było taki konkurs zmanipulować odpowiednimi fotkami i tylko twardy fan danej diwy oddałby na nią głos.

Z pewnością gdybyśmy zabawali się we wklejenie fotek tych pań na zasadzie "pierwszy z gugli", moglibyśmy się naciąć na przykład poniżej:

mjames4.jpg

915802072594e34bce782c.jpg

Oczywiście starałem się z całych sił żeby fotki były na w miarę równym poziomie. Jedynie był problem z Madison, bo jak wiadomo

https://www.youtube.com/watch?v=uOVLsC1292o=1m38s

:lol

A zmanipulowanie wyników nie przysporzyło by najmniejszych problemów, kilka zwykłych fotek, a faworytka dostała by zdjęcie na którym widać pół cycka i zwycięstwo w kieszeni.

AJ Lee - to dla mnie taki pewniaczek po kursie 1.01. Druga będzie Kaitlyn, wyprzedza Mandy Leon o włos tylko dlatego, że nie za bardzo kojarzę tę drugą. ;)

Głosowanie zakończone - do kolejnej fazy przechodzą AJ Lee i Kaitlyn. :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• MattDevitto
      Dałem im szansę i rzuciłem okiem na pierwszy dzień New Japan Cup, ale znowu się zawiodłem. Strasznie przeciętne show z dwoma walkami turniejowymi, gdzie jedna z nich była po prostu katastrofą. Don Fale vs. Wolf nie powinni być nawet brani pod uwagę jako zestawienie na tym etapie, a jak dodamy do tego fatalny booking HoT to wyszła mizeria. Na cagematch z tego co widzę pojedynek walczy o świetną ocenę 1.40/1.50 i nie ma co się dziwić - ten sam szajs co zawsze. W karcie całego show było chyba 8 wal
    • Grok
      AEW ogłosiło dwa nowe mecze o pasy w ramach zaktualizowanej karty AEW Revolution. Kilka tygodni temu Thekla pokonała Kris Statlander, zdobywając AEW Women’s World Championship w Strap match. Później obroniła pas przed Thunder Rosie. Jednak po ich starciu w odcinku Dynamite z 4 marca Statlander powstrzymała Triangle of Madness (Thekla, Julia Hart i Skye Blue) przed atakiem na Rosę. Tuż potem prezydent AEW Tony Khan ogłosił w mediach społecznościowych, że Thekla broni pasa przed Statlander w t
    • Grok
      New Japan Pro-Wrestling serwuje drugą noc turnieju New Japan Cup dziś w Korakuen Hall. Zapowiedziano z wyprzedzeniem tylko dwa starcia turniejowe. W pół-main evencie Taichi skrzyżuje rękawice z Renem Naritą z House of Torture. Zwycięzca awansuje do ćwierćfinału, gdzie zmierzy się z Satoshi Kojimą 12 marca. W main evencie Oleg Boltin zmierzy się z El Phantasmo. Zwycięzca awansuje do ćwierćfinału przeciwko HENARE, również 12 marca. Oleg wchodzi w to starcie po zdobyciu NJPW Strong Openweig
    • Grok
      Kyle Fletcher szykuje się do obrony swojego TNT Championship na nadchodzącej gali AEW Dynamite. W środę, podczas odcinka Dynamite z 4 marca, Kyle Fletcher, Mark Davis i Kazuchika Okada pokonali Hangman Adam Page'a, Speedballa Mike'a Baileya i Kevina Knighta, zgarniając przy okazji nowe AEW World Trios Championship. Krótko potem ogłoszono, że na odcinku Dynamite 11 marca Fletcher broni swojego TNT Championship w starciu ze Speedballem Mike'em Baileyem. Oprócz walki o TNT Championship, Adam
    • Grok
      Nowy raport wyjaśnia decyzję David Finlaya o dołączeniu do AEW zamiast długo spekulowanego debiutu w WWE. Były gwiazdor NJPW, David Finlay, niedawno zszokował fanów, debiutując w AEW podczas odcinka Dynamite z 4 marca. Tuż po debiucie Cory Hays z BodySlam podał, że Finlay odrzucił ofertę z WWE na kontrakt niższego szczebla – start od NXT zamiast głównego rosteru. To właśnie ta propozycja skłoniła 32-latka do podpisania umowy z AEW w ostatnim tygodniu. Zaraz po debiucie i reunionie z Clark
  • Dodaj nową pozycję...