Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kobiety na forum

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   9
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Zastanawiałem się chwilę czy jest jakiś topic, gdzie mógłbym się dopisać, ale nie znalazłem nic odpowiedniego, a chciałem, żeby to co napiszę było w miarę transparentne.

Otóż patrząc w powitalnie, widać, że ostatnio zarejestrowało się sporo kobiet (tak zdaję sobie sprawę, że to mogły być jakieś trolle). Kilka z nich napisało nawet 2 posty, pozostałe raczej po 1 w kwestii przywitania.

Fajnie, gdyby na forum regularnie lub w miarę regularnie wypowiadałby się dziewczyny, bo to zawsze chłopaków jakoś napędza i do pisania i do większej ogłady ;)

Proponuję zorganizować akcję podobną do ściągnięcia na forum dinozaurów. Przydałoby się namierzyć wszystkie ostatnio (powiedzmy 2 miesiące) zarejestrowane osobniczki i wysłać jakieś powiadomienia, zaproszenia etc. Ważne, żeby udało się kilka z nich zaciągnąć nazat na forum. Do stracenia nie mamy nic - a zyskać możemy wiele.

Pytania, sugestie, uwagi ?

Chętni do zebrania listy osób ?

915802072594e34bce782c.jpg

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• LoboTaker

17

• IOOT_DZIKO

12

• patryniu

6

• hellner

4

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   991
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Pomysł ciekawy i warty uwagi. Może na początek np. dla każdego nowego użytkownika z żeńską płcią domyślnie ustawiana specjalna ranga i może kolor nicka? To mogłoby je zaciekawić i może zainteresować na tyle, aby poświęciły forum więcej czasu? ;)

Dodano:

Jakiś odzew w tym przyjemnym temacie? :D

Norbert, Brem ?

Potrzebujemy kogoś z możliwością wysłania z forum korespondencji seryjnej..

• Reputacja:   4

Może na początek np. dla każdego nowego użytkownika z żeńską płcią domyślnie ustawiana specjalna ranga i może kolor nicka?

Technicznie nie ma takiej możliwości chyba, że znajdziecie mi moda na phpbb3, który to umożliwia.

Norbert, Brem ?

Potrzebujemy kogoś z możliwością wysłania z forum korespondencji seryjnej..

Korespondencję seryjną można wysłać do wszystkich userów, lub do poszczegółnych grup tak więc w tym przypadku odpada.

Ale można też ją wysłać do poszczegółnych użytkowników, także musisz mi podać listę nicków tych userek, oraz treść tego maila, wtedy go wyślę.

94370642845de365932a94.jpg

• 5 miesięcy temu...

• Reputacja:   6
  • Styl:  Jasny

Admini nie ustawili jeszcze parytetów, więc Panie są niestety w mniejszości. Ale ostatnio - taka moja krzywa statystyka - chyba coraz więcej, przynajmniej tak mi się wydaje, czytając posty i dział przywitań. Było też kilka Pań, które już nie udzielają się, a w mojej skromnej opinii bardzo solidnie zapisały się w historii forum.

chcelatooo.png

Ostatnio rzeczywiście kilka kobiet się zarejestrowało. Sporo z nich zniknęło jednak po przywitaniu.

Mamy jednak jedną taką świeżą na forum, która z zawzięciem nie dała się przegonić.

Lobo, odezwij się ;)

• Reputacja:   66
  • Styl:  Ciemny

LoboTaker to dziewczyna ?

#SmartFanZone

Taki TYP ;)

• Reputacja:   2

Odzywam się.

Tak, Yao, jestem dziewczyną, tylko ty nie chcesz tego pojąć. I łatwo mnie nie przegonicie - mam trochę upodobania z deczka męskie + kocham wrestling, SERIO. Ukłon dla Taker-fanów - to dzięki Deadman'owi zaczęłam oglądać wrestling.

75137960457081728a67d7.jpg

Legenda głosi, że w WWE 2K14 pokonałaś tryb "Defeat the Streak" jakimś CAWem z overallem 0. Taka Taker-fanka :applause:

No ale to tyle tylko mnie bawiącego spamu. Dzisiejsza zmiana sprzyja (jeszcze) wrzucaniu na fora czegokolwiek - od BGZ zacząłem internety i chyba na BGZ kończę, choć do 6:00 daleko.

chcelatooo.png

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Yao dopóki nie zobaczy, to nie uwierzy :8

Legenda głosi, że w WWE 2K14 pokonałaś tryb "Defeat the Streak" jakimś CAWem z overallem 0. Taka Taker-fanka :applause:

Rozbawię cię - grałam tylko w SmackDown vs Raw 2007, więc czegoś takiego nie było. A z resztą bym nie chciała grać BaldTaker'em - moim zdaniem żałośnie wtedy wygląda.

• 2 tygodnie później...

Taker jest łysy w WWE 2K14? Hmm, Taker (nie tylko w WWE 2K14) jest łysy?!

Kurde, mam tę grę i nie zauważyłem. I tak Razor rządzi :P

chcelatooo.png

Taker jest łysy w WWE 2K14? Hmm, Taker (nie tylko w WWE 2K14) jest łysy?!

Dobra, ma mohawk'a, ale jednak wygląda jak łysy. Może inaczej - wygląda źle bez długich włosów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Penta poświęcił swoje zwycięstwo w walce o tytuł Intercontinental wszystkim, którzy kiedykolwiek w niego wierzyli. Na tymtygodniowym Raw Penta pokonał Dominika Mysterio, zdobywając pierwszy tytuł w karierze WWE. Gościł w podcaście No-Contest Wrestling tuż po emisji show i skomentował to, że wreszcie został Mistrzem Intercontinental – po wielu nieudanych próbach sięgnięcia po ten prestiżowy pas. „Człowieku, pierwsze wrażenie było szalone. Ale jednocześnie czuję, że emocje opadają, bo to dla m
    • Grok
      Gwiazda All Japan Pro Wrestling, Yuma Aoyagi, wraca na ring po odbyciu trzymiesięcznego zawieszenia. W listopadzie 2025 AJPW ogłosiło, że Aoyagi został zawieszony na trzy miesiące z 50-procentową redukcją pensji za swój udział w wypadku drogowym, do którego doszło po jednym z eventów promocji. Aoyagi nie doznał obrażeń w tym incydencie, ale pasażer pojazdu, w który wjechał, musiał być leczony z powodu urazu nogi. Ustalono, że Aoyagi, który prowadził auto z wygasłym prawem jazdy, spowodował kol
    • Grok
      Ren Narita i Oleg Boltin zapewnili sobie awans do kolejnej rundy New Japan Cup 2026. Druga noc turnieju odbyła się w Korakuen Hall w czwartek. Narita pokonał Taichi, a Oleg rozprawił się z El Phantasmo. W drugiej rundzie czekają ich starcia: Narita vs. Satoshi Kojima oraz Oleg vs. HENARE, zaplanowane na 12 marca. Kojima i HENARE to jedni z tych, którzy otrzymali bye w pierwszej rundzie. 55-letni Kojima wszedł do turnieju w ostatniej chwili jako zastępstwo za kontuzjowanego Tomohiro Ishii.
    • KyRenLo
      Walka Pań. Thekla vs. Kris: Karta na teraz w obrazku:
    • KyRenLo
      Danhausen ma pojawić się na najbliższym Smackdown. Ciekawe, czy wzorem czerwonej tygodniówki nie rzuci, aby przypadkiem klątwy na Drew. Zobaczymy:  
  • Dodaj nową pozycję...