Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

BGZ Wrestler Października

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Głosujemy na najlepszego zawodnika października! Wybieramy jednego wrestlera i pod spodem piszemy, dlaczego właśnie on.

John Cena - Konsekwentnie dąży do kolejnej walki z Brockiem Lesnarem, wygrał walkę o miano pretendenta do pasa WWE WHC, teraz będzie kapitanem jednej z drużyn na Survivor Series.

Dean Ambrose - Aktualnie przynosi największy pop na galach WWE, znakomicie prowadził feud z Sethem Rollinsem, teraz doczekał się kolejnego poważnego story, jego walki były znakomite, wygrywa walkę z Ceną o miejsce w Main Evencie HiaC, czego chcieć więcej?

Dolph Ziggler - Obecny Intercontinental Champion jest jednym z tych zawodników, którzy podnoszą rangę tytułu swoimi czynami. To nie jego wina, że dostaje słabe feudy, jednak jego obrony tytułów, zwłaszcza na HiaC dowodzą, że jest on jednym z najlepszych zawodników października.

AJ Lee - W końcu zatrzymała ciągłe zmiany właścicielek pasa Div i obroniła tytuł na HiaC. Zawsze dawała z siebie wiele i widać, że jest aktualnie najlepszą zawodniczką w rosterze WWE.

Seth Rollins - wahałem się czy nie dać tu przypadkiem Ruseva, który wygrywa wszystko jak leci, ale to jednak Rollins daje nam ciekawsze show. ME HiaC był bardzo dobry również w jego wykonaniu. Mimo, że nie wygrywa czysto, to jednak jego postać prowadzona jest konsekwentnie i w końcu doczeka się czegoś wielkiego.

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kosaki

2

• The_Icon

1

• DonCarlos

1

• Myers

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Klasyczny

Wow, cóż to się stało, że wznowiono kontynuowanie tego projektu? :8

Dean Ambrose - jego początki w solowej karierze były bardzo przeciętne i umykał mi bardzo ze względu na tę nudę którą wprowadzał. Po jakimś jednak czasie, kiedy program Dean'a i Seth'a zaczął nabierać coraz to większych rumieńców - sam Ambrose zaczął się rozkręcać, prowadzi ciekawsze segmenty, przyjemniej słucha się go gdy łapie za majk.

Uważam, że to on właśnie może być uważany za "wrestlera października" choć przyznam szczerze, że Jasiu i Rollins też mogliby stanąć w szranki o to miano. :P

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Android

Jakoś tak wyszło, że sobie o tym przypomniałem xD

Dean Ambrose - Zapowiadał si.ę tylko aktorsko i na majku, teraz pokazuje, że jest cholernie inaczej i jest jednym z najlepszych zawodników w federacji. Serio. Na jego powrót, kiedy poszedł kręcić film, czekałem z zaciśniętymi kciukami aż do tego w końcu doszło, robi wielką robotę w federacji i znakomicie zapełnia lukę po nieobecnych main eventerach.

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

• Urządzenie:  Windows

Rollins - federacja co raz odważniej na niego stawia. Chłopak dostaje więcej czasu w segmentach, jego walki pną się wyżej w karcie, widać że zapowiedzi o tym że będzie przyszłością federacji nie są przesadzone. Warto dodać że w przeciwieństwie do wielu nowych promowanych zawodników jest bardzo równy, nie jest wybitny w żadnym aspekcie wrstlingu, jest po prostu dobry i więcej w każdym z nich. Poza tym nie zalicza jakiś głupich wpadek jak chociażby Ambrose który jednego tygodnia sprzedaje świetne promo, a na następnej gali duka jakieś usypiające pierdoły.

Ambrose - Lubię wariatów w federacji więc mi gość bardzo pasuje. Dobrze pokazuje się w ringu i nie nudzi przy mikrofonie. Ogólnie zagłosowałbym na Mizdowa ale nie można :(

• Reputacja:   0

Zdecydowanie Dean. Miałem sporą przerwe we wrestlingu, ale od początku października z kawałkiem września jestem już na bierząco i zdecydowanie stawiam właśnie na niego. W kiepskim jak dla mnie rosterze, zdecydowanie błyszczy. Przy mikrofonie raczej bez zarzutu. Segmenty takie jak ten z walizką z farbą czy wózkiem z hamburgerami trochę przypominają lepsze czasy a to oznacza mniej więcej tyle, że czasami nawet nie chce się przewijać gal :) ogólnie jak dla mnie dobrze prowadzona postać + dobra gra deana i mamy wrestlera października.