Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE w Polsce - 15/04/2015 - Torwar, Warszawa

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   121
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Attitude

O dziwo ME dało się oglądać, w sumie to jedyna walka którą mój kolega był zainteresowany, a przed tą galą widział tylko 1 pojedynek (TLC z WM x-7). I nawet wyryło mu się w głowie "Suplex City" albo "Uso sucks".

Walka Wyatta byłą niezła, wgl sam Bray jest super. Ale walka Dolpha z "Rudy do domu" Sheamus była i wolna i nudna i za długa.

NAJWIĘKSZY POLSKI FAN AEW

bkCjbFy.gif

• Odpowiedzi 260
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• DonCarlos

50

• IOOT_DZIKO

34

• Yao

34

• Hacjend

23

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Klasyczny

"Dla ciebie pan Dziku szmato"

Dobrze, że to powiedział, a nie napisał.

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  BGZ

vieiraa5, ty jesteś gościem od grania w rury ? :D :D

Witaj na pokładzie :D

Dzięki Panowie (i tobie śmierdzielu) za zlocik. Bardzo przyjemne spotkanie, niezbyt przyjemne wstawanie po 2h ;)

Ogólnie wielki pozytyw #NiechMowi ;)

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   121
  • Styl:  Attitude

> vieiraa5, ty jesteś gościem od grania w rury ? :D :D

> Witaj na pokładzie :D

Tak, to dokładnie ja :)

NAJWIĘKSZY POLSKI FAN AEW

bkCjbFy.gif

• Styl:  Jasny

Może po odespaniu tych nocek picia w hostelu pokuszę się o jakiś większy komentarz o zlocie i gali, na chwilę obecną powiem że było grubo. Dziku żałuj że zwinąłeś się wcześniej, bo drugi wieczór też dawał radę ;)

Wiesz że impreza będzie dobra gdy hostel zdobią takie malunki

11150243_1104781116205998_7489670186961070323_n.jpg?oh=e94a3b1d12ccbbc9c187068b5b1ad3a3&oe=55E5D0D6

Trochę żałuję że nie zostałem na drugą nockę ale cóż tak bywa... Gala mocno średnia, zlocik jak zwykle na wysokim poziomie przy obecności MOPA... DUżo pamiętnych tekstów jak chociażby ten o multisporcie xD czy też ja odbierający telefon i Pietrek krzyczący "Z KIM SIĘ PUŚCIŁAŚ SZMATO!?" : D ... Poza tym że za jebany pendolino pedalino zapłaciłem pierdolone 72 złote, nadal nie mam vipa jak hogata to było zajebiście. BREM działaj!

Ps. Dziku oddzwoniłeś do mechanika? :D

WHATCHA GONNA PAY!? 9.99!

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

• Reputacja:   0

No ja żałuje mega że nie moglem zostać drugi dzień zwłaszcza że w pierwszy też średnio ogarniałem po 2h snu o czym świadczy chociażby fakt że zasnąłem przed 2 i nie przeszkadząło mi że w tym samym pokoju do 5 chlało 8 typa ;D Zlot super, fajnie było Was poznać, ogolnie śmiesznie jak po paru latach się zobaczy ludzi znanych tylko z neta.

Co do samej gali to no już tak super nie było ;P NNa początek promo Barrett'a, że Bryan'a nie będzie i ta ciekawość kto wyjdzie w zastępstwie a tu... Usos o.0 I to jeszcze składa Barrett'a... Dalej nie było lepiej, ogólnie jeden wielki jobberland, nawet Ryder się załapał i to jeszcze wygrał, tutaj jedyny plus za 'zamknij morde' w wykonaniu Mizdowa które się przyjęło na reszte gali. No fajnie że Balor był ale ogólnie też z Rosem szału nie zrobili. Triple Tag o pasy byłby spoko gdyby nie fakt że zamiast lucha czy asension dostaliśmy kolejnych jobberów czyli New Day i ... matadorów... Ale chanty dawały rady podczas tej walki. Szkoda że nie daliście się namówić na 'czarny pudzian' ;P

Podczas Sheamusa z Ziggim już serio przysypiałem, dobrze że była przerwa i energetyk dal mi przetrwać reszte gali. Six women tag to w ogóle zbiór największych jobberek dywizji. Chętnie bym zobaczył Paige czy Bellaski ale dostaliśmy Emme Cameron, dwie laski które w telewizji się nie pokazywały z rok czyli Layle i Tamine plus Natalye która w walce tagów była heelem a chwile później już facem. 6tej nie mogę sobie przypomnieć. A tak... Rosa... Rowan z Brayem to pierwsza walka która mnie zainteresowała, panowie dali radę, fajna interakcja Wyatta z publiką ('UNDERTAKER!' -> 'HE'S DEATH!'). No i ME któy mega zaskoczył mnie bo był na prawde dobry. Zaczynając od proma Showa z najlepszą interakcją gali 'ZAMKNIJ MORDE! -> 'Speak English!'... 'SHUT THE FUCK UP!' -> 'Thats better..." no i sama walka na prawde na poziomie. Jeżeli panowie na ER pokażą podobny poziom nie będę hejtował tej walki. Poszły chyba z 3 stoły, pelno wiarygodnych nearfalli, wcale nie mega zamulone tępo. Roman zapropsował w moich oczach tym starciem. No i jeszcze 'PLEASE RETIRE!' mocne aczkolwiek trochę mi było żal Showa, musiało mu byc przykro ;P

Podsumowując gala bardzo słaba, dobry ME, niezły Bray z Rowanem, reszta usypiająca kupa. Atmosfera super, jak na tak małą ilosc ludzi na gali chanty dawały rade, raczej nie było dłuższych momentów ciszy. W końcu nie doszło do chantów Pawłowskiego ale to dobrze ani też nie nie zebraliście się jednak na 'LoboTaker' żeby pomachać koleżance, to gorzej ;P

nadal nie mam vipa jak hogata

Kto to Hogata :?:

• Reputacja:   2

W końcu nie doszło do chantów Pawłowskiego ale to dobrze ani też nie nie zebraliście się jednak na 'LoboTaker' żeby pomachać koleżance, to gorzej ;P

Ooo, miło, że ktoś pamiętał, że też tam byłam :D

Ogółem zapomniałeś o reakcji Sheamus'a na chant "You look stupid!" --> "I am NOT look stupid...". Potem szły same polskie chanty xD

Mi się event bardzo podobał. Myślałam, że znów Miz odezwie się po polsku (jak to zrobił w 2012 w Gdańsku), a tu takie zaskoczenie - Mizdow i "Zamknij Mordę!" - tak o to kupił publikę.

Przeczytałam o najnowszym SD!, że Kidd i Cesaro mocno hejcili na Anglię - u nas hejtów nie było. Widocznie w ich oczach jesteśmy lepsi od Anglii :D

Entrance Wyatt'a - epicki *^* I jedyny troszkę niepasujący chant, do którego się oficjalnie dołączyłam (ja nie krzyknę 'Undertaker'? JA?!)

Ziggler i Sheamus - poza chantami walka była nudna.

Ogólnie Loża Honorowa myślała, że Romek wyjdzie z naszej strony, a tu taka niespodzianka - wychodzi z drugiej strony gali xD Obawiałam się wielkiego heat'u w stronę Reigns'a, lecz obawy się nie spełniły - było wręcz odwrotnie.

Moim zdaniem to była dobra gala. Pomimo małej hali, postarali się o ekrany, co mocno zaplusowało. Szkoda 2 rzeczy - Balor wyszedł bez make-up'u, a Reigns nie zrobił Spear'a Show'owi na stole. Momentami czasem szkoda mi było New Day (może dlatego, że zapamiętałam Kofi'ego jako tego dobrego, ale cóż...) Nawet divy dały radę.

Najlepsza walka - Tag team match Miz&Fandango vs. Damien Mizdow&Zach Ryder (najśmieszniejsza w dodatku) oraz Finn Balor vs Adam Rose

Najgorsza/najnudniejsza walka - Dolph Ziggler vs Sheamus

Najlepszy entrance - Bray Wyatt (kurde, te światła *^*)

Największe zdziwienie - Roman Reigns (dał radę, zrobił dobre show i wyszedł od widowni)

Co do walki div - mogło być gorzej, a wyszło całkiem świetnie (powiem więcej - była ciekawsza od walki Ziggy'ego z Rudym)

Moja ocena 8/10 - warto było wydać kasę na bilet, oj, warto było :t_up:

75137960457081728a67d7.jpg

• Reputacja:   6

Gdzieś pod koniec zaczyna się nasz chant "jesteś rudy" :D

Cytat z typowego:

Warto odnotować chanty "You look stupid" i "Rudy do domu" które były wspaniałe, ale "Sędzia kalosz" lekko mnie zniesmaczyły i tutaj nie chantowałem.

Leżę xD

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

Warto odnotować chanty "You look stupid" i "Rudy do domu" które były wspaniałe, ale "Sędzia kalosz" lekko mnie zniesmaczyły i tutaj nie chantowałem.

Ja nawet słyszałam, jak małe chłystki to krzyczały. Obok mnie dzieciak się pyta swego ojca: "jak jest po angielsku Sędzia Kalosz?", co ojciec odpowiada: "Nie wiem, tego raczej się nie tłumaczy. Równie dobrze może być referee sucks". Dzieciak - nieśmiale, ale jednak - zaczął drzeć "referee sucks" xD Nie mówiąc o tym, że źle to wymawiał. W takim momencie chciałam strzelić sobie gonga w twarz, bo to było mocno dołujące.

• Reputacja:   66
  • Styl:  Ciemny

Nie wiem, tego raczej się nie tłumaczy. Równie dobrze może być referee sucks". Dzieciak - nieśmiale, ale jednak - zaczął drzeć "referee sucks" xD Nie mówiąc o tym, że źle to wymawiał. W takim momencie chciałam strzelić sobie gonga w twarz, bo to było mocno dołujące.

Typie co złego jest w tym że ziomek od najmłodszych lat jest Smartem ?

ps.ch***jowa gala,fajny zlot 3/10

#SmartFanZone

Typie co złego jest w tym że ziomek od najmłodszych lat jest Smartem ?

Nie dziwię się takiej wypowiedzi po smarcie we własnej osobie. Ja, niestety lub stety, nie jestem. I JESTEM DZIEWCZYNĄ.

BTW. jak nie znoszę Lesnara, to się trochę do smartów zalicza?

• Reputacja:   6

Nie.

Plus dla Yao tłumaczyliśmy tyle razy, że jesteś dziewczyną. Nie zrozumiał...

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

• Reputacja:   66
  • Styl:  Ciemny

Plus dla Yao tłumaczyliśmy tyle razy, że jesteś dziewczyną. Nie zrozumiał...

Ale, że Dudka na Mundial nie wzięli.

#SmartFanZone

BTW. jak nie znoszę Lesnara, to się trochę do smartów zalicza?

Hehe, ja też się czasem zastanawiam kim tak naprawdę jest "smart".

Wiele razy natrafiłem na przeróżne definicje - "osoba nie znająca się na wrestlingu", "człowiek hejtujący wszystko co popadnie", "osoba postępująca na przekór Vince'owej polityce".

Teraz to ciężko znaleźć "'smartów" takich naprawdę. Większość ludzi tworząc takie grupy składają się z jednego człowieka, który całokształtem wpisuje się w cechy, a cała reszta - jak te tresowane małpki - robi to co on żeby się wyróżnić i nie wyjść na "idiotę".

Co do Lesnara. Ciężko tak naprawdę stwierdzić. Bo chyba tak naprawdę to ta cała reakcja przypada Heymanowi, który robi kapitalną robotę. Gdyby zrobili eksperyment, w którym Paul'a by nie było i Brock sam wychodziłby do ringu to stawiam, że pierwsze dwa tygodnie byłaby reakcja, a potem wszystko by przycichło.

Wszystko zależy od sytuacji w jakiej się znajdzie dany zawodnik. Jak Brock feudował z Ceną to oczywiste było, że wszyscy pójdą za tym pierwszym bo był czymś świeżym, czymś "nowym" - a Jasio jest tam od "zawsze". Ale przecież nieraz w głębi serca dziękowali John'owi za uratowany segment czy coś takiego.

Ja na przykład uważam Reings'a za ścierwo, ale przepadam za Ceną. Nie zaliczyłbym się do "smartów" bynajmniej.

ps - może nawet fajną dyskusję na osobny temat by się z tego skleiło jakby każdy wyraził swoją opinię na ten temat.

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg