Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka PPV WWE Hell in a Cell 2014

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W powyższej ankiecie wybieracie walkę, która zrobiła na Was największe wrażenie na Hell in a Cell 2014!

Proszę również zostawić komentarz dlaczego akurat tę walkę wybraliście!

Dodano:

Nie oglądałem od początku, więc puściłem sobie w całości tylko divy, Jaśka i walkę wieczoru.

Głos oddaje oczywiście na walkę o tytuł kobiet, ponieważ z tych trzech walk, które widziałem była najlepsza z najgorszych. Dziwi mnie to, że feudują cały czas, a nie potrafią zrobić jednej, porządnej walki.

Jest między paniami chemia i wierzę, że wykręcą jeszcze walkę na miarę chociażby Paige/Emma z Arrival - dlatego otrzymują mój głos.

Dlaczego nie zagłosuję na main event? Dlatego, że mi się w ogóle nie podobał, poza końcówką. Stypulacja imo kompletnie niewykorzystana z perspektywy tego, że Ambrose'a chciał się mścić na "bracie". Mogli to naprawdę fajnie poprowadzić, a zrobili z tego coś tak fatalnego. Nie tego oczekuję od walki w klatkach...

...ale tak jak pisałem, końcówka na plus. Dziwi jednak to wmieszanie się Bray'a, ale po dłuższym zastanowieniu można stwierdzić, że Wyatt chciał potężnego powrotu, podkreśleniu, że nadal dominuje i to jak najbardziej wyszło. Świetny return imo.

Tak na marginesie - co powtarzał Bray w momencie gdy lampa świeciła na środku ringu? Będę wdzięczny.

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Myers

2

• The_Icon

1

• Coun

1

• Kosaki

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Jasny

Ja zagłosuje jednak na Main Event. Dobry był opener, Jan z Ortonem też nieźle sobie poradzili. Divy omijałem bo mnie nie interesują, może to błąd? Ale w Main Evencie pomimo tego że mógł być lepszy to i tak się trochę działo. Nie pamiętam kiedy zostały użyte cztery stoły (komentatorskie też się liczą) i wiele innych bajerów. Cieszy powrót Wyatta i to w Main Evencie PPV i to w ME PPV kiedy nowe gwiazdy walczyły. Duży plus!

Nie widzę ankiety. Podobnie jak Icon ja również na Main Event. Zastanawiałem się nad tą walką oraz pojedynkiem o pas IC, ale w tym pierwszym nie było stypulacji, która w Walce Wieczoru była i uważam, że została dobrze wykorzystana, a dodać dobre umiejętności ringowe wyszło naprawdę dobrze.

• Urządzenie:  Windows

Main-event. Nie dlatego że mnie jakoś zachwycił, ale raczej z braku konkurencji. Można by pomyśleć o openerze, ale tam niestety nie było żadnej historii.

• Reputacja:   0

Main event- najlepiej podbudowany i niespodziewana końcówka.

85470364654a3ea1bb931f.jpg

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Android

Ja odmiennie zagłosuję na opener. Mimo, że nie było jakiejś wielkiej historii, to walka była świetna i tym przyćmiła main event, który nie spełnił moich oczekiwań. Więc Cesaro vs Ziggler.

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

• 2 tygodnie później...

PODSUMOWANIE:

Dean Ambrose vs. Seth Rollins - 5 głosów

AJ Lee vs. Paige - 1 głos
tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • -Raven-
      „Miejsce pod słońcem”
    • Bastian
      Bohater filmu "Zeroville", grany przez Jamesa Franco, ma swój jeden ulubiony film. Podaj jego polski tytuł.
    • MattDevitto
  • Dodaj nową pozycję...