Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

2015 bez Bryana? Orton żąda urlopu, Maddox w ringu?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

:arrow: Ostatnio dochodzi do sporych zgrzytów na linii Randy Orton vs Vince McMahon. Randy odmówił pojawiania się na tapingach SD, gdyż jego zdaniem ma on zbyt mało wolnego, i nie zgodził się nawet na obietnice pushowania jego postaci. W dodatku Randall uważa, że jego postać jest całkowicie źle prowadzona i zdementował plotki o tym iż podpisał nowy kontrakt z WWE. Sytuacja wygląda coraz ciekawiej, a jak to się zakończy zobaczymy

:arrow: Wciąż nie wiadomo jaka walka będzie walka wieczoru HIAC, ale na tą chwile wszystko wskazuje na pojedynek Seth Rollins vs Dean Ambrose. Bardzo ciekawe rzeczy (tak, napisałem to) mogą dziać się w walce John Cena vs Randy Orton, a właściwie po tej walce (nie ma głupich), gdyż prawdopodobne jest iż Viper przejdzie face turn.

:arrow: Bardzo mało prawdopodobne jest by Daniel Bryan powrócił na RR. Daniel prawdopodobnie będzie musiał przejść kolejną operacje, co może wykluczyć go nawet z udziału w kolejnej Wrestlemanii, a najgorsze scenariusze przewidują to iż Daniela w ogóle zabraknie w nadchodzącym 2015 roku w ringu WWE. Wobec tych plotek kandydatem nr 1 do wygrania RR staje się Roman Reigns.

:arrow: Adrian Neville zbiera kapitalne recenzje od innych zawodników WWE podczas Live Eventów, przez co WWE coraz bardziej zwraca na niego uwagę, i prawdopodobne jest iż dostanie on spory push na start.

:arrow: Sporo gwiazd nie chciało być na 15 leciu SD. Jak na razie znamy tylko nazwisko Vickie Guerrero, która odmówiła WWE tłumacząc się brakiem czasu, ale za kulisami mówi się, że lista odmawiających była znacznie dłuższa.

:arrow: Kolejne PPV od NXT (NXT Special) odbędzie się już w grudniu tego roku, i pewnie jest na co czekać ; )

:arrow: Kurt Angle raczej na pewno nie powróci do WWE. Otóż ten znakomity technicznie zawodnik jest blisko podpisania umowy z TNA, gdzie dostanie kontrakt Part -Timera. Warto zaznaczyć, że Angle chce postawić wyraźnie na swoją karierę filmową.

:arrow: Po zwolnieniu z WWE Justina Robertsa głównym tematem na zapleczu było to kto go zastąpi. Na tą chwile najpoważniejsze opcje są takie, że Lilian Garcia przejmie RAW, a murowany kandydat do przejęcia SD - Tony Chimel zostanie bez niczego, gdyż do SD szykowani są Byron Saxton, lub Eden.

:arrow: Bardzo prawdopodobne, że do WWE powróci Brad Maddox, który podobno ostatnio ostro trenował, i nie wykluczone, że zobaczymy go w roli wrestlera : ).

Sorry, że mało, ale susza dzisiaaaj max ; /

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Myers

3

• Kosaki

2

• Bryx

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Wciąż nie wiadomo jaka walka będzie walka wieczoru HIAC, ale na tą chwile wszystko wskazuje na pojedynek Seth Rollins vs Dean Ambrose. Bardzo ciekawe rzeczy (tak, napisałem to) mogą dziać się w walce John Cena vs Randy Orton, a właściwie po tej walce (nie ma głupich), gdyż prawdopodobne jest iż Viper przejdzie face turn.

Raczej na bank walka Rollins/Ambrose będzie main event'em bo generalnie wokół nich teraz toczy się najwięcej.

Jeżeli chodzi o postać Viper'a to rzeczywiście - nie jest za ciekawie. Uważam, że powinni mimo wszystko poświęcić troszkę więcej czasu jego postaci i nie turnować go bo wtedy będzie kompletna klapa według mnie.

Wystarczy przypomnieć sobie nie tak odległe czasy kiedy to Randy feudował z Del Rio czy jakieś inne, nic niewarte feudy. :8

Bardzo mało prawdopodobne jest by Daniel Bryan powrócił na RR. Daniel prawdopodobnie będzie musiał przejść kolejną operacje, co może wykluczyć go nawet z udziału w kolejnej Wrestlemanii, a najgorsze scenariusze przewidują to iż Daniela w ogóle zabraknie w nadchodzącym 2015 roku w ringu WWE. Wobec tych plotek kandydatem nr 1 do wygrania RR staje się Roman Reigns.

A pewny byłem, że rehabilitacja zmierza w dobrym kierunku i Bryan będzie mógł powrócić do ringu już niedługo - a tu takie, w sumie niemiłe zaskoczenie. Nie jestem jego jakimś wielkim fanem, szczerze to nawet go nie lubiłem, ale pokazywał świetne walki i publika go lubiła.

Miejmy nadzieję, że da chłopak radę i wróci "do domu". :P

Jeżeli chodzi o to drewno to już nie raz pisałem, że kompletnie sobie tego nie wyobrażam. Można się spodziewać, że w WWE nastaną cholernie słabe czasy. :(

Adrian Neville zbiera kapitalne recenzje od innych zawodników WWE podczas Live Eventów, przez co WWE coraz bardziej zwraca na niego uwagę, i prawdopodobne jest iż dostanie on spory push na start.

Wiadome, świetny technicznie zawodnik, doświadczenie ze sceny niezależnej spokojnie pozwala mu walczyć w pełnym wymiarze - ale czy jest to materiał na największego mistrza? Według mnie, brakuje mu "tego czegoś" - żeby być mistrzem, trzeba mieć jednak "to coś".

Kolejne PPV od NXT (NXT Special) odbędzie się już w grudniu tego roku, i pewnie jest na co czekać ; )

Nazwa dość interesująca i można z niej wywnioskować, że szykują nam coś specjalnego. Oczywiście czekam z niecierpliwością. :t_up:

Kurt Angle raczej na pewno nie powróci do WWE. Otóż ten znakomity technicznie zawodnik jest blisko podpisania umowy z TNA, gdzie dostanie kontrakt Part -Timera. Warto zaznaczyć, że Angle chce postawić wyraźnie na swoją karierę filmową.

Już gdzieś to pisałem, Angle jedynie do trenowania młodziaków albo pracy gdzieś na back'u. Uważam, że jego zdrowie już trochę szwankuje i nie warto ryzykować.

Bardzo prawdopodobne, że do WWE powróci Brad Maddox, który podobno ostatnio ostro trenował, i nie wykluczone, że zobaczymy go w roli wrestlera : ).

E tam, ja szczerze mówiąc wolałbym go jako jakiegoś GM'a. Według mnie całkiem nieźle się spisywał w roli GM'a RAW i chętnie zobaczyłbym go ponownie. W ringu generalnie nic nie pokazał bo były to raczej squashowe pojedynki o kontrakt z WWE - ale może się pozytywnie zaskoczę?

:t_up:

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Android

Nazwa dość interesująca i można z niej wywnioskować, że szykują nam coś specjalnego. Oczywiście czekam z niecierpliwością.

Myers, o ile się nie mylę to nie tyle nazwa tego PPV, tylko ogólna nazwa tych wszystkich eventów NXT :D

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

Myers, o ile się nie mylę to nie tyle nazwa tego PPV, tylko ogólna nazwa tych wszystkich eventów NXT

Oglądając wszystkie trzy eventy wypuszczone przez NXT śmiało stwierdzam, że ringowo najwyższy poziom, więc dodanie do tego jakiegoś smaczku fajnego, będzie czymś mega mega.

Coś myślę, że na "NXT Special" zrobią coś fajnego, a przynajmniej mam taką nadzieję. :D

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Android

Myers, nie rozumiesz. "NXT Special" to ogólna nazwa tych wszystkich PPV xD

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

Aha, okej. W takim razie czekamy na grudzień. Ciekawe jak nazwą to kolejne PPV, może NXT "Takeover 3"? :8

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Przeczytałem wlasnie że dużo zależy od stanu Brona Breakkera względem WrestleManii. Gdyż jeśli dojdzie do zdrowia to dostaniemy Rollinsa z młodym Steinerem. Jesli nie, to Lesnar tak naprawdę może zmierzyć się z Obą, z Rollem i nawet z LA Knightem. Najmniej pewny miejsca w tej karcie niestety ale musze to napisać chyba jest LA Knight. Femi pewnie poleci w szranki z Lesnarem, innej opcji nie widzę. Rollinsa wcisną gdzie chcą i z kim chcą i będzie to dobre. A Knight za wiele opcji nie ma, może z Vi
    • Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
  • Dodaj nową pozycję...