Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

czy da radę odpalić SD! vs. RAW 2007 na PC ? maam emulator PCSX2 v.0.9_2 . mam ściągnięty bios ale nie umiem tego włączyć. włączałem bezpośrednio z kompa lub z obrazu płyty i nic. ostatecznie wywala mi coś takiego : "System.cnf not found" a w emulatorze pisze : Player is not setup :( ta gra powinna chodzić bo sprawdzałem na głównej stronie PCSX gry działające na tym emu.

Mój komp to

procek intel pentium 4 3,06 GHz

karta Nvidia GeForce Gigabyte 7300 GS

1GB ramu

G4G.pl

Najlepsze Serwery CS Steam, Battlefield Bad Company 2, Call of Duty, Medal of Honor, Minecraft i wiele, wiele innych !!!

Zapraszam!

• Odpowiedzi 21
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mistico

5

• Kamo Jeff Hardy

3

• sportsmen

2

• Rafał_TNA

2

Top użytkownicy w tym temacie

Słyszałem opinie, że na żadnym emulatorze PS2 nie pograsz sobie jak człowiek. I jestem w stanie w to uwierzyć, bo na moim sprzęcie (podobna konfiguracja jak u ciebie) gra działała, ale wyciągała średnio 4-5 klatek na sekundę.

117380471846b21e8779201.gif

kumpel ma taki komp jak ja i jemu chodziło normalnie bez żadnej wiechy, tyle że u niego tak chodziło SvsR 2006. Może za bardzo się rzuciłem na 2007 i powinienem spróbować z 2006 ? tylko jak to zrobić wszystko żeby odpalić tą gre ? bo ja z tym kumplem niestety nie mam żadnego kontaktu :(

G4G.pl

Najlepsze Serwery CS Steam, Battlefield Bad Company 2, Call of Duty, Medal of Honor, Minecraft i wiele, wiele innych !!!

Zapraszam!

To jest kwestia konfiguracji emulatora. Pamiętam, że też miałem problem z odpaleniem, ale pogrzebałem w googlach, później w opcjach i zaskoczyło. Tylko, ze za cholerę nie pamiętam, o co dokładnie chodziło.

A co do emulatora PS2, to są pewnie na forum ludzie lepiej obyci w temacie, więc nie będę mędrkował.

117380471846b21e8779201.gif

Najprawdopodobniej brak ci jakichś pliczków, najlepiej ściągnij sobie najnowszą wersję emulca

razem z biosami to zadziała, bo ja jakąś grę próbowałem odpalić i działała (oczywiście pokaz slajdów ;];];]). A jak nie to zostają fora o emulacji i google.

PS: Jak wiadomo, Bill i spółka kaszanią ciągle sprawę, więc może reinstalka systemu będzie potrzebna.

Powodzenia, Szym

też się zastanawiałem nad formatem ... mam najnowszą wersje tego PCSX2 z głownej strony producenta ... razem z BIOSem ... :(

oto dowód, że gra powinna na tym emulatorze pójść ... Gry

ja nie muszę w tą gre pograć, ja chciałbym choćby ją uruchomić ...

G4G.pl

Zapraszam!

to jest głównie na kompa a nie na PC . ale ta jest swietna nie dawno ja sobie kupiłem i juz mam mistrzostwo WWE i pas World Heavyweight Champion . a jestem Bookerem T .

[ Dodano: 2007-07-23, 07:14 ]

sorry * ta gra jest na PS2

TNA i WWE <333 The Best !!!

73783301046a455041e78e.jpg

ja wiem o tym że ta gra głównie na PS2, no ale z braku konsolki muszę się męczyć z emulatorami :(

G4G.pl

Zapraszam!

Jej sie niestety nie da odpalic na kompa
TNA i WWE <333 The Best !!!

73783301046a455041e78e.jpg

I tu się mylisz bo gra SvsR 2006 bankowo mi pójdzie !

G4G.pl

Zapraszam!

• 8 miesięcy temu...

ej a na emulatorze z xbox-a 360 będzie chodzić czy też 5 klatek na sekunde
I love Wrestling

Też będzie 5 klatek na sekundę... Nie odpalisz poprawnie na kompie tej gry... Radzę zainwestować w PS2 :D

ej a jeszcze jedno pytanko bo mam emulator na Microsoft Xbox a czy to to samo co xbox 360 ?
I love Wrestling

Nie... X-Box jest nieco starszy niż X-Box 360. X360 jest z 4 generacji konsol: PS3, Wii, X360...

a masz romy do Microsoft Xbox ?
I love Wrestling
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Bastian
      Tak jest
    • KyRenLo
      John Cena ma rywala. Tak jak spodziewała się zdecydowana większość z nas już przed samym turniejem jest to oczywiście Gunther: Wiemy również coś więcej o kolejnych dwóch pojedynkach. Bayley zmierzy się z Sol Rucą: Natomiast Cody Rhodes podejmie mistrza NXT (Kogoś z dwójki Ricky/Oba):      
    • KyRenLo
      Widzę coś o Flo, więc muszę odpowiadać. Zapewne chodzi o zawodniczkę obecnie TNA zwaną Tessa Blanchard.
    • Grins
      Tak jak myślałem Gunta idzie na Cena, ale to co się działo po walce ewidentnie wskazuje że nie tego fani oczekiwali, coś czuje że zbierze przepotężne buczenie za tydzień, po co wgl był ten turniej? Nie można było zorganizować to tak że Gunther atakuje Cena na Survivor Series dusi go, brutalnie go niszczy i rzuca mu wyzwanie że to on będzie jego ostatnim przeciwnikiem? Przecież to byłoby o wiele lepsze rozwiązanie niż bezsensowny turniej z którego i tak nic nie wyszło, moim zdaniem taka decyzja z
    • MattDevitto
      Od jutra turniej wkracza praktycznie w decydującą fazę, więc dla zainteresowanych dodaję bloki:
  • Dodaj nową pozycję...