Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pro wrestling na smartfonach z systemem android

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   4
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Ja mam aktualnie Cenę Epic Pro na Full, Macho Mana Ultra Rare Pro na full, Ultimate Warriora Legendary na full, Braya Wyatta Epic na full, Cameron Epic na full, a w zapasie mam 3 epici na full, Macho Man, Del Rio i Ryback, prawie na full Rey Mysterio i czysty the Rock któego dopiero dostałem z PC i czystego Razona Ramona (kim ty k***a jesteś?!) oraz Paige Super Rare pro na full, tą, którą dostaje się za ilość walk no i takiego samego Cenę. Czekam teraz właśnie na RtG bo zrobię pro Macho Mana Epic, i wtedy wejdę na Legendary+ i wtedy lepiej będzie dropiło karty Legendary. Marzę o legendarnym Ultimate Warriorze pro, ale do tego jeszcze kupa czasu. Polecam ci taktykę na KotR. Dajesz 3 najlepszych do jednej solowej walki i do TT, a reszta w decku i na ławce to same commony szare. Wtedy zniża ci pasek w KotR i dostajesz słabszych przeciwników, dzięki czemu masz większe szanse na nagrody. Podobnie robisz w PC, tam tylko ławki nie masz. Jak będziesz miał lepszą divę, która będzie w stanie nawiązać walkę z przeciwnikami, tylko do tag teamu w kotr dajesz szaraki (bo ryzykujesz tylko 1 przegraną w tag teamie). Powodzenia i może się kiedyś uda razem zmierzyć. Jaki masz nick? Taki jak na forum?

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• tomo

13

• Kosaki

11

• hellner

7

• IIL

5

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Ciemny

Na ta taktyke juz wpadlem ma to jeden maly minus bo w KOTR wygrywasz slabsze karty.

Nie ogarniam jeszcze jednej rzeczy a manowicie jaka regule stosuja gdy dodaja te punkty co sa na dole kart. bo czasami nie to wkurw... tu masz wygrana a tu przeciwnik dostaje dodatkowe punkty i przegrywasz jednym albo 2 punktami

Tak mam taki sam nick jak na forum.

MichelleMcCool01.gif

Jakie punkty na dole kart?

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

Pod kazdym zdjeciem masz nazwe finiszera i pd tym punkty . w zaleznosci od "sily "karty wiecej np The Rock (Epic) ma People s Elbow +25 to POW and +25 to CHA.

To mnie wkorza bo moi przeciwnicy dostaja je w nieodpowiednich jak dla mnie momentach. W sumie ja tez po tych dodanych wygralem pare walk

MichelleMcCool01.gif

A, to chyba też losowo. Nie martw się, mnie też to denerwuje.

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Windows

Dobra, na tablecie sobie WWE Supercard zainstaluję, bo telefon dalej nie chce się dogadać. Tak czy siak, z ciekawości looknę, bo dość lubię cyfrowe karcianki + dyskusja powyżej mnie zaciekawiła. Pewnie dorzucę tu 3 grosze, jak już uda mi się w to troszkę pograć :)

Dodano:

Razona Ramona (kim ty k***a jesteś?!)
Serio? O ile Razon to literówka, a nie karta w grze..?

Ladder match z Shawnem to legenda i solidny fundament pod obecne hardcore matche/ladder matche/dywizję X (no może z tym ostatnim to poleciałem), Razor Ramon (Scott Hall) również, chociaż ciągle walczy o trzeźwość. Może czegoś nie czaję i chodzi tylko o niechęć do zawodnika, ale chyba musiałem to napisać :P

chcelatooo.png

Kosaki, dzięki Tobie dowiedziałem się o tej cudnej gierce na andka... Zastepuje w moim rankingu gier "do łóżka i kibla" genialne New Star Soccer

A tu moje staty jak na poczatkującego. Już ich wszystkich pykam jak leci :D

edit:

0qdoIMY.png

@tomo, screen robisz przytrzymując power + vol- i zapisuje C iw galerii

Edytowane przez Gość

15877257184b44c26ca49bf.jpg

Widze ze nie tylko ja grywam w kibelku i lozku. Jeden mamy minus to to ze trzeba miec neta ale w dzisiejszych czasach to prawie norma. Ja ostatnio gralem w samochodzie jak wracalem do chaty i byl korek. Panowie juz jutro Road to Glory mysle ze do Natali dojde bo dobrej divy mi brakuje.

Luxier jakos nie moge otworzyc twego decku.

PS. jak zrobic taki zrzut na telefonie lub tablecie?

MichelleMcCool01.gif

Fck strasznie wciągająca ta gierka....sam zacząłem grać i ostro nachrzaniam :) Właśnie jak zrobić screena grając na małym gówienku z androidem?

Haha, zrobiliśmy z tomo nową modę na begiezetach. Grajcie grajcie, może kiedyś będziecie godni zagrać ze mną :P

Dodano:

Haha, zrobiliśmy z tomo nową modę na begiezetach. Grajcie grajcie, może kiedyś będziecie godni zagrać ze mną :P

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

Moj aktualny deck:

10922693_809789415748383_3879812666873175799_n.jpg?oh=8a680ef9360bb9733db26a7b366eba7a&oe=554136FF

edit.

Zaczelo sie Rt G i powrocily klopoty z polaczeniem. Juz 3 bitwy wygralem i niedostalem zadnych punktow bo problem z polaczeniem. Dziwne ze " zycia" za te bitwy poszly w pizdu ( tak samo jak 15 punktow)

W pizdu te RtG wygrywasz bitwy a tu zamiast punktow to brak polaczenia i ch..j bombki strzelil. chyba juz z 8 razy tak mialem

10537755_809900909070567_5452657071620434759_n.jpg?oh=512a1687268c324cdae0f9402081f98a&oe=552DD86C&__gda__=1430429908_318ab5542730bc2c8121196a31af141c

MichelleMcCool01.gif

Już byłym chyba po Undertakerze, gdyby nie ten zasrany błąd...

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Windows

tomo, The_Icon, zrzut ekranu robicie zazwyczaj naciskając klawisz blokowania ekranu + klawisz głośności w dół (albo w Samsungach i HTC power + home) - po ok. 2 sekundach trzymania tych przycisków będzie dźwięk migawki, a zdjęcie ekranu będzie w Pictures/Screenshots w pamięci wewnętrznej smartfona/tableta.

Nie działa na starszych andkach, na nowych powinno hulać. Możliwe, że jak nie zadziała to trzeba jeszcze machać nogą albo jakąś inną kombinację wykonać, ale to wiedza o modelu sprzętu i wersji andka potrzebna, by znaleźć odpowiedź.

Oczywiście nie na każdym sprzęcie działa (na przykład mój stary Desire Z :P). Wtedy pozostaje z tym żyć, zrootować, lub posiłkować się jakąś apką z marketu. W zasadzie tyle.

chcelatooo.png

• 2 tygodnie później...

Nareszcie naprawili bad z wylogowywaniem w RtG. ale i tak nie majac dobrych kart nic dobrego tam nie ugrasz. Do karty Ultra idzie w miare latwo ale potem to juz nie ma szans .

Jest jakas mozliwosc "lewego" nabycia lepstych kart.Wiem ze mozna je legalnie kupic ale sa one piekielnie drogie.(4000 punktow za karte legendary lub survivor a za 15000 punktow trzeba im zaplacic 93,25 € !!!! pojebalo ich co nie). Jak znacie sakies obejscie to prosze o instruktaz.

MichelleMcCool01.gif

Nie ma obejścia, z resztą, ja się z tego cieszę. Wystarczy, że bogacze wydają kupę hajsu na karty, mają rozegrane 50 walk, a karty Survivor w Decku..

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014