Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pro wrestling na smartfonach z systemem android

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

Jak tam wasze osiagniecia w "People`s championie"? Dla ktorego zdobywaliscie punkty?

Ja bylem za Mr.Perfectem a rto dla tego zeby zdobyc Chrisa Jerycho ktorego mialbym wtedy pro. Niestety ,lecz za to zdobylem 2 x Reya. 1630 punktow i pozycja 9916.

Ps. Wlasnie zaczynam grac na poziomie Legendary i jestem ciekawy ile potrwa az zdobede pierwsza taka karte.

MichelleMcCool01.gif

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• tomo

13

• Kosaki

11

• hellner

7

• IIL

5

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

U mnie PC słabo, nie miałęm za bardzo czasu grać, więc tylko UR 2 dostałem. Byłem za Tito Santaną żeby zrobić pro Mysterio, ale no nie wyszło. Ja jestem na legendary ++. Legendary powinieneś dostać po 1 zrestartowaniu tej planszy.

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

Dostalem legendarnego mr.Fuji(+38 to SPD to deck) ale chce jakiegs Wrestlera lub ewentualnie dive.Chyba juz z 20 ekranow mialem i max co bylo to jakas karta Rare lub ewentualnie do KOTR. Trzeba dalej czekac.

MichelleMcCool01.gif

• Reputacja:   4

Stary, ja jestem na Legendary ++ i oprócz pierwszej karty Legendary nie dostałem żadnej innej więc możesz sobie poczekać sporo.

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

5wask7.jpg

Zacząłem grać w tą gierkę pod koniec stycznia, po tym jak zachwaliliście ją w tym temacie i muszę przyznać, że wciąga niesamowicie. Fajna, bo nie wymaga zbyt wiele zaangażowania, wystarczy raz na jakiś czas kliknąć i idzie się do przodu. Jakie macie plany na People's Championa? Nie mierzę w Lesnara/Rollinsa ale wydaje mi się, że Seth ma lepszą stronę. Myślę, że Bella>AJ Lee, a ewentualny Big Show przyda mi się bardziej niż Ziggler, ze względu na moich 619.

P.S. Myślicie, że Carlos, to ten Carlos? :roll:

2nqz7s6.jpg

Co do People's Champion raczej wygra Brock. Juz teraz na ponad 2 razy wiecej zwyciestw niz Seth.

Na dive nie licze (nie te progi) ale na 2 x Dolph juz tak.W sumie objetne ktory by wygral to bede mial Pro bo obu juz mam. Mysle tez ze powtorze poprzzedni wyniki pozycje.

Exer szybko doszedes do epica. mi zajelo to troche dluzej(wiecej meczow).

PS. Dalej nie trafilem zadnej karty legenary a na tym poziomie jestem juz od 10 dni. Porazka

MichelleMcCool01.gif

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Windows

W końcu pograłem w to coś. Niestety, na komie dalej się nie instaluje, więc wziąłem tablet dziewczyny. 2 godziny uleciały szybko, no ale mniej więcej kumam już o co chodzi i jakąś tam opinię o grze mam.

Słaba :P Nie zrozumcie mnie źle - wciąga i z punktu widzenia fana to jest to co najmniej absorbujące. Ale prostota rozgrywki powala - to tylko max. 2 staty na walkę, które mają jakieś znaczenie + różne tweaki tychże za pomocą kart specjalnych. Potencjał niewykorzystany, bo gier karciankowych w wersji cyfrowej było mnóstwo i niestety WWE odstaje sporo, jeśli o mechanikę chodzi. Zaraz, jaką mechanikę?!

Zamiast trójmeczów opartych na minimalnej licznie statystyk było tyle opcji dla wydawcy, by gra była lepsza. Właściwie to sam nie czuję się dobrze w roli krytyka (cóż, w M:TG nie grałem nigdy), ale za diabła nie jestem w stanie zrozumieć, czemu zamiast cyfrowej reklamy WWE i zabawki do kolekcjonowania kart zapaśników nie dołączono żadnego wymagającego gameplayu. Nie trzeba szukać daleko: gdyby wziąć choćby połowę pomysłów z "Uncharted: Fight for Fortune", lub starego "Eye of Judgement". Ewentualnie ugryźć temat z innej, również niestandardowej strony (MGS: Acid).. No ale po co, lepiej zebrać do kupy zdjęcia wrestlerów i div, dać im randomowe staty i heja..

Niemniej niejeden raz do niej wrócę, pewnie wtedy, gdy laptop będzie zajęty, w TV nuda a konsola będzie się ładowała. Mimo wszystkich wad (czyli tak naprawdę wszystko, poza tematyką), to w jakiś dziwny sposób wciąga i chce się jeszcze jedną walkę zagrać. Poza tym niewiele się robi, wystarczy tylko coś tam poklikać i już są efekty.

chcelatooo.png

• 1 miesiąc temu...
  • Administratorzy

• Reputacja:   959

WWE i 2K wydają coś poważnego na android oraz iOS. Więcej tutaj - http://www.wwe.com/inside/2k/wwe-2k-new ... d-27236116

Screenshoty - http://www.wwe.com/inside/2k/wwe-2k-scr ... oid-photos

Zapowiada się ciekawie i myślę, że raczej ogarnę sobie tą gierkę na swojego HTC. ;)

Będę zazdrosnym .ujem i życzę im niewypału :P

Prognoza: popierdółka (3 typy walk?) z okrojonym sterowaniem. Ech, no nie pojmę, dlaczego 2k wypięło się na Playstation Vita. Tak, piszę to z zazdrości, bo grać na telefonie nie jestem w stanie, choćby miał 16 rdzeni i rozdzielczość 8k. Bez fizycznych klawiszy to zawsze będzie casualowy shit, a nie rozbudowany (słowo klucz) odpowiednik serii 2k na mobilnych sprzętach do grania (czyli handheldach: fizyczne przyciski i takie tam).

Resztki szacunku do nich stracę, gdy dopiero potem to okrojone coś wydadzą na przenośnych konsolach jako tandetny port..

Realia: pożyjemy, zobaczymy. Oby tylko nie zapowiedzieli tego na PSV, bo stracę wszelkie nadzieje, że ta konsola kiedyś ma szansę ujrzeć dobrą grę z serii.

chcelatooo.png

• 7 miesięcy temu...

Widzę ze tu ostatnio cisza. Przed nami pierwszy event z teamów. Widzę że jest zrobiona grupa BGŻ wrestling wiec czekam na zaproszenie do niej. Mój nick taki sam jak tu.

MichelleMcCool01.gif

• 9 miesięcy temu...

Ciekawe czy jesżyczę ktoś z forum w to gra. Jeśli tak to czekam i zapraszam do teamu. Polskie orły poziom SS.

MichelleMcCool01.gif

• 1 miesiąc temu...

Hej, tak się składa, że dalej w to gram - WWE Supercard. Aktualnie jestem na SS+ (Exhibition), Teamowy deck też nie jest zły: Brock SS Pro MitB, lada moment będzie Jericho SS Pro MitB, no i jedną divę SS też mam. Jak trafisz na "hellner" gdzieś tam, to pewnie ja :)

chcelatooo.png