Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE 2K15

Rekomendowane odpowiedzi

• Administratorzy

• Reputacja:   959
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

PS4WWE2k15cover.jpg

Ogłoszenie Stinga jako pre-oder bonus:

Wyczekiwany trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=IomtpbHH7lg

Roster Reveal:

Potwierdzone tryby rozgrywki:

- My Carrer: czyli w skrócie wspinanie się zawodnikiem z NXT do głównego rosteru i najważniejszego mistrzostwa (tylko PS4/Xbox One).

- 2K Showcase: podobny tryb jak Attitude Era z '13 i 30 Years of WrestleMania z 2K14, tym razem skupiający się na pamiętnych rywalizacjach - CM Punk vs. John Cena & Shawn Michaels vs. Triple H.

- Exhibition.

- Universe 4.0

Do tego:

- Podrasowany gameplay - 5 x więcej animacji niż w jakiejkolwiek wydanej wcześniej grze traktującej o wrestlingu sygnowanej logiem WWE oraz nowy chain wrestling sytem. (tylko PS4/Xbox One).

- Doładowana grafika - dokładnie zeskanowano wygląd uczestników rosteru. (tylko na PS4/Xbox One).

- Upgrade głosów komentatorów - dograno 5 x więcej linii niż wcześniej.

Lista osiągnięć Xbox 360: http://www.xboxachievements.com/game/wwe-2k15/overview/

Premiera:

- Xbox 360 & PS3: 28/10 USA, 31/10 świat.

- Xbox One & PS4: 18/11 USA, 21/11 świat.

Zapowiada się smakowicie. Wygląda na to, że wersja na poprzednią generację nie będzie się wiele różnić od 2K14, także wybór może być tylko jeden i składam zamówienie przedpremierowe na PS4. Dobrze zapowiada się motyw "My Carrer". Od dawna nie było czegoś takiego w tej serii. Rivailry mode po tych poprzednich mnie niczym nie przyciąga, ale przejdzie się chociaż raz oczywiście. Poza tym najbardziej interesuje mnie podrasowany gameplay - czy doczekamy się rewolucji?

Gramy? ;)

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IIL

5

• DonCarlos

3

• The_Icon

1

• Rejden

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Sprawdzić na pewno trzeba będzie. Wreszcie nowy producent, więc może zmieni się coś więcej niż tylko roster. Początkowo myślałem nawet o zamówieniu pre-ordera na moją 360tkę, ale po przeczytaniu całej masy komentarzy o tym że prawdziwą różnicę poczuje się tylko na new genach zdecydowałem się zaczekać z kupnem, aż sprawię sobie nową konsolę. Już tam kij z grafiką, przeżyłbym ten crap z poprzednich wersji, ale jestem naprawdę ciekawy trybu "My Carrer", więc absolutnie nie ma mowy o wczesnym zakupie.

Przyznaje szczerze że jestem bardziej niż pewny że kupię tą grę. Tylko jest jedno ale. Gdyż poważnie zastanawiam się nad kupnem nowej konsoli, tak więc czy czekać aż kupię sobię nowa konsolę, czy grać na PS3. Korci mnie ta opcja jednak z kupnem nowej konsoli. Więc raczej święta czy po świętach będę miał WWE2K15 razem z nowym PSem.

• 3 tygodnie później...
  • Administratorzy

Wrestling od 2K Games nie obejdzie się bez Season Passa. Przepustka zagwarantuje nam trzy kolejne dodatki, a także dodatkową kobiecą postać.

Wspominane trzy paczki skupione będą na rozszerzeniu zawartości singlowej, opowiadając nam nowe historie z dodatkowymi misjami i scenariuszami.

Dodatkiem dla sezonowców jest odblokowanie kolejnej postaci, którą będzie Diva WWE - Ellen Page Paige, która w kwietniu zdobyła tytuł (kliknijcie tutaj, by otworzyć grafikę w nieco wyższej rozdzielczości).

Jeżeli 2K Games nie zachęci graczy jakimiś atrakcyjniejszymi bonusami, to póki co cienko widzę potrzebę kupienia Season Passa.

Nic nowego, czyli kolejny raz z rzędu WWE szykuje dodatki DLC. W tym roku nieco grubsze niż ostatnio, bo poza dodatkowymi zawodnikami dodane są również dodatkowe tryby rozgrywki. Chodzi o dodatki w module rywalizacji. Plotki głoszą, że wykorzystany zostanie Sting. Jeżeli chodzi o jego pamiętne feudy WCW, to pod uwagę można brać jedynie dwie opcje - vs. Ric Flair oraz vs. Hollywod Hogan & nWo. Obie opcje wyglądają smacznie i w każde z nich z chęcią bym zagrał. ;)

Dodano:

Accelerator

Players will gain instant access to all unlockable content available in the game (excluding downloadable content);

The Accelerator will be available for a suggested price of $1.99.

2K Showcase: One More Match

Story focused on the rivalry between WWE Superstars Randy Orton and Christian in 2011;

Playable WWE Superstars: Christian, Randy Orton, Edge, Mark Henry and Sheamus;

Playable arenas from 2011: SmackDown®, Extreme Rules®, Over the Limit® and Capitol Punishment®;

2K Showcase: One More Match will be available for a suggested price of $9.99.

2K Showcase: Hall of Pain

Story focused on top matches for WWE Superstar Mark Henry;

Playable WWE Superstars: Mark Henry, Big Show, Kane, Jey Uso, Jimmy Uso, Sheamus, The Great Khali, Randy Orton, Daniel Bryan and Ryback;

Playable arenas: SmackDown (2011), Vengeance® (2011) and WrestleMania® 29;

2K Showcase: Hall of Pain will be available for a suggested price of $9.99.

2K Showcase: Path of the Warrior

Story focused on the career of WWE Hall of Famer Ultimate Warrior;

Playable WWE Hall of Famers: Ultimate Warrior, Hulk Hogan, Andre the Giant and Sgt. Slaughter;

Playable WWE Legends: Honky Tonk Man, Rick Rude, Macho King and Colonel Mustafa;

Playable WWE Superstars: Undertaker and Hunter Hearst Helmsley;

Access to WWE Hall of Fame ring announcer Howard Finkel and WWE managers Jimmy Hart, Bobby Heenan, Paul Bearer, Sherri, Sid Justice and General Adnan;

Playable arenas: WrestleMania VI, VII and XII; SummerSlam® (1988, 1990 and 1991); Saturday Night’s Main Event XXIV and Madison Square Garden®;

2K Showcase: Path of the Warrior will be available for a suggested price of $9.99.

WCW Pack

Playable WCW Superstars: Fit Finlay, Lord Steven Regal, Bam Bam Bigelow, Diamond Dallas Page and Lex Luger;

The WCW Pack will be available for a suggested price of $7.99.

NXT Arrival

Playable NXT Superstars: JBL, Adam Rose and The Ascension (Konnor and Victor);

Playable NXT Diva: Emma;

NXT Arrival will be available for a suggested price of $6.99.

New Moves Pack

Moves Pack: More than 30 new moves, including an alternate version of Sister Abigail (performed from the ring corner and made popular by Bray Wyatt) and Multiple Gut Wrenches (made popular by Cesaro);

The New Moves Pack will be available for a suggested price of $3.99.

Jak podaje IGN DLC do WWE 2K15 są już znane. Muszę przyznać, że jaj nie urywa - płacenie dodatkowej kasy za to, żeby ograć tryb kariery Marka Henry'ego czy Ultimate Warriora nie napawa mnie zbytnio optymizmem. Chętnie zagrałbym w tryb kariery innych gwiazd. Poza tym cieszy dodatek Lugera i DDP. Przydałaby się również oryginalna WCW Nitro arena, która była w SvR 2011 i od tamtej pory w kolejnych odsłonach trzeba robić ja samemu w edytorze. Brakuje potwierdzenia odnośnie takich legend jak Randy Savage, który mam nadzieję, że zagości również i w tej odsłonie. Będę się kilka razy zastanawiał zanim wydam te 25 euro za season pass.

• 1 miesiąc temu...

• Reputacja:   0

WWE kompletnie inne niż poprzedniczki, pierwsze co się rzuca w oczy przynajmniej mi to mniejszy ring, powolniejsza rozgrywka i żałośnie wyglądająca podłoga i stół komentatorski. Zawodnicy i fani zrobieni pod względem graficznym na dużym poziomie, a reszta taka bajkowa bardziej. Ze sterowaniem duże problemy mam, ale dzień, dwa i pewnie załapie. Poza tym myślałem, że skoro to nowa konsola to wszystko będzie śmigać zajebiście, ale odpaliłem 6 man tag i gra się slowmotion : ( pogram więcej to znowu edytuje :P

• Administratorzy

Generalnie WWE na next genach przypomina mi nieco WWE '12. Wtedy zmieniono mechanikę rozgrywki i... grało się w zwolnionym tempie. Po przeskoczeniu na WWE '13 "jak ręką odjął" wszystko przyśpieszyło i było miodnie. Myślę, że będzie podobnie w 2K16. Roster jest skąpy, tryby rozgrywki również, brak poprzednich możliwości kreacji (Create-An-Arena! :( ). Jest rozczarowanie, nie powiem. Czytałem, że całość broni My Career mode, ale do niego jeszcze nie usiadłem. Katuje 2KShowcase, które szału jakiegoś nie robi. W "Hustle, Loyality, Disrespect" główne role gra Punk, Cena i Del Rio. Dwóch z nich nie ma już w WWE i mają promocję za darmo. :lol

@Rejden - póki co problemów z spadkiem animacji nie miałem, ale jeszcze by tego brakowało. oO

Kurde, czytam wasze opinie, widziałem trochę gameplayu gdzieś w netach i nie wygląda to powalająco. W ogóle czy mi się wydaje czy grafika z roku na rok jest co raz mniej realistyczna? Tyle było szumu że nowy producent = nowa jakość, a chyba okaże się że produktu THQ nawet dosyć średniego nie będą mogli przeskoczyć przez jeszcze jakiś czas.

• Administratorzy

Kupuje co roku od SvR 2011 i... gdybym miał okazję ograć najpierw demo, to nie kupiłbym. Zobaczę jeszcze co oferuje ten MyCareer mode, ale generalnie po tym co aktualnie widziałem radzę odpuścić ten tytuł.

• 1 miesiąc temu...
  • Administratorzy

Miałem jakąś dziwną awarię z PS4, która nie przyjmowała płyt i po długim nieużytkowaniu (nie było ostatnio czasu na konsolę) postanowiłem wczoraj spróbować i... o dziwo działa póki co bez zarzutu.

Spróbowałem pograć znów trochę w 2K15 i masakra, wrażenia gorsze niż poprzednim razem gdy do tego usiadłem. Poprzednie edycje nie były jakieś super, ale przynajmniej w miarę spokojnie chciało mi się wszystko odblokowywać i nawet dobierałem DLC. Tutaj całość kompletnie mnie odrzuca. Trzeba będzie sprzedać...

Ktoś się przekonał jednak do tej gry? Chyba odpocznę od wrestlingu na konsolach z 2 lata zanim sytuacja na nowej generacji się ureguluje.

Mówisz o nowej generacji konsol czy nowym producencie? Bo według mnie problem leży po stornie 2k. Mieli względnie dobrze działający produkt przejęty od THQ i wydaje mi się że chcieli uniknąć gadania że tylko skopiowali ich pracę i wykazać się tym ile sami zrobili. Z resztą podobna historia jak z grą UFC przejętą przez EA. THQ miało swój patent który na jakimś poziomie, a nowi producenci starali się zbyt mocno by ich przeskoczyć. Cieszę się że nie wpadłem na pomysł kupna WWE, bo po opiniach wydać że kasa wyrzucona w błoto. Za rok też poczekam na opinię, ale wątpię by szybko coś się polepszyło.

• 1 rok później...

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

właśnie dlatego często obawiam się kupna takich tytułów bo często wychodzi niezła kicha, mam nadzieję że producenci wpadną na dobry patent i zaprezentują nam coś godnego uwagi. Niestety nikt nie wie ile przyjdzie nam czekać

Zapraszam na stronę www moich przyjaciół :)windykacja Warszawa