Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepszy wrestler PPV WWE SummerSlam 2014

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1. Bez żadnych ankiet.

2. Wybierzcie wrestler'a, który według was przyciągnął największą uwagę i spisał się najlepiej na SummerSlam 2014.

3. Prosiłbym o argumenty dlaczego akurat ten wrestler zrobił na was największe wrażenie.

ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO GŁOSOWANIA, KTÓRE POTRWA 10 DNI!

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Myers

2

• DonCarlos

1

• Marcelo

1

• Kosaki

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Steph - co jak co, ale wyjść po 10 latach do ringu i się nie skompromitować to już coś. Wiele akcji tam nie pokazała, ale wyglądała naprawdę przyzwoicie przy ich wykonywaniu. Widać było pewną niepewność przy przyjmowaniu bumpów, ale poza tym całkiem nieźle. No i chyba co najważniejsze nikt inny specjalnie się nie wyróżnił na tym ppv(tak wiem Lesnar, ale J***ć go.), także tego :)

tumblr_nahbfhWrqd1srbyoyo1_1280.png

• Reputacja:   0

Zastanawiam się nad Deanem Ambrosem, albo Stephanie, ale chyba Ambrose. Razem z Rollinsem wykręcili świetną walkę, oczywiście według mnie walka byłaby jeszcze lepsza gdyby dali jakąś inną stypulację ale ta również była dobra. Liczyłem że gdy drwale będą się nawalać to Ambrose wykona Rollinsowi Superplex na nich i to by było epickie, ale Crossbody (poprawcie mnie jeśli się mylę) było genialne. Jak oglądałem tą walkę to śmiałem się że drwale bawili się przy tej akcji jak Rosebuds (czy jak to tam) :D

SORRY ABOUT YOUR DAMN LUCKY

Nie mogę wskazać nikogo innego. Brock Lesnar. Teraz nastąpią jego rządy, nie wiem jakie będą, ale to jest na pewno nowość. Byleby tylko pojawiał się częściej niż Rock.

Chcąc nie chcąc muszę oddać głos na nowego WWE WHC. Brock Lesnar. Już nie chodzi o samo zdobycie tytułu, ale o to, że robił z Ceną w ringu co tylko chciał. Pojechał go bez żadnych problemów, w squashu, a tego nie udało się nikomu. Ch*j z tym, że będzie pojawiał się na tygodniówkach od świąt. Na tą chwilę liczy się tylko sukces.

deathnotep.png

angle_02.gif

O ile walką gali z pewnością był Lumberjack, a main eventem walka o WWE WHC, tak ani Ambrose, ani Rollins mi jakoś specjalnie nie zaimponowali, a w feudzie Jasiu-Lesnar obchodzi mnie w sumie tylko Heyman, więc głos oddaje na Steph. Po ponad dekadzie od ostatniej walki była w stanie wyglądać nie tylko dobrze, ale nawet lepiej od aktywnej zawodniczki (nie żeby Bella była jakimś autorytetem jeśli chodzi o umiejętności) i to ona ciągnęła tę walkę. Do tego dochodzi fakt, że to był chyba drugi najbardziej promowany feud tej gali - w czym Brie też nie miała zbyt dużego udziału.

Głos leci na Steffcie

Po ponad dekadzie dostajemy nie najgorszy powrót do ringu. Nie jest to co prawda poziom fenomenalny, ale to w końcu żona COO :8

85470364654a3ea1bb931f.jpg

Oczywiscie Stefcia bo jak napisali poprzednicy pokazała troche w ringu fajnie prowadzila walke no i na koniec akcja HHH malina. No i jej wyglad samo wrazenie arrtystyczne to five star :applause: A bylem pewien ze od poczatku bd spierdalac po ringu :D

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Android

Brock Lesnar bo tak naprawdę zmiótł Cenę z powierzchni ziemi,. wykonywał cały czas te swoje suplexy i to pokazało jego dominację. Nie jestem w stanie wskazać kogoś innego. Jeśli będzie walczył na każdym PPV to będzie o wiele lepszy niż Rock więc mam nadzieję, że potrzyma pas przynajmniej do RR.

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

PODSUMOWANIE:

Stephanie McMahon - 4 głosy

Brock Lesnar - 3 głosy

Dean Ambrose - 1 głos
tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Oto spoilery z najnowszych tapingów telewizyjnych TNA Wrestling. Po czwartkowym odcinku Impact na żywo z Gateway Center Arena w College Park pod Atlantą (Georgia), federacja nagrała też walki na Xplosion i Impact. TNA wróciła do Gateway Center Arena w piątkowy wieczór. Spoilery z tych nagrań nie są jeszcze dostępne. Spoilery poniżej pochodzą z Cagematch.net i PWInsider. Nagrane dla Xplosion: Mila Moore pokonała Myla Grace Jason Hotch pokonał Ricky Sosa Nagrane dla Impact: Mr.
    • Grok
      W tym tygodniu odcinek AEW Dynamite na TBS przyciągnął średnio 650 tys. widzów, co oznacza wzrost o 2,7% względem poprzedniego tygodnia. To czwarta najwyższa oglądalność programu od 17 września 2025 r. Odcinek z trzema walkami o pasy i debiutem The IInspiration na Dynamite zanotował rating 0,12 w kluczowej grupie 18-49 — wzrost o 20% w porównaniu z zeszłym tygodniem i drugi najlepszy wynik w tej demografii od 12 listopada 2025 r. W porównaniu z tym samym okresem w 2025 r. ogólna widownia wzr
    • Lukasz_Kukas_Tm
      Codas odzyskał tytuł.Oby na WM-ce stracił pas ku uciesze widzów na rzecz ortona i niech Cody robi Hell Turn Romek musi przegrać z Punkiem
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland Druga połowa drabinki turnieju STARDOM Cinderella Tournament rozegrała walki pierwszej rundy w Aichi. Podczas gdy pierwszy dzień przyniósł kilka remisów, ten drugi zakończył się jasnymi rozstrzygnięciami w każdym starciu. Siostry Inaba obie odniosły sukces w swoich meczach pierwszej rundy. Tomoka Inaba pokonała Anne Kanaya w pierwszym starciu, a Azusa Inaba zwyciężyła nad Lady C w drugim. Saya Iida zmierzyła się z Kiyoka Kotatsu. Mimo solidnych strike'ów Kotatsu, potęż
    • KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
  • Dodaj nową pozycję...