Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

22.06.14: Ex-Shield, Aj Lee, RAW, Summerslam

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Chodzą plotki, że AJ Lee nie powraca do WWE, bo... jest w ciąży! Jeżeli to prawda, to divy nie zobaczymy w akcji do wiosny następnego roku. Co również możliwe, AJ może przejść na emeryturę, taką samą jak CM Punk.

WWE w ankiecie zadało pytanie: Z kim Brock Lesnar powinien się zmierzyć na Summerslam o pas WWE? Opcjami byli zawodnicy z MitB Ladder Matchu, wygrał Reigns przed Cesaro, Wyattem, Ceną, Ortonem, Sheamusem i Del Rio.

Bardzo możliwe, że Punk celowo wodzi WWE za nos, by zdobyć jak najlepszy kontrakt. Przez słaby ostatnio roster Punk może zażądać czego zechce, bo Brooks to jedna z największych gwiazd wrestlingu. Sam Punk nie kontaktuje się z WWE, robią to oficjele federacji.

Na WWE.com nie ma już w rosterze Cody'ego Rhodesa, zastąpił go Stardust.

Podobno Summerslam jest już rozpisane, jeżeli chodzi o szczyt karty. Planowano pojedynek Bryana z Brockiem Lesnarem o pas, jednak nie wiadomo czy Daniel zdąży się wykurować do tego czasu. Jeżeli rekonwalescencja Bryana będzie dobra, to Daniel może przejąć pasy już na Battleground i na na Summerslam będzie rywalem Lesnara. Wszystko zależy od jego zdrowia. WWE w razie czego ma parę planów awaryjnych.

Dusty Rhodes na ćwierkaczu napisał, że Alex Riley powinien być w głównym rosterze, po tym co widział w Performance Center w jego wykonaniu.

Na najbliższym RAW mamy się dowiedzieć kto dołączy do Setha Rollinsa w walce o walizkę. Według The Wrestling Observer mają to być: Bo Dallas, Big E, Dean Ambrose, RVD, BNB, Dolph Ziggler. Nie są to potwierdzone informacje, bo może dojść jeszcze do pojedynku BNB z Zigglerem o pas US oraz walki Big E z Jackiem Swaggerem.Według innych źródeł w walce mogą się pojawić Adam Rose czy Kofi Kingston a nawet Sin Cara.

Ostatnio bardzo rzadko widujemy Big Showa. Ma to związek ze zdjęciami do „Vendetty”.

Nowe titantrony Ex-Shield:

Reigns

Rollins

Ambrose:

Jeżeli chodzi o te postacie, to każda z nich ma coś nowego. U Reignsa jest to tylko zremiksowany titantron, Rollins nosi teraz strój przypominający coś na wzór superbohatera, natomiast Ambrose chodzi w koszulce i jeansach. Aktualnie nie planuje się solowych storyline'ów pomiędzy Ex-Shield, natomiast wcześniej myślano o pojedynku Rollinsa i Ambrose'a.

RAW w pięciu punktach:

Kto zgarnie pieniądze: Z kim zawalczy zdrajca The Shield?

Konsekwencje Reignsa:Jak zostanie ukarany winowajca cierpień Stephanie?

Farbuj i zyskaj(Gra słów, Paint zamiast pain):Czy Stardust jest receptą na sukces?

Panie, żegnajcie:Czy Funkadactyls się rozpadną?

Czy Rollins zapłaci za zdradę:Do czego posunie się Ambrose?

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• kali

1

• Kosaki

1

• tomek19834

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

WWE, to na prawdę czasami nie myślą. Sami spoilerują co będzie 2 miesiąc przed coś w stylu TNA po jakiego licha ta ankieta, to teraz już wiemy, że na bank Lesnar powróci od razu po MITB i nie będzie miłego zaskoczenia. Reigns wygrywa, więc za pewnie rywalem Brock'a będzie Cena jest to niemal pewne. W sumie dobrze się to sprzeda Cena zostanie upokorzony przez pogromce Streaku i tyle. Reigns co najwyżej, to może zawalczyć z Brockiem dopiero na WrestleManii 31.

Co do CM Punka przekabaci on WWE tak, że dostanie kontrakt Part-Timera eeh. Za pewnie powróci na Royal Rumble jako zawodnik niespodzianka i być może go wygra nie wiem. Ale wiem jedno robi, to tylko po to, żeby WWE mu zaoferowało taki kontrakt, jaki ma, na przykład Lesnar totalna beznadzieja. Jeżeli ma być Part-Timer'em, to niech w cale nie wraca i niech nie pokazuje się na oczy. Lubię tego zawodnika i zawsze go lubiłem, to dla niego oglądałem specjalnie walki, ale od ostatniego razu kiedy olał wszystkich ciepłym moczem i sobie odszedł nie jestem zawolnikiem, żeby szybko powracał.

Za pewnie ten kolejny plan awaryjny na SummerSlam zamiast Bryan jest John Cena Boy walka rewanżowa nic nadzwyczajnego.

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Osobiście chętnie bym zobaczył pojedynek Lesnara z Cesaro wtedy byśmy tak naprawdę się dowiedzieli ile jest w stanie dać z siebie.AJ Lee nigdy specjalnie jej nie lubiłem więc jej obeność mnie jakoś nie rusza,chciałbym przejść na emeryture w jej wieku:) CM Punk powinien być w WWE to jego dom ale nie wiadomo jaką formę teraz prezentuje.A-RY kolejny zmarnowany talent który podpadł zarządowi jestem jego fanem i uważam,że powinien walczyć na RAW,ale Vince bardziej lubi drewnianych kloców typu Ruseva czy Big E.Seth Rollins powinien walczyć Z Deanem Ambrose fajnie rozwija się ten Feud:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Przeczytałem wlasnie że dużo zależy od stanu Brona Breakkera względem WrestleManii. Gdyż jeśli dojdzie do zdrowia to dostaniemy Rollinsa z młodym Steinerem. Jesli nie, to Lesnar tak naprawdę może zmierzyć się z Obą, z Rollem i nawet z LA Knightem. Najmniej pewny miejsca w tej karcie niestety ale musze to napisać chyba jest LA Knight. Femi pewnie poleci w szranki z Lesnarem, innej opcji nie widzę. Rollinsa wcisną gdzie chcą i z kim chcą i będzie to dobre. A Knight za wiele opcji nie ma, może z Vi
    • Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
  • Dodaj nową pozycję...