Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Newsy 10.06.14 - Bryan bez pasów, skandal Dreamera, Mysterio

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Danielowi Bryanowi oficjalnie odebrano pasy mistrzowskie WWE i WHC. Daniel nie powróci do akcji na pewno do Summerslam, a i to wydaje sie mało prawdopodobne. W tej sytuacji kandydatów do zdobycia pasa jest czterech. Cesaro, Orton, Del Rio i Sheamus. Irlandczyka oraz Alberto można śmiało skreślić z tej listy, a i Orton wydaje mi się niezbyt interesującą opcją, tak więc faworytem jest Cesaro, ale do walki pewnie zostanie dodany ktoś pokroju Johna Ceny, który wyrośnie na nr 1. do pasa.

Aktor Kevin Hart będzie gościem specjalnym podczas następnego odcinka RAW. Ma nas zabawić jakimś comedy segmentem.

Ostatni epizod Smackdown przyciągnął całkiem nieźle widzów. Rating skoczył z 1.76 na 1.98, a rating Impactu wyniósł. 0.87.

Mocny akcent na gali ROH. Do ringu wyszedł Tommy Dreamer, który powiedział iż Bully Rey nie wystąpi na gali ROH, gdyż dostał telefon od Dixie, i musi jechać do Spike TV. Tommy stwierdził, że nie jest już związany kontraktem z Dixie Carter i użył w jej stronę słów 'Fuck' oraz 'Bitch'.

A na tej gali House Of Hardcore mogliśmy zobaczyć takie gwiazdy jak Abyss, Aj Styles, Kevin Steen, Chris Hero, czy Rhino.

Patowa jest sytuacja Reya Mysterio w WWE. Kontrakt Meksykanina wygasł miesiąc temu, a Vince sam przedłużył go o rok. Rey planował jednak odejść z WWE wiec na chwile obecną nie występuje. A nie występowałby i tak, gdyż ma kontuzje dłoni.

Undertaker został zapytany w wywiadzie czy będzie na Wrestlemanii 31. Deadman odparł, że nic na to nie wskazuje. Dobre wieści są takie, że Zmarły wyleczył już kontuzje i wrócił do treningów i zajęć na siłowni.

Heel Turn Setha Rollinsa został przyklepany tuż przed Payback, po słabiutkim ratingu ostatniego RAW.

Tamina Snuka przeszła operacje kolana. Nie wróci do akcji w ciągu pół roku.

Mistico aka Sin Cara wrócił do federacji AAA jako Myzteziz.

Kończymy urodzinowo. Swoje urodziny obchodzi były spiker WWF Howard Finkel (64 l.) i Hall Of Famer WWE, Mick Foley (49 l).
  • Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bryx

1

• kali

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Weź mnie nie strasz, że Cena znowu z pasem? Chyba się załamie. Miałem nadzieje, że numerem 1 będzie nikt inny jak ktoś z młodszej półki Cesaro, Barrett, a tu znowu Cena, to się robi już nudne w ch***j fani nie chcą go z pasem a WWE nadal swoje. Mam nadzieje, że Cesaro zdobędzie te dwa tytułu i stanie przeciwko Lesnar'owi, którego pokona z palcem w dupie, bo wątpię zeby Lesnar po raz 5 raz zrzędu wygrał na SummerSlam. Raz wygrał mistrzostwo w 2002 roku na SummerSlam raz z Triple H'em wygrał w 2012 roku tak samo 2013 ze CM Punkiem, więc może teraz czas na porażkę w końcu?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Chodzi o to co trzeba zrobić by zdobyć poderwać Cece.
    • -Raven-
      Jakaś podpowiedź?
    • Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
  • Dodaj nową pozycję...