Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Money in the Bank 2014 - Oficjalna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

WWE Money in the Bank

Money_in_the_Bank_2014_poster.jpg

29 Czerwiec 2014

Boston, Massachusetts ; TD Garden

Promo:

http://www.youtube.com/watch?v=qQpdHzJh0D4

Theme song:

http://www.youtube.com/watch?v=2Xgl3kk7tDw

Oficjalna karta

KickOff

20140623_EP_LIGHT_Kickoff_HOMEPAGE.jpg

:arrow: Podczas KickOff'u pojawi się Daniel Bryan, który będzie chciał porozmawiać ze swoimi fanami.

Vacant WWE World Heavyweight Championship

Ladder Match

20140616_LIGHT_Match_DelRio_Sheamus_Orton_Bray_Cesaro_Cena_Reigns_Kane_HOMEPAGE.jpg

Kane vs. Sheamus vs. Alberto Del Rio vs. Cesaro vs. Roman Reings vs. John Cena vs. Randy Orton vs. Bray Wyatt

WWE World Heavyweight Championship Contract Money in the Bank

Ladder Match

20140617_EP_LIGHT-Match-Rollins_Kofi_RVD_Ziggler_Ambrose_Barret_Swagger_HOMEPAGE.jpg

Kofi Kingston vs. Rob Van Dam vs. Dolph Ziggler vs. Seth Rollins vs. Dean Ambrose vs. Bad News Barrett vs. Jack Swagger

WWE Divas Championship

Single Match

20140623_EP_LIGHT-divas-title_C-home.jpg

Paige© vs. Naomi

WWE Tag Team Championship

Tag Team Match

20140613_EP_LIGHT-Match-UsosWyatts_HOMEPAGE.jpg

The Uso's© (Jimmy & Jey Uso) vs. The Wyatt Familly (Eric Rowan & Luke Harper)

Tag Team Match

20140620_EP_LIGHT_Match_StardustGoldustRybackAxel_HOMEPAGE.jpg

Stardust & Goldust vs. RybAxel (Curtis Axel & Ryback)

Single Match

20140624_EP_LIGHT-SummerLayla_Homepage.jpg

Summer Rae vs. Layla

:arrow: Specjalnym sędzią tego pojedynku będzie Fandango!

Single Match

20140627_EP_LIGHT-Match-Rusev-BigE_HOMEPAGE.jpg

Big E vs. Rusev
tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• kali

3

• Myers

3

• Kosaki

2

• Brem

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Obecnie karta zapowiada się nijako, bo nie ma jeszcze pełnego składu MITB Matchu i jest mało walk. Szczerze mówiąc co do walki o pas WHC, to uważam, że dojdzie do rozłamu pomiędzy pasami i walkę wygrają dwie osoby za pewnie pas WWE ściągnie Cesaro, a pas WHC ściągnie kto? Bray Wyatt być może nigdy nie mów nigdy. Za pewnie odbędzie się kolejny match o walizkę którą zgarnie Wade Barrett cieszyłbym się z takiej decyzji BNB jest świetnie wypromowanym zawodnikiem i już dawno powinien zgarnąć walizkę obecnie idealnie wykonuje swoją pracę.

Na razie nie ma co komentować karty, bo nie jest jeszcze dość uzupełniona. Muszę przyznać, że w tym roku Money In The Bank zapowiada się bardziej interesująco niż w zeszłym. Ciekawe, czy dojdzie do walki pomiędzy Ambrose'em i Rollins'em. Szczerze mówiąc bardziej widzę to, że Rollins dołączy do kolejnego Ladder Matchu o walizkę :) którą być może zgarnie.

Walka na którą najbardziej czekam już powoli się klaruje. Można zatem zacząć spekulować kto może to wygrać, a kto zdecydowanie odpada. Jest Wyatt, który w przyszłości będzie na topie i to nie jest tymczasowa opinia. To jest zawodnik, który ma ogromne zaplecze i nie pokazał jeszcze 100%. Jego segmenty, speeche są na najwyższym poziomie.

Kolejnym zawodnikiem jest Cesaro. Dobry w ringu, charyzmatyczny zawodnik, ale ten jego majk... Według mnie bez Heyman'a sobie nie poradzi, a wiadome, że Paul nie będzie z nim na zawsze.

Pozostałych zawodników, czyli Orton, Sheamus i Del Rio można raczej wykluczyć. Na Del Rio to już od dawna nic ciekawego nie ma, ale gimmnick pasuje żeby uczestniczyć w tej walce. Sheamus z pasem Stanów Zjednoczonych też nie jest wiarygodnym pretendentem. Jest jeszcze Orton, któremu też pasów nie dadzą po ostatnim runie. Co z Ceną? Jak myślicie, zabookują go w tej walce? No i ostatnie pytanie, które też często spotykam na różnych stronach związanych z WWE. Czy jest możliwość i sens dawać oba tytuły jednemu zawodnikowi? Czy warto rozdzielić te pasy tak jak wcześniej? Wałkowana teoria już nie raz tutaj na forum - gdyby rzeczywiście unifikacja miałaby jakiś sens to zrobiliby jeden tytuł, a nie dwa.

Rollins ogłosił drugi Ladder Match o walizkę (bogu niech będą dzięki). Więc teraz tak sobie myślę i obstawiam, że walizkę może zgarnąć Rollins chodź zbytnio tego nie chcę. Ten nowy strój, to jakaś kpina weź cie, jeżeli ona ma w, nim występować i później zgarnąć walizkę i ją wykorzystać i być Power Rengers Championem, to ja dziękuje za takiego mistrza. Zawsze była mowa, że to Ambrose skończy jako pajac jak widać wyszło całkiem inaczej. Obecnie, to Rollins nie występuje w roli pajaca, ale strój, to ma w roli pajaca. Teraz wpadł mi do głowy taki scenariusz Roman zdobywa dwa główne pasy aż po chwili Theme Rollinsa, który wykorzystuje walizkę i zostaje mistrzem WWE i ta dwójka rywalizuje o pas do samego SummerSlam, gdzie z feud oczywiście zwycięsko wyjdzie Reigns. Jeżeli, to nie Rollins zgarnie walizkę, to oczywiście nikt inny nie ma szans jak Bad News Barrett, który może zgarnąć walizkę, a później pod koniec roku wykorzystać ją. Za pewnie Ambrose też dodadzą do tej walki, ale szanse, to on ma obecnie zerowe nie jest skierowany on w strone pasa na drugi rok być może zgarnie walizkę w tym roku raczej marne szanse. Obecność Zigglera w tej walce jest nieunikniona, ale walizki niestety, to on nie zdobędzie raczej nigdy nie powącha nawet pasa WWE. Za pewnie Kane zakwalifikuje się do tego Matchu, ale szanse ona ma zerowe tak samo, jak Ziggler. Kolejna osoba, to Rob Van Dam też ma marne szanse na zdobycie walizki. Kolejna osoba, to Rusev, którego nie wolna skreślać ma on być drugim Umagą, więc szanse mu tam jakieś daje, ale nie takie wielkie jak Rollins'owi i Barrett'owi. No i dziwny Bo Dallas, który ma szanse zerowe ze swoim dziwnym gmmickiem. Więc karta powinna wyglądać tak:

Seth Rollins vs Bad News Barrett vs Dean Ambrose vs Dolph Ziggler vs Bo Dallas vs Kane vs Rusev :)

Co do walki o pasy. Pierwszy raz w Historii WWE zdarzyła się taka duża walka o główny pas. Obstawiam, że zwycięzca pasów będzie dużą niespodzianką. Skreślam z tej listy Cesaro niestety, to nie ten czas nawet mało co go pokazują w TV, więc skreślam Cesaro jako potencjalnego mistrza do przejęcia pasa. Bray Wyatt? On nadal prowadzi rywalizacje z Ceną, więc nie wiem, czy on może przejąć główny pas bardzo bym chciał chodź nie wykluczam tutaj, że Wyatt może ściagnąć jeden pas, a tym pasem będzie pas WHC. Kolejna sprawa, to Cena wiem jak kreatywni lubią nas napawać Ceną do nieskonczoność, więc możemy dostać znowu Cena jako mistrza, bo jeszcze nigdy nie miał dwóch główny pasów WWE. Kolejna sprawa, to Regins ten cały storyline kręci się w około The Shield wiec zdobycie pasa przez Romana będzie oznaczać, że to on wyszedł jako ten pierwszy z The Shield, który powąchał i poczuł smak pasa. Więc w obecnym momencie najpoważniejszym kandydatem do przejęcia pasa jest Romek, który śmiało, by se poradził z kimś takim jak Lesnar dwa byki przeciwko sobie, a na szali pas WWE. Może być tak Rollins zdobywa walizkę i za pomocą Authority wykorzystuje walizkę i zostaje mistrzem lub Wade Barrett, który jest na każde zawołanie Triple H'a.

Money In The Bank, to jedyna gala, na której, chociaż jeden zawodnik może się wypromować. Kto w tym roku, nim będzie nie wiadomo jest dużo potencjalnych kandydatów do bycia mistrzem.

Money in the Bank już za tydzień, więc warto już coś zacząć dyskutować, prawda?

Zacznę może od pasów Tag Team. Szczerze mówiąc Uso's nie są jakimś wspaniałym i dobrym tag teamem. Skille mają, ale nie kupuję ich. Wychodzą nijacy. Jak kompletna jobberka. Pora zmienić mistrzów według mnie. Harper & Rowan mają obaj charyzmę i zdecydowanie byliby lepszymi mistrzami niż bracia. O majka się nie martwię bo jest z nimi Wyatt i on może odwalać z nich tę robotę dopóki tworzą jedność. Nie jestem tylko pewny czy to już jest ten czas. Czy CT już za tydzień postanowi dać pasy głupiemu z głupszym. Od dłuższego czasu się biją na smackach i rawach, raz wygrywają mistrzowie, raz pretendenci. Biją się w walkach solowych i tag teamowych i szczerze mówiąc ciężko postawić jednogłośnie na kogokolwiek.

Kolejne są divy. Tutaj szczerze mówiąc nie ma co się rozpisywać. Miało być tak fajnie wraz z debiutem Paige. Miało się dziać, ale widać gołym okiem, że obecnie prócz właśnie Paige nie ma żadnej dziewczyny, która mogłaby stawić jej opór i stworzyć coś ciekawego. Gładko mogę tutaj postawić, że mistrzyni pas obroni. :)

Kolejną walką jest walka o kontrakt na pasy. Patrząc na obsadę te walki i przypuszczając, że ta waliza będzie akurat na te dwa pasy, to nie ma tam żadnego dobrego kandydata. Chyba, że zdecydują się w walce o pasy o rozłączeniu tytułów, wtedy mógłbym się zastanowić. Zwycięzca mógłby sobie wybrać pas, na który miałby kontrakt w walizce. Pierwszy - Kofi Kingston. No nie oszukujmy się, że został dodany do walki tylko po to żeby pokazać jak skacze. Walka z drabinami - idealna okazja żeby Kofi coś zrobił fajnego. Rob Van Dam też nie jest jakimś mocnym punktem jak dla mnie. Jest po prostu nijaki. Ziggler. Dolph Ziggler, hmm, skillsy ma, majk leży i charyzmy też nie ma. Większość uważa oczywiście, że koleś byłby idealnym mistrzem, ale ja w to wątpie. Nie jest kandydatem na mistrza w żadnym aspekcie. No chyba, że skillsy, ale one to nie mają jakiegoś sporego znaczenia. Seth Rollins jest następnym kandydatem i znając CT - najpewniejszy zwycięzca. Lubię go, ale zakładając, że potencjalnie miałby dźwignąć federacji z dwoma tytułami na barkach, czy ma szansę? Nie jestem do końca pewny. Pozostała trójka też w moich oczach nie jest odpowiednia. Swagger - jobber, Ambrose - coś tak świruje ostatnio, zmienili mu gimmnick, ale czy się nadaje? Jak myślicie? No i Barrett. Postawiłbym na niego od razu gdyby nie fakt, że ma pas. Nie sądzę żeby dostał też walizkę, ale kto wie?

No i Main Event. Najważniejsza walka na gali. Cholernie ciekawy jestem kto to wygra. Ciekawy jestem czy ktokolwiek zgarnie oba pasy czy jednak zostanę podzielone na dwie osoby. Jedyną osobą, która teraz zgarnęłaby oba pasy i byłoby to w porządku rozwiązanie to Cena. Cena zawsze był w porządku. Wiadome, cały czas ten John i John, ale według mnie byłoby to najlepsze rozwiązanie. Jakby jednak doszło do podzielenia się tymi pasami to tutaj już można śmiało dać konkretnym osobom. Pas WWE idzie do Jaśka albo Wyatt'a, a wagi ciężkiej do Cesaro (według mnie). Martwi mnie ta mocna pozycja w tej walce Romana. Obawiam się, że może zgarnąć pasy. To by było smutne i to bardzo. Nie wyobrażam sobie żeby miał zdjąć którykolwiek z pasów, ale prawdopodobnie tak będzie. Nie rozpiszę się tutaj jakoś specjalnie, po prostu: Oba tytuły - Jasiek, sam pas WWE - Jasiek/Wyatt, wagi ciężkiej - Cesaro.

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Barrett byłby jednym z faworytów, gdyby nie to, że ma pas. Tak samo szans na mistrzostwo nie ma Sheamus, bo ma IC. Obstawiałbym w walce o walizkę właśnie Rollinsa lub Ambrose'a ze wskazaniem na tego 1. RVD ma tylko promować młodych i sobie poskakać, Kofi to też tylko skakajka, Ziggler mimo, że lubiany, to nie ma szans. A Swagger tak naprawdę z dupy wzięty.

Natomiast jeżeli chodzi o walkę z pasami, to jest większy wybór. Odpada Del Rio, bo tak naprawdę nic już nie znaczy w tej federacji. Sheamus ma pas. Z Ortona nie zrobią znów mistrza. Zostaje pięciu. Na Wyatta chyba jest jeszcze za wcześnie. Kane ma tylko przeszkadzać dla Reignsa, co by wskazywało właśnie na wygraną byłego członka Shield. Dla Cesaro też raczej jeszcze nie dadzą pasów, chyba, że ma nawiązać feud o tytuły z Lesnarem. A Cena? Mimo wszystko, to by pasowało. Ot wygrywa sobie pasy jak zawsze, trzyma je do Battleground, potem dostaje wpierdol od Lesnara i bawimy się dalej. Dlatego moim zdaniem to Reigns i Cena są faworytami. No i jest też ta opcja, że pasy zostaną zdjęte pojedynczo. Wtedy obstawiałbym Cenę przy głównym tytule, albo Reigna. Natomiast przy WHC Cesaro lub Wyatta.

Walka Tag Teamów to dla mnie wielka zagadka. Niby Uso's mają już długo pasy i powoli przydałaby się zmiana. Ale co do zaoferowania mają Wyatty? Gabaryty? Bo chyba nic więcej opróćz tego i gimmicku. Jednak myślę, że to pasy mogą być dla nich zbawieniem, bo zaczęliby się w końcu pewnie odzywać i robić coś innego niż byli pomagierami Braya.

Walka div. Paige wygra. Chociaż w sumie ostatnio mówi się o rozpadzie byłych tancerek grubasa. I to by pasowało, jedna zdobywa pasy, czuje się lepsza, zrywają przyjaźń, feud na 10 PPV.

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

Walka o walizkę zapowiada się dość obiecującą. Nie narzekam na skład, jednak będzie mi tu trochę brakowało Bad News'a, ale co zrobić jak pech, to pech (ah ten Swagger :mad: ). Moim faworytem jest Ambrose. Szczerze mówiąc, to by było zbyt proste, jeżeli walizkę przejąłby Rollins jest zbyt za siebie pewny. Ambrose ciągle się podkłada na tygodniówkach pamiętam jak to było w przypadku CM Punka, czy Miza i Bryana jak to byli promowani przed Money In The Bank pamiętam, to śmieszną promocje Bryana masakra koleś się podkładał po starcie pasa US, a tu się nikt niespodziewał, że zgarnie walizkę, a więc w taki sam sposób Ambrose był promowany przez kilka dobrych miesięcy. Każdy ma swój gust mi Ambrose jako Mr.Money In The Bank będzie odpowiadać do tego programik z Rollins'em i gra gitara. Chociaż będziemy dostawać zajebiste proma co RAW. Gmmick też ma nie zły jak na razie, więc o jego przyszłość się nie boje. Co do Rollinsa będzie tu on dość mocną postacią którą za wszelką cenę będzie chciała dorwać walizkę i za pewnie wypierdzieli kilka dobrych akcji z drabiny. Może dostaniemy Shoocker Roku i to Kofi zgarnie walizkę, ale były by jajca. :lol

Walka o pasy. Sam plakat SummerSlam mówi za siebie, że to Cena zgarnie mistrzostwo, a szkoda mogliby tak pięknie wypromować Wyatt na mocnego Tweener'a tak samo Cesaro. Ale za pewnie WWE postawi znowu na Cena, żeby gala się lepiej sprzedała, ale za to dostaniemy dość nudną walkę, bo nie oszukujmy się Lesnar z Ceną nie wyciśnie takiej samej walki jak ze Punkiem w zeszłym roku na SummerSlam. A jak to jeszcze będzie Singel Match, to gorzej dla nas, bo to będzie tak powolne jeszcze gorzej niż na ER dwa lata temu. Mam nadzieje, że Mr.Money In The Bank wleci z walizką i ją wykorzysta mam taką nadzieje.

Reszta walk nudna jak flaki z olejem.

Przewiduje kartę na SummerSlam:

- Sheamus vs Bray Wyatt o pas US.

- Rollins vs Ambrose

- Cody Rhodes vs Goldust lub Wyatt Family vs Stardust

- Kane vs Cesaro lub Cesaro vs Orton

- Roman Reigns vs Randy Orton lub Kane vs Reigns lub Triple H vs Reigns

- Barrett vs Ziggler lub Ziggler vs Cesaro

- Cena vs Lesnar lub DB vs Lesnar

Tak to mniej więcej wygląda na dzień dzisiejszy.

A mam chwilę czasu to się pokusze o skomentowanie tej karty chociaż niestety gali nie obejrze ;( Chyba że byście mieli gdzies jakieś linki do poszczegołnych walk bo na conajmniej jeden ladder match bym mógł poświęcić transeru trochę ;P Walki MitB obie prezentują się bardzo dobrze i w przeciwieństwie do lat poprzenich ciężko jest i w jednej i w drugiej o jakiegoś zdecydowanego faworyta. Reszta karty to kupa ale w sumie kogo ona obchodzi.

To zacznijmy od tej całej reszty. Walka o pasy TT i tutaj zdecydowanie spodziewam się zmiany mistrzów. Wyatt'ci mają już mocną pozyscje więc najwyższy czas na jakiś pas, o szansach Braya później ale reszta moim zdaniem ma pasy jak w banku. Czy pasom sie to opłaci nie wiem bo Usosi przynajmniej robią dobre walki i gdzies tam się kręcą czasem przy większych programach jako dodatek no a u rodzinki będę one jedynie dodatkiem pewnie no ale nie pierwszy i nie ostatni raz. Divy nie warte wzmianki, Page raczej pas obroni chociaz jeżeli ciąża AJ to prawda to nie wiem za bardzo co zrobią dalej z tą dywizją. Mam nadzieje że jak sprawa z AJ wypłyneło to ubłagali do powrotu McCool i jej pojawienie się w pc nie było przypadkowe. To by był ratunek dla dywizji. No i jeszcze na SD dojdzie druga walka TT czyli RybAxel vs złoci bracia więc nic ciekawego i pewne zwycięstwo Rhodesów.

Ok to teraz sprawy zdecydowanie ciekawsze. Zacznijmy od walki o walizkę. Generalnie nie można wykluczyć żadnej opcji bo wielokrotnie już walizkę zgarniała osoba której w ogóle nie brałem ani ogolnie nie brano pod uwagę (Swagger, Miz, Bryan, Sandow) więc wszystko jest mozliwe. W ogóle uwazam że WWE odkąd wprowadzili dwie walizki kierują się zasadą że jedną zgarnia faworyt druga to kompletne zaskoczenie bo poza 2012 gdzie obie walizki zgarneli faworyci tak własnie było. A że tutaj nie ma żadnego zdecydowanego faworyta zdazyć może się wszystko. A faworyta nie ma bo żadnej z tych postaci nie widze przy pasie WWE w najbliższym czasie, skoro jest jedna walizką raczej musi być wykorzystana z sekcesem a to z kolei skłania do stwierdzenia że pasy jednak zostaną rozdzielone bo do WHC spokojnie jest tu wielu kandydatów. Najmniejsze szanse w moim odczuciu ma Swagger który jest jobberem od miesięcy i Ziggler który swoją szanse stracił i raczej w najbliższym czasie nie dostanie kolejnej. Kofiego nie zostawiam bez szans, móglby bo tylu latach dostac WHC na chwilę ale jest to mało prawdopodobne no i Barrett z racji tego że ma pas i jeszcze nie wiadomo co z ta jego kontuzją tez raczej wiele nie zdziała. Tak więc zostaje mi trójka faworytów, Rollins, Ambrose i RVD. Można powiedzieć że mimo że nie ma zdecydowanego faworyta to jakimś tam faworytem jest Seth bo teraz przeżywa swoje 5 minut ale Ambrose byłby większym zaskoczeniem więc moim zdaniem mają conajmniej równe szanse. A RVD od swojego powrotu nie osiągnął nic więc może się okazać tutah czarnym koniem. Moim zdaniem zdobywwca walizki jest wśród tej trójki a jakbym mial obstawiać jednego chyba delikatnia skłaniałbym się ku Deanowi. Zwłaszcza ze jeżeli panowie maja dalej feudować to w gre wchodzi scenariusz że Dean jakoś zostanie pozbawiony walizki na rzecz Setha który ma za sobą HHH'a.

No i walka o pasy. Tutaj będzie bardzo dużo 'jeżeli'. Jeżeli pasy miałyby na chwile na Battleground wrócić do Bryana żeby potem je stracił na rzecz Lesnara to ja nie skreślałbym Kane'a. Bo to byłaby najlepsza opcja na dostanie pasa na chwilę. W sumie jedyna, no może jeszcze Orton ale tego nie chcielibyśmy oglądac po raz setny. Bez żadnych szans zostawiam Sheamusa i Del Rio, pierwszy ma pas US więc nie miałoby to żadnego sensu (unifikacja trzech pasów?) a drugi w ogóle strasznie odstaje od całej reszty pozycją i bynajmniej nie w sensie 'a właśnie może dlatego ma szanse', nie, nie ma żadnych. Cesaro ogólnie bardzo nie podoba mi sie ze tu jest bo powinien być w drugiej walce z drabinami i zdobyć walizkę. Ale JEŻELI co jest w sumie prawdopodobne pasy zostaną rozdzielone to sprawa WHC rozegra się między własnie Cesaro a Wyattem. Żaden z nich nie ma raczej obecnie szans jeszcze na WWE WHC ani na WWE zwłaszcza że mamy w perspektywie Lesnara ale do WHC nadają się idealnie. Wyatt mógłby podnieśc SD z odchłani nicości. Jeżeli Bryan został już od pasow na stałe odsunięty i nie zostanie więcej mistrzem to opcje mamy dwie albo Jasio albo Romek. Moim zdaniem pewne jest że Lesnar na SS zgarnie pas WWE obojętnie czy będzie to jeden pas czy dwa. I teraz kwestia od kogo go zgarnie. Walka z Jasiem napewno byłaby większym wydażeniem ale czy to już nie czas żeby przestać za każdym jednym razem jak walka ma byc duża sięgac po Jasia? No i dawać mu pas na dwa miesiące, po co? Dla Romka to pierwsze mistrzostwo więc to już duzo mu daje nawet jeżeli je straci za dwa miesiące a przy tym jak go bookuja juz od dawna wcale nie będzie mniej wiarygodnym przyciwnikiem dla Brock'a. Plakatem SS sie nie sugeruje bo nie ma sensu się sugerowac takimi rzeczami, nie wiadomo czy jest prawdziwy no i jeszcze mogą plany 100 razy zmienić zwłaszcza jeżeli był prawdziwy. Tak więc moim faworytem jest Roman, zaraz za nim Jasio a jezeli to Bryanowi Lesnar miałby pasy odebrac to Kane.

Te dwie walki zapowiadają się naprawde ciekawie, reszta karty plus wszystkie squashe jakie jeszcze dodadzą czu to Ruseva czy Dallasa kompletnie nie interesująca. Chociaż walka o pasy TT pewnie zła nie będzie tylko szkoda że widzieliśmy ją już 100 razy.

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Dodane trzy walki, też trzeba coś ogarnąć.

Big E vs Rusev - Jakaś tam podpora tego feudu jest, Proputinowski Rusev obrażający Amerykę i Amerykanów (coś jakl Cesaro chyba kiedyś) kontra Ułesański bohater Big E. Jednak myślę, że to ciemna strona mocy wygra tym razem, bo Rusev ma być jeszcze mocniej promowany i czeka go pewnie feud z Ceną w przyszłości.

Stardust & Goldust vs RybAxel - Tu mam raczej pewnik ale wątpliwości są. No niby Stardust jest w gazie itp więc powinni wygrać bracia. Ale jeżeli ma dojść o feudu Stardusta z Goldustem, to Money in the Bank może być szansą na to. Obstawiałbym jednak braciszków.

Summer Rae vs. Layla - Hymhym. Nie śledzę tego feudu, ale myślę, że wygra Layla. Tyle.

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014