Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepszy wrestler PPV WWE Extreme Rules 2014

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1. Bez żadnych ankiet.

2. Wybierzcie wrestler'a, który według was przyciągnął największą uwagę i spisał się najlepiej na Extreme Rules 2014.

3. Prosiłbym o argumenty dlaczego akurat ten wrestler zrobił na was największe wrażenie.

ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO GŁOSOWANIA, KTÓRE POTRWA 10 DNI!

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Myers

3

• Bryx

1

• fanfanfan

1

• Kosaki

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Jasny

Zastanawiałem się nad Barretem, jednak zdecydowałem się postawić na Setha Rollinsa. On pokazał, w swojej walce, że naprawdę jest z niego znakomity zawodnik. Wykonał spot jakiego dawno w WWE nie było, pokazał serce do walki i odwagę. :t_up:

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Android

Zdecydowanie Seth Rollins, jego spoty były niesamowite. Pokazuje że nadaje się na main eventera i jest w stanie zastąpić ludzi, któzy wykonywali ryzykowne akcje.

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

• Reputacja:   0

Jeżeli stajnia to Shield, jeżeli wrestler to Seth Rollins! Cała trójka w walce z Evolution świetnie pociagnęła pojedynek, to Reigns go zakończył, a mimo to głos na Setha za całą świetną postawę w walce, no i przede wszystkim ten świetny skok. Oprócz niego mógłby być własnie Barrett z racji zdobycia pasa.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

No dobra Rollins pokazał najwięcej w najlepszej walce ale mojego głosu nie dostanie. Dla mnie zawodnikiem gali powinien zostac Bad News Barrett. Po przejściu nie łatwego pod względem przeciwników turnieju został pretendentem i swojej passy nie zakończył na tym. Pokonał Langstona w całkiem dobrej walce, zdobył swój 4 pas IC i jest nadzieją na to że coś się z tym pasem będzie ciekawego dzialo.

Wiadomo, można wyróżnić Rollins'a za ten jednorazowy wybryk ze skokiem, można wyróżnić Barrett'a za przejęcie pasa co praktycznie było do przewidzenia. Ja się trochę wyróżnię i postawię na tego Hornswoggle'a. Myślałem, że ten typek będzie biegał wokół ringu, uciekał po trybunach itp, a On skakał po tych drabinach, po stołach. Nieźle się przy tym bawiłem i zdecydowałem się postawić na niego. :P

• Urządzenie:  Windows

Seth Rollins - po raz enty udowodnił że jest najlepszym zawodnikiem Shield.

Może puściłbym głos na Barretta gdyby to nie był kolejny już randomowy tilte run Anglika, wyrasta na nowego Kofiego Kingstona. Głosowania na karły nie dopuszczam.

Również Seth Rollins, nie ma wątpliwości, że jest on najlepszym ringowo zawodnikiem w The Shield. Bardzo dobra walka, w której wszyscy z The Shield pokazali się z dobrej strony. Seth potwierdził swoją wysoką dyspozycję już 24h po gali w starciu z Wyattami, kto oglądał ten wie co on tam wyprawiał.

iBzvb2JSpQNRM.gif

• 3 tygodnie później...

PODSUMOWANIE:

Seth Rollins - 5 głosów

Bad News Barrett - 1 głos

Hornswoggle - 1 głos

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
    • KyRenLo
      Czyli znane już są oba Main Eventy. Cody vs. Randy i Punk vs. Roman: Szkoda Drew, bo jako mistrz mi się podobał i bardzo chciałem, żeby na WM wyszedł z pasem, ale WWE to WWE i zrobiło to, co uznało za bardziej stosowne.  Wreszcie Panowie zawalczą o ten tytuł:
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • -Raven-
      „Miejsce pod słońcem”
  • Dodaj nową pozycję...