Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Newsy 6.05.14 - Co z Batistą, spoilery z RAW, i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Według ostatnich plotek Batista miał odejść i pojawić się dopiero w okolicach SummerSlam. Wszystko jednak wskazuje na to, że Bastek zostanie z nami do Payback, gdzie planowany jest rewanż Evolution vs The Shield.

Co do Payback jeszcze - Daniel Bryan stanie do walki z Kanem, prawdopodobnie w stypulacji Buried Alive Match. Byłoby to na pewno bardzo ciekawe rozwiązanie, i kto wie, czy Kane nie wyrastałby nam tutaj na faworyta.

Alexander Rusev od dziś w pełni będzie przedstawiany jako Rosjanin, i WWE odcina się od korzeni Bułgarskich tego zawodnika. Wiele wskazuje na to, że wykorzystanie postaci Vladimira Putina w programie Ruseva ma się powtórzyć. Nie wiadomo jednak co jest celem takiej zmiany ze strony oficjeli WWE.

Do WWE może w niedalekiej przyszłości dołączyć kilku zawodników rodem z ...Brazylii! Faworytem do kontraktu jest Prezao, szczerze mówiąc słyszę po raz pierwszy ten pseudonim, ale muszę przyznać, że to ciekawy kierunek. Nieciekawie może być jednak z angielskim tych zawodników.

Ric Flair jest przewidziany na najbliższe gale WWE po tym jak Batista odejdzie. Ma to sprawić, by Evolution przetrwało czas, w którym zabraknie Dave'a.

Na RAW zadebiutował Adam Rose. Prawdopodobnie otrzyma on program z Jackiem Swaggerem zakończony walką na Payback PPV.

Na najbliższy Main Event zapowiedziany jest John Cena, który ma przekazać jakąś wiadomość rodzince Wyattów.

Na RAW odbył się 20 Man Battle Royal o pas US, a nowym mistrzem został Sheamus. Dla Irlandczyka jest to drugi pas US w karierze. Dean Ambrose był najdłużej panującym mistrzem w historii tego pasa.

W ostatnim miesiącu najlepsze opinie na zapleczu WWE zebrał Seth Rollins.

Sorry za poślizgi, ale newsy/raporty, ciężko jest wyrobić ; ).

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Anonymus

3

• DonCarlos

2

• Myers

2

• Bryx

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Według ostatnich plotek Batista miał odejść i pojawić się dopiero w okolicach SummerSlam. Wszystko jednak wskazuje na to, że Bastek zostanie z nami do Payback, gdzie planowany jest rewanż Evolution vs The Shield.

Rewanż jest pewniakiem, ale nie lubię osobiście takich powtórek. Na ER walka wypadła bardzo fajnie, ale nie wiem jak chcą dorównać jej na Payback, więc spodziewam się raczej czegoś gorszego no i oczywiście Evolution tym razem pewnie to wygra.

Co do Payback jeszcze - Daniel Bryan stanie do walki z Kanem, prawdopodobnie w stypulacji Buried Alive Match. Byłoby to na pewno bardzo ciekawe rozwiązanie, i kto wie, czy Kane nie wyrastałby nam tutaj na faworyta.

Naprawdę ktoś może pomyśleć, że Bryan mógłby stracić tytuł na rzecz Kane'a? Po tak ogromnej promocji, jest to wg. mnie kompletnie niemożliwe żeby akurat ktoś pokroju Big Red Monster'a to przejął.

Na RAW zadebiutował Adam Rose. Prawdopodobnie otrzyma on program z Jackiem Swaggerem zakończony walką na Payback PPV.

Osobiście bardzo lubię ex Krugera. Lubiłem go już za czasu właśnie Kruger'a czyli takiego psychola zerwanego ch***j wie skąd. Teraz może coś z niego być bo na pewno przyciąga uwagę i więcej mówi niż w poprzednim gimmnicku.

Na najbliższy Main Event zapowiedziany jest John Cena, który ma przekazać jakąś wiadomość rodzince Wyattów.

Hmm, czyli to nie koniec feud'u. Wydaje mi się, że za daleko to wszystko idzie. Walka na WM była super, na ER była dużo gorsza, więc na kolejnych PPV będzie tylko gorzej.

:t_up:

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

• Reputacja:   0

Ja nie rozumiem - Batista miał przecież wrócić na stałe, normalny kontrakt podpisał, a wrócił chwilkę przed Royal Rumble. To jest raptem 4-5 miesięcy, a kontrakty pełnoprawnych zawodników opiewają, zdaje mi się, na dłuższy okres. Więc o co biega?

Oprócz jaranka Laną i zerowej podjary Rusevem, zastanawia mnie to użycie postaci Putina przez WWE. Wiadomo - przy tym co się obecnie dzieje na Ukrainie, wywołuje to wiele kontrowersji, a w myśl zasady "nieważne jak o tobie gadają, byleby gadali" hajs się zgadza, tylko czy taka Rosja, albo sam Putin, nie mogą przypadkiem się przypieprzyć do WWE o wykorzystanie wizerunku np? :D

• Urządzenie:  Windows

Ja nie rozumiem - Batista miał przecież wrócić na stałe, normalny kontrakt podpisał, a wrócił chwilkę przed Royal Rumble. To jest raptem 4-5 miesięcy, a kontrakty pełnoprawnych zawodników opiewają, zdaje mi się, na dłuższy okres. Więc o co biega?

Jak nie o pieniądze to o ego - Dave zapowiedział tam przy podpisywaniu że będzie musiał wziąć parę tygodni wolnego żeby zając się promocją jakiegoś filmu. Wszystko niby pięknie i super, ale planem WWE było podłożenie Batka w jego ostatnim programie przed urlopem na rzecz D-Bryana. Koksik stwierdził że nie podłoży się kurduplowi na moment przed premierą tego filmu szczególnie że już raz to zrobił na WM. Chciał więc zrezygnować z tego programu i zniknąć już po ER, ale jakoś tam się ugadali i po prostu zostanie z Evolution.

tylko czy taka Rosja, albo sam Putin, nie mogą przypadkiem się przypieprzyć do WWE o wykorzystanie wizerunku np?

Putin jest osobą publiczną, więc chyba jedyną zgodę jaką musieli uzyskać to autora danej fotki. Poza tym serio myślisz że Vlad to w ogóle się takim pierdem na wietrze przejmie? 0.jpg

Warto dodać że Alexander Rusev to od dziś tylko Rusev. Najwyraźniej podobnie jak Antonio to imię nie wzbudza oczekiwanego respektu :8

Ja tam podbijam Twoją opinię z kiedyś, że za kilka miesięcy, albo może troszkę dłużej, Rusev będzie gdzieś na miejscu Brodusa Claya czy Rybacka, jeśli nie zniknie w ogóle. Nie ma szans wybić się nigdzie wyżej, ponad przeciętność, bo za wyjątkiem siły i jak na swoje siły przyzwoitej zwinności, nic sobą nie reprezentuje.

• Reputacja:   10
  • Status:  Online
  • Styl:  BGZ

Ja bym chciał podpisać się pod waszą opinią - ale dać trochę inny argument za.

Mnie się osobiście Rusev podoba. Jest dobrym power-wrestlerem, zwinny, nie ma twarzy gimbusa z wąsikiem jak Langston i nikt na jego widok nie uderzy w dyskusję o sterydach z powodu jego nienaturalnej budowy ciała - pozdro Rob Terry (gość wygląda jakby mu w Fotoszopach głowę zmniejszyli - tak jak na tych fotkach ochroniarza Geri Halliwel ze Spice girls). Ja bym chętnie pooglądał chłopaka więcej.

Jest jednak jedna niepisana zasada u spółki Vince'a. Nikt o gimmicku innym niż amerykański nie może grać w federacji ważnej roli. Już mieliśmy ruskiego gladiatora w WWE - Kozlov się nazywał (Ci sami kreatywni wymyślali ring name...obowiązkowe "V" na końcu {Big daddy V się nie liczy} ). Też fajnie to wyglądało, ale daleko chłopina nie zajechał. Ktoś może powiedzieć, ze WWE w ramach promocji fedki w innychy niż hamerykański regionach jest zdolne nawet ofiarować pas mistrza (via Khali mistrzem świata). Popatrzmy jednak co robi Punjabi Playboy dzisiaj - rozkłada chopem jakichś fajfusów w NXT.

Gdyby bułgara nauczyli dobrze angielskiego- dali mu dobrego Managera i poszli na całość - ja podpisałbym się pod tym. W obecnej konfiguracji już wkrótce best wishes and regards ;)

915802072594e34bce782c.jpg

Rusev problemów z językiem raczej nie ma na co wskazuje ten wywiad chociażby.

Problemem jest raczej bycie drewnianym na majku, może dlatego właśnie nie chcą w ogóle dopuszczać go do głosu. W menago też jakoś specjalnie nie zainwestowali, bo Lana poza tym że dobra dupa to tam niczym się nie wyróżnia. Widać że WWE po prostu liczy na jakiś cheap heat z cyklu "USA ssie" i wielkiego niszczycielskiego kolosa gdzieś ze wschodu. Kariery nie przewiduje bo nie od wczoraj wiadomo że umiejętności w ringu nic nie znaczą, a z całą resztą jest kiepściutko. Pokręci się chłopak rozbijając jakiś JTG(o dziwo, wciąż na liście zatrudnionych, ostatnio chyba był wykorzystany jako jeden z imprezowiczów przy debiucie Adama Rose'a), potem odbije się od jakiegoś mid-cardera i resztę kontraktu spędzi jako ekspert panelu na ppv(pozdro Tensai).

Niestety, ale podobną karierę wróżę Adrianowi Nevillowi. Zanim podniosę tutaj larum i ukamieniują mnie wszyscy fani high flyerów chciałbym tylko pokazać gdzie są postaci, które fajno śmigają w ringu, ale powiedzieć za dużo nie umieją i nie wykazują specjalnie charyzmy. Evan Bourne - kontuzja, albo nie żyje, a jak występował, to nie pamiętam. Sin Cara - nie będę komentował, choć to może słaby przykład. Kofi Kingston? Najważniejsze punkty jego kariery, to odwalenie co roku jakiejś małpiej sztuczki na Royal Rumble, poza tym jobbowanie. A najwyżej jak Kingston byl kiedykolwiek, to feud z Ortonem, jak tamten miał Rhodes'a i DiBiasego przy sobie. Także tego.

Każda osoba o zdrowych zmysłach przyzna Ci rację. Neville prócz ringskillsów i odstających uszu nie dysponuje niczym ciekawym. Słyszałem jego speech na NXT po gali ARrival i facet bardzo się starał, ale niczym zachwycającym nie błysnął. Jeżeli go wezmą do głównego rosteru to pierwszy miesiąc będzie bił Kingstony, Kiddy, a później stworzy z nimi Tag Team i jego występy ograniczą się do 20minutowych występów w walkach wieczoru 'Superstars' i 'Main Event'. :P

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
    • Grok
      Women’s Intercontinental Title będzie broniony w przyszłym tygodniu. Bayley wygrała gauntlet match na Raw, co dało jej title shot przeciwko AJ Lee na najbliższym odcinku, gdy Raw zawita do San Antonio. W finale Asuka złapała Bayley w Asuka Lock, ale Bayley wyrwała się i skontrowała Rose Plant. W gauntlecie wzięły też udział Ivy Nile, Raquel Rodriguez, Lyra Valkyria oraz IYO SKY. Na poprzednim Raw Lee celebrowała swój tytułowy sukces z Elimination Chamber, ale znalazła też chwilę, by rzucić o
  • Dodaj nową pozycję...