Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

20.04.2014:RAW w 5 punktach, Cesaro i inne...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Za 7 dni Dean Ambrose będzie najdłużej panującym US Championem. Rekordzistą jest MVP który dotrwał do 343 dnia.

Vince McMahon nie stara się już o powrót CM Punka do federacji i nie będzie go w żaden sposób promował. Chce, aby Punkowi skończyłsię kontrakt. Ponadto nie oberwie się w żaden sposób AJ, która jest partnerką Brooksa. Miała być jeszcze bardziej podpushowana, jednak chciała wziąć trochę wolnego, dlatego straciła pas i nie będzie walczyła w rewanżu, a zrobi to Tamina Snuka.

Aktualny plan dla Cesaro to przyszła walka z Lesnarem. Aktualnie chcą z niego zrobić heela, następnie w trakcie feudu z Brockiem, ma być wielkim babyface'm. Ogólnie szwajcar ma dostać wielki push.

Przyszłe RAW w 5 punktach:

Przebudzone Zło:Czy ofiarą Wielkiej Czerwonej Maszyny będzie Daniel Bryan?

Przekroczenie granic:Czy The Shield pojawi się by zmierzyć się z przeciwnikami z Extreme Rules?

Półfinały:Na kogo ma czekać Big E?

Czas Taminy:Czy wyjdzie z cienia AJ?

Extremalne środki:Co przygotuje Wyatt dla Johna Ceny?

Oto co napisał Zeb Colter na twwiterze: "GETTING A LOT OF RESPONSES OVER POSSIBLY A NEW ADDITION TO #REALAMERICANS. SOME NAMES ARE SHOCKING!!! Any more suggestions? @WWE:"

Alexander Rusev prawdopodobnie dostanie solową walkę na ER. Nie wiadomo kto będzie jego ofiarą, bo ma to być typowy squash.

Do karty Extreme Rules, oprócz wspomnianego pojedynku Paige vs Tamina, dostał się również pojedynek Evolution vs The Shield. HHH ogłosił to na ostatnim Smackdown.

Wrestlemania XXX w Stanach Zjednoczonych miała ponad milion wykupień. Ponad 600 tys. to użytkownicy WWE Network, reszta to kupujący z sieci telewizyjnych.

Na oficjalnej stronie WWE pojawił się artykuł z 8 propozycjami na WM XXXI i poprzedzające RTW:

John Cena dołącza do Wyatt Family

Roman Reigns Wygrywa RR

WWE WHC zostaje rozdzielone spowrotem na 2 pasy.

Stephanie startuje do Divas Championship

Zeb Colter ustabilizuje skład Real Americans

Cody Rhodes wygra i wykorzysta walizkę MitB

Cesaro wyzwie Brocka Lesnara

Undertaker przejdzie na emeryturę

Co w tym zdjęciu jest nie tak?

2c3f223bb4e222bcdf9b990e6d864228_1024.jpg

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

• Odpowiedzi 14
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• kali

6

• Myers

4

• Anonymus

2

• Kosaki

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Reign Ambrose'a jest wart tyle co nic. Jedynie na początku, kiedy zdobył pas, działo się cokolwiek wokół tego, a od tego czasu jak już wspominałem - US Title jest przez niego noszone tylko i wyłącznie jako ozdobnik. Wywalcie to gówno.

Prędzej, czy później Punk wróci, jestem o tym przekonany. Chyba za bardzo lubi swoją robotę, a do tego hajs się za nią zgadza, żeby ot tak zostawić pro wrestling. Teraz myślę, że po prostu zrobił sobie zasłużony i długo wyczekiwany urlop, a gdy odpocznie od tego wszystkiego i będzie gotów, wtedy zaczną się rozmowy z WWE.

Wolałbym, żeby Cesaro już teraz był face'm. Pamiętam jak na pierwszym RAW po WrestleManii jego odejście od Zeba zostało ciepło przyjęte, więc wydaje mi się, że mogliby to podciągnąć, ale jak nie ta metoda, to inna.

A więc Reign Ambrose jest wielkim wyczynem i miało spotykamy i wydaje mi się, że to on zostanie najdłuższym posiadaczem pasa USA w Historii WWE. Faktycznie Ambrose dużo może osiągnie widać, że jego postać jest ostrożnie prowadzona i nie na chama jest on takim Punkiem. Za parę lat też przebudzi się, że ch***ja dostaję, więc wyzwie publicznie całą federację i właścieli i dostanie jakaś tam promocję, tak jak Punk w 2011 z pewnością go nie skreślą i nie zwolnią, za mikrofonem ostro nadaję i to jest jego wielki atut w tym biznesie. Na darmo CM Punk go tak nie chwali?

Uważam, tak jak Daimon, że CM Punk powróci i to jeszcze latem. On się nie zwolnił nie rozwiązał kontraktu, po prostu go nie ma poszedł sobie na zasłużony urlop a Vince, po prostu, to zrozumiał i dał sobie spokój. Kiedy sam Brooks wyjdzie za mąż po układ swoje życie prywatne i spędzi trochę czasu z rodziną i przybór kasy się zmniejszy na jego koncie, to powróci do federacji Vince, choćby jako Part-Timer.

A ja nadal uważam, że Cesaro zdobędzie walizkę. Brock Lesnar przejmie pasy na SummeSlam, gdzie oczywiście pokona mega Baby Face Bryana. Cała sytuacja ze zdobyciem złota przez Lesnara będzie taka, że to Cesaro na tym skorzysta wykorzystując walizkę na jakieś gali typu Survivor Series co, by doprowadziło do walki tych dwóch panów na WrestleManii XXXI o pas WHC, gdzie Cesaro wyszedłby zwycięsko. Nie wiem, ale ma takie myśli, że Cesaro zyska dużo i stanie się potężny.

Jeżeli feud Cena z Wyatt'em ma aż trwać do WrestleManii XXXI, to jestem za. Wtedy Cena nie dostanie walki o pas WHC i o to chodziło. Ale jest to troszkę dziwne czyżby samym Cena WWE chciało wypromować Wyatta na mega kozaka? Ciekawe ciekawe oby sam Wyatt na tym zyskał.

Z tych wszystkich wymienionych o Wm 31, to sprawdzą się: Zakończenie kariery przez Deadmana, Roman Reigns wygrywa Royal Rumble, Cesaro wyzwie Brocka Lesnara, John Cena dołącza do Wyatt Family, Stephanie wybiera swój cel, czyli Divas Championship (od dawna było, to planowane) tak to raczej wszystko.

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Android

Miałem ostatnio taką rozkminę o Punku. Patrzcie jak WWE afiszuje się z tymi ślubami i tak dalej, a że może ślub AJ i Brooksa był wcześniej planowany to Punk chciał uniknąć rozgłosu medialnego a jak wszystko minie to wróci. Nie wiem co brałem, ale na razie ma to sens.

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

Miałem ostatnio taką rozkminę o Punku. Patrzcie jak WWE afiszuje się z tymi ślubami i tak dalej, a że może ślub AJ i Brooksa był wcześniej planowany to Punk chciał uniknąć rozgłosu medialnego a jak wszystko minie to wróci. Nie wiem co brałem, ale na razie ma to sens.

Właśnie też o tym myślałem :) i być może te zniknięcie AJ z federacji na razie jest czymś więcej niż urlop może ślub pokryjomu, kto wie. Jednak i tak dziwi mnie te zaklejanie twarzy Punka na Posterach.

• Reputacja:   1

Kołek nie chce mi się szukać i cytować tych bzdur, które wypisujesz o Moxleyu, ale wg Ciebie jest On ostrożnie prowadzony? k***a, ten koleś nie jest prowadzony w ogóle, olali go kompletnie, może i dobrze. Drugi Punk? Pod jakim względem? Kiedy Ambrose ostatnio bronił pas w poważniejszym starciu? HiaC? Czy może te Main Eventy w walkach z Henrym, których było chyba 3 i w sumie trwały jakieś 5 minut. Zastanów się co piszesz. Gdyby rzeczywiście Dean był jakimś nieprawdopodobnie utalentowanym typem to by już dzialali kreatywni.

Tak poza tym, proszę Cie, poczytaj troche książek, zrób cokolwiek i naucz się pisać poprawnie. Bo kompletnie nie wiem czasami o co chodzi w tych Twoich zdaniach.

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

Kołek nie chce mi się szukać i cytować tych bzdur, które wypisujesz o Moxleyu, ale wg Ciebie jest On ostrożnie prowadzony? k***a, ten koleś nie jest prowadzony w ogóle, olali go kompletnie, może i dobrze. Drugi Punk? Pod jakim względem? Kiedy Ambrose ostatnio bronił pas w poważniejszym starciu? HiaC? Czy może te Main Eventy w walkach z Henrym, których było chyba 3 i w sumie trwały jakieś 5 minut. Zastanów się co piszesz. Gdyby rzeczywiście Dean był jakimś nieprawdopodobnie utalentowanym typem to by już dzialali kreatywni.

Wiesz co? Sam zastanów się co napisałeś. A więc według ciebie mistrzu Moxley nigdy nie będzie idealnym kandydatem na Main Eventera? lol beka z ciebie.

A więc wytłumacze ci coś chyba nie oglądasz WWE od dziś. Z pewnością taki ktoś jak Moxley, nie spadnie do jobberki? Czemu? Bo k***a trzyma pas ponad rok, chociaż ten pas jest bez wartościowy, bo nie ma na niego kompletnie czasu, to i tak zapisze się w Historii WWE, i możesz sobie pisać że nie dają mu czasu bla bla bla jak nie dają jak dają? a ktoś się pojawił tydzień temu w Main Evencie RAW? a kto 2 tygodnie temu pojawił się znowu w Main Evencie RAW? to że dostaję 2 min walki bo co ma dostać 21 minutowe? To nie Pay-Per-View tylko tygodniówka inne gwiazdy też czekają na swoje występy nie tylko jeden Ambrose k***asz mać. Kolejna sprawa utrzymuje The Shield na mikrofonie obok Seth Rollinsa, który też całkiem dobrze sobie radzi za mikrofonem.

A Więc jak to było z Brooks'em mistrzu. Koleś zadebiutował w zwykłej walce na ECW do tego wygrał kilkukrotnie bez wartościowy pas ECW ( gdzie już ten roster się sypał) zdobył walizkę Money In The Bank dopiero po dwu latach. Na samym początku nie szło mu za dobrze, ale wlazł na sam szczyt dzięki temu, żeby był wypasiony za mikrofonem no i w ringu troszkę (bogu dzięki, że mu nie obcieli Move-stu). Później znowu spadł do jobberki podajże w 2010 roku a w 2011 bach ile lat musiał na to pracować i w tym samym wieku co Ambrose debiutował.

To samo kim był Bryan też miał bez wartościowy pas US'a i prowadzili go tak zjebanie na ten szczyt podkładał się jakimś Barrett'om w 2011 roku i innym Miz'om, a teraz kim jest! No ja się pytam? Według ciebie jest to bez wartościowy koziołek w tym samym przypadku może stać się z Ambrose'em może i ty go przekreślasz, a może inni tego nie robią, bo widzą, że ten ktoś jest utalentowany na mikrofonie, ale ten ktoś musi uważać na dzisiejszą politykę w WWE.

Co ty myślisz? Ze mu pozwolą od razu używać wszystkich akcji, które używał w Indys? Może jeszcze ma wejść z piłą łańcuchową :chain: i pokazać jakiej, to technik nauczył się w CZW.

A, więc teraz ci wytłumaczę Dean Ambrose, to była perełka dla Indyczków? Na darmo nie ma tam zajebistych notowani tak samo Solomon Crowe aka Callihan teraz jeszcze dojdzie do nich Drake Younger. Faktycznie przyjdzie taki moment w, który w WWE będzie szukało zajebistego Heel'a, który szprecha idealnie za mikrofonem gasząc wszystkich.

Teraz jest chrapka na Romana i to jego promują. A przyjdzie czas, w którym Ambrose na tym zyska ma dopiero 28 lat i długie lat kariery przed sobą.

dzialali ?

Jest takie słowo w języku polskim jak dzialali? chyba działali.

I weź już skończ dobra wiem nie umie pisać robi, to się już nudne i żałosne ważne, że ty potrafisz. Normalnie jesteś specem od wszystkiego od grafik od pisania nie długo się okaże, że jesteś specem od muzyki elektronicznej :8

Z pewnością taki ktoś jak Moxley, nie spadnie do jobberki? Czemu? Bo k***a trzyma pas ponad rok, chociaż ten pas jest bez wartościowy, bo nie ma na niego kompletnie czasu, to i tak zapisze się w Historii WWE, i możesz sobie pisać że nie dają mu czasu bla bla bla jak nie dają jak dają? a ktoś się pojawił tydzień temu w Main Evencie RAW? a kto 2 tygodnie temu pojawił się znowu w Main Evencie RAW?

Porównaj sobie run Cesaro z runem Ambrose'a np... Cesaro bronił ten pas w bardzo dobrych walkach i bronił go duuużo częściej niż Ambrose, który chyba od swojego titlerunu bronił go hmmm, 5 razy? Cesaro jest zawodnikiem z dużo większą charyzmą niż Dean, robi show, potrafi rozruszać publikę. Druga sprawa. Nie chodzi mi o THE SHIELD tylko o Ambrose'a. Co z tego, że występuje czasem w ME gali skoro i tak to jego pinują zawsze?

Później znowu spadł do jobberki podajże w 2010 roku a w 2011 bach ile lat musiał na to pracować i w tym samym wieku co Ambrose debiutował.

Co mam Ci podać? :8

To samo kim był Bryan też miał bez wartościowy pas US'a i prowadzili go tak zjebanie na ten szczyt podkładał się jakimś Barrett'om w 2011 roku

k***a, Barrett jest dużo bardziej wartościowym zawodnikiem niż Bryan. Już bardziej Jego widziałbym jako ME, a nie Daniel'a. :8

Gdyby Tarcza się rozleciała i panowie poszliby w swoje strony to jestem pewny, że Ambrose wylądowałby w ME z Kingstonem albo Kiddem lub w jakimś mixie z Summer Rae bo przecież już jest wolna.

Edytowane przez Gość

A więc według ciebie mistrzu Moxley nigdy nie będzie idealnym kandydatem na Main Eventera?

Direst nic takiego nie napisał.

Z pewnością taki ktoś jak Moxley, nie spadnie do jobberki? Czemu? Bo k***a trzyma pas ponad rok, chociaż ten pas jest bez wartościowy, bo nie ma na niego kompletnie czasu, to i tak zapisze się w Historii WWE

To, że ktoś trzyma pas, zwłaszcza taki jak US Title w dzisiejszych czasach nie oznacza, że zapisze się w kartach historii WWE. Mało tego. Oznacza to tylko i wyłącznie tyle, że ani nie mają pomysłu na to, żeby znaleźć mu jakiegoś oponenta, ani nie mają pomysłu na niego, ani na to co zrobić z pasem. Oczywiście, że Ambrose występuje regularnie, pojawia się regularnie, ale tylko dlatego, że należy do Tarczy, i to w zasadzie Tarcza występuje i pojawia się regularnie i jest ważnym elementem dzisiejszego WWE. Nie wiem, nie jest trudno to dostrzec, że z całej trójki najbardziej promowany jest Reigns, a Ambrose, pomimo tego, że ma pas, jest za nim, najwyżej na równi z Rollinsem.

No i na koniec - te wszystkie Twoje piękne wizje mogą legnąć w gruzach, bo gdyby tego typu kariera albo sukces zawodnika zależał tylko i wyłącznie od niego, to mielibyśmy samych main eventerów w federacji. Tymczasem jest coś takiego jak zarząd, kreatywni, takie magiczne słówko jak push i to głównie od tych czynników zależy kariera zapaśnika w tak dużej federacji jak WWE. Podać przykład? Świetnie zapowiadający się Ziggler, wszyscy wróżyli mu skok do ME. Powiedział kilka słów za dużo, wtedy zarząd podstawił mu nogę i jobbuje teraz wielkim czarnuchom z pasem interkontynentalnym.

Faktycznie Ambrose, to nie, byle jaki gościu ma gadanego i jakby zauważył, że schodzi do Jobberki, to od razu, by poprosił o zwolnienie z federacji, więc i tak byście go długo nie oglądali jako Jobbera :lol to nie ten kaliber, żeby go szmacić i poniżać koleś za bardzo szczeka, żeby aż upaść do Jobberki. Powróciłby na stare śmieci tam, gdzie był doceniany i ceniony może i do CZW, by nie wrócił, ale do indyczków tak, bo w końcu byłby, im potrzebny, bo dobrze się sprzedaję. O Ambrose się nie martwię jak na niego nie postawią, to wypchnie na nich dupę i pójdzie w cholerę do indyków tam go docenią z pewnością z chęcią bym go zobaczył z powrotem w CZW.

Może jak Shield się rozleci to wróci do CZW. Jeżeli do tej pory niczym w WWE nie zabłysnął to już raczej nic z nim nie zrobią. Poza tym jakby odszedł to nie sądzę żeby ktokolwiek to zauważył i skandował jego ringname co gale. :waving:

Może jak Shield się rozleci to wróci do CZW. Jeżeli do tej pory niczym w WWE nie zabłysnął to już raczej nic z nim nie zrobią. Poza tym jakby odszedł to nie sądzę żeby ktokolwiek to zauważył i skandował jego ringname co gale.

Jedno zasadnicze pytanie jak miał zabłysnąć jak nie rozpoczął nawet kariery solowej? Przecież Jest z kumplami w stajni nie tak dawno każdy z nich udowodnił, że coś znaczy na początku Ambrose zaczął świrować później Romek zaczął kozaczyć i wszystkich niszczyć, a na końcu Rollins się obudził i dał o sobie znać. Dziwne jak mają skandować jego Ring Name jak jest w stajni The Shield i nie jest tam sam i co fani na jednego Ambrose będą skandować? jak mogą na całą stajnie skandować. Co na CM Punk też skandowali jak był w SES? Nie potrzebuje teraz niczym zaskakiwać, bo nawet nie rozpoczął kariery solowej, więc nie wiem do czego faktycznie dążysz. Nie tak dawno czytałem że Vince pokrywa nadzieje w The Shield, kiedy to panowie się rozejdą i rozpoczną karierę solową i nie boi się o przyszłość WWE. Więc nie spinaj gaci ani Ambrose ani Rollins ani Romek nie rozpoczęli kariery solowej, więc musisz poczekać, a wtedy stwierdzisz, czy Ambrose wyleci z pracy, czy nie :) co do Ambrose to na Tumblr jest pełno blogów na temat jego osoby wiec z pewnością nikt go pamiętać nie będzie :waving: .

Pamiętam te czasy, kiedy to wszyscy typowali jakiś Rhodes'ów, Barrett'ów do przejęcia walizki Money In The Bank Smackdown w 2011 roku aż po chwili na drabinę wdrapał się koleś z indy Daniel Bryan i ją ściągnął i wszyscy zaszokowani koleś nie dostawał żadnej promocji, a tu taka niespodzianka w obecnym WWE nie liczy się promocja, ale zaskoczenie (czasami). I proszę was nie porównujcie Ambrose do Cesaro, bo to pomyłka Cesaro, to koleś utalentowany, a Ambrose aż taki Skill'ów nie ma Cesaro ma siłę potrafi szprechać po niemiecku i inny językach i prędzej, czy później stanie się głównym Baby Face'em w WWE, a Ambrose, to perfekcyjny Heel w postaci starego dobrego Ortona. I nie kłócimy się, czy Ambrose coś osiągnie, czy nie nikt tego nie wie! Koleś nie tak dawno wbił do rosteru jego postać się rozwija nie potrzebuje zdobywać żadnego pasa może być kimś namiare Roddy'ego Pipera czyż nie? Czy kariera w WWE kończy się na pasie WWE? No chyba nie. Wolicie chyba takie promowanie szybkiego odwrotu jak to było w przypadku Rybacka.

Mówisz mi żebym nie porównywał Cesaro z Ambrosem, a sam porównujesz go do Orton'a. Na jakiej podstawie? Nie porównywałem Cesaro jako osoby tylko jego titlerun.

Piszesz, że Ambrose jest rewelacyjny na majku i zdecydowanie najlepszy z całej trójki Shield. Z tym ostatnim się zgodzę, ale tylko dlatego, że ani Rollins ani Roman nigdy nie powiedzieli więcej niż trzy zdania. Uwierz mi, że gdyby Moxley na tym majku był taki super, to Tarcza robiłaby coś więcej niż dobre walki. Nie życzę mu straty pracy, ale na ME absolutnie w tym momencie się nie nadaje.

Nie mówię, że ma być na stałe Main Eventerem, ale może się kiedyś zahaczyć na jakąś tam walkę nie potrzebuje od razu wygrywać głównego pasu. Ważne, żeby stał się kimś pokroju Mick'ego Foley'a albo Roddy'ego Piper'a, którzy są już na liście Hall of Famer'ów chodź mało osiągnęli z tego co pamiętam, to Foley jako Mankind nie był jakimś tam wyjebanym produktem w ringu pasa też nie miał długo podajże miesiąc lub 3 tygodnie jego Title-Run nie był w cale długo. A Roddy Piper co osiągnął w WWE? Gówno wielkie, a stał się legendą, bo za mic-skillem był genialny, a w roli Heel'a był niesamowity. Piper i Ambrose, to dwie krople wody ważne, żeby Ambrose skończył, chociaż, tak jak Foley i Piper a będzie okej nie wyczekuje z jego strony mega sukcesów zdobycie pasa WHC, czy wygłoszenie Pipe Bomba choćbym chciał, żeby takiego czegoś dokonał, bo to by była mega petarda chodź wolałbym, żeby jego kariera potoczyła się, jak kariera Piper'a :)

Co do Ortona, to poddałem taki przykład, gdyby nie ojciec w CT, to by ch***ja osiągnął, bo za mikrofonem jakiś genialny nie jest w ringu tak samo, ale rolę Heela odgrywa perfekcyjny psycho Randy z 2009 roku był genialny obecny Randy przypomina tego Randy'ego jak na początku 2006 roku :)

• Urządzenie:  Windows

Co do Ortona, to poddałem taki przykład, gdyby nie ojciec w CT, to by ch***ja osiągnął,

To raczej ojciec Randy'ego Orton by ch***ja osiągnął gdyby nie Randall. Był jednym z wielu zawodników, żadna tam z niego gwiazda, żaden przedstawiciel CT, gdyby nie synek zostałby zapomniany jak cała masa jemu podobnych. A mówienie że Randy nie jest genialny w ringu czy za majkiem to pierdolenie od rzeczy. Orton wybił się właśnie dzięki swoim umiejętnościom ringowym, w headlock machine zmienił się dopiero lata później, podobnie wyglądało to za majkiem - był przyzwoity, ale w którymś momencie zaczął się opierdalać.

Bo k***a trzyma pas ponad rok, chociaż ten pas jest bez wartościowy, bo nie ma na niego kompletnie czasu, to i tak zapisze się w Historii WWE,

Bo jak wielką karierę zrobił obecny(jeszcze) rekordzista MVP :8 Dostał ten pas US i tyle. Nie pamiętam jednego programu z jego udziałem, nie pamiętam jednego przeciwnika z którym postawił ten pas na szali. O, jest bo jest. Raz wychodzi z nim, raz bez niego, jakby jutro z pasem wyszedł Tyson Kidd wątpię by ktoś zauważył różnicę. WWE nie raz, nie dwa razy pokazało że nie przywiązuje żadnej wagi do tego kto trzyma ich srebra. Super, wymieniłeś Bryana który trzymał gówno warty pas US i się przebił, wymieniłeś Punka który trzymał gówno warty pas ECW i się przebił... Mała uwaga - w ciągu ostatnich lat więcej niż dwie osoby trzymały gówno warte pasy i się nie przebiły. D-Bryan byłby dziś w jakiś superstarsach gdyby nie reakcja fanów jaką zebrał na Manii przegrywając w 18 sekund i w kolejnych miesiącach. Cm Punk nigdy nie zaszedłby tak daleko gdyby nie jego osobowość. Co tymczasem ma Ambrose? Za majkiem to strasznie się stara, ale niestety nic nie wychodzi, osobowości większej nie widzę, dużo lepiej sprzedaje się już Rollins, a na ring-skilach jeszcze nikt daleko nie zajechał(chociaż słyszałem że on i tak drewniany jak Pinokio jest).

a ktoś się pojawił tydzień temu w Main Evencie RAW? a kto 2 tygodnie temu pojawił się znowu w Main Evencie RAW?

Chyba z miesiąc temu w main-eventach były divy, a jestem prawie przekonany że i Brodus Clay zaliczył kiedyś walkę wieczoru na Raw :lol

co do Ambrose to na Tumblr jest pełno blogów na temat jego osoby wiec z pewnością nikt go pamiętać nie będzie :waving: .

1htu9u.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Noah Leatherland NJPW przeniosło New Japan Cup do Okayamy na start drugiej rundy. Pierwszy ćwierćfinał jest już potwierdzony – zarówno Yuya Uemura, jak i Shingo Takagi awansowali do kolejnej fazy turnieju. Takagi zmierzył się z Donem Fale w drugiej rundzie. Mimo różnicy w rozmiarach Takagi wykorzystał swoją moc przeciwko superciężkiemu rywalowi. Takagi musiał się też zmierzyć z House of Torture. Yoshinobu Kanemaru, Dick Togo i Gedo próbowali ingerować, ale Takagi przeciął ich plan
    • Grok
      Tragedia wstrząsnęła światem wrestlingu w czerwcu 2007 roku, kiedy Chris Benoit zamordował swoją żonę Nancy i syna Daniela, po czym popełnił samobójstwo. W weekend, w którym rozegrała się ta tragedia, Benoit miał zmierzyć się z CM Punkiem o ECW Championship na gali WWE Vengeance. Walka została zmieniona w ostatniej chwili – John Morrison zastąpił Benoit z powodu jego nieobecności na PPV. W swoim niedawnym występie w podcaście Insight with Chris Van Vliet, Morrison wrócił wspomnieniami do tamte
    • Grok
      Charlotte Flair uważa, że zły stan zdrowia psychicznego przyczynił się do kontuzji kolana, której doznała w grudniu 2023 roku. Flair zerwała więzadło ACL, MCL oraz łąkotkę w odcinku SmackDown z 8 grudnia 2023 roku i ostatecznie była poza ringiem przez ponad rok. Kontuzja przytrafiła się, gdy Flair nie była w dobrym stanie psychicznym, i uważa, że mogła jej uniknąć, gdyby była w lepszej formie umysłowej. Teraz skupienie na samoopiece i zdrowiu psychicznym to priorytet dla Flair. Zainwest
    • HeymanGuy
      Pozdrawiam z Dnia Mężczyzny  
    • Attitude
      Nazwa gali: NOAH Universe Magic 2026 Data: 09.03.2026 Federacja: Pro Wrestling NOAH Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Shinjuku FACE Format: Live Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
  • Dodaj nową pozycję...