Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Newsy 7.04.14 - Echa WrestleManii, skandal z Lesnarem itd.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Coraz to bardziej szokujące informację nadchodzą nam na kilka godzin po zakończeniu WM odnośnie przerwania streaku. Otóż pierwotnie walkę miał wygrać Undertaker, co przyznał sam Vince, natomiast, to że walka zakończyła się zwycięstwem Lesnara jest decyzją samego Brocka oraz... i tutaj nie wiadomo czy jest to decyzja Undertakera, jeszcze dziś wieczorem powinno być na ten temat więcej info, jednak najnowsze mówią o tym, że Taker nie będzie robił problemów ze zwycięstwem Brocka, jednak prawdopodobnie już na RAW zakończy karierę. W szoku był sam Vince, oraz ludzie odpowiedzialni za włączanie muzyki, gdyż wszyscy stali jak wryci, a muzykę samego Lesnara mogliśmy usłyszeć dopiero po 2 minutach. Jeśli faktycznie doszło do złamania zasad przez Lesnara możemy spodziewać się jego zwolnienia, a nawet 'naprawienia' streaku. Wszystko to jednak należy traktować w kategorii plotek.

Roman Reigns i Cesaro zostali pochwaleni za to co pokazali na WM, a osobne pochwały dostał Wyatt, który prawdopodobnie niedługo zrewanżuje się Cenie. Mówi się, że cała trójka z Shield, Cesaro i Wyatt mają zakręcić się wokół pasów Bryana, a wątpliwości budzi tylko pozycja Wyatta.

Ogólne przekonanie po WM jest takie, że była ona najlepsza od lat pod względem emocji. Jedyny minus jest taki, że po przerwaniu streaku Takera część ludzi zdecydowała się na opuszczenie hali (ja byłem bardziej cwany, bo nawet tam nie przyszedłem ; D).

Sting powiedział na spotkaniu z fanami, że 'jego ulubiona liczba to 31', co jasno wskazuje, że powróci do WWE, a jego rywalem będzie Undertaker ( o ile nie powie 'pas' na RAW).

No i na koniec coś z poza WM. Ezekiel Jackson rozstał się z WWE. Szkoda, bo mógł zdobyć pasy w tym roku ;c.

A co do odejść jeszcze - Vickie Guerrero po dzisiejszej WM również pożegna się z WWE, może jeszcze będzie na RAW, ale nie zobaczymy jej już więcej w WWE (uff).

Sorry, że tak mało, ale wszystkie newsy dziś są o Takerze.
  • Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mlody293

1

• kali

1

• DontGiveUP

1

• krystianXD

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Dużo dzisiaj o Takerze, ale nic dziwnego. Myślę, że dzisiaj na Raw wiele się wyjaśni, więc lepiej poczekajmy na show, nie wysnuwajmy teorii spiskowych. Cesaro bardzo dobrze zaprezentował się na gali i słusznie zostali pochwaleni. Mam nadzieję, dostanie teraz zasłużony push. Wczorajsza WrestleMania była najlepsza od kilku lat, tak mi się wydaję. To Main Event nie był na tyle ciekawy, żeby jeszcze zostać na pozornie najciekawszą walkę gali? :D Ja też nie przyszedłem i widać opłaciło się. Ciekawe, czy Sting faktycznie pojawi się jutro na Raw, czy robi typową zmyłkę. Ezekiel ciągle borykał się z licznymi kontuzjami, więc nie było innego wyjścia, jak rozwiązanie kontraktu. Jest! Vickie Guerrero odchodzi z Dablju! :D Dzięki za newsy.

:arrow: A ja nadal będę trzymał sie swojej wersji, że to The Undertaker nakazał zakończyć streak Brock'owi. To było można nawet zauważyć jak Brock Lesnar się pytał do ucha Taker'owi, czy zakończyć, a jak Lesnar zrobił, to skontrowane Tombstone Mark szepnął mu coś do ucha, więc za pewnie wypowiedział słowa " The End " Co miał dostać zawału? Albo się wykończyć wątpliwe jest nawet to, czy pojawi się na dzisiejszym RAW, bo z tego co wyczytałem, to został odesłany od razu do szpitala. Wiadomo Vince tego nie daruje i być może pójdzie po rozum do głowy i zobaczy, że nie ma najmniejszego sensu inwestować w starsze osoby typu: Rock, Hogan, czy tam Undertaker.

:arrow: Sting może mówić, że jego ulubiona liczba, to 31. Faktycznie mi się wydaje, że jego przeciwnikiem zostanie Cena lub ktoś z szybszej półki na Undertakera nie ma co już liczyć jego kariera jest skończona RIP.

Prędzej pojawi się CM Punk niż Sting, który mógłby przerwać celebracje Lesnara i Heymana i strzeli kilka słów na temat Heymana i Brocka i to, że nie miał prawa zakończyć streaku.

Dalej nie mogę się otrząsnąc po WM. Gdy zobaczyłem jak bestia odlicza Takera do trzech to spadłem prawie z krzesła.Zobaczymy dziś na RAW co się wydarzy. Szkoda,że Bray poległ ale zaprezentował się świetnie.Oby teraz Cesaro był dobrze wypromowany i wszystko będzie zajebiście.

Dzięki za newsy .

- Na razie nie szerzmy teorii spiskowych, na Raw się wszystko wyjaśni. Ale nawet zakładając, że jakiś screw-job miał miejsce, to dla mnie "naprawianie" streaku byłoby błędem. Stało się. Trudno. Vince może wpisać Lesnara na listę ludzi, o których się nie mówi, zaraz obok Benoita i Punka (którego trumnę swoją drogą bardzo... pomysłowo ukryli), ale niech nie próbuje znowu przepisywać historii i udawać, że to 3. uderzenie o matę nigdy nie miało miejsca... Tia, miałem nie gadać o teoriach spiskowych.

- Cała walka Tarczy (3 minuty...) to praktycznie był Reigns, chociaż po rozpadzie cicho liczę też na push dla Rollinsa. Cesaro z kolei dokonał czegoś, co z perspektywy czasu jest tak oczywiste i proste, że nikomu nie przyszło nawet do głowy, by to zakładać. Wyatt z kolei, jak widzieliśmy, potrzebuje do dobrej walki dobrego przeciwnika, a tutaj Cena nie do końca dał radę moim zdaniem. Co nie zmienia faktu, że Bray razem z Ambrosem mają taką świetną psychologię ringową, że nie powstydziliby się jej najlepsi, nawet Jake Roberts. Co to ewentualnych ich walk o pasy, to też jestem za. Widzieliśmy już ich walki z Bryanem i wszystkie były dobre, jeśli nie bardzo dobre.

- Sting zadebiutuje prawdopodobnie już dzisiaj, więc nie ma się co nad tym rozwodzić. Poza tym dostaniemy pewnie powrót Van Dama i Pun... nie, jego nie.

- Jackson i tak już by nic nie osiągnął, jego najlepsze okresy (bodygurad Kendricka i pas IC) są dawno za nim, dobrze, że tak się stało. Za Vickie z kolei będę cholera tęsknił. Mówcie co chcecie, ale Guerrero jest jednym z najlepszych heelowych managerów, a na pewno najlepszą managerką w historii. Cytując Edge'a z Hall of Fame w 2012: "Tak dobrze gra swoją rolę, że kiedy dziękuję jej ze szczerego serca, wy dalej buczycie."

Dzięki za newsy. :t_up:

Sting powiedział na spotkaniu z fanami, że 'jego ulubiona liczba to 31', co jasno wskazuje, że powróci do WWE, a jego rywalem będzie Undertaker ( o ile nie powie 'pas' na RAW).

Sting nie może powrócić do WWE, bo nigdy tam wcześniej nie był :t_up:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
    • Grok
      Women’s Intercontinental Title będzie broniony w przyszłym tygodniu. Bayley wygrała gauntlet match na Raw, co dało jej title shot przeciwko AJ Lee na najbliższym odcinku, gdy Raw zawita do San Antonio. W finale Asuka złapała Bayley w Asuka Lock, ale Bayley wyrwała się i skontrowała Rose Plant. W gauntlecie wzięły też udział Ivy Nile, Raquel Rodriguez, Lyra Valkyria oraz IYO SKY. Na poprzednim Raw Lee celebrowała swój tytułowy sukces z Elimination Chamber, ale znalazła też chwilę, by rzucić o
  • Dodaj nową pozycję...