Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Newsy 17.03.14

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Okazuje się, że kolejny w kolejce do HOF jest MR T. Tą wiadomość potwierdził sam Vince, a wprowadzić ma go nie kto inny jak Roddy Piper.

Wczoraj Punk występował gdzieś w TV, i wiele osób z zaplecza bało się co Punkster powie. Ten jednak ani przez chwile nie poruszył tematu WWE ani wrestlingu i rozmowa była zdecydowanie na inne tematy.

W Irlandii i Stanach jest dziś albo jutro święto Patryka (czy coś w tym stylu). Z tego też powodu, Sheamus szykuję nam jakąś zajebistą niespodziankę (szykujcie sie na ch***y speech).

WWE planuje w niedługim czasie stworzenie pasów 3 osobowych, gdyż tych teamów mamy w tej chwili coraz więcej (Shield, Rodzinka, Los Matadores, 3MB). Goldust jest przeciwny takiemu pomysłowi mówiąc, że te pasy będą bezwartościowe, natomiast Seth Rollins jak najbardziej jest za.

Layla a więc nasza diva była bliska zakończenia kariery z powodów osobistych, jednak w chwili obecnej wszystko jest dobrze, i tak bez przeszkód może występować.

Kazarian i Daniels prawdopodobnie odejdą z TNA. Ich kontrakty kończą się ok wakacji i są zapowiedziani na sceny niezależne a nie tapingi TNA. Niedługo zabraknie też Austina Ariesa, ale to z powodów oszczędnościowych, gdyż TNA musiało wybierać Aries - Lashley i postawiono na tego drugiego.

Sting odpowiadał na pytania fanów, stwierdził, że zarówno w WWE jak i w TNA nie ma wielu osób z którymi chciałby sie zmierzyć, a jego jedynym marzeniem wrestlingowym jest pojedynem z Phenomem, The Undertakerem.

Tensai zakończył karierę. Od dziś jest to Jason Albert i będzie komentował gale NXT. Nie zobaczymy go już w ringu.

Kane powoli będzie kończył karierę. Mówi się, że sam Glen planuje założyć jakiś biznes nie związany z wrestlingiem, a w ringu zostały mu góra 2 - 3 lata nieregularnych występów

Po WM Alex Rusev będzie już normalnie występował w głównym rosterze. Do tego czasu będzie nieregularnie występował w NXT, oraz dawał proma na RAW/SD, których i tak nikt nie rozumie.
  • Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bryx

2

• Anonymus

1

• DontGiveUP

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

WWE planuje w niedługim czasie stworzenie pasów 3 osobowych, gdyż tych teamów mamy w tej chwili coraz więcej

Mają to być pasy oprócz tych tag teamowych, czy zamiast? W sumie tak, czy inaczej pomysł jest beznadziejny. Stwórzmy od razu pasy dla 4, 5 i 6 osób, na wszelki wypadek, jakby pojawiły się takie stajnie. Spirit Squad chociażby, to było chyba pięciu chłopa, a jakoś mieli dwa pasy i płaczu nie było :D

Layla a więc nasza diva była bliska zakończenia kariery (...) bez przeszkód może występować.

Lol, ja tak bardzo to wszystko przewijam, że nie wiedziałem nawet, że wciąż jest w federacji. Tylko mi AJ, bliźniaczki, Tamina i Natalya śmigają przed oczami.

Niedługo zabraknie też Austina Ariesa, ale to z powodów oszczędnościowych, gdyż TNA musiało wybierać Aries - Lashley i postawiono na tego drugiego.

Ahahahaha, jak ja kocham TNA. Ich strata, niewątpliwie. Błagam, dajcie Ariesa do WWE, byłoby kozacko. Kazariana i Danielsa równie szkoda, bo razem w tagu są niesamowici.

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

No cóż szkoda Punka ;c . Był to przez wiele lat mój ulubiony wrestler. Co to rudego to przekonamy się jutro :) .3 osobowe pasy ? to może byc ciekawe jak i dziwne posunięcie . Czas pokaże. Szkoda,że walka Sting vs Taker nie przeszła w tym roku :( . Za rok według mnie może się to już nie sprzedac tak jak teraz. Fajnie by było gdyby jakiś Kane dostał pas na koniec kariery lub odegrał jakąś fajną rolę.

Dzięki za newsy. Mam nadzieję,że BGZ się odbuduje.Postaram się w pewnym stopniu pomóc :)

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

WWE planuje w niedługim czasie stworzenie pasów 3 osobowych, gdyż tych teamów mamy w tej chwili coraz więcej

Mają to być pasy oprócz tych tag teamowych, czy zamiast? W sumie tak, czy inaczej pomysł jest beznadziejny. Stwórzmy od razu pasy dla 4, 5 i 6 osób, na wszelki wypadek, jakby pojawiły się takie stajnie. Spirit Squad chociażby, to było chyba pięciu chłopa, a jakoś mieli dwa pasy i płaczu nie było :D

Layla a więc nasza diva była bliska zakończenia kariery (...) bez przeszkód może występować.

Lol, ja tak bardzo to wszystko przewijam, że nie wiedziałem nawet, że wciąż jest w federacji. Tylko mi AJ, bliźniaczki, Tamina i Natalya śmigają przed oczami.

Niedługo zabraknie też Austina Ariesa, ale to z powodów oszczędnościowych, gdyż TNA musiało wybierać Aries - Lashley i postawiono na tego drugiego.

Ahahahaha, jak ja kocham TNA. Ich strata, niewątpliwie. Błagam, dajcie Ariesa do WWE, byłoby kozacko. Kazariana i Danielsa równie szkoda, bo razem w tagu są niesamowici.

Pasy Tag Teamowe mają zostać, a do tego jest pomysł dołożenia pasów 3 osobowych. A co do Ariesa to trochę źle się wyraziłem - on nadal jest członkiem rosteru, tylko teraz nie będzie występował, gdyż TNA nie było stać na finansowanie i Bobbyego i Austina, więc Aries na razie zostanie odstawiony na bok i będzie się pojawiał Lashley, a potem to Bobby zniknie a będziemy widzieć Ariesa. AA się nigdzie z TNA nie wybiera ; ).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Przeczytałem wlasnie że dużo zależy od stanu Brona Breakkera względem WrestleManii. Gdyż jeśli dojdzie do zdrowia to dostaniemy Rollinsa z młodym Steinerem. Jesli nie, to Lesnar tak naprawdę może zmierzyć się z Obą, z Rollem i nawet z LA Knightem. Najmniej pewny miejsca w tej karcie niestety ale musze to napisać chyba jest LA Knight. Femi pewnie poleci w szranki z Lesnarem, innej opcji nie widzę. Rollinsa wcisną gdzie chcą i z kim chcą i będzie to dobre. A Knight za wiele opcji nie ma, może z Vi
    • Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
  • Dodaj nową pozycję...