Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

BGZ Wrestler Lutego

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

scaled.php?server=834&filename=bgzwm.png&res=medium

Oj dawno nie miałem tak ciężkiego zadanie przy wyborze nominacji. Kompletny brak kandydatów niestety, mimo dobrego ppv, nie wiele się działo i malo kto zaliczał jakieś spektakularne sukcesy więc nominaci jacy są tacy są, tym razem nie załapał się nikt ze ścisłego ME ale myślę że zasłużenie.

Bray Wyatt- Wciąż prowadzi rodzinkę coraz wyżej i wyżej zaliczając kolejne sukcesy. Pokonali Shield w świetnej walce na EC zbierając ogromną reakcję publiki, wyeliminowali ponownie Jasia z walki o pas i rozpoczęli z nim konkretny program kontuzjując go na kolejnym raw. Bray rozkręcił się w ringu, nikt już nie mówi że jest drewniany czy wolny, ten miesiąc jak najbardziej można zaliczyć do najlepszych w karierze rodzinki jeśli nie tym wlaśnie najlepszym.

Antonio Cesaro- Nareszcie zaczynają go doceniać. Dostał się do walki w komorze i mimo ze nikt nie dawał mu żadnych szans podbudowany został konkretnie. Pokonał czysto Ortona, stoczył bardzo dobry i wyrównany pojedynek z Ceną no i dał nam kolejne genialne starcie z Zainem na NXT. Widac juz jasno że jest tym mocniejszym punktem Real Americans, publika jest za nim i ten rok zdecydowanie może należeć do niego.

Titus O'Neil - Przeszedł heelturn, odświeżył swoją postać, zaliczył pierwsze zwycięstwo na ppv i bardzo dobrze sobie radzi jako ten zły. Co przyniesie przyszłość czas pokaże.

Emma- Heh tak wiem ale macie jakiś lepszy pomysł? Zadebiutowała, jest jej ostatnio dużo w dywizji kobiet, nie wykluczone że stanie na drodze AJ oczywiście przelotnie no i wygrała swoją pierwszą walkę w głównym rosterze. Nie zbiera co prawda takiej rekacji jakiej mam wrażenie się spodziewała ale chyba jest coraz lepiej.

Samoa Joe- Wreszcie doczekał się swojej szansy. Został #1 contenderem i na LockDown zmierzy się z Magnusem o główny pas. Od tego momentu niszczy i zabija każdego kto stanie mu na drodzę, wygrywa wszystko obojętnie czy 1 czy 3 przeciwników naraz. Joe gonna kill u odżyło.

MVP- Ujawnił się jako nowy inwestor i wprowadził do TNA bardzo dużo świeżości. Główny program ogląda się dobrze puki nie pokazują Dixie, wojna o władzę w federacji się rozkręca a MVP jako przedstawiciel tej władzy radzi sobie o stokroć lepiej niż Dixie.

Głosowanie trwa do 10 marca.

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bryx

1

• Deep

1

• Brem

1

• Myers

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Nie oglądam TNA, wiec... Antonio Cesaro. Zrobił na mnie przeogromne wrażenie, wciąż pokazuje coraz to lepsze akcje, w dodatku z Zaynem stworzył na NXT walkę jakiej w Main Streamie nie oglądamy. Antek, a właściwie to już nie jest Antonio.

• Reputacja:   1

Według mnie to chyba Wyatt wyróżnił się w lutym. Dobra walka na EC, dobre speeche, wygrywa wszystko jak leci i w dodatku te ataki na Cene. Cesaro też się zasłużył oczywiście, ale zostanę jednak przy Bray'u.

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

Z kandydatów wytypowanych przez Brema najbardziej w moich oczach wyróżnił się Bray Wyatt. Świetne speeche na tygodniówkach, kolejne wygrywane pojedynki. Wraz ze swoją Rodzinką wszedł w szranki z Shield i udało mu się poprowadzić ich do wygrania tej wielkiej wojny. Ponadto ponownie pozbawił Ceny pasa mistrzowskiego i rozpoczął z nim program, który zaowocuje walką na WrestleManii.

deathnotep.png

angle_02.gif

Postawiłem głos na Bray'a Wyatta ponieważ on wywyższył rodzinkę na genialną stajnię. Harper i Rowan są coraz lepsi w ringu, a Wyatt to już w ogóle zrobił ogromny postęp. Na EC pokonali w genialnej walce Shield no i oczywiście rozpoczęli feud z Johnem "Drewnem" Ceną. Na WM jakieś tam może *** ugrają. Co do innych: Cesaro to był też jego miesiąc i chyba po woli zaczyna się jego promocja. Coś mi się wydaje że na MitB zdobędzie walizkę i wygra złoto. Titus O'Neil to w ogóle nie kupuję jego turnu, mam to głęboko. Emma też nudy chociaż w ringu jest całkiem niezła. Samoa Joe co do niego mogę tylko powiedzieć tylko jedno słowo: NARESZCIE! nareszcie dostał push ale to pewnie tylko dlatego że chciał odejść z TNA. MVP też był świetny, mam nadzieję że Lethal Lockdown będzie tak świetne jak sam feud.

SORRY ABOUT YOUR DAMN LUCKY